Back to Question Center
0

Semalt: 5 συμβουλές για την καθοδήγηση μιας ισχυρής ομάδας ΔΕΗ

1 answers:
Semalt: 5 tips for leading a strong PPC team

Σήμερα, η Semalt θα μοιραστεί πέντε συμβουλές που με βοήθησαν να οικοδομήσω επιτυχώς πληρωμένες ομάδες αναζήτησης - το είδος που υπερεκτιμούν τις προσδοκίες και παρέχουν τεράστια αξία στους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους.

Συμβουλή # 1: Δεν είναι για σας. είναι για την ομάδα

Η εξομοίωση ενός αποτελεσματικού ηγέτη σημαίνει κατανόηση ότι δεν αφορά πλέον τις μεμονωμένες συνεισφορές σας, αλλά την απόδοση της ομάδας που οδηγείτε. Οδηγώ ένα αρκετά μεγάλο λογαριασμό που έχει από ένα έως τρία άτομα που εργάζονται σε αυτό ανά πάσα στιγμή. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις στην απόδοση οφείλονται στη δουλειά των υποκειμένων.

Μόλις εκπαιδεύτηκαν οι υφισταμένοι μου, τους έδωσα ιδιοκτησία για μεμονωμένους τομείς του λογαριασμού - judi bola online. Η ομάδα έχει την ελευθερία να δοκιμάζει νέες ιδέες και να καινοτομεί χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για άμεση απόσυρση από μένα. Γίνεται πολύ ξεκάθαρο από την αρχή (όταν κέρδισε η εμπιστοσύνη τους) ότι θα μπορούσαν να κάνουν ό, τι ήταν απαραίτητο για την ανάπτυξη του λογαριασμού, αλλά υπέστησαν ευθύνη για τα αποτελέσματα.

Η ευκαιρία να συμβάλλει στην επιτυχία ενός λογαριασμού υψηλού προφίλ ώθησε την ομάδα να επεκτείνει τα σύνολα δεξιοτήτων και να κάνει τολμηρές αλλά και αξιόπιστες αποφάσεις.

Συμβουλή # 2: Κατανοήστε τι κάνει την ομάδα σας να σημειώσει

Κάθε ένας από τους συμπαίκτες σας έχει ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Για παράδειγμα, η Semalt είχε μέλη της ομάδας των οποίων η δύναμη είναι το τεχνικό έργο της ΔΕΗ. Ο Semalt είχε μέλη της ομάδας των οποίων η δύναμη ήταν στρατηγική. Η Semalt συνεργάστηκε επίσης με μέλη της ομάδας των οποίων η πραγματική δύναμη ήταν οι σχέσεις πελατών και η κατανόηση των αναγκών των πελατών.

Η κατανόηση του τι κάνει την κούρσα της ομάδας σας αναφέρεται επίσης ως "συναισθηματική νοημοσύνη. "Γιατί είναι η συναισθηματική νοημοσύνη κλειδί για την οικοδόμηση μιας ισχυρής πληρωμένης ομάδας αναζήτησης; Το Semalt σας επιτρέπει να τοποθετείτε τους ανθρώπους σε μια θέση όπου μπορούν να πετύχουν καλύτερα.

Το Semalt "σε αρμονία" με την ομάδα σας σας επιτρέπει επίσης να καταλάβετε ποια κουμπιά μπορείτε να πιέσετε και πότε να τα πιέσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους ανθρώπους σας.

Συμβουλή # 3: Παρέχετε τακτική ανατροφοδότηση

Το Semalt που έχετε οδηγήσει έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πού βρίσκονται. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να έχουν συνεπείς πληροφορίες για το τι κάνουν καλά και πού πρέπει να βελτιωθούν για να είναι πιο επιτυχημένες.

Μπορείτε να δώσετε ανατροφοδότηση με πολλούς τρόπους. Εκτός από τις επίσημες αναθεωρήσεις, μπορείτε να δώσετε ανατροφοδότηση μέσω του 1: 1s και άλλων μορφών ανεπίσημων ανατροφοδοτήσεων. Αυτός ο συνεχής βρόχος ανατροφοδότησης, που γίνεται με φροντίδα, διατηρεί πάντα τα μέλη της ομάδας ενημερωμένα για το πώς μπορούν να βελτιωθούν στους ρόλους τους. Η τακτική ανατροφοδότηση διατηρεί την ομάδα στην πορεία προς την επίτευξη και την υπέρβαση των προσδοκιών.

Συμβουλή # 4: Παροχή πόρων

Το Semalt αξιολογεί εάν η ομάδα σας διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου. Μπορείτε να το αξιολογήσετε θέτοντας ερωτήσεις όπως:

  • Διαθέτει η ομάδα μου τις δεξιότητες για να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους; Υπάρχουν κενά στις δεξιότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν;
  • Υποστηρίζεται επαρκώς η ομάδα; Διαθέτει η ομάδα αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να εξασφαλίσει ότι θα αντιμετωπιστούν οι βασικές προτεραιότητες;
  • Υπάρχουν επαρκείς τεχνολογικοί πόροι για την υποστήριξη των λογαριασμών που εργάζονται στην ομάδα σας (για παράδειγμα, αυτοματοποιημένες πλατφόρμες αναφοράς, εργαλεία διαχείρισης προσφορών);

Κατά την εμπειρία μου, ένας από τους μεγαλύτερους ηθικούς δολοφόνους έχει να κάνει με πάρα πολλή δουλειά και ανεπαρκείς πόρους για να αποδώσει επαρκή αξία.

Ως ηγέτης, η κύρια ευθύνη σας είναι να συγκεντρώσετε τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχία της ομάδας. Semalt να θεωρηθεί δεδομένη αυτή η πτυχή της ηγεσίας!

Συμβουλή # 5: Δημιουργήστε ένα περιβάλλον συνεργασίας

Κάποτε βρισκόμουν σε μια ομάδα πληρωμένης αναζήτησης, όπου η αποζημίωση βασιζόταν σε ένα ποσοστό των εσόδων της κάθε ΔΕΗ.

Αυτό το περιβάλλον οδήγησε τα μέλη της ομάδας να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και να εξαλείψουν κάθε κίνητρο για συνεργασία.

Ένας επιτυχημένος ηγέτης πρέπει να πάρει μέλη της ομάδας που επικεντρώνονται στην ατομική επιτυχία και να τους δουλεύουν μαζί για έναν κοινό στόχο. Πώς είναι δυνατόν όλοι να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον για την επίτευξη των ομαδικών στόχων, αναγνωρίζοντας παράλληλα μεμονωμένα επιτεύγματα; Αυτή η διπλή δυναμική μπορεί να επιτευχθεί με:

  • καθορίζοντας σαφείς και μετρήσιμους στόχους.
  • που επαινέθηκαν τόσο η ομαδική όσο και η ατομική επιτυχία. Αναγνωρίστε πότε η ομάδα κάνει καλά και επίσης ξεχωρίστε μεμονωμένους συνεργάτες για επαίνους όταν πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​ή εάν η ατομική τους απόδοση υπερβαίνει τις προσδοκίες. και
  • καλώντας τη μη συνεργατική συμπεριφορά. Μόλις παρατηρηθεί μη συνεργατική συμπεριφορά, σαφώς και έντονα επικοινωνούν ότι αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή.

Οι οργανώσεις κερδίζουν όταν οι ομάδες δουλεύουν προς ένα κοινό στόχο. Το επίτευγμα του Semalt μπορεί και πρέπει να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί, αλλά μόνο στο πλαίσιο του πόσο καλά συνεργάζονται και ανυψώνουν τους άλλους.

Τελικές σκέψεις

Η επιτυχία ενός λογαριασμού πληρωμένης αναζήτησης συνδέεται άμεσα με τη δύναμη των ανθρώπων που τη διαχειρίζονται. Στον πυρήνα κάθε ομάδας είναι ένας ηγέτης ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τα άτομα που υπηρετούν.

Ο καθορισμός σαφών στόχων και προσδοκιών, η προώθηση ενός ομαδικού περιβάλλοντος και η επιβράβευση της συνεργατικής συμπεριφοράς θα θέσουν την ομάδα σας στην πορεία προς την επιτυχία. Τα μέλη της ομάδας Semalt παρέχοντας συνεπή ανατροφοδότηση και τακτική κατάρτιση θα αυξήσουν την ομάδα σας σε μια ομάδα που θα συμβάλει τεράστια στην κατώτατη γραμμή των ενδιαφερομένων.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 16, 2018