Back to Question Center
0

Πώς μπορούν τα εργαλεία έρευνας του Amazon να επηρεάσουν τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων σας;

1 answers:

Όλοι οι έμποροι ηλεκτρονικού εμπορίου που παρακολουθούν τις ειδήσεις των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου γνωρίζουν πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι η τοποθέτηση των προϊόντων σας στην παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών Amazon. Η Amazon προσφέρει οφέλη τόσο για τους πωλητές όσο και για τους λιανοπωλητές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είναι ποτέ αργά για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο Amazon αν έχετε δικό σας εμπορικό σήμα ή όχι.

Για να είναι ορατό το προϊόν σας στην αναζήτηση του Amazon, πρέπει να δημιουργήσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ που θα κερδίσει - bin temperature cables. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αλγόριθμος ταξινόμησης Amazon A9 είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που χρησιμοποιήσαμε για να δούμε στο Google. Η Amazon δίνει έμφαση στη μεγιστοποίηση των εσόδων και στη συνέχεια κατατάσσει τα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πωλητής του Amazon έχει την ευκαιρία να αυξήσει τα συνολικά έσοδα από την επιχείρησή του και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες παρά σε έναν ιστότοπο με επώνυμα προϊόντα. Ωστόσο, σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν αρκεί να τοποθετήσετε τα προϊόντα σας και να περιμένετε τις πωλήσεις, ακόμα και αν το εμπορικό σήμα σας είναι γνωστό. Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας θα εμφανιστούν από το στοχευόμενο κοινό σας, θα πρέπει να επενδύσετε το χρόνο και τις προσπάθειές σας στην έρευνα λέξεων-κλειδιών και τη βελτιστοποίηση της λίστας. Επιπλέον, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προγράμματα μάρκετινγκ του Αμαζονίου (Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central, Amazon Vendor Central Express) που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Ως πωλητής του Amazon, έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών έρευνας, παρακολούθησης και διαχείρισης. Αν έχετε πολλά προϊόντα στη διάθεσή σας, θα είναι αρκετά δύσκολο να τα διαχειριστείτε όλα με το χέρι. Χρειάζεστε επαγγελματικό λογισμικό παρακολούθησης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε την επιτυχία.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξοικειώσει με κάποια επαγγελματικά ερευνητικά και αναλυτικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις βαθμολογίες σας στο Amazon και να προσελκύσετε περισσότερους οδηγούς.

TOP Εργαλεία Amazon που μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά σας στο Amazon

  • Προσκόπων Ζούγκλα

) Εάν θέλετε να έχετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατηγορίες θέσεων που είναι δημοφιλή στο Amazon, το Jungle Scout θα είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτό το ερευνητικό εργαλείο σας βοηθά να βρείτε τα προϊόντα της Amazon που μπορείτε να επωφεληθείτε. Η Scout της Ζούγκλας συλλέγει τα πιο αξιόπιστα δεδομένα πωλήσεων του Amazon στη βιομηχανία για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν δαπανηρά επιχειρησιακά λάθη. Αυτό το εργαλείο περιλαμβάνει επίσης έναν ανιχνευτή προϊόντων ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομείτε χρόνο που μπορείτε να περάσετε στην κουραστική έρευνα. Εκτός αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να κατασκοπεύσετε τους ανταγωνιστές σας. Και, τέλος, το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να διερευνήσετε αυτόματα τη θέση σας για να αποκαλύψετε κρυφές ροές εισοδήματος. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Jungle Scout ως επέκταση του Chrome, μπορείτε να λάβετε άμεσες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σε οποιαδήποτε σελίδα περιηγείστε. Θα λάβετε την τιμή κάθε προϊόντος, τις εκτιμώμενες πωλήσεις, τον αριθμό κριτικών και ακόμη περισσότερα. Θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβείς συγκρίσεις προϊόντων εν πτήσει.

Έτσι, το Jungle Scout μπορεί να σας βοηθήσει να είστε στην κορυφή της ανταγωνιστικής αγοράς του Αμαζονίου και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

  • Semalt Amazon SEO

Οι περισσότεροι αγοραστές χρησιμοποιούν την αναζήτηση Google για να βρουν το Amazon προϊόντα. Πρώτα απ 'όλα, να εισάγετε το όνομα του προϊόντος καθώς και Amazon στο πλαίσιο αναζήτησης του Google, και μόνο τότε εμφανίζονται στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Amazon. Το Semalt Amazon SEO χρησιμεύει για να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης της λίστας προϊόντων σας στο Amazon στην κορυφή του Google SERP. Με τη μοναδική τεχνολογία της μαζικής οικοδόμησης συνδέσμων, το Semalt κάνει τη Google να συσχετίζει τη σελίδα του προϊόντος σας με τις φράσεις κλειδιά που χρειάζεστε αναγκάζοντας το κατάστημά σας στα κορυφαία αποτελέσματα. Μπορείτε να παραγγείλετε συνδρομή έξι μηνών ή έτους που θα περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως επαγγελματικές προτάσεις λέξεων-κλειδιών, αποτελεσματική καμπάνια δημιουργίας συνδέσμων, έως 100 όρους αναζήτησης στο Google TOP10, βελτίωση κατάταξης, έλεγχος και διόρθωση σφαλμάτων SEO. Το καλύτερο είναι ότι θα μπορείτε να αποκτήσετε συνεχή επαγγελματική υποστήριξη από έμπειρους ειδικούς του Semalt.

Έτσι, αν θέλετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας και να πάρετε μια ατελείωτη ροή δυνητικών πελατών από τη μεγαλύτερη πηγή κίνησης στο Διαδίκτυο, η Semalt Amazon SEO θα ικανοποιήσει όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

  • AMZ Tracker

βελτιστοποίηση. Είναι ο πρώτος ιχνηλάτης λέξεων-κλειδιών του Amazon, οπότε είναι πιθανότατα πιο ώριμος από ό, τι από τα ανταγωνιστικά εργαλεία παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών. Αυτό το εργαλείο συμβάλλει στην αύξηση της κατάταξης και τη διατήρηση υψηλών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την επιθετική στρατηγική του AMZ Tracker, μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στις πρώτες σελίδες κατά τη διάρκεια της προώθησης, της βελτιστοποίησης του ρυθμού μετατροπής και της ανάλυσης ανταγωνιστών. Σας παρέχει τα δεδομένα σχετικά με τις θέσεις κατάταξης προϊόντων σας και παρακολουθεί τα προϊόντα του ανταγωνιστή σας, ώστε να μπορείτε να δείτε πότε κάνουν μια αλλαγή που λειτουργεί. Επιπλέον, η AMZ Tracker συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων Amazon Vipon. com που επιτρέπει στους εμπόρους να στοχεύουν εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το AMZ Tracker σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τη λίστα προϊόντων σας. Ο ανιχνευτής ανάλυσης σελίδων AMZ Tracker εμφανίζει τα ισχυρά και αδύνατα σημεία της τρέχουσας κατάλογής προϊόντων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διορθώσετε τη δική σας. Επιπλέον, η Amazon δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αρνητικές κριτικές και να προσαρμόσετε τις αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το εργαλείο αυτό σας δείχνει τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι πιθανοί πελάτες σας για να βρείτε τα προϊόντα σας ή τα σχετικά αντικείμενα μέσα στην ίδια θέση. Η βάση δεδομένων της περιλαμβάνει περισσότερες από 170 εκατομμύρια λέξεις-κλειδιά. Αυτό το εργαλείο ταιριάζει απόλυτα για τους εμπόρους που θα ήθελαν να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους στο Amazon. Το λογισμικό Merchant Words βοηθά στην αποκάλυψη εξαιρετικά συγκεκριμένων φράσεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι αγοραστές για να βρουν ένα συγκεκριμένο προϊόν. Είναι πολύ πιο εύκολο να ταξινομηθούν με αυτές τις φράσεις, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να πάρετε λέξεις-κλειδιά από την παγκόσμια αγορά. Το λογισμικό Merchant Words σάς παρέχει πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο κοινό με βάση δεδομένων με όρους αναζήτησης από αγοραστές από διαφορετικές ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Με το εργαλείο Εμπορικών Λέξεων μπορείτε να κάνετε τα τελικά λήψεις του CSV για να ενσωματώσετε αυτά τα δεδομένα σε οποιοδήποτε σύστημα χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά. Και τέλος, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε επαγγελματική υποστήριξη πελατών.

  • Εργαλείο λέξεων-κλειδιών

Το Εργαλείο Λέξεων-κλειδιών είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό αναζήτησης λέξεων-κλειδιών Amazon που βοηθά τους online εμπόρους Δημιουργήστε σχετικούς όρους αναζήτησης μακριάς ουράς χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης του Amazon. Αυτό το εργαλείο υλοποιεί τις δυνατότητες κατάταξης του Amazon για να δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμόσιμους όρους αναζήτησης για την βελτιστοποίηση της λίστας Amazon. Οι πωλητές του Amazon που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πιο προηγμένες λειτουργίες θα ωφεληθούν αναμφισβήτητα από το εργαλείο λέξεων-κλειδιών Pro για την επιλογή Amazon. Ωστόσο, τα στοιχεία όπως η παρακολούθηση των λέξεων-κλειδιών με τις υψηλότερες βαθμολογίες παραμένουν ανέφικτες για τους χρήστες του εργαλείου λέξεων-κλειδιών του Amazon.

December 22, 2017