Back to Question Center
0

Είναι το περιεχόμενο SEO σας μπορεί να είναι μια γεννήτρια backlink;

1 answers:

Η κρίσιμη συνιστώσα της κάθε καμπάνιας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι να πάρει σχετικές και ποιοτικές συνδέσεις SEO από αξιόπιστες πηγές ιστού. Μπορεί να είναι κάπως περίπλοκο για τους πρόσφατα εγκατεστημένους ιστότοπους να λαμβάνουν συνδέσμους από υψηλές ιστοσελίδες δημοσίων σχέσεων ή να δημιουργούν συνδέσεις με εξέχοντες bloggers. Ωστόσο, δεν αποτελεί αιτία απελπισίας - tv buy online bangalore. Ακόμη και μερικοί έμπειροι έμποροι έχουν προβλήματα με την απόκτηση καλών backlinks. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν επαγγελματικές γεννήτριες backlink για την απλούστευση της διαδικασίας λήψης ποιοτικών συνδέσεων.

Μια στρατηγική SEO είναι ουσιαστικά άχρηστη εάν το περιεχόμενό σας δεν έχει καλές επιδόσεις. Περισσότερο από το 80% της επιτυχίας στρατηγικής SEO σας εξαρτάται από το περιεχόμενο που δημοσιεύετε και γι 'αυτό είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τη συνάφεια του περιεχομένου σας.

Έτσι, εάν το περιεχόμενό σας λειτουργεί ως γεννήτρια backlink, αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμο για εσάς. Ας συζητήσουμε μερικές τεχνικές βελτιστοποίησης περιεχομένου που θα συμβάλουν στην εκστρατεία οικοδόμησης συνδέσμων.

  • Δημιουργήστε δροσερό περιεχόμενο, παρέχοντας στους αναγνώστες σας κάτι καινούργιο

Ο λόγος η αδιαφορία του χρήστη για το περιεχόμενό σας μπορεί να εξηγηθεί με την ακρίβεια και όχι με τη μοναδικότητα των κειμένων σας. Όταν διεξάγετε μια έρευνα αγοράς, πιθανόν να διαβάσετε τα άρθρα των ανταγωνιστών σας που δημιουργούν πολλές μετοχές και άρθρα. Ωστόσο, δεν είναι πάντα μια καλή ιδέα απλά να γράψετε στο ίδιο θέμα για να γίνει μια γεννήτρια backlink όπως άλλες ιστοσελίδες κατά πάσα πιθανότητα έκανε το ίδιο και ένα συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη φθάσει τα όριά της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συνιστώ θερμά να μην γράφετε για τα ίδια θέματα με τους ανταγωνιστές σας. Αντί αυτού, καταλήξουμε σε εντελώς νέες και καινοτόμες ιδέες που μπορεί να είναι μια σημαντική ανακάλυψη για τους αναγνώστες σας. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγετε την αυτοπροβολή στο περιεχόμενό σας, καθώς φαίνεται αφύσικο και δεν αυξάνει το ενδιαφέρον του χρήστη για το εμπορικό σήμα σας.

Σήμερα, οι βαθμολογίες της Google βασίζονται στην ποιότητα των backlinks και όχι στην ποσότητα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αναζητήσετε ευκαιρίες οικοδόμησης συνδέσεων από πηγές υψηλού κύρους ιστοσελίδων. Η έρευνα των ιστότοπων αρχικής αρχής τομέα στις οποίες θέλετε το περιεχόμενό σας να είναι γραμμένο από τράπεζα μπορεί να σας δώσει περισσότερες νέες ιδέες για σχετικό περιεχόμενο.

Για να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό σας ως γεννήτρια backlink, πρέπει να απευθυνθείτε στο στοχευόμενο κοινό σας. Αν γράφετε το περιεχόμενό σας σε ένα χρήστη, αυτό το δίνετε σε άλλες πηγές ιστού που απευθύνονται στο ίδιο στοχευμένο κοινό όπως εσείς.


Για να καταλάβετε εάν το περιεχόμενό σας απευθύνεται στο κοινό σας ή όχι, θα πρέπει να διεξάγετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση μάρκετινγκ και να διερευνήσετε τις πιθανές ανάγκες πελατών σας. Επίσης, μπορείτε να επαναξιολογήσετε την πρόθεση του χρήστη, γράφοντας άρθρα με βάση τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης, καθώς οι αναγνώστες του σήμερα ενδέχεται να θέτουν περαιτέρω ερωτήσεις. Βεβαιωθείτε ότι απαντάτε στις σωστές ερωτήσεις γύρω από κάθε λέξη-κλειδί για να παραμείνετε σχετικές.

  • Βελτιώστε τα αποσπάσματα

Για να βελτιώσετε τη θέση κατάταξης του ιστότοπού σας, μπορείτε να κάνετε τα αποσπάσματα SERP πιο συναφή και αυτόνομα. Ένα εισαγωγικό απόσπασμα SERP θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των κλικ και να μετακινήσει τη σελίδα σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ένα ακόμα, αν και καλά βελτιστοποιημένα αποσπάσματα δεν επηρεάζουν άμεσα τη θέση του ιστότοπού σας στο SERP, θα χρησιμεύσουν ως χρήσιμη προεπισκόπηση του περιεχομένου σας τόσο για τα bots αναζήτησης όσο και για τους χρήστες.

December 22, 2017