Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι τέλειες ευκαιρίες για να πάρετε backlinks στον ιστότοπό σας;

1 answers:

Καθώς οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, προκαλούν επίσης αλλαγές στους τρόπους βελτιστοποίησης τόσο εντός όσο και εκτός σελίδας. Η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης θα είναι πιο περίπλοκη στο μέλλον λόγω της αυξανόμενης ανταγωνιστικότητας σε μια σφαίρα ψηφιακού μάρκετινγκ. Μαζί με τις αλλαγές στους αλγόριθμους αναζήτησης, οι συμπεριφορές των χρηστών αναζήτησης θα τείνουν επίσης να αλλάξουν, καθιστώντας την ψηφιακή πλατφόρμα ακόμα πιο ανταγωνιστική, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία δεσμών. Όλοι οι webmasters κατανοούν την πραγματική αξία των backlinks σε οποιαδήποτε πηγή ιστού και βάζουν τις προσπάθειές τους στην απόκτηση τους. Παρόλο που αποκτάτε υψηλής ποιότητας σχετικές εξωτερικές συνδέσεις με τον ιστότοπό σας είναι απαραίτητο για τη βελτίωση της προβολής της επιχείρησής σας. η εργασία είναι πιο εύκολη από ό, τι έγινε. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές βασικές τεχνικές καινοτομίας πώς να αποκτήσετε ποιοτικά backlinks από υψηλές περιοχές PR και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

how to get backlinks to your site

Πώς να φτάσετε πίσω στον ιστότοπό σας;

Είναι μια από τις πιο πολύτιμες και ευκολότερες τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν η επωνυμία σας έχει υψηλή δημοτικότητα μέσα στην εξειδικευμένη σας θέση ή πρόσφατα πραγματοποίησε μια νέα επωνυμία. Αυτό το απλό τέχνασμα οικοδόμησης συνδέσμων σάς βοηθά να αποκτήσετε πολλή ποιότητα και ποια είναι πιο σημαντικές σχετικές εξωτερικές συνδέσεις με τον ιστότοπό σας. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να εντοπίσετε τις μη συνδεδεμένες αναφορές της μάρκας σας και να ζητήσετε από τους συντάκτες αυτών των παρατηρήσεων να βάλουν έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να απλοποιήσετε μια διαδικασία αναζήτησης των αναφορών της μάρκας σας χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία όπως το Semalt Website Analyzer, την Αναζήτηση Google, Google Alerts, κ.λπ.Για να προσδιορίσετε όποτε αναφέρθηκε το εμπορικό σήμα σας, πρέπει να ρυθμίσετε την ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προγράμματος περιήγησης.

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή της επωνυμίας σας και να αυξήσετε την κατάταξή σας στο Google SERP, είναι να διανείμετε μαρτυρίες σε άλλους ιστότοπους σε αντάλλαγμα για τους συνδέσμους τους με τον ιστότοπό σας. Αυτή η τεχνική οικοδόμησης συνδέσμων θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε πολλούς εξωτερικούς συνδέσμους σε γνωστές εταιρείες και να βάλετε το εμπορικό σήμα σας στις αρχικές σελίδες ή στις σελίδες μαρτυριών. Η παροχή μαρτυριών σε ιστότοπους που έχουν οριστεί στην αγορά της αγοράς σας πιθανότατα θα προκαλέσει συνδέσεις πίσω στον ιστότοπό σας.

Link roundups είναι το πιο πολύτιμο περιεχόμενο που αναπτύχθηκε από bloggers και εκδότες του κλάδου που δημοσιεύουν τις εκδόσεις τους σε τακτική βάση. Οι συνεργαζόμενοι δημιουργοί συνδέσεων συνεχώς αναζητούν μεγάλο και χρήσιμο περιεχόμενο για να συμπεριλάβουν στη λίστα τους. Είναι αρκετά προβληματικό να δημιουργήσετε ρομπότ συνδέσεων εντός της εξειδικευμένης αγοράς σας καθώς χρειάζεστε συνεχώς να ψάχνετε για πολύτιμο περιεχόμενο στον ιστό. Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος οι επισκέπτες του συνδέσμου να μην ξαναγυρίσουν. Ωστόσο, εάν μπορείτε να τους προσφέρετε ενδιαφέρον και σχετικό περιεχόμενο, οι πιθανότητες που θα επανέλθουν αυξάνονται. Για να επικοινωνήσετε με τους επιμελητές των συνδέσμων λειτουργεί το ίδιο με άλλες εκστρατείες ενημέρωσης. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των παρόχων συνδέσμων και να τους στείλετε ένα προσαρμοσμένο email με μια πρόταση.

how to get backlinks

  • Δημιουργία συνδέσμων στο YouTube

Το YouTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα μέσων για τη δημιουργία επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Μόνο μερικές συγκεκριμένες θέσεις μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη μέθοδο σύνδεσης κτιρίου. Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν την τεχνολογία, το παιχνίδι, την εκπαίδευση, την επιστήμη και την ψυχαγωγία. Το μεγαλύτερο όφελος από την οικοδόμηση συνδέσεων σε αυτή την πλατφόρμα είναι ότι οι bloggers βίντεο θέλουν να πάρουν όσο ένας τακτικός blogger θέλει κυκλοφορία στις σελίδες του. Μπορείτε να δημιουργήσετε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους bloggers βίντεο για να λάβετε κυκλοφορία από το YouTube. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τα βίντεό τους με την ανάρτηση ιστολογίου σας και, αντίθετα, θα ενσωματώσετε το βίντεό τους στην ανάρτηση ιστολογίου Source .

December 22, 2017