Back to Question Center
0

Πώς κατάφερε να δημιουργήσει backlinks στην ιστοσελίδα σας με τον φυσικό τρόπο;

1 answers:

Φυσικά, είναι εκτός από το ερώτημα ότι η οικοδόμηση backlinks στον ιστοχώρο σας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την επιτυχία στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Είναι επίσης κατανοητό ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι για την εκτέλεση μιας σωστής στρατηγικής σύνδεσης κτιρίου. Αλλά τι σημαίνει οικοδόμηση backlinks στον ιστοχώρο σας τον φυσικό τρόπο; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται. Όσο για μένα, πιστεύω ότι η πρόσφατη προσπάθειά μου να διαμορφώσω ένα φυσικό προφίλ συνδέσεων φάνηκε αρκετά επιτυχημένη. Λοιπόν, ας το καταστήσουμε σαφές - η οικοδόμηση backlinks φυσικά σημαίνει ένα "δίκαιο παιχνίδι", χωρίς εξαπάτηση και παραβίαση των κύριων οδηγιών για webmaster από την Google. Και θα εξετάσω σύντομα τις πιο σοβαρές και επικίνδυνες «αφύσικες» πρακτικές της οικοδόμησης συνδέσμων (θα πρέπει να τους αποφύγετε με κάθε κόστος!). Ελπίζω ότι θα τα βρείτε εύλογα όταν δημιουργείτε backlinks στην ιστοσελίδα σας - τον καλύτερο φυσικό τρόπο.

Ανταλλαγές συνδέσεων και τροχούς

Οι ανταλλαγές συνδέσεων συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο ελπιδοφόρες πρακτικές οικοδόμησης συνδέσμων, ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται - πρώτα απ 'όλα. Και υπάρχουν μυριάδες πλατφόρμες ιστού και διαφορετικές προσφορές λογισμικού στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία με ανταλλακτικούς συνδέσμους. Φυσικά, η ανταλλαγή με κάποια backlinks με τους συναδέλφους bloggers σας μπορεί να είναι μια πραγματικά μεγάλη ιδέα. Ωστόσο, ασχολούνται με τις ανταλλακτικές ανταλλαγές στις ανταλλαγές συνδέσμων, καθώς και τους τροχούς σύνδεσης (α. κ. ένα. πυραμιδικά σχέδια σύνδεσης κτιρίων) οδηγεί συνήθως σε ένα τεράστιο υπερβολικό φορτίο με πάρα πολλά backlinks χαμηλής ποιότητας, τα οποία εμφανίστηκαν σχεδόν καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι η αίτηση για ανταλλαγές συνδέσμων ή τροχών είναι στην πραγματικότητα χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Αυτό που είναι περισσότερο - το κάνει με συνέπεια είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια σοβαρή αρνητική προσοχή από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το ίδιο το Google. Και αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από μια σοβαρή ποινή κατάταξης που διαπερνά την ιστοσελίδα ή το ιστολόγιό σας. Γι 'αυτό η ανταλλαγή με συνδέσμους δεν είναι σίγουρα ο φυσικός τρόπος για την οικοδόμηση backlinks στον ιστοχώρο σας, σωστά;

Άσχετες Πηγές

Ανεξάρτητες ιστοσελίδες ή blogs είναι κάτι άλλο που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή backlinks το φυσικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, αν παρακαμφθείς με την αναπαραγωγή πάρα πολλών backlinks με τις πηγές τρίτου μέρους που δεν έχουν καμία σχέση με το κύριο θέμα ή τη βιομηχανική σφαίρα σας, τέτοιες συνδέσεις θα σας δώσουν τουλάχιστον ένα πολύ μικρό (αν όχι μηδενικό) βάρος στο PageRank σας. Ή, στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί επίσης να τιμωρηθεί από την Google θεωρώντας τέτοιες δραστηριότητες ως σίγουρα δύσκολες και χειραγωγικές.

link building seo

Η επίσημη πολιτική του γίγαντα της παγκόσμιας αναζήτησης εκφράζει ένα σαφές μήνυμα - αγορά ή πώληση επιστροφής άμεσα θα ήταν απαράδεκτη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό είναι όλα σχετικά με τις πληρωμένες συνδέσεις - αν συμβεί ότι η Google ανιχνεύει ένα εμπορικό σύστημα με την οικοδόμηση προφίλ συνδέσεων, πρόκειται να φέρει το σφυρί κάτω από όλες τις πλευρές της συμφωνίας. Παρά τις πληρωμένες backlinks μπορεί συχνά να φαίνεται πλήρως ποιότητας και φυσικά και ποιότητας, ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλη.

Μεταξύ των υπόλοιπων ύποπτων τόπων που δεν θα κάνουν ποτέ για την οικοδόμηση backlinks στον ιστοχώρο σας με τον φυσικό τρόπο, σας προτείνω την καθοδήγηση σαφή από χαμηλής ποιότητας καταλόγους άρθρου και σύνδεση αγροκτήματα. Ναι, κάτι περίπου πριν από δύο χρόνια ήταν πολύ επωφελές για τη δημιουργία φτηνών συνδέσεων άνετα - θα πρέπει να παραδεχτώ αυτό το γεγονός. Αλλά τώρα τα προγράμματα αυτά δεν λειτουργούν πια, φυσικά, αν δεν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε τον εαυτό σας μια γρήγορη και συχνά μη αναστρέψιμη ποινή κατάταξης Source .

December 22, 2017