Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι τέλειες ευκαιρίες για την αύξηση των επιστροφών;

1 answers:

Το κτίριο Link αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε εκστρατείας βελτιστοποίησης, καθώς οι εξωτερικοί σύνδεσμοι φέρνουν κίνηση και έσοδα σε έναν ιστότοπο και αυξάνουν την εξουσία του στα μάτια των μηχανών αναζήτησης. Τα backlinks χρησιμεύουν ως οι ψήφοι για τις online επιχειρήσεις και αν προέρχονται από έγκυρες πηγές ιστού, αυτομάτως γίνονται πιο ισχυροί και δίνουν στον ιστότοπό σας περισσότερη αξία. Οι επανασύνδεσμοι μπορούν να αυξήσουν την αρχή της συνολικής σελίδας σας και την αξιοπιστία σας, ώστε να μπορείτε να εμφανίζεστε στην κορυφή του SERP για στοχευμένους όρους αναζήτησης.

Ωστόσο, στον πραγματικό κόσμο, δεν δημιουργούνται όλα τα backlinks εξίσου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιδιοκτήτες ιστοχώρου αναρωτιούνται πώς να αυξήσουν τον αριθμό των backlinks ποιότητας στους ιστοτόπους τους. Οι επανασύνδεσμοι που προέρχονται από αξιόπιστους αξιόπιστους ιστότοπους και περιβάλλεται από χρήσιμο περιεχόμενο που βασίζεται στην έρευνα, είναι πιο πιθανό να φέρουν βιώσιμη κυκλοφορία που αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας. Κατά την ανάπτυξη της καμπάνιας σύνδεσής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τις μεθόδους που χρειάζεστε για να αποφύγετε να αποτρέψετε τις ποινές της Google και την πτώση της κατάταξης του ιστότοπού σας.

how to increase backlinks

Οδηγίες Google για Webmasters

Πριν ξεκινήσετε να αναζητάτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ποιοτικά backlinks στον ιστότοπό σας, πρέπει να μεταβείτε στις Οδηγίες για Webmasters Google για εσάς ποια είναι τα υψηλής ποιότητας backlinks και ποια σύνδεση κτιριακές πρακτικές που δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε στην καμπάνια βελτιστοποίησης. Η Google συνιστά έντονα να αποφεύγονται ανεπιθύμητες και χαμηλής ποιότητας εξωτερικές συνδέσεις. Για να τιμωρήσουν όσους δεν ακολουθούν αυτές τις οδηγίες, η Google δημιούργησε την περίφημη ενημέρωση του Penguin ότι οι υποβαθμισμένοι ιστότοποι που συμμετείχαν σε δόλιες δραστηριότητες οικοδόμησης συνδέσμων.

Οι ακόλουθες τεχνικές δημιουργίας ανεπιθύμητων συνδέσμων Google δηλώνουν ρητά ότι πρέπει να αποφεύγονται:

  • έλλειψη αρχικού περιεχομένου ή ελάχιστου περιεχομένου.
  • κρύβονται μέσα σε ένα κείμενο, όπως κείμενο σε μέγεθος γραμματοσειράς 0.
  • αποκρύπτοντας ή εξαπατώντας τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Σας συνιστώ να παραμείνετε μακριά από αυτές τις πρακτικές απάτης και να μην συνεργάζεστε με τις πηγές ιστού που τις εκτελούν για να αποφύγετε την ετικέτα των δεσμών ως spam.

Για να αυξήσετε την ποιότητα του προφίλ σας backlinks, δεν μπορείτε να υποτιμήσετε τη δύναμη του εργαλείου Google Disavow. Η αποθάρρυνση των επανασυνδέσεων ποιότητας σάς επιτρέπει να αποφύγετε τη συσχέτιση με ιστότοπους τρίτων με ανεπιθύμητα μηνύματα. Οι κακή ποιότητα backlinks που δείχνουν στον ιστότοπό σας ενδέχεται να εμφανίζονται υπό διαφορετικές συνθήκες. Μερικές φορές μπορεί να προκύψουν spammy backlinks λόγω των ενεργειών του ανταγωνιστή σας στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, συμβαίνει επίσης όταν τα παλαιά backlinks δεν είναι διαθέσιμα λόγω της αλλαγής επωνυμίας ιστότοπου. Η Google εξηγεί πώς να αποκρύψετε τα backlinks, έτσι δεν επηρεάζουν τις βαθμολογίες σας. Μόλις εντοπίσετε ποια backlinks θα πρέπει να απορριφθεί, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο με τη ληφθείσα λίστα και να το ανεβάσετε στο Google Webmaster Tool.

Τώρα γνωρίζετε ποια backlinks πρέπει να αποφύγετε και πώς να το κάνετε με τη βοήθεια της Google, ώστε να μπορείτε να μάθετε τις σωστές τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης των ιστότοπων σας και τη δημιουργία περισσότερων backlinks ποιότητας σε εξωτερικούς ιστότοπους.

Πώς να αυξήσετε τον αριθμό των backlinks ποιότητας;

Μην σταματήσετε να αναπτύσσετε νέες ιδέες για το περιεχόμενο, καθώς υπάρχουν πάντα καλές ευκαιρίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα νέο περιεχόμενο. πολλές νέες συνδέσεις ποιότητας. Πρέπει να βρείτε κενά περιεχομένου στον ιστότοπό σας και να γνωρίζετε πάντα τη νέα. Υπάρχουν ορισμένες επιλογές για την έρευνα των κενών στο περιεχόμενο του ιστότοπου που μπορεί να είναι εξίσου εκτεταμένες με την εκτέλεση ενός ολόκληρου ελέγχου ιστοτόπου, όπου χρησιμοποιείτε εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να καταχωρίσετε όλες τις διευθύνσεις URL σας ή να ψάξετε μέσα από κατηγορίες περιεχομένου για να παρατηρήσετε όσα δεν έχετε αναφέρει ακόμα.

Για να βρείτε νέες ευκαιρίες περιεχομένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα επαγγελματικά εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Θα ήθελα να συστήσω τη χρήση του Moz Pro και Semalt Auto SEO . Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να μετρήσετε τις ταξινομήσεις για συγκεκριμένες σελίδες που έχουν λέξεις-κλειδιά προορισμού και τον μηνιαίο όγκο αναζήτησης για αυτούς τους όρους αναζήτησης.

Μόλις ανακαλύψετε τις τρέχουσες μετρήσεις λέξεων-κλειδιών, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση για σχετικές λέξεις-κλειδιά. Οι νέες σχετικές λέξεις-κλειδιά θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει είναι οι μέγιστες σχετικές με την αγορά σας και έχουν υψηλό όγκο αναζήτησης (τουλάχιστον 1.000 ανά μήνα). Ωστόσο, αυτοί οι όροι αναζήτησης δεν πρέπει να είναι υπερβολικά ανταγωνιστικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Για να αυξήσετε τη δύναμη backlinks σας, θα πρέπει να αναζητήσετε εξαιρετικά έγκυρες ιστοσελίδες στη θέση σας. Αυτοί οι ιστότοποι δεν πρέπει να είναι άμεσοι ανταγωνιστές στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση, αλλά τουλάχιστον εν μέρει σχετίζονται με τη βιομηχανία σας. Τέτοιες backlinks μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες, να αυξήσετε το PageRank και να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Μπορείτε να ελέγξετε τη δημοτικότητα ενός ιστοτόπου, την κατάταξη, έναν μέσο αριθμό επισκεπτών και άλλες μετρήσεις χρησιμοποιώντας τον Semalt Website Analyzer . Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις βασικές μετρήσεις που δείχνουν εάν οι ιστότοποι θα είναι χρήσιμοι για την αύξηση των επανασυνδέσεων και της κατάταξης των σελίδων ή όχι.

increase backlinks

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα χαρακτηριστικά του ιστοτόπου όπως:

  • ποσοστό των επισκεπτών που έρχονται σε έναν ιστότοπο από διάφορες περιοχές.
  • βασική μέτρηση εμπιστοσύνης - ποσοστό εγκατάλειψης, χρόνος που ο χρήστης ξοδεύει σε έναν ιστότοπο, ημερήσιες προβολές σελίδας και άλλα).
  • Το ποσοστό της επισκεψιμότητας και της επισκεψιμότητας παραπομπής οργανικής αναζήτησης.
  • κορυφαίες λέξεις-κλειδιά από τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτές οι μετρήσεις θα περιορίσουν την αναζήτησή σας, δίνοντάς σας μια λίστα με τους καταλληλότερους σχετικούς ιστότοπους που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη δημιουργία και τη διατήρηση δεσμών για τον ιστότοπό σας.

Τώρα, όταν έχετε λάβει μια λίστα με τις πιο κατάλληλες πηγές ιστού, είναι καιρός να κερδίσετε backlinks από αυτά μέσω της παροχής συναρπαστικό και με βάση την έρευνα περιεχόμενο. Ο πρωταρχικός στόχος του να εμφανίζεται το περιεχόμενό σας σε άλλους γνωστούς ιστότοπους ποιότητας είναι να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να την εμφανίσετε στο νέο στοχευόμενο κοινό.

Αν αποφασίσετε να στείλετε το περιεχόμενό σας για σκοπούς οικοδόμησης συνδέσμων σε άλλους ιστότοπους συνεργατών, βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις οδηγίες δημοσίευσης επισκεπτών και ότι ταιριάζει στις ανάγκες του κοινού σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε άλλες ιδέες περιεχομένου ιστοσελίδων ή να υποβάλετε ορισμένες επισκέψεις επισκεπτών.

Έτσι, εάν δημοσιεύσετε περιεχόμενο με βάση την έρευνα με σχετικό σύνδεσμο αγκυροβόλησης στον τομέα σας, θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και θα αυξήσετε τη φήμη σας ως ηγέτης των πιθανών πελατών σας, οι οποίοι μπορούν να μετατρέψουν σε τα χρήματά σας που πληρώνουν Source .

December 22, 2017