Back to Question Center
0

Πώς να αγοράσετε ποιοτικά backlinks και να δείτε την ιστοσελίδα μου στην κορυφή της αναζήτησης της Google;

1 answers:

Είναι αυτονόητο ότι η δημιουργία ενός προφίλ ποιότητας backlink είναι ο σωστός τρόπος για να οδηγήσετε τον ιστότοπό σας στην κορυφή των SERP της Google. Γιατί; Ακριβώς επειδή οι οργανικοί επανασυνδέσμοι είναι ήδη γνωστοί μεταξύ των ισχυρότερων παραγόντων (το τρίτο πιο σημαντικό μήνυμα, για να είμαστε ακριβέστεροι) που θεωρεί η Google όταν αποδίδει μια θέση σκάλας στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επιπλέον, όσοι ήδη γνωρίζουν πώς να αγοράζουν backlinks ποιότητας δεν πρέπει ποτέ να διστάζουν να επενδύσουν κάποιο χρόνο και προσπάθεια για να κερδίσουν οργανικά backlinks με υψηλό PR ή να τα κατασκευάσουν με το χέρι. Αυτό θα αποδώσει πάντα, είμαι βέβαιος.

how to buy quality backlinks

Επιπλέον, οι ισχυρότεροι εκπαιδευτικοί ή κυβερνητικοί σύνδεσμοι (i. μι. , που προέρχονται από τις online πηγές dot EDU και dot GOV με την υψηλότερη εμπιστοσύνη και εξουσία) είναι ακόμη πιο ισχυρές. Μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ορατότητα σε απευθείας σύνδεση για πιθανώς οποιουσδήποτε επιχειρηματικούς ιστότοπους ή ιστολόγια - δίνοντας τα εμπορικά τους σήματα σε μια ισχυρή έκθεση στην αναζήτηση και παρέχοντας ταυτόχρονα πολύ ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού. Και εδώ έρχεται μόνο ένα κρύο γεγονός, δηλαδή για εκείνους τους τύπους που εξακολουθούν να αναρωτιούνται πώς να αγοράζουν ποιοτικά backlinks από τις εκπαιδευτικές ή κυβερνητικές ιστοσελίδες. Ας το παραδεχτούμε - η λήψη πληρωμένων συνδέσεων είναι απλώς αδύνατη εκεί. Εννοώ ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να αγοράζετε ποιοτικά backlinks - απλά επειδή μπορούν να κερδιστούν μόνο. Πως? Πιο συχνά, θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για τη σύνταξη ενός πολύτιμου κομματιού περιεχομένου, για να λάβετε τελικά αυτό το επιθυμητό και πολύτιμο backlink σε αντάλλαγμα.

Επιστρέφοντας στο σημείο, ας προσπαθήσουμε να το βρούμε - πώς να αγοράζουμε ασφαλείς backlinks με ασφάλεια. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν καθολικές οδηγίες ή συμβουλές με εγγυημένο αποτέλεσμα. Θέλω να πω ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα σαφές και ακριβές σχέδιο δράσης για την πληρωμή backlinks με ασφάλεια και λογικά (i. μι. , συνδέσμους που μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν για την πρόοδό σας, ταυτόχρονα χωρίς να αυξήσουν μια κόκκινη σημαία με την Google). Στην πραγματικότητα, η αίτηση για πληρωμένες συνδέσεις δεν είναι παρά ένα σκιερό σχέδιο του Grey-Hat ή ακόμα και του Black-Hat SEO. Και φυσικά, οι περισσότεροι από τους αγορασμένους backlinks αναμένεται να φαίνονται φαινομενικά φυσικοί για όλους - και οι δύο αναζητούν ζωντανά και σέρνουν bots.

buy quality backlinks

Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έπρεπε να αποφύγετε να εξαπατάτε τις μηχανές αναζήτησης - εκτός αν θέλετε να κερδίσετε ποινή γρήγορης κατάταξης. Εν πάση περιπτώσει, αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε αρκετά γενναίοι για να προσπαθήσετε να πάρετε κάποιες πληρωμένες επιστροφές με κάθε κόστος, σκεφτείτε τα ακόλουθα σημεία, τουλάχιστον για να μην πιάσετε ή να εξαπατήσετε αμέσως:

  • πηγές ή εκείνοι οι φίλοι δηλώνουν ανοιχτά ότι έχουν πληρώσει επιστροφής για την πώληση.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι πιθανοί υποψήφιοι σας έχουν επιτακτικούς τομείς και περιεχόμενο ιστοσελίδας που σχετίζονται με την εξειδικευμένη σας θέση ή επιχειρηματική topi.
  • Κάντε διπλό έλεγχο σχετικά με την εξουσιοδότηση τομέα, την εξουσιοδότηση σελίδας και τα αποτελέσματα PageRank για να έχετε μέγιστη επισκεψιμότητα και εμπιστοσύνη από ένα ευρύτερο κοινό.
  • Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε μια συμφωνία με τους συναδέλφους bloggers στη θέση σας. Δεδομένου ότι είστε έτοιμοι να τους προσφέρετε ένα πολύτιμο περιεχόμενο, αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Διαφορετικά, θα χρεώνουν μια λογική χρέωση. Είναι όλα σχετικά με τις επιχειρήσεις, έτσι;
  • Οι τροχοί (ανταλλαγές), οι PBN (διαφορετικά, τα ιδιωτικά blog δίκτυα), καθώς και οι φθηνές υπηρεσίες που προσφέρουν χύμα χαμηλής ποιότητας σύνολα backlinks ή ότι τα ενοχλητικά μηνύματα σπρώχνουν τις τοποθετήσεις τους σε υψηλές πηγές PR μόνο - αποφύγετε τέτοιους "παρόχους" με κάθε κόστος. Απλά επειδή έχουν ήδη ζητήσει μια ποινή κατάταξης (ή μάλιστα μόνιμη απαγόρευση αναζήτησης). Αργά ή αργότερα, η Google έρχεται για όλους - τόσο οι αδίστακτοι "παροχείς" τους, όσο και οι ατυχείς "πελάτες" τους Source .
December 22, 2017