Back to Question Center
0

Πώς μπορούν οι ιστοχώροι επιχειρήσεων ξενοδοχείων να πάρουν backlinks για SEO;

1 answers:

Η υψηλή ανταγωνιστικότητά του διακρίνει τη θέση της αγοράς ξενοδοχείων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οικοδόμηση συνδέσεων ποιότητας για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου είναι ύψιστης προτεραιότητας.

Μια backlink είναι μια υπερ-σύνδεση από άλλη πηγή ιστού που δείχνει στον τομέα σας. Κάθε backlink θα πρέπει να περιβάλλεται από σχετικό περιεχόμενο και να εμπλέκει περιεχόμενο για να φέρει την κυκλοφορία στη συνδεδεμένη πηγή. Επιπλέον, οι σύνδεσμοι θα πρέπει να είναι κρυμμένοι σε ένα άγκυρα κείμενο με έναν από τους πιο σχετικούς όρους αναζήτησης στους οποίους θα θέλατε να στοχεύσετε στις μηχανές αναζήτησης.

Κάθε εισερχόμενη σύνδεση που δείχνει στον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας δίνει μια ψήφο στα μάτια των μηχανών αναζήτησης. Όσο περισσότεροι ποιοτικοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι οδηγούν στον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερη εξουσιοδότηση θα πάρετε από τις μηχανές αναζήτησης και, στη συνέχεια, τόσο υψηλότερη θα κατατάξετε σε SERP.

Υπάρχει περισσότερη πολυπλοκότητα σε backlinks από αυτό. Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψη πολλούς αλγόριθμους για να καθορίσουν την ακριβή κατάταξη του ιστότοπού σας (στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότεροι από 200 παράγοντες κατάταξης της Google). Η εξουσία του τομέα σας και η φήμη του εμπορικού σήματος παίζουν επίσης ρόλο στο πόσο πολύτιμο είναι το backlink σας.

Αυτή η σύντομη ανάρτηση έχει σχεδιαστεί για να μοιραστώ μαζί σας κάποια μυστικά κτίριο συνδέσεων πώς να πάρει backlinks για SEO. Αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη δύναμη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας και να γίνετε ηγέτης της αγοράς.

Πρακτικοί τρόποι για να πάρετε backlinks για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου SEO

  • Επανεξέταση των ηλεκτρονικών επιχειρησιακών καταλόγων

Αυτή η μέθοδος οικοδόμησης συνδέσεων θα είναι αποτελεσματική για εκείνες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θα ήθελαν να ενισχύσουν την τοπική τους απόδοση.

Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να αποκτήσετε εισερχόμενους συνδέσμους. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να βρείτε σχετικά καταλόγους σε απευθείας σύνδεση όπου το περιεχόμενό σας μπορεί να συμπεριληφθεί. Υποθέτω ότι το περιεχόμενο των επιχειρήσεων του ξενοδοχείου θα φανεί φυσικό στους ιστοτόπους της γειτονιάς, στις τοπικές κοινότητες και στους καταλόγους επιχειρήσεων της πόλης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε βιομηχανίες σχετικές με το εμπόριο, όπως οι επαγγελματικές ενώσεις φιλοξενίας και οι τοπικοί τουριστικοί οργανισμοί.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε αυτούς τους ηλεκτρονικούς κατάλογους επιχειρήσεων. Το πρώτο είναι να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση Google για τέτοιου είδους ερωτήματα όπως "κατάλογος φιλοξενίας + όνομα πόλης", "κατάλογος επιχειρήσεων + όνομα πόλης", "ταξιδιωτικές κοινότητες + όνομα πόλης" και ούτω καθεξής. Ένας άλλος τρόπος είναι να γίνει μια ανάλυση της αγοράς εξειδικευμένης εφαρμογής ενός από τα ηλεκτρονικά επαγγελματικά εργαλεία (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer κ.λπ.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο πίσω συνδέσεις ποιότητας προσπαθώντας να μεταφέρετε όλες τις τρέχουσες offline επιχειρηματικές συνδέσεις σας τον σε απευθείας σύνδεση κόσμο. Αν έχετε μια επιχείρηση ξενοδοχείων, έχετε πολλούς συνεργάτες και επιχειρηματικές σχέσεις με άλλες τοπικές επιχειρήσεις, όπως προμηθευτές τροφίμων, εταιρείες καθαρισμού, υπηρεσίες ψυχαγωγίας κ.ο.κ.Πιθανότατα αυτές οι τοπικές εταιρείες έχουν ήδη καθιερώσει την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθείτε να μην το γνωρίζετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες και να κάνετε το καλύτερο για να εμφανίσετε τις offline συνδέσεις σας στο διαδίκτυο. Οι επιχειρηματικοί σας συνεργάτες θα είναι πολύ ευτυχείς να δημιουργήσουν αμοιβαία επωφελείς διασταυρούμενες εμπορικές σχέσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε στους πωλητές σας μια καλή μαρτυρία για τις υπηρεσίες τους. Προηγουμένως, μπορούν να βάλουν τη διεύθυνση URL του τομέα σας στη σελίδα πωλήσεών τους στη λίστα των πελατών υψηλής προτεραιότητας ή να γράψουν επίσης σχόλια σχετικά με την εταιρεία σας Source .

December 22, 2017