Back to Question Center
0

Τι είδους webbacklinks έχω στην ιστοσελίδα μου;

1 answers:

Εδώ πρόκειται να μιλήσουμε για webbacklinks για την ιστοσελίδα σας. Στην πραγματικότητα, μόνο η ποιότητα backlinks μπορεί να κάνει καλό για την ιστοσελίδα σας. Έχοντας αρκετές από αυτές τις παραπομπές, κάθε ιστότοπος μπορεί να γίνει η απόλυτη και κορυφαία πηγή πληροφόρησης για το κοινό-στόχο ή τη θέση της στην αγορά των επιχειρήσεων. Όλα λειτουργούν απλά - περισσότεροι ζωντανοί χρήστες θα αρχίσουν να έρχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα ψάχνοντας για πληροφορίες, ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Έτσι, το ερώτημα είναι - τι είδους webbacklinks θα πρέπει να έχετε για την ιστοσελίδα σας; Λοιπόν, ας δούμε πώς να κάνουμε την μπάλα της επιτυχίας να κυλήσει. Πρώτα απ 'όλα, πρόκειται να σας δείξω τι κάνει την ποιότητα webbacklinks, και πώς μπορείτε να πάρετε πολλά από αυτά με κορυφαία ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενα σχέδια οικοδόμησης συνδέσεων. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

webbacklinks

Ποιότητα VS. Ποσότητα

Εκτός από το Διαδίκτυο, στην πραγματικότητα, τέτοιες συστάσεις λειτουργούν μόνο αν προέρχονται από ένα αξιόπιστο και εξαιρετικά αξιόπιστο μέρος. Διαφορετικά, δεν θα είχε νόημα να τα ακολουθήσετε, έτσι δεν ήταν; Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι webbacklinks φαίνεται να μοιάζουν με μικρές συστάσεις, κάθε μεμονωμένος σύνδεσμος πρέπει πάντα να προέρχεται από έναν τόπο με υψηλό PA (authority authority), PR (page rank) και DA (authority domain). Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα των webbacklinks που πρόκειται να έχετε για τον ιστοχώρο σας είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα, και όχι μόνο η ποσότητα τους.

Και αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι η ύπαρξη ενός ποιοτικού συνδέσμου σημαίνει να διατηρηθεί η σχετικότητά του. Κάνοντας το σε απλή αγγλική γλώσσα, όταν η Google διαπιστώσει ότι μερικοί από τους ιστοτόπους σας προέρχονται από πηγές τρίτου μέρους που δεν σχετίζονται με το θέμα, θα αναγνωριστούν ως ανεπιθύμητα από τη φύση, i. μι. , το θεωρούν άσχετο και το δίδει τουλάχιστον μηδενική αξία. Επιπλέον, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να κερδίσει επίσης μια ποινή βαριάς κατάταξης που επιβλήθηκε από την Google, ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας ύποπτης δραστηριότητας που συχνά σχετίζεται με κάποιο είδος κακοποίησης ή συμπεριφοράς χειραγώγησης.

Σε περίπτωση που έρχεται το σενάριο χειρότερης περίπτωσης, η βαρύτερη ποινή μπορεί να καταλήξει ακόμη και να καταστήσει τις ιστοσελίδες σας σχεδόν εντελώς αόρατες για ζωντανά άτομα που ψάχνουν - αυτό σημαίνει ότι αποδίδεστε με την εξουσία του τομέα σας χαμένη μία για πάντα. Έτσι, ας το παραδεχτούμε - οι webbacklinks πρέπει πάντα να είναι ποιοτικοί. Γι 'αυτό είναι τόσο επικίνδυνο να αγοράζετε ή να προσπαθείτε να ανταλλάξετε μαζί τους.

seo backlinks

Σύνδεσμοι ποιότητας κτιρίων

Πώς να βρούμε τους σωστούς χώρους για να έχουμε μόνο ασφαλείς και αποτελεσματικούς συνδέσμους; Λοιπόν, ας παρατηρήσουμε ένα σύντομο σύντομο σχέδιο δράσης για να ολοκληρώσουμε την εργασία. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με κουκκίδες που σας βοηθούν να προχωρήσετε στο σωστό κομμάτι:

  • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας προσφέρει πραγματική αξία - δημιουργήστε μόνο μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο σελίδας, το οποίο είναι απολύτως συναφές με το θέμα σας. καλωσορίζοντας να κάνετε μια αναφορά ή να την μοιραστείτε στο διαδίκτυο.
  • Μη διστάσετε να ελέγξετε τους ανταγωνιστές σας - αυτό που γίνεται σωστά να ακολουθήσετε το παράδειγμα και ποιες πτυχές δεν είναι τόσο καλές. Λάβετε μερικές πρακτικές γνώσεις με χρήσιμες προτάσεις χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία όπως Semalt Analyzer, Screaming Frog ή Open Site Explorer του Moz.
  • Ελάτε σε επαφή με τους επαγγελματίες του κλάδου σας, ξεκινήστε ένα podcast, κάντε μερικές αναρτήσεις και μην διστάσετε να πάτε για blogging για τους φιλοξενούμενους - και θα είστε πιο πιθανό να πάρετε έναν ποιοτικό webbacklinks.
  • Εξάλλου, ποτέ δεν πρέπει να ζητάς ποιοτικούς συνδέσμους, ακόμα και τους πιο έγκυρους και πολύτιμους. Εννοώ καλύτερα να το πληρώσετε προς τα εμπρός - με τη χρήση κοινωνικών μέσων και προσφέροντας πολύ συστηματικό περιεχόμενο (όπως infographics, υπολογιστικά φύλλα, άλλο διαφορετικό οπτικό περιεχόμενο), καθώς και επενδύοντας κάποιο χρόνο για να δώσετε πιθανώς τα πιο πολύτιμα δώρα στο ακροατήριό σας ως ερευνητικά έγγραφα σχετικά με τη βιομηχανία, μελέτες περιπτώσεων κ.λπ Source .


December 22, 2017