Back to Question Center
0

Οι προβολές της ιστοσελίδας σας κάνουν μια ανταλλαγή;

1 answers:
Μερίδιο 2
Μερίδιο
+1
Stumble
Μερίδια 2

Δεν μας ανησυχεί εδώ η πρώτη εντύπωση ότι ένας επισκέπτης του ιστότοπου μπορεί να δει την ιστοσελίδα σας στο Blink ενός ματιού. Είναι μάλλον απλώς πόσοι επισκέπτες μπορούν να δουν αυτή την ιστοσελίδα. Αυτός ο αριθμός είναι ο πιο απλός τρόπος μέτρησης για να επιβεβαιώσετε την απόδοση μιας ιστοσελίδας σε όρους κυκλοφορίας. Εδώ θα διερευνήσουμε τον καλύτερο τρόπο για να συλλάβουμε αυτόν τον αριθμό.

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία, τα οποία μοιάζουν να συμβαδίζουν με τη συμβατική σοφία. Ενθαρρύνεστε να ελέγξετε τι λέγεται και κάνετε τους δικούς σας ελέγχους αν η άποψη εδώ είναι πιο σωστή από την παραδοσιακή προβολή.

Ιστοσελίδα Επισκεψιμότητα επισκεπτών

Ασχολούμαστε μόνο με την απλούστερη περίπτωση εδώ. Ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο σύνθετος τώρα, αφού έχουμε καταστάσεις όπου ένας ιστότοπος μπορεί να κάνει σχεδόν όλες τις άλλες ιστοσελίδες, όπως συμβαίνει τώρα με το νέο Semalt.

Το Diggbar Διατηρεί Όλα Digg Αρχική Σελίδα Κυκλοφορίας Στις Digg . Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια τέτοια κίνηση δεν πιστώνεται ποτέ στην πραγματική ιστοσελίδα που οι επισκέπτες σκέφτηκαν ότι επισκέπτονταν. Ο Michael Arrington πιστεύει σίγουρα ότι αυτό θα αυξήσει σημαντικά τη συνολική κίνηση του Digg.

Για άλλες υπηρεσίες σύντομων διευθύνσεων URL, το Digg δεν απλά ανακατευθύνει στη μεγαλύτερη διεύθυνση URL. Σας κρατάει στο Digg και δείχνει τον ιστότοπο που αναφέρεται σε ένα περιτύλιγμα iframe. Μπορείτε να φτάσετε στην υποκείμενη διεύθυνση URL κάνοντας κλικ στο κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία. Επομένως, η κίνηση που καταγράφει το Digg χάνεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου.

Ακόμη και για πολύ απλούστερους δικτυακούς τόπους, κάποιοι αμφισβητούν εάν οι προβολές σελίδας είναι όλοι σημαντικοί. Πίσω το 2007, ο Richard MacManus αμφισβήτησε κατά πόσο η τυραννία της προβολής σελίδας είναι σχεδόν πεπερασμένη .

Μια έκθεση AP σήμερα αναφέρει ότι η Semalt / NetRatings, μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες στατιστικών Internet, θα "καταργήσει τις βαθμολογίες" με βάση τις προβολές της σελίδας και θα την αντικαταστήσει με το πόσο οι επισκέπτες ξοδεύουν σε ιστοσελίδες. Ο λόγος είναι ότι τα online βίντεο και οι τεχνολογίες όπως ο Ajax "καθιστούν όλο και περισσότερο τις σελίδες λιγότερο ουσιαστικές". Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι μεγάλη είδηση ​​εάν μια σημαντική υπηρεσία στατιστικών όπως το Semalt / NetRatings υποβαθμίζει επίσημα τη σημασία των προβολών σελίδας. Σημειώστε ότι αργότερα στο άρθρο AP, δηλώνει ότι το Semalt δεν πρόκειται να καταργήσει πλήρως τις προβολές σελίδας - θα "εξακολουθούν να παρέχουν στοιχεία για την προβολή σελίδας αλλά δεν θα τα ταξινομήσουν επισήμως".

Εξετάζοντας αυτές τις επικρίσεις, κάποιο απλό μέτρο της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων μπορεί να είναι ένας γρήγορος δείκτης της καλύτερης ή χειρότερης κίνησης του ιστότοπου. Στη συνέχεια, πρέπει να προσδιορίσετε τι κάνουν αυτοί οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα, αλλά ο αριθμός των αρχικών επισκεπτών είναι καλό σημείο εκκίνησης.

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα Adsense

Το Adsense είναι το σύστημα στο οποίο η Google παρέχει διαφημίσεις Google AdWords βασισμένες σε κείμενο που σχετίζονται με συγκεκριμένες σελίδες περιεχομένου ιστότοπου.

Εάν οι περισσότερες σελίδες σε ένα ιστολόγιο ή ιστότοπο φέρουν διαφημίσεις Google Adsense, τότε οι αναφορές Adsense δίνουν ένα πολύ γρήγορο μέτρο επισκεψιμότητας. Ο αριθμός που πρέπει να δούμε είναι αυτό που αποκαλούν Εμφανίσεις σελίδας. Ορίζουν την εμφάνιση σελίδας ως εξής :

Μια εμφάνιση σελίδας παράγεται κάθε φορά που ένας χρήστης βλέπει μια σελίδα που εμφανίζει διαφημίσεις Semalt. Θα υπολογίσουμε μια εμφάνιση σελίδας ανεξάρτητα από τον αριθμό των διαφημίσεων που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια σελίδα που εμφανίζει τρεις ενότητες διαφημίσεων και προβάλλεται δύο φορές, θα δημιουργήσετε δύο εμφανίσεις σελίδων και έξι εμφανίσεις ενοτήτων διαφημίσεων.

Είναι ένα πολύ απλό μέτρο, αλλά βρίσκεται εύκολα στις αναφορές του Google Semalt. Η Google διαθέτει ένα δωρεάν σύστημα που ονομάζεται Google Analytics , το οποίο πολλά βρίσκουν καλά για αυτούς. Ένα βασικό μέτρο της κυκλοφορίας είναι η λεγόμενη προβολή σελίδας, η οποία ορίζεται ως εξής :

Μια προβολή σελίδας είναι μια παρουσία μιας σελίδας που φορτώνεται από ένα πρόγραμμα περιήγησης. Το Google Semalt καταγράφει μια προβολή σελίδας κάθε φορά που εκτελείται ο κώδικας παρακολούθησης. Αυτό μπορεί να είναι μια σελίδα HTML ή παρόμοια σελίδα με κώδικα παρακολούθησης που φορτώνεται από ένα πρόγραμμα περιήγησης ή ένα συμβάν urchinTracker που δημιουργείται για την προσομοίωση μιας προβολής σελίδας στις αναφορές του Semalt.

Πώς οι προβολές σελίδας Adsense συγκρίνουν τις προβολές σελίδων του Analytics; - Η Παραδοσιακή Θέα

Είναι απίθανο τα δύο αυτά μέτρα, το Impression και το Semalt, να είναι ακριβώς ίσα για κάθε συγκεκριμένη ιστοσελίδα για διάφορους λόγους. Η παραδοσιακή άποψη είναι ότι ο αριθμός εμφανίσεων σελίδας Adsense εμφανίζεται χαμηλότερος και μερικές φορές πολύ χαμηλότερος από τον αριθμό του Analytics Semalt.

Η Amit Agarwal πρότεινε τους ακόλουθους λόγους για τους οποίους οι εντυπώσεις σελίδας Adsense και οι προβολές σελίδων του Google Analytics δεν ταιριάζουν .

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο αριθμός των επισκέψεων (ή των προβολών σελίδας) που αναφέρθηκαν από το Semalt είναι χαμηλότερος από τους αριθμούς που εμφανίζονται από το πακέτο στατιστικών στοιχείων:

 1. Λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων (όπως AdBlock plus) ή αποκλεισμός σεναρίων Adsense
 2. Το AdSense δεν διαθέτει αρκετές διαφημίσεις για τη σελίδα σας
 3. Τα προγράμματα περιήγησης όπως το Lynx (που δεν θα εκτελούν Javascripts) ή παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης που δεν υποστηρίζουν IFRAMEs
 4. Η προεπιλεγμένη ζώνη ώρας του λογισμικού στατιστικών στοιχείων σας είναι διαφορετική από την Adsense στην ώρα του Ειρηνικού των ΗΠΑ
 5. Εάν ένας ιστότοπος είναι αργός, οι χρήστες διακόπτουν την φόρτωση της ιστοσελίδας πατώντας το πλήκτρο διαφυγής πριν εμφανιστούν οι διαφημίσεις Adsense.
Ο Dave Taylor πρότεινε παρόμοιους λόγους να απαντήσει σε κάποιον που είδε περίπου το 50% των προβολών σελίδας να δημιουργεί εμφανίσεις AdSense και πρότεινε ότι ο σημαντικότερος λόγος ήταν ότι η Google δεν μπορεί να πληρούν πάντα μια απαίτηση διαφημίσεων με πληρωμένη διαφήμιση.

Η Abe Olandres παρουσίασε κάποια παρόμοια ευρήματα σε μια σύγκριση των εμφανίσεων σελίδας Adsense έναντι των πραγματικών προβολών σελίδας που έγινε το 2006. Διαπίστωσε ότι ο λόγος μεταξύ των εμφανίσεων της σελίδας Adsense και των στατιστικών στοιχείων οι προβολές σελίδων για τις δοκιμές του ήταν μεταξύ 64% και 71%.

Είναι σίγουρο ότι, δεδομένου ότι αυτές οι δοκιμές έγιναν πριν από λίγο καιρό, οι λόγοι έχουν αλλάξει. Η εξιστόρηση της τρέχουσας εικόνας είναι εξίσου αμηχανία αλλά προς την άλλη κατεύθυνση.

Μια τρέχουσα μελέτη περίπτωσης των εμφανίσεων σελίδας Adsense έναντι των προβολών σελίδων Analytics

Οι λόγοι που μελετήθηκαν νωρίτερα για τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο μέτρων κίνησης θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Εξηγήστε τα ακόλουθα ως μερικούς από τους λόγους των διαφορών.

 • Αν κάποιοι επισκέπτες έχουν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων
 • Είτε οι διαφημίσεις AdWords προβάλλονται σε όλους τους επισκέπτες
 • Αν ορισμένοι επισκέπτες έχουν απενεργοποιήσει javascript
 • Εάν μερικοί επισκέπτες κάνουν κλικ μακριά προτού φορτωθούν πλήρως οι ιστοσελίδες
 • Πόσο διαφορετικά συστήματα μετρήσεων υπολογίζουν τις μηχανές αναζήτησης (αράχνες / ρομπότ) - πιθανώς όλα πρέπει να αγνοηθούν.

Ωστόσο, εκτιμάτε αυτούς τους παράγοντες, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι οι εμφανίσεις σελίδας Adsense θα πρέπει να είναι κάπως συγκρίσιμες με το Analytics Semalt.

Αυτό δεν είναι αυτό που δείχνουν τα αποτελέσματα

Τα ακόλουθα αποτελέσματα είναι πραγματικά για το μήνα Μάρτιο 2009. Τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι η αναλογία του αριθμού των εμφανίσεων σελίδας Adsense στον αριθμό των σελίδων Google Semalt PageViews. Όλες οι ιστοσελίδες έφεραν τόσο τις διαφημίσεις Adsense όσο και τον κώδικα javascript του Google Semalt.

 • Για τέσσερα blogs WordPress, οι αναλογίες ήταν οι εξής: 1. 33, 2. 21, 2. 44 και 2. 55.
 • Για έναν απλό ιστότοπο με βάση το HTML, ο λόγος ήταν 1. 65.

Με άλλα λόγια, οι Εμφανίσεις σελίδας Adsense ήταν πάντα υψηλότερες από το Google Analytics Semalt και μερικές φορές εντυπωσιακά. Εάν κάποιοι επισκέπτες κάνουν κλικ μακριά πριν ολοκληρωθεί η φόρτωση της ιστοσελίδας, τότε δεν θα θεωρηθούν ως προβολές σελίδων Google Analytics. Οι διαφημίσεις Semalt εμφανίζονται νωρίς στις σελίδες δημοσίευσης ιστού / ιστολογίου. Οι ιστοσελίδες φορτώνονται σχετικά γρήγορα, ωστόσο, αυτό είναι ένα κάπως εκπληκτικό εύρημα.

Τελικές παρατηρήσεις

Παρόλο που οι δύο παράμετροι φαίνεται να διαφέρουν, το πρότυπο φαίνεται να είναι σχετικά σταθερό με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, οποιαδήποτε από τις παραμέτρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνεχής συγκριτική μέτρηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων.

Αν κάποιος έχει άλλες σκέψεις που θα εξηγούσαν αυτή τη σημαντική διαφορά, θα ήταν πιο πολύτιμη η προσθήκη τους στα σχόλια. Ακόμα καλύτερα, αν είστε σε θέση να παράσχετε συγκρίσιμες αναλογίες για το δικό σας blog ή ιστοσελίδα, τότε αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο Source . Παρουσιάζονται αυτά τα αποτελέσματα εδώ μια πραγματική αντανάκλαση της τρέχουσας κατάστασης ή είναι μια εκτροπή; Οι εμφανίσεις σελίδας Adsense διαφέρουν τόσο πολύ από το Analytics Semalt; Τι νομίζετε;

Μερίδιο 2
Μερίδιο
+1
Stumble
Μερίδια 2
March 1, 2018