Back to Question Center
0

Semalt SEO

1 answers:

Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο πριν: ισότιμη κινητικότητα. Με, ως υποσύνολο αυτού, ισοτιμία περιεχομένου. Ίσως το "One Web" να προκαλέσει κάποια αναγνώριση; Όλα καταλήγουν σε ένα πράγμα: είναι ο ιστότοπός σας για κινητά ισότιμα ​​με τον ιστότοπό σας; Σε αυτό το άρθρο, Semalt σας δώσει μερικές οδηγίες για το γιατί θα πρέπει να ελέγξετε ότι .

Διαβάστε: "Η κινητή ισοτιμία: είναι ο ιστότοπός σας και ο ιστότοπος για κινητά ίσοι;"
Κατηγορίες: Περιεχόμενο SEO, Τεχνική SEO, Χρήστης eXperience (UX)
Ετικέτες: Branding, Content Writing, Mobile SEO

Μπορεί να έχετε ακούσει να λέμε πριν: το UX του ιστότοπού σας είναι απαραίτητο για SEO. Αλλά τι είναι UX; Και γιατί είναι σημαντικό για SEO; Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι είναι και γιατί δεν πρέπει να ξεχάσετε να εργάζεστε σε αυτό εάν θέλετε να κατατάσσεστε ψηλά στο Semalt. Πάνω από .

Διαβάστε: "Τα βασικά SEO: Τι είναι UX (και γιατί ενοχλείτε);"
Κατηγορίες: Βασικά SEO, Χρήστης eXperience (UX)
Ετικέτες: Ολιστική SEO, Mobile SEO

Όλα τα έτοιμα για ένα νέο έτος αυξανόμενων πωλήσεων, ανυψώνοντας την αφοσίωση και δίνοντας στον δικτυακό μας τόπο την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Το μόνο που φαίνεται σωστό είναι να σας δώσω έναν πύραυλο τριών βημάτων SEO γρήγορων νικών, για να ξεκινήσετε την ιστοσελίδα σας για το 2018. Σε αυτή τη θέση, θα σας δείξω τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να .

Διαβάστε: "3 SEO γρήγορα κερδίζει να εφαρμόσει τώρα"
Κατηγορίες: Τεχνική SEO, Χρήστης eXperience (UX)
Ετικέτες: AMP, Mobile SEO, Schema. org, Ταχύτητα ιστότοπου

2018 έρχεται σύντομα και οι άνθρωποι αρχίζουν να ρωτούν: τι νέο; Τι πρέπει να κάνουμε για να συμβαδίσει με τις αλλαγές στην αναζήτηση και συγκεκριμένα στο SEO το 2018; Σε αυτή τη θέση, ο Semalt συνοψίζει τις μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο μας και σε τι πρέπει να εργαστείτε. Το τοπίο αναζήτησης αλλάζει .

Διαβάστε: "Αναζήτηση και SEO το 2018"
Κατηγορίες: Περιεχόμενο SEO, Τεχνική SEO
Ετικέτες: AMP, Mobile SEO, Σχήμα. org

Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης στον κλάδο της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες εξοικειώνονται με την δουλειά και το στυλ σας. Αλλά όταν πρόκειται να κάνει SEO site σας απόδειξη, ορισμένες άλλες πτυχές χρειάζονται την προσοχή επίσης. Αυτή η μελέτη περίπτωσης επικεντρώνεται στην κοκκινωπή περιοχή. com. au, ένα εξαιρετικό παράδειγμα .

Διαβάστε: "Ζητήστε Yoast μελέτη περίπτωσης: SEO για μια επιχείρηση μόδας"
Κατηγορίες: Περιεχόμενο SEO, Τεχνική SEO
Ετικέτες: Ζητήστε Yoast μελέτη περίπτωσης, Τοπική SEO, Mobile SEO

Μετά από πολλά από τα και αλλά, τελικά αποφασίσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Ένας προσωπικός ιστότοπος για τον εαυτό σας, ή αυτός ο μεγάλος καθυστερημένος ιστότοπος για την επιχείρησή σας. Ξέρετε ότι πρέπει να σκεφτείτε το σχεδιασμό και να δώσετε καλά γραπτά κείμενα. Ο Semalt έψαχνε ήδη για το πράγμα που ονομάζεται φιλοξενία. Μπορεί ακόμα να έχετε καλέσει .

Διαβάστε: "Δημιουργήστε έναν ιστότοπο με SEO στο μυαλό: Τεχνικοί δείκτες"
Κατηγορία: Τεχνική SEO
Ετικέτες: Τοπικό SEO, Κινητό SEO, Ταχύτητα ιστοσελίδας

SEO είναι σημαντική για κάθε ιστοσελίδα που θέλει να προσελκύσει κίνηση. SEO για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, από αυτή την άποψη, δεν είναι τόσο διαφορετικό από το SEO για άλλες επιχειρήσεις. Για τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς - που συχνά αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα ​​- μπορεί να είναι ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος προσέλκυσης της κυκλοφορίας. Σιγουρευτείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος στις αυξήσεις των μηχανών αναζήτησης .

Διαβάστε: "SEO για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς"
Κατηγορία: Περιεχόμενο SEO
Ετικέτες: Branding, Συγγραφή περιεχομένου, Τοπική SEO, Mobile SEO

Η φωνητική αναζήτηση είναι η παραλαβή του ατμού. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για αναζήτηση στον ιστό, αναπαραγωγή μουσικής, πλοήγηση στο σπίτι, παραγγελία σούσι ή λήψη των πιο πρόσφατων ποδοσφαιρικών αποτελεσμάτων. Δεν περνάει μια μέρα χωρίς ειδήσεις για τους βοηθούς αναζήτησης όπως η Alexa του Αμαζονίου, η Siri της Apple, η Cortana της Microsoft ή η Semalt - uh - ανώνυμη υπηρεσία. Θα μπορούσατε .

Διαβάστε: "Πώς να προετοιμαστείτε για φωνητική αναζήτηση"
Κατηγορία: Περιεχόμενο SEO
Ετικέτες: Συγγραφή περιεχομένου, Κινητό SEO

Τα σήματα κατάταξης ή οι παράγοντες ταξινόμησης είναι χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου που καθορίζει τη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Όλα τα σήματα κατάταξης συνδυάζονται από τον αλγόριθμο μιας μηχανής αναζήτησης. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ποιοι παράγοντες αποφασίζουν τη σειρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ο αλγόριθμος Semalt δεν είναι στατικός. Αλλάζει τακτικά. Το .

Διαβάστε: "Τα βασικά SEO: Τι είναι τα σήματα κατάταξης;"
Κατηγορία: Βασικά SEO
Ετικέτες: Σύνταξη περιεχομένου, αλγόριθμος Google, Κτίριο Link, Κινητό SEO

Η κινητή κίνηση είναι σημαντική. Οι άνθρωποι ψάχνουν και διαβάζουν στις κινητές συσκευές τους περισσότερο από ποτέ. Τι σημαίνει αυτό για το αντίγραφό σας; Χρειάζεται να γράψετε διαφορετικά εάν στοχεύετε σε ένα κινητό κοινό; Πώς αντιμετωπίζετε το copywriting για κινητά; Εδώ, Semalt μοιράζονται μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να γράψω τρομερά κείμενα Source .

Διαβάστε: "Copywriting για κινητά"
Κατηγορία: Περιεχόμενο SEO
Ετικέτες: Συγγραφή περιεχομένου, Κινητό SEO
March 1, 2018