Back to Question Center
0

Μια μέρα στη ζωή του Neil Semalt

1 answers:

A day in the life of Neil Semalt

εβδομαδιαία εβδομάδα, φαίνω να σας ρωτήσω 2 ερωτήσεις:

 1. Τι κάνετε πραγματικά;
 2. Τι είναι μια μέρα στη ζωή του Neil Patel μοιάζει;

Θα ήθελα να υπήρχε μια απλή απάντηση και στις δύο ερωτήσεις, αλλά δεν υπάρχει. Παρ 'όλα αυτά, εδώ είναι η κάπως σύντομη απάντηση και στις δύο ερωτήσεις.

Ζω, ύπνος και αναπνοή KISSmetrics

Semalt μπορείτε να με δείτε ως blogger, επενδυτής, ή εμπειρογνώμονα SEO, εγώ τεχνικά δεν κάνουμε πολλά από αυτά τα πράγματα. Ναι κάνουμε blog, επενδύω και ασκώ SEO, αλλά ξοδεύω την πλειοψηφία των συναλλαγών μου.

Με τα χρόνια, έχτισα ένα αξιοπρεπές δίκτυο επιχειρηματιών που έχω γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο. Συνεπώς, διατηρώ συνεχώς επαφή με αυτά τα άτομα επειδή έχουν γίνει φίλοι.

Όταν συζητάμε μαζί τους, συνήθως τους ρωτάω ποια είναι τα πράγματα, πώς κάνουν οι οικογένειές τους και πώς κάνουν οι επιχειρήσεις τους. Όταν αρχίζουν να μιλάνε για τις επιχειρήσεις τους, προσπαθώ να τους δώσω δωρεάν συμβουλές όποτε μπορώ και κοιτάζω να δω αν υπάρχουν ευκαιρίες για την εκκίνηση μου, Semalt, για να τους βοηθήσω. Οι περισσότερες από τις κλήσεις μου δεν καταλήγουν σε κλειστές προσφορές, αλλά οι λίγοι που καταλήγουν να κλείνουν συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα πρόσθετα κέρδη ύψους 120.000 έως 240.000 δολαρίων.

Κατεβάστε ένα εκτυπώσιμο φύλλο εξαπατήσει στις καθημερινές δραστηριότητες του Neil Patel.

Την ημέρα στη ζωή του Neil Patel

Τώρα που ξέρετε τι κάνω, εδώ είναι η εμφάνιση της τυπικής ημέρας μου:

 • 6:45 π.μ. â ???? την αρχή της ημέρας â ???? πριν πάω και από το κρεβάτι το πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να αρπάξω το τηλέφωνό μου για να δω όλες τις αναπάντητες κλήσεις μου, τα μηνύματα κειμένου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να απαντήσω. Συνήθως ανταποκρίνομαι στα πάντα ενώ βρίσκομαι στο κρεβάτι.
 • 7:00 π.μ. â ???? η προπόνηση Neil Patel â ??? κάθε πρωί προσπαθώ να χτυπήσω στο γυμναστήριο. Η προπόνησή μου δεν είναι τόσο αυστηρή. Ανυψώ συνήθως μερικά ελαφρά βάρη, τρέχω στον διάδρομο ενώ παρακολουθώ τηλεόραση και στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο ατμόλουτρο για να χαλαρώσετε.
 • 8:00 π.μ. â ???? να πάρει dolled up â ??? αν και είμαι ένας τύπος, μου παίρνει λίγο χρόνο για να ετοιμάσω το πρωί. Από το ντους στο styling τα μαλλιά μου, περνάω περίπου 30 λεπτά κάθε πρωί να πάρει dolled επάνω παρακολουθώντας το CNN.
 • 8:30 π.μ. â ???? το πιο σημαντικό γεύμα â ??? από τη στιγμή που βγαίνω από το ντους, ο βοηθός μου συνήθως έχει έτοιμο πρωινό για μένα. Πηγαίνει πέρα ​​από αυτό που πρέπει να ολοκληρώσω για την ημέρα και της λέω ποια είναι τα πράγματα που χρειάζεται για να την φροντίσει.
 • 9:00 π.μ. â ???? που επικοινωνούν με τον κόσμο â ??? Έχω βομβαρδιστεί με τόσα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα, ότι περνάω ώρες στα εισερχόμενά μου, διαβάζοντας και απαντώντας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα περισσότερα από τα μηνύματά μου προέρχονται από ανθρώπους που ζητούν βοήθεια, άνθρωποι που ζητούν χρήματα ή άτομα που θέλουν να συναντηθούν ή να προγραμματίσουν μια κλήση μαζί μου.
 • 10:00 π.μ. â ???? μιλώντας peopleâ ???? s αυτιά μακριά â ??? αν δεν μιλήσω στο τηλέφωνο, δεν καταλήγω να κλείνω προσφορές. Έτσι, για δύο ώρες το πρωί, προσπαθώ να μιλήσω με δυνητικούς πελάτες και άλλους επιχειρηματίες για να καταλάβω πώς μπορώ να αυξήσω τα έσοδά της ή να φέρω περισσότερα χρήματα στην επιχείρηση με άλλα μέσα.
 • 12:00 μ.μ. â ???? απολαμβάνοντας ένα δωρεάν γεύμα â ??? Συνήθως έχω συναντήσεις γεύματος με προοπτικές πελάτες σε τακτική βάση. Πολλές από αυτές τις συναντήσεις δεν οδηγούν σε νέα έσοδα για την εκκίνηση μου, αλλά οι λίγοι που πλησιάζουν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρηση. Και αν για κάποιο λόγο δεν έχω μια συνάντηση για το μεσημεριανό γεύμα, ο βοηθός μου έχει έτοιμο γεύμα για μένα. Επίσης, με έχει απαντήσει σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περίπου μία ώρα.
 • 1:00 μ.μ. â ???? που επικοινωνούν με τον κόσμο â ??? αν έχω μια συνάντηση με το γεύμα ή όχι, είμαι πάντα αναρτημένοι με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • 2:00 μ.μ. â ???? τυχαία χάλια â ???? Έχω πάντα τυχαία πράγματα που έρχονται μέσα στην ημέρα που πρέπει να ολοκληρώσω. Συνήθως το κάνω αυτό το διάστημα για να δώσω στον εαυτό μου ένα μικρό διάλειμμα έτσι ώστε να μην καεί.
 • 3:00 μ.μ. â ???? μιλώντας peopleâ ???? s αυτιά μακριά â ??? λίγες ώρες τηλεφωνικών κλήσεων κατά τη διάρκεια του πρωινού δεν είναι αρκετές. Συνήθως περνούν τις επόμενες 2 ώρες σε τηλεφωνήματα ή προσωπικές συναντήσεις.
 • 5:00 μ.μ. â ???? ευτυχισμένη ώρα â ???? η ευτυχισμένη ώρα είναι πραγματικά το αποκορύφωμα της ημέρας μου. Μου αρέσει να πίνω αλκοόλ, ενώ γυρίζω τα σκατά με πιθανούς πελάτες. Προσπαθώ να το κάνω αυτό σε καθημερινή βάση. Εάν δεν είμαι σε θέση να κάνω μια συνάντηση ευτυχής ώρας, συνήθως ελέγχω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • 6:00 μ.μ. â ???? που επικοινωνούν με τον κόσμο â ??? ως συνήθως, είμαι πίσω στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μου αρέσει πραγματικά να βοηθάω άλλους ανθρώπους καθώς με βοήθησαν οι άνθρωποι όταν ήμουν νέος επιχειρηματίας χωρίς χρήματα. Έτσι, για μένα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι δουλειά, είναι ευλογία.
 • 7:00 μ.μ. â ???? το τελευταίο μου γεύμα Συνήθως δεν έχω πάρα πολλές συναντήσεις δείπνου. Συνήθως τρώω έξω με φίλους ή ο βοηθός μου μάς μαγειρεύει ένα γεύμα πριν φύγει.
 • 8:00 μ.μ. â ???? που επικοινωνούν με τον κόσμο â ??? απαντώντας στα ηλεκτρονικά μηνύματα ξανά .
 • 9:00 μ.μ. â ???? που ζουν μια ειρηνική ζωή â ??? από το να γράφουν αναρτήσεις ιστολογίου σε hanging με φίλους για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή ακόμα και να ανακαλύψετε τρόπους για να βοηθήσετε τους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για το υπόλοιπο της νύχτας, απλά ψύχω. Όλα τα πράγματα που ανέφερα, με βοηθούν να χαλαρώσω και να αισθάνομαι χαρούμενος, που ανακουφίζει το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου.
 • 11:00 μ.μ. â ???? επικοινωνώντας με τον κόσμο - αν είμαι ακόμα ξύπνιος, που συνήθως είμαι, τελειώσω τη νύχτα μου γράφοντας περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοιμάμαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου.

Συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να πείτε από το πρόγραμμά μου, είμαι εργάτης. Δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα και δεν έχω πάρει διακοπές σε πάνω από δέκα χρόνια. Αλλά πρέπει να πω, αν και η ζωή μου φαίνεται σκληρή από την προοπτική ενός αλλοδαπού, στην πραγματικότητα δεν είναι πάρα πολύ κακή. Δεν έχω πραγματικά να ανησυχείτε για την πληρωμή υποθηκών ή να βάζετε φαγητό στο τραπέζι. Το μόνο που έχω να αντιμετωπίσω είναι το άγχος που σχετίζεται με την εργασία, την οποία συνηθίζετε να έχετε με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, εκεί, το έχετε. Εάν αναρωτήσατε ποτέ τι κάνω ή πώς περνάω τις μέρες μου, δεν χρειάζεται να μαντέψετε πια.

Και αν αναρωτιέστε πώς η ζωή μου είναι τόσο οργανωμένη, είναι εξαιτίας της υπέροχης βοηθού μου Aleisha.

P. S. Αν θέλετε βοήθεια στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας κάντε κλικ εδώ Source .

March 1, 2018