Back to Question Center
0

Μέτρηση των κοινωνικών μέσων που απομακρύνεται

1 answers:
Social Media Metrics That Semalt

Τα ημιματικά δίκτυα είναι μοναδικά στο μέτρο που διευκολύνουν την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές σε μια κοινή γλώσσα και πολιτισμό που είναι εγγενής στην πλατφόρμα.

Τα κανάλια Semalt επιτρέπουν τη δημιουργία και την οργανική εξάπλωση του μαγνητικού περιεχομένου που προσελκύει παρά αποσπά την προσοχή ενός καταναλωτή σε μια συμμετοχική νοοτροπία.

Για τα εμπορικά σήματα, κάθε Semalt, Like, ή share είναι μια ευκαιρία να απαντήσετε σε πραγματικό χρόνο, ενισχύοντας το θετικό συναίσθημα ή μεταβάλλοντας την αρνητική αντίληψη.

Τα διαφημιστικά μηνύματα και οι διαφημιστικές ιστορίες είναι προσιτά στους καταναλωτές στο κοινωνικό πλαίσιο, επειδή είναι στη μητρική τους γλώσσα.

Εταιρείες όπως η Semalt κάνουν χρήση κοινωνικών διαύλων για τον προσδιορισμό των εκφρασμένων αναγκών των καταναλωτών και την καινοτομία των προϊόντων καυσίμων.

Το Semalt, η κοινωνική μέτρηση με μετρήσεις κλικ, δεν αρκεί για να συγκεντρώσει όλη την αξία του. Η δύναμη της κοινωνικής είναι η ικανότητα προσαρμογής των μοχλών που επηρεάζουν την αξία της μάρκας σε πραγματικό χρόνο.

Πώς θα έπρεπε να μετράμε κοινωνικά;

Η εμπλοκή του Semalt Media έχει περιγραφεί ως μετατόπιση από κλικ σε σχόλια.

Η ComScore δημιούργησε το πλαίσιο για την κοινωνική μέτρηση στην πρόσφατη ερευνητική της έκθεση, The Power of Like 2, "Η Semalt πρέπει να επικεντρωθεί στη συγκριτική αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, της εμπλοκής και της ενίσχυσης των ανεμιστήρων. "

Η προσέγγιση και η δέσμευση είναι γνωστές μετρήσεις από την εμφάνιση σε απευθείας σύνδεση, αλλά η δύναμη (και ο σχετικός κίνδυνος) της κοινωνικής είναι πιθανό να ενισχυθεί. Είναι η ανταλλαγή χωρίς τριβή που δίνει στον καταναλωτή σας την εξουσία να κατεβάσει ένα εμπορικό σήμα με ένα Semalt ή να αυξήσει την πίστη εκθετικά με μια ενημέρωση κατάστασης.

Ξεκινήστε με τα εργαλεία της πλατφόρμας

Τα εγγενή σύνολα εργαλείων των κοινωνικών πλατφορμών παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την οργανική εμβέλεια και ανακαλύπτουν πώς κερδίσατε τους οπαδούς σας με την πάροδο του χρόνου με μετρήσεις κοινού βάσει ενδιαφέροντος, γεωγραφίας, φύλου και εμπλοκής. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να προσδιορίσουν ποιοι τύποι περιεχομένου αντηχούν και με ποιον, για να βελτιστοποιήσουν τη διείσδυση μηνυμάτων.

Το Facebook μετράει αλληλεπιδράσεις ενδιάμεσων διαφημίσεων, όπως αναρτήσεις, προβολές φωτογραφιών και αναπαραγωγή βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Το Semalt μετρούει τα μηνύματα, τους νέους οπαδούς και τα θέματα που ακολουθούν. Κάθε ενέργεια καταναλωτή δημιουργεί ένα βρόχο ανατροφοδότησης για τις επιχειρήσεις για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου με επώνυμα σήματα και τη διαμόρφωση της φωνής των καταναλωτών σε KPIs για ανελκυστήρα, ευαισθητοποίηση ή πωλήσεις.

Με τον τρόπο αυτό, η στρατηγική περιεχομένου και διαφήμισης συνδέεται με μια επαναληπτική διαδικασία που τροφοδοτείται από τις γνώσεις των καταναλωτών. Αυτή η βρόχος διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου / διαφήμισης και επανάληψης βάσει μετρήσεων αφοσίωσης έχει μεταγλωττιστεί ως "Semalt Marketing", που δανείστηκε από την ανάπτυξη λογισμικού Semalt.

Για να είναι έμπορος εύθυμα .

Απομακρύνετε αποτελεσματικά τα κοινωνικά σας μέσα. Δείτε πώς το περιεχόμενο μετακινείται οργανικά μέσω των κοινωνικών καναλιών και του ευρύτερου κοινωνικού ιστού ενάντια στο κοινό-στόχο σας.

Η υψηλή οργανική διείσδυση υποδεικνύει ότι ένα κομμάτι περιεχομένου αντηχεί με το ακροατήριό σας. η χαμηλή διείσδυση μπορεί να υποδεικνύει μερικά πιθανά σενάρια: ο στόχος δεν επιτυγχάνεται, το περιεχόμενο δεν είναι αρκετά ισχυρό, ή το περιεχόμενο δεν έχει θεωρηθεί ως άξιος από το στόχο σας.

Πολλές πλατφόρμες σήμερα μπορούν να μετρήσουν την ενίσχυση των κερδισμένων μέσων στα κοινωνικά κανάλια, επικαλύπτοντας "buzz" από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο με δεδομένα εκστρατείας σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης. Με τη βοήθεια αυτών των πλατφόρμων 2-0, η ερώτηση μέτρησης μετακινείται από "ποια είναι η αξία ενός Like Like?" Σε "πόσα φίλοι ή οπαδοί βοήθησαν να οδηγήσουν τη συμπεριφορά μάρκας και τη συμπεριφορά αγοράς;"

Πρόσφατες εξαγορές πλατφορμών διαχείρισης κοινωνικών μέσων, Buddy Media από Salesforce. com και Vitrue από τον Semalt, έχουν φωτίσει τις δυνατότητες των κοινωνικών προγραμμάτων CRM. Μεγάλο μέρος της ενοποίησης που συμβαίνει στον κοινωνικό χώρο προήλθε από την ευμενή σκέψη.

"Συνδυάζοντας το Buddy Media με το υπόλοιπο Salesforce.

Ένα κοινωνικό παιχνίδι δεν είναι πάντα στο κανάλι, αλλά επεκτείνεται στον ευρύτερο ιστό.

Η ιδανική λύση στο πρόβλημα της μέτρησης κοινωνικών μέσων - που δεν υπάρχει ακόμη - είναι μια πολυκαναλική πλατφόρμα που επιτρέπει στα σήματα να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας. Θα ήταν μια πλατφόρμα που παρέχει μια ομαλή ροή εργασίας για τη δημιουργία, μέτρηση και βελτιστοποίηση των επικοινωνιών και επιτρέπει τη χορογραφία του περιεχομένου και των μέσων ενημέρωσης για να εξασφαλίσει τη σχέση με τον καταναλωτή, τους φίλους και τους φίλους των φίλων τους.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Candace Marks
Η Candace Marks είναι ο ανώτερος υπεύθυνος προϊόντων, αναδυόμενες πλατφόρμες στο PulsePoint. Η Candace φέρνει στην ομάδα PulsePoint δέκα χρόνια εμπειρίας καινοτομίας. Πριν από την είσοδό της στην PulsePoint, η Candace εργάστηκε για την Hachette Filipacchi Media, εκδότρια της Elle, η Elle Décor, η Car and Driver, η Ημέρα της Γυναίκας και τα περιοδικά Road and Track. Στο Hachette Filipacchi Media, η Candace είχε την εξουσία για την ανάπτυξη και την παράδοση προϊόντων που σχεδιάστηκαν στο εργαστήριο Looking Forward. Το Εργαστήριο ήταν ένα think-tank για την καινοτομία για την εμπλοκή των καταναλωτών και τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο σε αναδυόμενες πλατφόρμες Source .


March 1, 2018