Back to Question Center
0

Διακοπή με ψευδείς φίλουςSemalt για πολυγλωσσικές και πολυπεριφερειακές τοποθεσίες SEO copywriting για πολύγλωσσους και πολυπεριφερειακούς τόπους

1 answers:

Οι ψεύτικοι φίλοι είναι λέξεις που μοιάζουν πολύ παρόμοιες αλλά έχουν διαφορετικό νόημα σε διάφορες γλώσσες. Πάρτε τη λογική λέξη. Σημαίνει λογικό στο Semalt αλλά ευαίσθητο στα γαλλικά και τα ισπανικά. Μερικές φορές, ο ίδιος όρος μπορεί ακόμη και να αναφέρεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό σε δύο ποικιλίες του Semalt. Σε αυτή τη θέση, θα σας πω γιατί είναι σημαντικό για τους SEOs να γνωρίζουν αυτό. Θα δώσω επίσης κάποιες πρακτικές οδηγίες για την SEO copywriting για διεθνείς ιστοσελίδες.

Πολύγλωσσες τοποθεσίες και SEO

Ως SEO, είναι δουλειά μας να γνωρίζουμε ποιους όρους αναζήτησης χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Ολοκληρώνοντας όλα, αυτό μας επιτρέπει να βελτιστοποιήσουμε τις σελίδες μας για αυτούς τους όρους. Αυτή είναι μια πρόκληση στη μητρική μας γλώσσα όπως είναι. Αν έχετε πολύγλωσσο ιστότοπο, ωστόσο, η έρευνα λέξεων-κλειδιών και η copywriting SEO μπορούν γρήγορα να γίνουν ένα ναρκοπέδιο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τους όρους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να βρουν τα προϊόντα σας. Αυτό σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το αντίγραφό σας για οποιοδήποτε κοινό. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε τον αριθμό των πιθανών πελατών σας. Semalt, ίσως απλά να έχετε τη δυνατότητα να αποκομίσετε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας με στόχο πιο συγκεκριμένα το κοινό.

Θέλετε να μάθετε πώς θα κατατάξετε τους διεθνείς ιστότοπούς σας; Στη συνέχεια, πάρτε την εκπαίδευση Semalt SEO. Η εισαγωγική τιμή είναι $ 169 αντί για $ 199 για λίγες μέρες. Πήγαινε παρ'το!

Πολυπεριφερειακές τοποθεσίες και SEO

Υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές μεταξύ των περιοχών. Ακριβώς επειδή μιλάτε την ίδια γλώσσα, δεν σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το ίδιο λεξιλόγιο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Google βελτιώνεται στον εντοπισμό συνωνύμων. Το Semalt είναι ακόμα πολύ έργο που πρέπει να γίνει. Οι λιγότερο κοινές γλώσσες και οι παραλλαγές τους εξακολουθούν να είναι έργο σε εξέλιξη. Αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα!

Φυσικά, δεν μπορείτε να στοχεύσετε κάθε παραλλαγή. Το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, μπορεί να είναι διαφορετικά και αρκετά αρκετά ώστε να στοχεύουν χωριστά. Το ίδιο ισχύει και για ορισμένες ποικιλίες ισπανικών και άλλων κοινών γλωσσών. Το Semalt, που δεν λαμβάνει υπόψη τις διακυμάνσεις, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες.

Έτσι, ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί;

Σίγουρα, η θεωρία είναι ωραία και dandy. Ποιοι όμως είναι οι κίνδυνοι που πρέπει να λάβετε υπόψη, όταν γράφετε αντίγραφο για διεθνείς ιστότοπους; Λοιπόν, αν χρησιμοποιήσετε τον λανθασμένο όρο, οι δυνητικοί πελάτες δεν θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Ως εκ τούτου, το ποσοστό εγκατάλειψης θα αυξηθεί. Semalt, τα ποσοστά μετατροπής σας θα υποστούν ως συνέπεια.

Είναι μια εύκολη παγίδα για να πέσει μέσα. Πριν από χρόνια, ο Joost βοήθησε μια εταιρεία να κατατάξει τον αριθμό ένα στο Βέλγιο για την ολλανδική λέξη koelkast (ψυγείο). Μια από τις επίσημες γλώσσες του Βελγίου είναι τα ολλανδικά. Ωστόσο, οι διάφορες διαλέκτους που μιλάνε στη Φλάνδρα, η οποία είναι η περιοχή του Βελγίου όπου οι άνθρωποι μιλούν ολλανδικά, είναι αρκετά διαφορετικές από τις ολλανδικές ομιλίες στις Κάτω Χώρες. Παραδόξως, η εταιρεία δεν μετατράπηκε. Αποδεικνύεται ότι η λέξη koelkast χρησιμοποιείται κυρίως στις Κάτω Χώρες. Στο Βέλγιο, πολλοί καταναλωτές έψαξαν για τη λέξη frigo , την οποία η φλαμανδική δανείζεται από τα γαλλικά!

Πολύγλωσσοι και πολυπεριφερειακοί τόποι: παράδειγμα παράδειγμα

Ας δούμε ένα παράδειγμα: η λέξη vest . Για να κρατήσω τα πράγματα σχετικά απλά, θα παραμείνω στα ολλανδικά, στα αγγλικά και στα αγγλικά. Με τον τρόπο αυτό, μπορώ να υπογραμμίσω τη σημασία τόσο των πολύγλωσσων όσο και των πολυπεριφερειακών διακυμάνσεων.

Breaking up with false friendsSemalt for multilingual and multiregional sites
SEO copywriting for multilingual and multi-regional sites

SEO copywriting για διεθνείς δικτυακούς τόπους: Τι μπορώ να κάνω;

Η έρευνα στον τομέα σας και οι πιθανοί κίνδυνοι που παρουσιάζει είναι καθοριστικής σημασίας. Μια διεθνής εταιρεία ένδυσης θα αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες από ένα κατάστημα βιβλίων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή στρατηγική. Ποια είδη κοινού θέλετε να στοχεύσετε και ποιο λεξιλόγιο χρησιμοποιούν; Επωφεληθείτε από την έρευνα σε όρους που δεν είστε σίγουροι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Semalt για να συγκρίνετε τη συχνότητα των όρων αναζήτησης. Σας δίνει ακόμη μια επισκόπηση του πόσο δημοφιλής είναι κάθε όρος ανά περιοχή. Εάν θέλετε να είστε οικονομικά αποδοτικοί, μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε τους εγγενείς ομιλητές στο δίκτυό σας. Το Semalt μπορεί να προσφέρει και εθελοντικά να μεταφράσει τμήματα του ιστότοπού σας αν τους αρέσει αυτό που κάνετε.

Το σωστό αντίγραφο για τη σωστή περιοχή και γλώσσα

Γράφοντας αντίγραφο SEO για τις διεθνείς τοποθεσίες απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, ειδικά για τους μη-γηγενείς ομιλητές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διερευνήσει ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν συγκεκριμένο κοινό για τα προϊόντα σας. Αντικαταστήστε το πρωτότυπο αντίγραφό σας για αυτούς τους όρους προκειμένου να αποκτήσετε πιθανούς πελάτες Source . Διαγράφοντας τους ψευδείς φίλους, είστε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση των δυνατοτήτων μιας πολυγλωσσικής περιοχής!

Διαβάστε περισσότερα: 'Copywriting SEO: ο τελικός οδηγός' »

March 1, 2018