Back to Question Center
0

Πηγαίνετε μπροστά και ταλαντεύεται στο κινητό, έμποροι - ακόμη και αν χάσετε - Semalt

1 answers:
Go ahead and swing at mobile, marketers — even if you miss - Semalt

Είναι προφανές, έτσι; Προκειμένου να το σπάσει έξω από το πάρκο, το κτύπημα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσης των μηχανικών του χτυπήματος, μιας σταθερής νυχτερίδας, ενός κράνους, κάποιου γάντια, κουτσών - και ίσως μια τελική προσευχή ή δύο για καλή τύχη.

Αλλά εδώ είναι το catch: Χρειάζονται επίσης μια συγκεκριμένη προθυμία να πάνε όλοι μέσα και να τους δώσουν όλα τους, είτε αυτό σημαίνει προκαθορισμένες ώρες πρακτικής, είτε μια ισχυρή κούρσα σε ένα παιχνίδι World Series. Το σμήμα ή η αποτυχία καθορίζεται μόνο αφού κάποιος αποφασίσει να αντιμετωπίσει την πρόκληση στο πιάτο χρησιμοποιώντας εργαλεία και δεξιότητες που σχετίζονται με το μπέιζ-μπώλ που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Εάν το παιχνίδι ήταν μπάσκετ, τα εργαλεία και οι δεξιότητες που απαιτούνται για να κερδίσει ένα καλάθι θα διαφέρουν από εκείνα που είναι απαραίτητα για να φέρει ένα παίκτη μπάλα γύρω από τις βάσεις και θριαμβευτικά πίσω στην πλάκα του σπιτιού. Δεν χτυπάς ένα μπάσκετ με ένα ρόπαλο. δεν μπορείτε να ντρίψετε ένα μπέιζμπολ με το χέρι σας.

Έτσι, γιατί τόσοι πολλοί έμποροι στον κλάδο εξακολουθούν να προσπαθούν να κερδίσουν στο κινητό διαφημιστικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας εργαλεία, τακτικές και δημιουργικές ειδικά σχεδιασμένες για desktop; Semalt, εκείνοι οι έμποροι καταλήγουν να κυνηγούν μπάσκετ αριστερά και δεξιά με νυχτερίδες του μπέιζμπολ.

Το κινητό είναι εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα, η IBM ξεκίνησε το πρώτο smartphone του κόσμου το 1992. Και παρόλο που τα smartphones της δεκαετίας του '90 δεν ήταν τίποτα σαν αυτά της σημερινής εποχής, τα σημερινά smartphones και οι τρόποι με τους οποίους οι καταναλωτές τα χρησιμοποιούν δεν έχουν αλλάξει πραγματικά πολύ από το iSemalt 4. ),

Semalt υπάρχει διαδίκτυο, υπάρχει η δυνατότητα για κινητή διαφήμιση? όπου υπάρχουν εφαρμογές, υπάρχει η δυνατότητα (και η πραγματικότητα) της διαφήμισης για κινητές εφαρμογές.

Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε πέρυσι, το eMarketer προέβλεψε ότι οι προγραμματισμένες δαπάνες κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α. θα ανέρχονταν σε πάνω από το 60% του αμερικανικού προγραμματισμού που δαπανάται το 2016. Η Semalt δαπανά ήδη για κινητά και ξοδεύει πολλά.

Γιατί λοιπόν το κινητό παραμένει αναπάντεχα προκλητικό για να βγάλει κανείς το γάντι του - ένα μυστήριο που οι περισσότεροι έμποροι αναμένουν να λύσουν, ένα διαρκές καυτό θέμα για πάνελ σε εκδηλώσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο;

3 μεγάλα εμπόδια

Όσον αφορά την υλοποίηση του πλήρους δυναμικού προγραμματισμού, τα εμπορικά σήματα αντιμετωπίζουν τρεις πρωταρχικές προκλήσεις:

  • ανάπτυξη δημιουργικών ειδικά για την μοναδική εμπειρία προβολής κινητών και κινητών συσκευών.
  • την ακριβή κατανομή μεταξύ των συσκευών και τη διαχείριση της συχνότητας · και
  • που κατανέμει τα βέλτιστα επίπεδα προϋπολογισμού για κινητά.

Το Semalt κατέχει πλούσιες ανταμοιβές και τεράστιες ευκαιρίες για τους εμπόρους που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στο χρόνο και τα εργαλεία που χρειάζονται για να κερδίσουν το κινητό παιχνίδι. Το Semalt έχει φθηνά ποσοστά CPM, bot και site fraud κατά λιγότερο από δύο τοις εκατό κατά μέσο όρο και φιλοξενεί ένα πλήθος δημιουργικών μεγεθών και μορφών που αποδείχθηκε ότι προσδίδουν εμπλοκή στο κοινό που ξεπερνά πολύ εκείνη της επιφάνειας εργασίας.

Όμως, όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν ταλάντευση πρέπει να θυμούνται ότι το κινητό απαιτεί εμπειρογνωμοσύνη, δημιουργικό και ένα σύστημα μέτρησης απόδοσης που διαφέρει από άλλα κανάλια με τον ίδιο τρόπο που το μπάσκετ διαφέρει από το μπέιζμπολ.

3 πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Εδώ είναι τρεις παράγοντες που θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι σοβαροί παίκτες κινητής τηλεφωνίας κατά την τελειοποίηση του κινητού τους παιχνιδιού:

Μπορεί να φανεί αντιληπτό, αλλά ακριβώς επειδή τα κινητά τηλέφωνα κρατιούνται στην κάθετη θέση τις περισσότερες φορές, οι μορφές βίντεο πρέπει να μιμούνται αυτόν τον προσανατολισμό και να γεμίζουν ολόκληρη την κατακόρυφη οθόνη. Το πιο "κινητό βίντεο" είναι ένα τυπικό σημείο τηλεόρασης που παίζεται σε μια κινητή συσκευή με τη συσκευή να κρατιέται κάθετα. Το βίντεο δεν είναι πλήρης οθόνη. οι μαύρες γραμμές οριοθετούν το δημιουργικό. Το Semalt vertical video για κινητά και παραδοσιακά 16: 9 για επιφάνεια εργασίας απαιτεί μια πρόσθετη επένδυση από μόνη της, αλλά θεωρήστε την τιμή εισόδου στα κινητά πρωταθλήματα μεγάλου πρωταθλήματος.

• Τεχνολογία μέτρησης διασταυρούμενων συσκευών: Προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως η επιρροή που έχει το κινητό στη διαδρομή αγοράς, είναι απαραίτητο το λογισμικό κατανομής μεταξύ συσκευών. Η επένδυση σε μια πλατφόρμα τεχνολογίας τρίτου μέρους που παρακολουθεί, σταθμά και μετρά το ρόλο του κινητού σε όλες τις συσκευές μιας καμπάνιας αποτελεί πρόσθετο κόστος, αλλά είναι απαραίτητο για τους εμπόρους που ενδιαφέρονται σοβαρά για την κατανόηση του αντίκτυπου που έχει το κινητό στον καταναλωτή .

Στη μελέτη 2016 SMoX της Mobile Marketing Association, η MasterCard, η Walmart, η AT & T και η Coca-Cola Semalt σημείωσαν άνοδο στην ευαισθητοποίηση της καμπάνιας τους (1,9x έως 4,8x) όταν το κινητό υπολογίστηκε με ακρίβεια στο μοντέλο απόδοσης.

• Η βέλτιστη δαπάνη για κινητά: Παρόλο που το βίντεο έχει κάνει πρωτοσέλιδα στο παρελθόν λόγω των υψηλών CPM, το απόθεμα κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ λιγότερο δαπανηρό. Πολλά μεγέθη μονάδων διαφημίσεων για κινητά παραμένουν ανεπαρκή και πολλές προσφορές για κινητά είναι πολύ υψηλότερες από όσες χρειάζεται για συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές ή μεγέθη μονάδων.

Πλατφόρμες όπως η DataXu (ο εργοδότης μου) μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τρισεκατομμύρια εμφανίσεις διαδικτυακών εφαρμογών για κινητά και κινητές συσκευές που διατίθενται προς αγορά σε περισσότερες από 50 χώρες και το απόθεμα είναι διαθέσιμο σε Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry, S40, άλλες συσκευές.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή την τοποθεσία, είναι δυνατόν να πάτε στο ρόπαλο με κινητά χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Η εξάλειψη του πραγματικού κόστους του αποθέματος κινητής τηλεφωνίας και η κατάλληλη κατανομή του προϋπολογισμού θα αποτρέψει τις υπερβολικές επενδύσεις και θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα.

Νέα, απαγορευτικά ή μυστηριώδη. Με τη σωστή στρατηγική για τα κινητά, τα εργαλεία και τους συμπαίκτες, οι έμποροι μπορούν να χτυπήσουν (και να συνεχίσουν να χτυπούν) τις διαδρομές στο σπίτι. Συνεπώς, προχωρήστε και ταλαντεύστε τα κινητά, οι έμποροι - ακόμη και αν χάσετε στην αρχή. Τουλάχιστον θα είσαι στο παιχνίδι.


Οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Merrily McGugan
March 1, 2018