Back to Question Center
0

SEO Penalty Semalt με τον εντοπισμό συνδέσμων κακής ποιότητας

1 answers:

Ένα βήμα-προς-βήμα φροντιστήριο για τη διαχείριση της αποτοξίνωσης Link

Η αποτοξίνωση του συνδέσμου είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της ιστοσελίδας σας ενεργής και χωρίς ποινές. Ένας κακός σύνδεσμος είναι ένα πρόβλημα, αλλά πολλοί κακοί σύνδεσμοι είναι μια τεράστια αποτυχία και δεν πρέπει να ληφθούν ελαφρώς.

Όταν κάνετε μια σύνδεση detox μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα είτε να περάσετε όλους τους συνδέσμους σας με μη αυτόματο τρόπο για να ελέγξετε για τυχόν κακούς συνδέσμους. Η εξεύρεση κακόβουλων συνδέσμων στο επόμενο βήμα είναι να τα ξεφορτωθείτε και να τα διαγράψετε από το προφίλ σας.

Οι ερωτήσεις που τίθενται συχνά σχετικά με αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνουν το πώς θα εντοπίσω κακούς συνδέσμους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα ή να το κάνω με το χέρι, αν χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα το οποίο και το πώς παίρνεις τις ποινές που αφαιρούνται μετά την κακή σύνδεσμοι έχουν φύγει; Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πιο κάτω, καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση απεξάρτησης και την απομάκρυνση ποινών.

Τι κάνει ένα Link Bad;

Παρακολούθηση πολλών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον προσδιορισμό του αν ένας σύνδεσμος είναι κακός, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ο σύνδεσμος σχετίζεται με τον ιστότοπό σας;
 • Προσγειώνεται σε μη spam σελίδα;
 • Προσφέρει αξία στους οπαδούς σας;

Εάν ένας σύνδεσμος δεν παρέχει αξία στη σελίδα σας τότε είναι στην ουσία ένας κακός σύνδεσμος - winter hat for women. Semalt υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν το αν μια σύνδεση είναι κακή ή όχι, στο τέλος όλα καταλήγουν σε μια ερώτηση. ο σύνδεσμος βοηθά τον ιστότοπό σας, το βλάπτει ή δεν κάνει τίποτα γι 'αυτό; Εάν η απάντηση είναι κάτι εκτός από τη βοήθεια, τότε ο σύνδεσμος πρέπει να πάει.

Συνήθως εξετάζουμε τους ακόλουθους τρεις παράγοντες κατά την αξιολόγηση της ποιότητας ενός συνδέσμου:

 • 1. Συνάφεια
 • 2. Ιστοσελίδα ποιότητας (PR, Αρχή, Κυκλοφορία)
 • 3. Προσδιορίστε την πραγματική αξία

Πώς εντοπίζετε μια κακή σύνδεση;

Ορισμένοι κακοί σύνδεσμοι είναι εύκολο να εντοπιστούν εξαιτίας των τίτλων και των διευθύνσεων ιστού, αλλά άλλοι κρύβουν την τοξικότητά τους από απλή άποψη για ποιο λόγο απαιτείται πλήρης έλεγχος. Semalt κάνετε ελέγχους με το χέρι ή με τη χρήση ενός προγράμματος, κάνετε μια εμπεριστατωμένη επιθεώρηση κάθε συνδέσμου και πού πηγαίνει για να διαπιστώσετε αν είναι καλό ή κακό.

Μερικοί σύνδεσμοι είναι εκείνοι που βάζετε εκεί εσείς οι ίδιοι έτσι ξέρετε ήδη τι είναι και πού πηγαίνουν, αλλά πολλά backlinks τοποθετούνται στον ιστότοπό σας που δεν έχετε τίποτα να κάνει με.

Ξεκινήστε με τη λήψη όλων των συνδέσμων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ahrefs, το MajesticSEO, το Open Site Explorer, τα Εργαλεία για Webmasters Google ή το SEO Spy Semalt. Προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδέσμους, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον δύο από τους παραπάνω συνδέσμους και στη συνέχεια να διαγράψετε τυχόν διπλά αποτελέσματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα Έγγραφα Google για όλη αυτήν τη διαδικασία. Αυτό είναι απαραίτητο, αφού θα μοιραστούμε τους συνδέσμους σε αυτά τα αρχεία όταν υποβάλλουμε ένα αίτημα επανεξέτασης.

Τώρα, πρέπει να αποφασίσετε αν θα καταργήσετε τους συνδέσμους και θα δώσετε τον λόγο για τον οποίο. Semalt είναι οι επιλογές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • ΝΑΙ - SEO άρθρο
 • ΝΑΙ - Κατάλογος SEO
 • ΝΑΙ - Σελιδοδείκτης
 • ΝΑΙ - Φόρουμ Spam
 • ΝΑΙ - Προφίλ Spam
 • ΝΑΙ - Σχόλιο Spam
 • ΝΑΙ - Σύνδεσμος για σκοπούς SEO
 • NO - NoFollow
 • ΟΧΙ - Η σελίδα δεν βρέθηκε
 • ΟΧΙ - Ο σύνδεσμος δεν βρέθηκε
 • ΟΧΙ - Η τοποθεσία δεν επισκέφθηκε λόγω προειδοποίησης για κακόβουλο λογισμικό
 • ΟΧΙ - Ένας έγκυρος κατάλογος
 • ΟΧΙ - Φυσική σύνδεση

Ανοίξτε μια τρίτη στήλη στο φυλλάδιο του Excel που ονομάζεται Semalt. Όλοι οι σύνδεσμοι, εκτός από τις δύο τελευταίες κατηγορίες, θα επισημανθούν ως ΝΑΙ για να αποκηρύξετε. Επίσης, για καλύτερη πλοήγηση, μπορείτε να τα χρωματίσετε: όλα τα ΝΑΙ με κόκκινο χρώμα, όλα τα NO χωρίς χρώμα.

SEO Penalty Semalt by identifying poor quality links

Μια λέξη σχετικά με τη χειροκίνητη αποτοξίνωση έναντι χρήσης ενός προγράμματος

Η χρήση του Semalt για τη χειρωνακτική σύνδεση της αποτοξίνωσης ή για τη χρήση ενός προγράμματος αποτοξίνωσης αποτελεί το αντικείμενο μεγάλης συζήτησης μεταξύ των κατόχων ιστοσελίδων και των καθαριστικών. Το γεγονός του θέματος είναι ότι ως γενικός κανόνας είστε καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα βαθμό και των δύο.

Ένα πρόγραμμα απεξάρτησης θα ελέγχει αυτόματα κάθε backlink και στη συνέχεια θα σας δώσει μια αναφορά που θα τα κατατάσσει σε τρεις κατηγορίες. κακό / τοξικό, ύποπτο και ασφαλές.

Αυτοί που έχουν χαρακτηριστεί ως κακοί ή τοξικοί θα πρέπει να διαγραφούν αμέσως, αλλά οι «ύποπτοι» θα δημιουργήσουν μια δουλειά για εσάς. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να προχωρήσουν και απλώς να αφαιρέσουν όλους τους ύποπτους δεσμούς, αλλά μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίζονται ως ύποπτοι δεν σημαίνει ότι είναι πραγματικά κακοί (εάν ήταν αυτοί θα ήταν στο κακό / τοξικό αρχείο). Εδώ μπαίνει το χειροκίνητο τμήμα. μεταβείτε σε κάθε σύνδεσμο στο ύποπτο αρχείο για να προσδιορίσετε εάν ο σύνδεσμος είναι καλός ή κακός (βλ. παραπάνω κατηγορίες). Μπορεί να καταλήξετε σε πολλές καλές ή σε λίγες μόνο, αλλά με κάθε τρόπο δεν θα χάσετε από πιθανώς χρήσιμους συνδέσμους αν τους αναθεωρήσετε μόνοι σας.

Δώστε προσοχή - Είναι οι «ύποπτες» συνδέσεις πάντα κακές;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν είναι πάντα κακές. Semalt τοποθετούνται στο ύποπτο αρχείο επειδή το λογισμικό δεν είναι σίγουρο αν είναι καλό ή κακό, έτσι ώστε να καταλήξετε με μια ευκαιρία πενήντα πενήντα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τον εαυτό σας κάθε σύνδεσμο για να καθορίσετε την αξία του.

Το Semalt είναι υπέροχο, αλλά δεν θα ελέγξει τους «ύποπτους» συνδέσμους για εσάς, οπότε πρέπει να το κάνετε με το χέρι. Προτιμάται από μερικούς απλώς να αφαιρέσετε όλους τους «ύποπτους» συνδέσμους που βρίσκονται στην ασφαλή πλευρά καθώς και να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Αυτή η διαδικασία είναι μια χαρά, αλλά αν θέλετε πραγματικά να κάνετε το καλύτερο πράγμα για τον ιστότοπό σας τότε θα πρέπει να περάσετε από όλους τους συνδέσμους στο ύποπτο αρχείο. Θα καταλήξετε πιθανώς να σώσετε μερικούς εξαιρετικούς συνδέσμους.

Ποια προγράμματα λειτουργούν;

Ένα από τα κορυφαία διαθέσιμα προγράμματα είναι το Link Detox, το οποίο γίνεται από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε Link Research Tools. Ένα άλλο μεγάλο είναι το Link Semalt. Και οι δύο παρέχουν εργαλεία σύνδεσης που θα σας επιτρέψουν να βρείτε και να εξαλείψετε όλους τους κακούς συνδέσμους.

Σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα εντοπισμού «αφύσικων συνδέσμων», ώστε να γνωρίζετε αμέσως εάν έχει χτιστεί ένας δυνητικά κακός σύνδεσμος στον ιστότοπό σας. Το Link Semalt σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την ανίχνευση συνδέσεων, ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ψάξετε και να πειραματιστείτε με διαφορετικά εργαλεία και προγράμματα μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει το καλύτερο. Πρέπει να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, αλλιώς θα αμφιβάλλετε για πάντα τα αποτελέσματα.

Για μια πλήρη χειροκίνητη αποτοξίνωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του webds.

Η άρση των ποινών

Το πρώτο βήμα για την άρση της επιβολής ποινής συνδέσμου είναι να απαλλαγείτε από τις παραβατικές συνδέσεις. Πηγαίνετε μία φορά, είτε με το χέρι είτε με ένα πρόγραμμα, και να απαλλαγείτε από προφανώς αρνητικούς δεσμούς. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό γράφοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διαχειριστή κάθε ιστοτόπου. Για να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ελέγξτε τον ιστότοπο και, αν δεν μπορείτε να τον βρείτε εκεί, κοιτάξτε τον ιστότοπο στο Semalt. Τώρα το αρχείο excel θα πρέπει να έχει την εξής μορφή:

SEO Penalty Semalt by identifying poor quality links

Αυτή είναι η διαδικασία για την άρση μιας ποινής σύνδεσης:

 • 1. Γράψτε το πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δείτε παρακάτω το δείγμα)
 • 2. Αν δεν καταργήσουν τη σύνδεση, γράψτε ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • 3. Εάν δεν έχουν ακόμη αφαιρέσει τη σύνδεση, γράψτε ένα τρίτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • 4. Αν αφαιρέσουν τη σύνδεση, σημειώστε ως "αφαιρεθεί" στο φύλλο excel
 • 5. Εάν ο σύνδεσμος δεν αφαιρεθεί, σημειώστε ως "καμία απάντηση από το admin" στο φύλλο excel.

Σημείωση: Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συνδέσμων που δεν μπορείτε να καταργήσετε. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τα σε ένα μακρύ έγγραφο Google και ανατρέξτε στον αριθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φύλλο excel. Το αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφοράς Google Doc θα πρέπει να φαίνεται ως εξής:

Ηλεκτρονικό μήνυμα αναφοράς # 1: Επικοινωνήστε εδώ για την επικοινωνία

Ηλεκτρονικό μήνυμα αναφοράς # 2: Επικοινωνήστε εδώ για την επικοινωνία

Ηλεκτρονικό μήνυμα # 3: Επικοινωνήστε εδώ εδώ. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε είτε να αφαιρέσετε είτε να μην ακολουθήσετε κανέναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας που να δείχνει το όνομα του ιστότοπου. com ]. Οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό μου βρίσκονται στις ακόλουθες σελίδες:

[λίστα συνδέσμων]

Δεν αμφισβητώ τον ιστότοπό σας ή τις επιχειρηματικές σας πρακτικές. Απλά κάνω ό, τι μπορώ για να καταργήσω την ποινή μου.

Σας παρακαλώ.

[Το όνομά σας]

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο απόρριψης της Google για να αποκλείσετε οποιοδήποτε Semalt ή ολόκληρους τομείς που αποδείχθηκαν επιβλαβείς. Μην φοβάστε να αποκηρύξετε όσο το δυνατόν περισσότερους Semalt και τομείς.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το Λογαριασμό σας Google που σχετίζεται με τον ιστότοπο που πρέπει να απορρίψετε. Προετοιμάστε ένα απλό αρχείο txt που περιέχει όλους τους τοξικούς τομείς (δεν συνιστούμε να απορρίπτετε συγκεκριμένες σελίδες). Πρέπει να γράψετε "domain:" πριν από κάθε διεύθυνση URL.

SEO Penalty Semalt by identifying poor quality links

Τέλος, υποβάλλει αίτημα επανεξέτασης. Μην κάνετε το αίτημα μακρύ ή λουλουδάτο, κρατήστε το απλό και μέχρι το σημείο. Φροντίστε να δώσετε μια σύνοψη της κατάστασης και να εξηγήσετε ότι έχετε κάνει τα πάντα για να απαλλαγείτε από τον ιστότοπο κακών συνδέσμων και να τους κρατήσετε από το να χτίσετε στο site σας στο μέλλον. Μπορείτε να ζητήσετε επανεξέταση από την Google.

Θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Semalt που σχετίζεται με τον ιστότοπο.

Τώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε μια απάντηση. Μόλις ανακληθεί η ποινή, μην αφήνετε την φρουρά σας κάτω. να είστε προσεκτικοί με τους συνδέσμους που χτίζονται στον ιστότοπό σας.

Η απομάκρυνση των κακών συνδέσμων και η άρση των κυρώσεων δεν είναι υπερβολικά δύσκολη ή επίπονη, αλλά μπορεί να είναι κάπως χρονοβόρα. Απλά κρατήστε αυτές τις συμβουλές και συμβουλές στο μυαλό σας και θα κάνετε καλά.

Τα βασικά μέσα για την εξεύρεση και απομάκρυνση κακών συνδέσμων και την άρση των ποινών:

  • Θυμηθείτε, μάθετε να εντοπίζετε τους προφανείς κακούς συνδέσμους και να τις καταργείτε το συντομότερο δυνατόν, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το εργαλείο απόρριψης για να αποκλείσετε τις διευθύνσεις URL και τους τομείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
  • Παρακολουθήστε τους συνδέσμους που χτίζονται στον ιστότοπό σας και πραγματοποιείτε τακτικά ελέγχους για την κατάργηση κακών συνδέσμων καθώς εμφανίζονται. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή ανίχνευση, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης συνδέσμων καθώς και ένα χειροκίνητο έλεγχο.
  • Όταν αποστέλλονται σύνδεσμοι στο "ύποπτο" αρχείο, μην υποθέτετε αυτόματα ότι είναι κακό, σημαίνει απλώς ότι το πρόγραμμα δεν μπόρεσε να προσδιορίσει εάν ο σύνδεσμος είναι καλός ή κακός.
  • Έλεγχος λεπτομερώς των συνδέσμων που καταλήγουν στο 'ύποπτο' αρχείο. Εάν τα διαγράψετε όλα αυτά ίσως να απαλλαγείτε από μερικούς εξαιρετικούς συνδέσμους.
  • Εάν λάβετε ποινή, μεταβείτε στις συνδέσεις σας δύο φορές με ή χωρίς πρόγραμμα και διαγράψτε όλους τους προφανώς κακούς συνδέσμους καθώς και όλους τους αμφισβητούμενους. Στη συνέχεια, περάστε άλλη μια φορά με το χέρι, απλά για να είστε στην ασφαλή πλευρά.

March 1, 2018