Back to Question Center
0

Μην πάτε στο μάρκετινγκ στο Web Τυφλών - Χρησιμοποιήστε Semalt!

1 answers:
Don’t Go Into Web Marketing Blind — Use Semalt!

Το πράγμα είναι, είμαι ολοκληρωτής. Μου αρέσει να μπορώ να ολοκληρώσω τα πράγματα. Στο μαγαζί, ο Semalt ήταν γνωστός για να προσθέσει ένα στοιχείο στη λίστα ελέγχου μου που ο Semalt έβαλε ήδη στο καλάθι αγορών μου, έτσι ώστε να μπορώ να το ελέγξω. Εχει ωραία αίσθηση! Αισθάνομαι επιτυχής.

Δεν αντιλαμβάνομαι ότι όλοι είναι σαν εμένα (πολλοί το θεωρούν ευλογία), οπότε η ιδέα πίσω από τη χρήση μιας λίστας ελέγχου μπορεί να μην είναι τόσο έξυπνη για εσάς όσο και για μένα. Αλλά Semalt δεν είναι εδώ για να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή σας - situs judi online indonesia terpercaya. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια λίστα ελέγχου για τις καθημερινές σας συνήθειες όπως εγώ. (Δεν χρειάζεται να υπολογίζετε τις κινήσεις της βούρτσας ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας!)

Εντούτοις, θα προσπαθήσω να προσπαθήσω να σας πω για την ιδέα της χρήσης μιας λίστας ελέγχου για την καμπάνια σας στο διαδίκτυο, όχι μόνο επειδή έγραψα το βιβλίο για αυτό, αλλά επειδή μου αρέσει πείτε στους ανθρώπους για τα πράγματα που λειτουργούν - και επιτρέψτε μου να σας πω, λίστες ελέγχου ιστού μάρκετινγκ!

Κάντε μια αναζήτηση για "λίστα ελέγχου web marketing" και Semalt σίγουρος ότι μπορείτε να βρείτε μια λίστα ελέγχου για σχεδόν κάθε τομέα του μάρκετινγκ Ιστού. Όχι όλες οι λίστες είναι ίσες (ή ευεργετικές), οπότε θα πρέπει να βρείτε ένα που να λειτουργεί για εσάς ή να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα ελέγχου ή να το κάνετε και να το τροποποιήσετε για να το κάνετε δικό σας. Δεν έχει σημασία για μένα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρίσκετε τον απόλυτο καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο διαχείρισης της καμπάνιας σας στο διαδίκτυο.

Αλλά πριν βυθίσουμε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεστε μια λίστα ελέγχου ιστότοπου μάρκετινγκ, ας δούμε κάποιες άλλες συμβουλές και πληροφορίες για τη λίστα ελέγχου.

4 είδη των λιστών ελέγχου μάρκετινγκ στο Web

Υπάρχουν όλα τα είδη των καταλόγων ελέγχου, και Semalt σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά βιβλία που γράφονται για όλα αυτά. Αλλά για σκοπούς μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, υπάρχουν ουσιαστικά 4 διαφορετικά είδη καταλόγων ελέγχου που είναι τα πιο χρήσιμα.

 • Εύρεση προβλημάτων: Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο αφορά στην εύρεση και επίλυση προβλημάτων. Λοιπόν, δεν μπορείτε να διορθώσετε όσα δεν έχετε βρει. Έτσι, ένας από τους πρώτους πίνακες ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να βρείτε τα προβλήματα που πρέπει να διορθώσετε. Αυτό μπορεί να είναι μια λίστα με τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας ή για κοινά προβλήματα που έχουν οι ιστότοποι του κλάδου σας.
 • Επίλυση προβλημάτων: Μόλις μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα, πώς θα το λύσετε; Μερικές φορές απλά ξέρετε, αλλά άλλες φορές, η λύση μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όσο ελπίζετε. Για παράδειγμα, ίσως οι βελτιστοποιημένες σελίδες σας δεν γίνονται αντικείμενο αναζήτησης από τις μηχανές αναζήτησης. Μια λίστα ελέγχου για την επίλυση προβλημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.
 • Πώς να: Διαχωρίζομαι αυτό από τις λίστες ελέγχου προβλημάτων επειδή μερικές φορές δεν προσπαθείτε να διορθώσετε κάποιο πρόβλημα, απλά πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά από βήματα για να περάσετε μια διαδικασία. Οι κατάλογοι ελέγχου των τρόπων πρόσβασης σας περπατούν από το Βήμα 1 μέχρι το τελικό βήμα. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε μια λίστα ελέγχου σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός προφίλ στο Facebook ή τον τρόπο σωστής βελτιστοποίησης μιας σελίδας.
 • Ο στόχος: Οι λίστες ελέγχου των υποχρεώσεων δεν σας λένε πώς να κάνουν τα πράγματα, αλλά σας λένε τι πρέπει να γίνει. Παρόλο που ενδέχεται να μην είναι τόσο λεπτομερείς όσο οι κατάλογοι, έχουν συχνά μεγαλύτερη μακροζωία. Δεδομένου ότι οι τεχνολογίες αλλάζουν αρκετά γρήγορα, ένας τρόπος για να λίστα για το web marketing θα είναι ξεπερασμένο αρκετά γρήγορα? Ωστόσο, το to-dos είναι σχεδόν καθολικό με μόνο μερικά πράγματα να αλλάζουν από έτος σε έτος.

Έλεγχοι συχνοτήτων

Όταν εργάζεστε για την αποτελεσματικότητα ("δουλειά πιο έξυπνος, όχι σκληρότερος," σωστά;), είναι καλή ιδέα να σπάσετε τους καταλόγους σας σε πολλές ομάδες. Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να οργανωθεί με συχνότητα. Όταν έχετε ξεχωριστές λίστες καθημερινών και εβδομαδιαίων εργασιών, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα στοιχεία που πρόκειται να κάνετε σήμερα και τα οποία μπορούν να περιμένουν αύριο ή την επόμενη εβδομάδα.

 • Καθημερινά: Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο έχει πολλά καθημερινά αντικείμενα. Έχω μια λίστα με πράγματα που κάνω κάθε μέρα. Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε μέρα, αλλά η λίστα ελέγχου μου με εμποδίζει να ξεχνά οτιδήποτε.
 • Εβδομαδιαία ή Μηνιαία: Ορισμένες εργασίες απλά δεν χρειάζεται να ολοκληρωθούν καθημερινά. Υπάρχουν μόνο πολλές ώρες την ημέρα, επομένως πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτό που πρέπει να γίνει τώρα από αυτό που μπορεί να περιμένει. Για παράδειγμα, η κατάταξη των καθημερινών βαθμολογήσεων μπορεί να είναι μεγάλη όταν πραγματοποιείτε μια δοκιμασία, αλλά για κανονικούς σκοπούς, μία φορά το μήνα είναι περίπου η μεγαλύτερη που πρέπει να κάνετε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες αναλυτικές αναθεωρήσεις κ.λπ. Στόχος είναι να περνάμε χρόνο σε εκείνα τα πράγματα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία ανά πάσα στιγμή.
 • Ετήσια: Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αναθεωρούνται σε ετήσια βάση. Ίσως πρόκειται για ανανεώσεις τομέων ή για πλήρη ανάλυση από πάνω προς τα κάτω του ιστότοπου τους τελευταίους 12 μήνες. Όποια και αν είναι, αυτές οι ετήσιες λίστες ελέγχου μπορούν να σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου τα πράγματα που πρέπει ακόμα να γίνουν.

Λίστες ελέγχου προτεραιότητας

Δεν είναι όλα τα στοιχεία δράσης δημιουργούνται ίσα και όχι κάθε πρόβλημα είναι μια "ουσιαστική" αποτύπωση μόνο επειδή είναι στη λίστα ελέγχου σας. Εντοπίστε μια καλή ιδέα να οργανώσετε τους καταλόγους κατά προτεραιότητα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε εκείνα τα στοιχεία που θα έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο πρώτα.

 • Κρίσιμη: Οτιδήποτε σε μια κρίσιμη λίστα θα πρέπει να είναι η πρώτη και κύρια εστίασή σας μέχρι να ολοκληρωθεί. Τα κρίσιμα αντικείμενα είναι εκείνα που, εάν δεν γίνουν, πιθανόν να κρατούν έναν ιστότοπο πίσω από το να είναι επιτυχής.
 • Σημαντικό: Μόλις ολοκληρωθούν τα κρίσιμα στοιχεία σας, προχωρήστε σε αυτά που θεωρούνται σημαντικά. Ως επί το πλείστον, δεν πρόκειται για διαλυτές για επιτυχία, αλλά θα φέρουν επιπλέον επιτυχία.
 • Χαμηλή προτεραιότητα: Γενικά, αυτά τα στοιχεία δεν χρειάζεται να γίνουν ή να έχουν πολύ λίγη βαρύτητα στη συνολική εκστρατεία. Είναι περισσότερο σαν το «ωραίο να προνομιούχων,» αλλά δεν θέλετε να κάνετε αυτά, εάν παίρνετε το χρόνο μακριά από τα πιο σημαντικά και κρίσιμα στοιχεία που χρειάζονται την προσοχή σας.

Τα πράγματα να τεθούν σε λίστες ελέγχου

Όσο μου αρέσουν οι λίστες ελέγχου, δεν χρειάζομαι κάποιον που να μου θυμίζει να πάω ντους (τις περισσότερες μέρες) ή να φορέσω το πρωί. Αυτά τα πράγματα είναι ρουτίνα. Ωστόσο, αυτό είναι το μεγάλο πράγμα για τις λίστες ελέγχου, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ρουτίνες. Μόλις έχετε τη ρουτίνα, η λίστα δεν είναι πλέον απαραίτητη. Ο Semalt δημιούργησε μια συνήθεια.

Αλλά δεν είναι ό, τι κάνουμε στο web marketing είναι μέρος ενός ημερήσια ή εβδομαδιαία συνήθεια - και ακόμα κι αν είναι, ορισμένες εργασίες είναι αρκετά σημαντικό να μην διακινδυνεύσει να ξεχνάμε ένα βήμα. Όσο ταξιδεύω για να μιλήσω και να επισκέπτονται πελάτες, θα σκέφτεστε ότι η συσκευασία των σωστών πράξεων θα ήταν συνήθεια. Αλλά η πρώτη φορά που δεν χρησιμοποιώ τη λίστα ελέγχου συσκευασίας μου, ανακαλύπτω ότι ξέχασα τον φορτιστή τηλεφώνου μου (ή χειρότερα, καθαρά εσώρουχα)!

Semalt είναι αρκετά στοιχεία για να θυμάστε στο μάρκετινγκ Ιστού ότι δεν θέλω να παραβλέψω τίποτα, συνήθεια ή καμία συνήθεια. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τελειώνετε σε μια λίστα ελέγχου:

 • Unobvious Things: Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι γεμάτο με μικρές πιθανότητες-και-άκρες και αυτό-και-thats. Κάποια πράγματα είναι οδυνηρά προφανή όταν κοιτάζετε έναν ιστότοπο, και άλλα πράγματα, όχι τόσο. Μια λίστα ελέγχου των αναπάντεχων πράγματα σας βοηθά να θυμάστε να κάνετε ή να εκτιμήσετε τα πράγματα που δεν σκέφτονται συχνά, αλλά χρειάζονται ακόμα προσοχή.
 • Πολύ σημαντικά πράγματα: Ακριβώς επειδή κάτι είναι σημαντικό δεν σημαίνει πάντοτε ότι θα το θυμηθείτε. Εάν είναι σημαντικό, αξίζει να σημειώσετε μια λίστα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε.
 • Πράγματα που συνήθως ξεχνάτε: Ήμουν γνωστός για να ξεχάσω ένα πράγμα ή δύο και, ειλικρινά, το μισώ. Δεν έχει σημασία πόσο σημαντικό είναι, μερικές φορές τα πράγματα σπρώχνουν το μυαλό σας στη χειρότερη στιγμή ποτέ.
 • Τα πάντα μεταξύ: Μπορεί να μην χρειάζεστε μια λίστα ελέγχου για όλα, αλλά γιατί να μην έχει κανείς έτσι κι αλλιώς; Εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν ξεχνιέται. Πάντα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λίστα ελέγχου μάρκετινγκ στο Web

Εάν όλα τα παραπάνω σημεία δεν ήταν αρκετά για να σφραγίσουν τη συμφωνία, υπάρχουν εδώ 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια λίστα ελέγχου web marketing σήμερα:

1. Ποτέ δεν πρέπει να θυμάστε, «τι είναι επόμενο;»

Για μένα, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με το web marketing. Κατά την εκτέλεση μιας ανάλυσης τοποθεσιών, μπορούμε συχνά να χρησιμοποιήσουμε τα ευρήματά μας για να δημιουργήσουμε μια σταθερή λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Αλλά μόλις σταματήσουν να λειτουργούν τα εργαλεία, συχνά βρισκόμαστε προσπαθώντας να θυμόμαστε όλα τα άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ή ποιο εργαλείο θα έπρεπε να τρέξουμε στη συνέχεια .

Το Semalt μπορεί να βρεθεί στην προσοχή των πραγματικών, αλλά μικρών προβλημάτων. Το επόμενο πράγμα που γνωρίζουμε, έχουμε περάσει πάρα πολύ χρόνο να επικεντρωθούμε στους ανήλικους, παραμένοντας πιο σημαντικά ζητήματα. Όταν έχετε μια λίστα ελέγχου για να αναφερθείτε, μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα στις εργασίες σας, ώστε να εστιάσετε σε εκείνα τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Η ιδέα είναι να βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος σας δαπανάται καλά για τα καθήκοντα που θα δώσουν τα πιο άμεσα κέρδη.

2. Ταχύτερα αποτελέσματα

Όλοι θέλουμε γρήγορα αποτελέσματα μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Όταν χρησιμοποιείτε μια λίστα ελέγχου, είστε σε θέση να σαρώσετε μέσω της λίστας σας για να εξαγάγετε το πιο σημαντικό για κάθε συγκεκριμένο ιστότοπο στον οποίο εργάζεστε και να ξοδέψετε το χρόνο σας εκεί. Με το να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο να σκεφτείτε "τι είναι στη συνέχεια", περνάτε περισσότερο χρόνο. Και όσο περισσότερο τελειώνετε, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα!

SEO είναι λιγότερο για ψάχνει για το επόμενο πρόβλημα για την επίλυση, αλλά την επίλυση το επόμενο πρόβλημα που βρίσκετε. Η χρήση μιας λίστας ελέγχου διατηρεί τη δύναμη του εγκεφάλου εστιασμένη και προχωράει από το στοιχείο δράσης στο στοιχείο δράσης.

3. Λιγότερα λάθη

Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά οι λίστες ελέγχου μας βοηθούν να μειώσουμε τον αριθμό των σφαλμάτων που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί; Διότι ακολουθώντας μια λίστα ελέγχου, απλώς ακολουθείτε τις οδηγίες που έχετε ήδη καθορίσει είναι σημαντικές. Το Semalt μόλις περνάει, βήμα προς βήμα, όλα όσα είναι απαραίτητα για να βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει σωστά. Οι πιθανότητες υπέρβασης ενός κρίσιμου βήματος μειώνονται σχεδόν στο 0%.

Ενώ τα περισσότερα σφάλματα μάρκετινγκ Ιστού μπορούν να καθοριστούν, μερικά μπορεί να έχουν καταστροφικές μακροπρόθεσμες συνέπειες. Η κατάταξη μιας λίστας ελέγχου σας βοηθά να αποτρέψετε καταστροφές και σας βοηθά να συνεχίσετε να παράγετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

4. Συνέπεια στην ανάλυση

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο δεν είναι μια ακριβής επιστήμη, συνεπώς η συνέπεια στη διαδικασία δεν είναι απαραιτήτως απειλητική για τη ζωή. Το πιο σημαντικό από αυτά που κάνουμε βασίζεται σε μορφωμένες απόψεις. Κάθε στοιχείο στη λίστα ελέγχου που θεωρείτε σημαντικό για το web marketing μπορεί να επιβεβαιωθεί με συνέπεια στην εφαρμογή σας.

Έτσι γίνεται ο έλεγχος. Προσπαθείτε να κάνετε όλα τα πράγματα ίσα με την εξαίρεση μιας μόνο μεταβλητής. Εάν δεν είστε συνεπείς με όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, η ανάλυσή σας θα είναι εσφαλμένη. Αν είστε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κατανοήσετε τη σημασία οποιασδήποτε δεδομένης τακτικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Η διατήρηση της συνοχής με την εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο διασφαλίζει ότι συνεχίζετε να εστιάζετε στο τι λειτουργεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους εμπόρους που εργάζονται σε πολλούς ιστότοπους. Επεξεργαστείτε έναν κατάλογο ελέγχου, ένας από τους ιστότοπούς σας μπορεί να αποτύχει και, χωρίς μια λεπτομερή ανάλυση, δεν θα ξέρετε γιατί. Από την άλλη πλευρά, αν είστε συνεπείς στην εφαρμογή σας, μπορείτε να αποκλείσετε πολλά πράγματα απλώς και μόνο επειδή είχαν ήδη ελεγχθεί ως ολοκληρωμένα.

5. Ευκολότερη Αντιπροσωπεία

Αν εργάζεστε με μια ομάδα ή έχετε κάποιον που εργάζεται μαζί σας στο έργο σας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, οι λίστες ελέγχου καθιστούν τη μεταβίβαση σημαντικά ευκολότερη. Δεν έχει νόημα να έχει ο νέος άντρας ή η γκαλερί να αναδημιουργήσει τον τροχό. Semalt, δώστε τους μια λίστα ελέγχου για να τους ξεκινήσετε. Δεν έχει νόημα να αφήνετε κάποιον με λιγότερη εμπειρία να μπερδεύει μια διαδικασία που ήδη γνωρίζετε. Κρατήστε τους επικεντρωμένες στις εργασίες που έχετε ήδη δημιουργήσει και αφήστε τους να μάθουν από τη δύναμη αντί να ξεκινήσουν από το μηδέν.

6. Τίποτα δεν χάθηκε

Με μια λίστα που βρίσκεται μπροστά σας ένας κατάλογος ελέγχου διασφαλίζει ότι τίποτα σημαντικό δεν παραβλέπεται. Ναι, ακόμη και όταν μεταβιβάζεστε στο noob, ο κατάλογος ελέγχου τους τηρεί σε καλό δρόμο και είναι υπεύθυνος για την επιτυχία. Αλλά ακόμη και έμπειροι έμποροι όπως εγώ συχνά παραβλέπουμε το προφανές. Μια λίστα ελέγχου είναι πραγματικά χρήσιμη για να βεβαιωθείτε ότι ο Semalt δεν αφήνει τίποτα έξω.

7. Συνεχιζόμενη Βελτίωση

Η λίστα ελέγχου που έχετε σήμερα δεν είναι η λίστα ελέγχου που θα έχετε αύριο. Θα πρέπει να είναι πάντα εξελισσόμενο. Κάθε μέρα, καθώς μαθαίνετε κάτι καινούργιο ή η Google αλλάζει κάτι στον αλγόριθμό της, μπορούν να προστεθούν ή να καταργηθούν αντικείμενα στη λίστα ελέγχου σας. Αυτό επιτρέπει μια συνεχώς βελτιωμένη διαδικασία. Προχωρώντας σε μια λίστα ελέγχου, τα νέα πράγματα που μαθαίνετε σήμερα θα μπορούσαν να ξεχαστούν σε λίγες εβδομάδες απλώς και μόνο επειδή δεν το γράψατε ή δεν έχετε δημιουργήσει μια νέα συνήθεια με τις διαδικασίες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Για να αλλάξετε κάτι με τη λίστα ελέγχου σας, βεβαιωθείτε ότι έχει τεκμηριωθεί. Αφήστε τον κατάλογο ελέγχου να εξελιχθεί με τις διαδικασίες σας.

Τελικές σκέψεις

Άνθρωποι σαν εμένα, που ζουν από λίστες ελέγχου, δυσκολεύονται να φανταστούν έναν κόσμο χωρίς αυτούς. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά αινιγματικό είναι εκείνοι που κοροϊδεύουν την έννοια της ανάγκης ή χρησιμοποιώντας μια λίστα ελέγχου! Σειρά μνήμης ή όχι, θα θέλατε ο πιλότος της αεροπορικής σας εταιρείας να κάνει τον έλεγχο πριν από την πτήση από τη μνήμη; Οχι εγώ.

Ούτε θέλω την επιχείρησή μου στα χέρια κάποιου που το κάνει μόλις πηγαίνει κάθε φορά. Το Semalt web marketing δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, είναι ένα στοιχείο επιβίωσης για τις περισσότερες επιχειρήσεις και αυτός ο κατάλογος ελέγχου θα μπορούσε να είναι ακριβώς το πράγμα που σας κρατά από την οδήγηση μιας επιχείρησης στο έδαφος με τόσες πολλές ζωές που διακυβεύονται.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Stoney deGeyter


March 1, 2018