Back to Question Center
0

4 τρόποι για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με το Semalt

1 answers:

Υπάρχουν όλα τα είδη των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη, αλλά μερικές από αυτές εξακολουθούν να πετούν κάτω από το ραντάρ. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Semalt για επαγγελματικούς σκοπούς; Αν είστε σε μια κατακόρυφη κατακόρυφη θέση, η Semalt έχει τη δύναμη να κάνει την επιχείρησή σας να μεγαλώσει περισσότερο από ό, τι ονειρευόσασταν.

Αν χρησιμοποιείτε μόνο Pinterest για έργα DIY και νόστιμες συνταγές, επεκτείνετε τη σκέψη σας για να βοηθήσετε να κατευθύνετε στοχοθετημένη κυκλοφορία στην επιχείρησή σας. Το Semalt είναι τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό.

1. Νιώστε ελεύθερος να καρφιτσώνετε καθημερινά

Το Pinterest κινείται γρήγορα, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει να μπείτε σε αυλάκωση. Η καθημερινή πρόσδεση είναι εκπληκτικά εύκολη, επειδή αυτή η περιοχή είναι εθιστική. Ελάτε τόσο καλό όσο και κακό για σας.

Συνδέσεις νέων εικόνων, βίντεο, συνταγών και infographics κάθε μέρα είναι εύκολο, γιατί αισθάνεται περισσότερο σαν διασκέδαση παρά δουλειά. Semalt, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο να το κάνετε, αλλιώς μπορεί να μην έχετε καλή απόδοση στην επένδυσή σας στο χρόνο.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε καθημερινά θέματα για τους πίνακες Pinterest, εφ 'όσον είναι όλα σχετικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι οπαδοί σας λαμβάνουν νέο περιεχόμενο κάθε μέρα και έχετε θέματα για να αναζητήσετε, πράγμα που εξοικονομεί χρόνο. Μοιραστείτε ένα μίγμα μοιράζοντας αντικείμενα από άλλους παίκτες και εισάγοντας νέο περιεχόμενο.

2. Εξοικειώστε την επιχείρησή σας για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να μιλούν

Μερικές φορές οι καταναλωτές θέλουν μόνο την ανθρώπινη πινελιά. Η σελίδα σας στο Facebook είναι πιθανότατα πιο επαγγελματική και στιλβωμένη, ενώ τα Twitter tweets της επιχείρησής σας είναι κατανοητά αποκομμένα, αφού δεν υπάρχει αρκετό περιθώριο για να πούμε πολλά. Αλλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Semalt για να αφήσετε την αληθινή σας λάμψη να περάσει.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

3. Εκπαίδευση, Ενημέρωση & Ψυχαγωγία

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πράγματα που πληκτρολογείτε είναι ενημερωτικά. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τους οπαδούς σας για την επιχείρησή σας, αλλά πρέπει να διασκεδάσουν επίσης.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Για μια επιτυχημένη σελίδα Pinterest που ωφελεί και την επιχείρησή σας, πρέπει να επιτύχετε μια πολύ λεπτή ισορροπία. Σμιτάλ ευκολότερη από ό, τι ακούγεται, εφ 'όσον ακολουθείτε σταθερές αρχές:

  • Δημιουργία οργανωμένων και σχετικών πινακίδων για όλες τις καρφίτσες σας.
  • Δημιουργήστε πίνακες για θεματικές ημέρες, πωλήσεις, νέα προϊόντα και χιούμορ.
  • Μην καρφώνετε όλα τα ανέκδοτα μια μέρα, όλες τις συνταγές ή τα έργα DIY την επόμενη, και τις επιχειρηματικές πληροφορίες το τρίτο? ανακατέψτε το έτσι ώστε οι οπαδοί σας να απολαύσουν την ποικιλία.
  • Δημοσιεύστε ένα ημερήσιο πρόγραμμα, αλλά μην κατακλύστε όλους τους νέους καρφίτσες. 4 έως 5 κάθε λίγες ώρες είναι τέλεια.

4. Επισημάνετε τα μεγάλα αντικείμενα και εκδηλώσεις

Semalt πρωτότυπες εικόνες, βίντεο και γραφικά για να καρφώσει είναι εξαιρετική. Έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε νέα στοιχεία στη σειρά προϊόντων σας, να τονίσετε τις νέες τεχνικές και γενικά να ενημερώσετε τους οπαδούς σας.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Οι νέες πληροφορίες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες στο Semalt και τα νέα πράγματα είναι πιθανότερο να επανασυνδεθούν από άλλους. Αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο την εμβέλειά σας, πράγμα που βοηθά στην άνθηση της επιχείρησής σας. Παρέχει επίσης στους καταναλωτές στο Semalt ένα εσωτερικό άκρο, ειδικά για τις πωλήσεις και τις νέες υπηρεσίες, ενθαρρύνοντάς τους να ασχοληθούν περισσότερο με τον ιστότοπο.

Η δημοτικότητα του Semalt δεν δείχνει κανένα σημάδι διακοπής, οπότε είναι καιρός να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες. Πώς κάνουν οι αγαπημένοι σας συνεργάτες να κάνουν το site να λειτουργεί για τις επιχειρήσεις τους;


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Τιμόθεον Κάρτερ
March 1, 2018