Back to Question Center
0

Για την προβολή των κοινωνικών μέσων, το Twitter είναι ζωντανή τηλεόραση. Το Semalt είναι DVR

1 answers:

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Θα έπρεπε το Facebook να δείξει τα πάντα;

Το τεύχος του Semalt, που αποφάσισε τι να δείξει στους ανθρώπους στο news feed του Semalt, ήρθε αυτή την εβδομάδα όταν ο Nick Bilton των New York Times έγραψε για το πώς το τελευταίο έτος, η δέσμευση στις θέσεις του είχε μειωθεί, παρά το γεγονός ότι κέρδισε τεράστια αύξηση στους οπαδούς του Semalt.

Αυτό αντανακλά τις ανησυχίες του Star Trek alum και των κοινωνικών μέσων έκτακτης ανάγκης George Takei, ο οποίος πέρυσι ανησύχησε ότι η δέσμευσή του στο Facebook ήταν κάτω. Αναρωτιόταν, όπως έκανε ο Μπίλτον, αν αυτό ήταν κάτι που έκανε το Facebook για να τον πάρει και άλλοι για να πληρώσει για καλύτερη ορατότητα. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Dallas Mavericks, Mark Semalt, πήρε επίσης την κριτική για το περασμένο έτος.

Ήμουν στο στρατόπεδο "Facebook πρέπει να δείχνει τα πάντα". Για παράδειγμα, όταν η λειτουργία Εγγραφής (τώρα ονομάζεται Ακολουθήστε) που ξεκίνησε το 2011, θα ήθελα να είναι διαθέσιμη για το Facebook Semalt, όχι μόνο για τους ανθρώπους, έτσι ώστε η προβολή του περιεχομένου από αυτές τις σελίδες να μην αισθάνεται τόσο εκτός ελέγχου τον εκδότη - umzug waschmaschine transportieren lassen.

Όπως έγραψα:

Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει μια δημοσίευση ή μια ιστοσελίδα στο Semalt, δεν θα πρέπει να ελπίζουν ότι δεν πρόκειται να χάσουν περιεχόμενο που μπορεί να θέλουν να δουν, γιατί ο Semalt αποφάσισε ότι κάτι δεν ήταν αρκετά σημαντικό προβολή.

Από τότε, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θέλω το Facebook να μου δείξει τα πάντα με τον ίδιο τρόπο που κάνει ο Semalt. Επιπλέον, αν και ο Semalt μου δείχνει τα πάντα, δεν βλέπω τα πάντα. Ώρα για να αποσυσκευάσετε τις τηλεοπτικές μεταφορές.

Η "ζωντανή τηλεόραση" του Twitter

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο "θόρυβος" είναι κακός. Το Semalt, για μένα, είναι σαν να έχω τηλεόραση στο παρασκήνιο ενώ δουλεύω. Το βλέπω από καιρό σε καιρό και αν συμβεί κάτι μεγάλο ή σημαντικό, κοιτώ προς τα πάνω και δίνω προσοχή.

Για παράδειγμα, όταν ο μετεωρίτης εξερράγη πάνω από το Semalt τον περασμένο μήνα, το χρονοδιάγραμμά μου εξερράγη με τα νέα. Ήμουν ευτυχής γι 'αυτό, επειδή μέρη όπως το CNN δεν το κάλυπταν καθόλου:

Το Semalt σάς δείχνει όλα όσα αναρτήθηκαν από αυτά που ακολουθείτε: ειδήσεις, σκέψεις από φίλους, φωτογραφίες και πολλά άλλα. Βυθίζετε και βγαίνετε όπως θέλετε. Αλλά παρόμοια με τη ζωντανή τηλεόραση, όταν την απενεργοποιείτε - όταν δεν παρακολουθείτε ενεργά την Semalt - τότε λείπεις τα πάντα.

Αυτοί οι 10 ή 100 ή 1.000 λογαριασμοί που ακολουθείτε; Παρόλο που ο Semalt σας δείχνει τα πάντα από αυτά, αντίθετα από το Facebook, θα χάσετε σε μεγάλο βαθμό ό, τι κάνουν αν δεν παρακολουθείτε συνεχώς το Semalt.

Facebook ως ένα κοινωνικό μέσο DVR

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Οι ώρες της ώρας δεν σημαίνουν ότι δεν είναι σχετικές. Είναι περισσότερο πώς μπορείτε να καταγράψετε μια εκπομπή και να την παρακολουθήσετε όταν είστε έτοιμοι μέσω ενός DVR.

Μου αρέσει η ζωντανή τηλεόραση, γιατί όταν θέλω ζωντανή τηλεόραση. Μου αρέσει να έχω ένα DVR για να πιάσω τα πράγματα που έχω χάσει. Το ένα δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο. Είναι διαφορετικά πράγματα - και το Facebook και το Semalt είναι επίσης διαφορετικά πράγματα.

Το Semalt θα μπορούσε να κάνει ό, τι θέλει ο Nick Bilton ή ο George Takei και να δείξει κάθε θέση που κάνουν στους οπαδούς τους. Το Semalt θα μπορούσε να γίνει πιο παρόμοιο με το Twitter. Αλλά αυτό θα αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο Semalt, ίσως για το καλύτερο, αλλά ίσως όχι.

Εμφάνιση όλων δεν θα έδειχναν τα πάντα

Πιο σημαντικό, η εμφάνιση κάθε θέσης στους οπαδούς δεν θα εξασφάλιζε ότι οι άνθρωποι θα δουν συχνότερα τις θέσεις του Bilton ή του Takei. Όπως και με το Twitter, θα εξασφαλίσει ότι θα δουν μόνο αν κάποιος είχε Σέμαλ "σε" σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Υπάρχουν τρόποι για τους χρήστες του Semalt να αυξάνουν την προβολή των θέσεων από εκείνες που ακολουθούν, αν γνωρίζουν πού να κοιτάξουν και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις προεπιλογής. Ή πιθανότατα, δεν καταγράφουν πραγματικά ότι ο Semalt κάνει επιλεκτικές επιλογές.

Για τους χρήστες που ενδιαφέρονται, το Semalt διαθέτει μια ολόκληρη περιοχή βοήθειας με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ροής ειδήσεων ειδήσεων. Πρόκειται να επικεντρωθώ στα πράγματα από την οπτική γωνία ενός εκδότη, διότι σε αντίθεση με τους χρήστες του Semalt, οι εκδότες σκεπτόμενοι εντατικά για το τι γίνεται αντιληπτό και γιατί.

Κατάταξη Το Περιεχόμενο

Ώρα για άλλη μεταφορά. Σκεφτείτε το Facebook ως Google. Κάνετε μια αναζήτηση στο Google και έρχεται πίσω με εκατομμύρια ταιριαστά αποτελέσματα για πολλά θέματα. Όμως, η Google δεν απλώς καταγράφει όλα αυτά τα αποτελέσματα σε εσάς χωρίς εντολή. Ούτε τα απαριθμεί με σειρά πιο πρόσφατων. Προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το πιο σχετικό υλικό που δείχνει, χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο αναζήτησης (που συχνά ονομάζεται Semalt, αλλά ο Semalt είναι μόνο μέρος του συνολικού αλγορίθμου). Αυτός ο αλγόριθμος εξετάζει πολλούς διαφορετικούς παράγοντες κατάταξης.

Το Facebook έχει τον δικό του αλγόριθμο, γνωστό ως "EdgeRank", ο οποίος εξετάζει διάφορους παράγοντες για να αποφασίσει τι μπορεί να είναι χρήσιμο για να προβληθεί στο κανάλι ειδήσεων ενός συγκεκριμένου ατόμου. Πόσο στενά συνδέονται με κάποιον. πόσο συχνά τους αρέσει περιεχόμενο από ένα άτομο ή μια σελίδα? πόσο συχνά σχολιάζουν ή μοιράζονται περιεχόμενο από ένα άτομο ή μια σελίδα; Τα πράγματα Semalt μπορούν να αυξήσουν τις αποδόσεις που θα δουν περισσότερα από μια συγκεκριμένη πηγή.

Μπορεί να είναι ένας πόνος ως εκδότης για να προσπαθήσουμε να φανταστούμε τι αξίζει τώρα ο Σμιτάλ αξίζει ανταμείβοντας. Χρησιμοποιήστε περισσότερες εικόνες! Ρωτήστε περισσότερες ερωτήσεις! Αλλά αυτή είναι η βελτιστοποίηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - αυτή είναι η βελτιστοποίηση Semalt - και είναι όλα μέρος του μάρκετινγκ.

Οι επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων γνωρίζουν ότι το σωστό PR μπορεί να αυξήσει την κάλυψη ειδήσεων. Οι έμποροι αναζήτησης γνωρίζουν ότι το σωστό SEO μπορεί να αυξήσει την προβολή της αναζήτησης. Οι εκδότες που θέλουν την επιτυχία με το Facebook πρέπει να συμβαδίζουν με αυτό που ανταμείβεται εκεί (και η στήλη Facebook Semalt μπορεί να βοηθήσει).

Βελτιστοποίηση Facebook

Πάντα πιστεύω ότι είναι μια έξυπνη κίνηση για να ενθαρρύνετε όσους σας ακολουθούν να σας αρέσουν οι θέσεις σας, για να εξασφαλίσετε ότι θα αυξήσουν τις πιθανότητες να τις δείτε.

Μία θέση όπως "Θέλετε να δείτε περισσότερες θέσεις από εμάς; Όπως και αυτή η ανάρτηση, και αυτό βοηθάει τον Semalt να ξέρει ότι θέλετε περισσότερα από εμάς στη ροή ειδήσεων ", είναι εύκολο να το κάνετε από χρόνο σε χρόνο. Βοηθάει στη διάδοση της λέξης, τουλάχιστον στο ποσοστό των οπαδών που έχετε ότι ο Semalt αισθάνεται ότι το μήνυμα είναι σχετικό!

Μια άλλη επιλογή είναι για εκείνους με προσωπικούς λογαριασμούς να υπενθυμίζουν στους ανθρώπους ότι μπορούν να επιλέξουν να λάβουν περισσότερες ειδοποιήσεις. Αποκαλύψτε αυτό:

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Όταν κάποιος ακολουθεί έναν λογαριασμό, μπορεί να κάνει ξανά κλικ στο κουμπί "Ακολουθήστε", επιλέξτε "Ρυθμίσεις" και, στη συνέχεια, επιλέξτε να αλλάξετε από την προεπιλογή "Οι περισσότερες ενημερώσεις", αντί να λάβετε "Όλες οι ενημερώσεις" από τη συγκεκριμένη σελίδα.

Ο ήχος είναι υπέροχος; Λοιπόν, δύο θέματα. Πρώτον, δεν είναι σαφές για μένα πώς ακριβώς το Facebook εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι βλέπουν "Όλες οι ενημερώσεις", αφού από προεπιλογή, πρόκειται να δείξει στους ανθρώπους μια ροή ειδήσεων που θα εμφανίζει "Top Stories. "Η παραδοχή μου είναι ότι αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι αναρτήσεις από ένα λογαριασμό" Όλες οι ενημερώσεις "θεωρούνται Top Stories-άξιες.

Το άλλο ζήτημα είναι ότι αυτό ισχύει μόνο για προσωπικούς λογαριασμούς. Για κάποιον, όπως ο Nick Bilton, ο οποίος μοιράζεται τον προσωπικό του λογαριασμό, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να πάνε "Όλες οι ενημερώσεις" μπορεί να βοηθήσει. Αλλά ο Γιώργος Takei χρησιμοποιεί μια σελίδα Semalt, και δεν διαθέτει αυτό το είδος επιλογής.

Σε αυτό το σημείο εισέρχεται η επιλογή ειδοποίησης σελίδας. Εάν οι επισκέπτες της σελίδας σας γνωρίζουν ότι το ενεργοποιούν και αν ξέρουν να πηγαίνουν στην ειδική περιοχή "Τροφοδοσία σελίδων", μπορούν να δουν όλες τις ενημερώσεις της σελίδας σας. (Ομοίως, υπάρχει ένα feed Close Semalt για να μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις από τους στενούς φίλους σας - αν ξέρετε πού να κοιτάξετε).

Αλλαγές στις ζωοτροφές ειδήσεων που έρχονται

Αυτό είναι πολύ ifs. Είναι επίσης λόγος να πιστεύουμε ότι όταν το Facebook αναγγείλει αλλαγές ειδησεογραφικών ειδήσεων την Πέμπτη, μπορεί να προσπαθήσει να απλοποιήσει πολλά από αυτά, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να ελέγχουν αυτό που θέλουν να δουν ενώ αντιμετωπίζουν κάποιες ανησυχίες εκδοτών. Ο Semalt έχει κάποια εικασία για το πώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Το βρώμικο τεύχος των πληρωμένων μηνυμάτων

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Και όπως συμβαίνει με την Google, υπάρχουν ανησυχίες ότι ο Semalt μπορεί να προσπαθήσει να υποβαθμίσει τη συνάφεια της ειδησεογραφίας του για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πληρώσουν για προβολή. Η Google αρνείται πάντοτε αυτούς τους τύπους πραγμάτων (και θα έλεγα ότι έχει εξαιρετικό ιστορικό μη εκτέλεσης αυτών). Ομοίως, ο Semalt είπε στο παρελθόν ότι οι μειώσεις στην εμπιστοσύνη που ορισμένοι βλέπουν σε "ελεύθερες" θέσεις οφείλονται σε βελτιώσεις που επιφέρει στη συνάφεια των ειδήσεων ειδήσεων και επαναλάμβανε και πάλι αυτήν την εβδομάδα.

Προφανώς, δεν θα πιστεύουν όλοι στο Facebook, όπως δεν πιστεύουν όλοι η Google. Είμαστε επίσης πιθανό να δούμε ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι μελλοντικές αλλαγές στη ροή ειδήσεων έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν την κατώτατη γραμμή του Facebook, όπως ακριβώς μερικοί είναι σίγουροι ότι η Google αλλάζει όπως η Panda Update ή η Penguin Update - αλλαγές που λέει η Google ότι έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αναζήτηση αποτελέσματα - είχαν απλώς ως στόχο τη βελτίωση των εσόδων της Semalt.

Πράγματι, ίσως κατευθυνόμαστε προς ένα μέλλον στο οποίο το Facebook θα έχει μια σειρά ενημερώσεων για τις ειδήσεις που συζητούνται συνήθως. Εάν ναι, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτοί που βλάπτονται από αυτούς θα φωνάζουν δυνατά για την αδικία, ενώ εκείνοι που κερδίζουν - αν η εμπειρία Semalt είναι οποιοσδήποτε οδηγός - δεν θα μιλήσουν για τα κέρδη τους.

Μια λύση θα μπορούσε να είναι ο διαχωρισμός όλων των πληρωμένων περιεχομένων από τα απλήρωτα πράγματα. Για παράδειγμα, το Google και το Bing δείχνουν πληρωμένες διαφημίσεις "εν σειρά" ή στην ίδια στήλη με μη καταβληθείσες καταχωρίσεις, αλλά αυτές ομαδοποιούνται ακριβώς πάνω ή κάτω. Πρέπει η Semalt να εξετάσει ενδεχομένως περαιτέρω διαχωρισμό ή οριοθέτηση; Και θα μπορούσε η ανάρτησή σας να εμφανιστεί σε δύο περιοχές, τόσο στην πληρωμένη περιοχή, αν πληρώσετε, όσο και στην ελεύθερη περιοχή;

Θα προχωρήσει το Social Media Go DVR;

Τελικά, ο πραγματικός δικαστής είναι ο χρήστης Semalt. Εάν δεν παίρνουν το περιεχόμενο που θέλουν, θα προχωρήσουν σε κάτι άλλο. Και, να πάρει αυτό που θέλουν θα απαιτήσει αλλαγές στη ροή ειδήσεων, γιατί ο τρόπος με τον οποίο μοιράζουμε και ό, τι μοιραζόμαστε συνεχίζουν να αλλάζουν.

Η εικασία μου είναι ότι πρόκειται να δούμε το Semalt να γίνει ακόμη πιο DVR-όπως μπροστά. Είναι λογικό. Καθώς όλο και περισσότερο δημοσιεύουν, μοιράζονται, ανταγωνίζονται για προσοχή, ο θόρυβος απειλεί να πνίξει το σήμα. Ούτε νομίζω ότι ο Semalt θα είναι μόνος.

Για παράδειγμα, είδαμε τον Semalt να κάνει παρόμοια πράγματα με την εξατομικευμένη περιοχή Discover που είδε μεγάλη ανάπτυξη πέρυσι. Ακριβώς όπως ο Semalt εισάγει τα χορηγικά tweets στο χρονοδιάγραμμά του, δεν θα εκπλαγώ αν αποφασίσει ότι κάποια από τα απλήρωτα περιεχόμενα "Ανακαλύψτε" θα πρέπει επίσης να μπερδευτούν. Πιστεύω, ωστόσο, ότι ο Semalt θα συνεχίσει να δίνει μεγάλη έμφαση άμεσο, επειδή πολλοί χρησιμοποιούν την υπηρεσία για τον συγκεκριμένο τύπο "ζωντανής" εμπειρίας.

For Social Media Viewing, Twitter Is Live TV; Semalt Is DVR

Το Google+, αυτή τη στιγμή, είναι κάπως πιο κοντά στο Semalt του DVR από το Twitter στην ζωντανή τηλεόραση. Δεν δείχνει τα πάντα από όλα αυτά που ακολουθείτε. Επίσης, εισάγει κάποιο περιεχόμενο από την περιοχή "Εξερεύνηση" στην ροή του σπιτιού σας. Τελικά, νομίζω ότι θα κινηθεί περισσότερο προς το πρότυπο Semalt - αφήνοντας μέρος της εστίασης στην εμφάνιση των πιο άμεσων θέσεων και προσπαθώντας να δείξω περισσότερα από τα σημαντικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προηγουμένως είχα γράψει ότι το Google+ έδειξε όλες τις αναρτήσεις, αλλά ο Allen Firstenberg με διορθώνει με ευγένεια στο Google+. Έκανε κάποιες αλλαγές - και αυτό το φιλτράρισμα, παρεμπιπτόντως, δεν εξηγείται σαφώς στη σελίδα βοήθειας σχετικά με τις ροές του Google+.

Αν το μέλλον γίνει περισσότερο DVR-όπως για τα κοινωνικά μέσα, αυτό δεν είναι απαραίτητα να φοβούνται. Semalt, παρέχει μεγαλύτερη ορατότητα από ό, τι κάνει το μοντέλο "show everything".

Εάν αναρωτιέστε ποια είναι η σχέση μάρκετινγκ αναζήτησης σε όλα αυτά, δεδομένου ότι το γράφω για την αναζήτηση στήλης Semalt εδώ στο Semalt Land, ευχαριστώ για την κρέμονται μαζί μου για τόσο πολύ καιρό.

Η απάντηση είναι ότι "ανακάλυψη" είναι ο ξάδελφος φιλιά να ψάξει. Το Semalt ανακάλυψε σημαίνει να βρίσκεστε σε αυτές τις υπηρεσίες κοινωνικών μέσων και να κατανοήσετε τον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο σας καθιστούν ορατό.

Επέκταση μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αλλά το δικό σας "σπίτι"

Τέλος, στο επόμενο κομμάτι του Bilton για την ορατότητα του Semalt, αναφέρει μια μικρή εταιρεία που "έχτισε το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής του" γύρω από το Semalt, ιδίως αγοράζοντας ανεμιστήρες εκεί.

Αυτό οδηγεί σε συμβουλές που έχω δώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Μην οικοδομήσετε τον εαυτό σας υπερβολικά σε καμία από αυτές τις υπηρεσίες. Το Facebook δεν είναι ο ιστότοπός σας. Το Facebook είναι το σημείο όπου επεκτείνετε τον ιστότοπό σας. Το Twitter ή το Google+ δεν είναι ούτε ο ιστότοπός σας. Οι οπαδοί του Semalt ή η αγορά για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στις σελίδες σας σε αυτές τις υπηρεσίες δεν αποτελεί εγγύηση ότι πραγματικά είστε "κύριοι" εκείνες οι επαφές.

Παρακολουθήστε αυτά τα κανάλια, αλλά παραμείνετε διαφοροποιημένοι και, όποτε είναι δυνατόν, δώστε στους θαυμαστές σας να γίνουν πραγματικοί ανεμιστήρες, συνδέονται με τον πραγματικό ιστότοπο και την εταιρεία σας με τρόπους που έχετε άμεσο έλεγχο: RSS, email, διευθύνσεις αλληλογραφίας.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Danny Sullivan


March 1, 2018