Back to Question Center
0

11 νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου για Semalt 2017

1 answers:

Η άνοιξη είναι εδώ, περισσότερο ή λιγότερο. Ήρθε η ώρα να δούμε τα νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου. Semalt είναι τίτλοι για το ψηφιακό μάρκετινγκ, τη μητρική διαφήμιση, τις στρατηγικές πλατφόρμες, το εμπόριο που βασίζεται στο πλήθος, τις δημόσιες σχέσεις και την εργασία που διαρκεί.

Σύνταξα αυτή τη λίστα χρησιμοποιώντας Amazon. Από την κατηγορία "Βιβλία" του Amazon, επέλεξα "Business & Money. "Από εκεί επέλεξα την υπο-κατηγορία" Διαδικασίες & Υποδομές "και επέλεξα" Ηλεκτρονικό εμπόριο. "Στη συνέχεια, έχω επιλέξει τίτλους από αυτήν την ομάδα, με βάση τις αξιολογήσεις των πελατών και τη σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιπλέον, επέλεξα μερικούς τίτλους από την υποκατηγορία "Small Business & Semalt".

Νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου για την άνοιξη του 2017

Πολυετής Πωλητής: Η Τέχνη της Παραγωγής και του Μάρκετινγκ Εργασία που Διαρκεί από Ryan Holiday

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Πολυετείς πωλητές υπάρχουν σε κάθε δημιουργική βιομηχανία - διαχρονικές, αξιόπιστες πηγές, και αφανείς moneymakers, που πληρώνουν σαν προσφορές μπλε τσιπ. Χτισμένα για να διαρκούν από την αρχή, αυξάνουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου, ξεπερνώντας και ξεπερνώντας κάθε ανταγωνισμό. Η Ryan Holiday δείχνει στους αναγνώστες πώς να κάνουν και να εμπορευτούν τη δική τους κλασική δουλειά. Με συνεντεύξεις με μερικά από τα μεγαλύτερα δημιουργικά του κόσμου, και βασισμένη σε μια βαθιά μελέτη των κλασικών σε κάθε είδος, το βιβλίο αυτό δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα θεμελιώδες σύνολο καινοτόμων αρχών. Είτε έχετε ένα βιβλίο ή μια επιχείρηση, ένα τραγούδι ή το επόμενο μεγάλο σενάριο, αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει μια συνταγή για πολυετή επιτυχία. Kindle $ 13. 99; Hardcover 26 δολάρια.

-

Ψηφιακό μάρκετινγκ στη ζώνη: Το τελευταίο σύστημα ψηφιακής από τον David Reske

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το ψηφιακό μάρκετινγκ στη ζώνη παρέχει ένα σαφές σχέδιο που επιτρέπει στους εμπόρους να είναι σίγουροι και επιτυχείς στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Μάθετε να ανεβαίνετε πάνω από το χτύπημα και να επιταχύνετε τα αποτελέσματα των εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ. Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα της αγοράς και της θέσης σας σε αυτήν και αναπτύξτε στρατηγικές και σχέδια που λειτουργούν. Αποφύγετε τη σύγχυση σχετικά με τους τύπους διαθέσιμων καμπανιών, κερδίστε απόλυτη εμπιστοσύνη στις διαφημίσεις, τα μηνύματα, τις προσφορές και το περιεχόμενο που παράγετε. Paperback $ 17. 95.

-

από τον Ντάγκλας Ρουσκόφ

Ρίχνες βράχων στο λεωφορείο Google: Πώς η ανάπτυξη έγινε ο εχθρός της ευημερίας
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Η ρίψη βράχων στο λεωφορείο Google εξετάζει πώς να συνδυάσουμε τα καλύτερα ανθρώπινης φύσης με τις καλύτερες της σύγχρονης τεχνολογίας. Συνδυάζοντας τα διαφορετικά θέματα - τα μεγάλα δεδομένα, η άνοδος των ρομπότ και του AI, η αυξανόμενη συμμετοχή των αλγορίθμων στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, η οικονομία του gig, η κατάρρευση της ευρωζώνης - αυτός ο οδηγός παρέχει ένα λεξιλόγιο για την οικονομική μας στιγμή και ένα λεπτό πορτρέτο των ανθρώπων και το εμπόριο σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Paperback $ 10. 89; Kindle 14 δολάρια. 99.

-

Το Native Advertising Advantage: Δημιουργήστε αυθεντικό περιεχόμενο που αναβαθμίζει το ψηφιακό μάρκετινγκ και οδηγεί στην αύξηση των εσόδων από τον Mike Smith

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Παράγεται από διαφημιζόμενους και εμφανίζεται δίπλα στο κύριο περιεχόμενο σύνταξης, η εγγενής διαφήμιση διασπά το παραδοσιακό εμπόδιο μεταξύ διαφήμισης και σύνταξης. Ο εμπιστευτικός τομέας της βιομηχανίας και ο διευθυντής της Hearst ad, Mike Smith, πιστεύει ότι η μητρική δεν είναι μόνο εδώ για να μείνει, αλλά είναι το μέλλον του μάρκετινγκ. Το Native Advertising Advantage αποκαλύπτει γιατί το εγγενές περιεχόμενο είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ κάθε εταιρείας και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέες ροές εσόδων. Kindle $ 28. 50; Hardcover 30 δολάρια.

-

από την Laure Claire Reillier και τον Benoit Reillier

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Η ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής πλατφόρμας περιλαμβάνει νέους κανόνες διαχείρισης και μάθηση μιας νέας βάσης για να ανταγωνιστεί άλλες πλατφόρμες και με τις παραδοσιακές επιχειρήσεις. Ενώ οι περισσότεροι οργανισμοί έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού, λίγοι αξιοποιούν πλήρως τη δύναμη των κοινοτήτων. Η στρατηγική πλατφόρμας θα σας δώσει τα κλειδιά για να καταλάβετε πότε και πώς να αναπτύξετε αυτά τα καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα βασισμένα στην πλατφόρμα. Hardcover $ 51. 95.

-

του Arun Sundararajan

Η οικονομία κατανομής: το τέλος της απασχόλησης και η άνοδος του καπιταλισμού πλήθους
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Η Οικονομία Κοινής Χρήσης εξηγεί τη μετάβαση στον «καπιταλισμό που βασίζεται στο πλήθος» - ένας νέος τρόπος οργάνωσης της οικονομικής δραστηριότητας που μπορεί να υποκαταστήσει το παραδοσιακό εταιρικό-κεντρικό μοντέλο. Καθώς η εμπορική ανταλλαγή από ομότιμους χρήστες εξαλείφει τις γραμμές μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών, πώς θα επηρεαστεί η οικονομία, η κυβερνητική ρύθμιση και ο κοινωνικός μας ιστός; Με βάση εκτεταμένες έρευνες και πολλά παραδείγματα πραγματικού κόσμου, το βιβλίο περιγράφει το συναρπαστικό μίγμα "δώρου" και "αγοράς" στις συναλλαγές του, απομυθοποιεί τις αναδυόμενες τεχνολογίες blockchain και αποσαφηνίζει τη ζαλιστική σειρά των αναδυόμενων πλατφορμών κατά παραγγελία. Paperback $ 18. 95; Kindle $ 9. 45.

-

από τους Robert Wynne και Dave Boone

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των δημοσίων σχέσεων - πώς να γράφετε ένα συναρπαστικό δελτίο τύπου, να πετύχετε επιτυχώς τα μέσα ενημέρωσης, να γράφετε ένα εκδοτικό βιβλίο που να τραγουδάει, να δημιουργείτε μια πειστική καμπάνια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, να προσελκύετε το κοινό με ισχυρό μάρκετινγκ περιεχομένου και να μετράτε την επιτυχία. -η απαγόρευση εισόδου στην τέχνη των δημοσίων σχέσεων. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Το να πείσεις τους ανθρώπους να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες ή αιτίες υποστήριξης είναι δύσκολο. Υπάρχουν όμως τακτικές που δουλεύουν Straight Talk About Public Relations . Hardcover $ 24. 95.

-

Ξεκινήστε το όνειρό σας: ένα σχέδιο 30 ημερών για να μετατρέψετε το πάθος σας στο επάγγελμά σας από τον Dale Partridge

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Serial επιχειρηματίας και ιδρυτής της StartupCamp. com, ο Dale Partridge παρέχει ένα συγκεκριμένο και εύκολα εκτελεσμένο σχέδιο για τους αναγνώστες που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση που θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ελευθερία, ισχυρότερη οικογένεια και υγιέστερα οικονομικά. Στο Ξεκινήστε το όνειρό σας , ο Partridge απομακρύνει την ουσία αυτού του μαθήματος σε ένα πρακτικό, 30ήμερο ταξίδι για τους αναγνώστες να ακολουθήσουν τα πάθη τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Διδάσκει τους αναγνώστες πώς να ακονίσουν τις ιδέες τους, να οικοδομήσουν ένα κοινό, να δημιουργήσουν μια παρουσία στο διαδίκτυο, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, να κυριαρχήσουν τα κοινωνικά μέσα, να δημιουργήσουν μια όμορφη μάρκα και να δημιουργήσουν εμπειρίες που θα κρατούν τους πελάτες να εξετάζουν ποτέ ανταγωνιστές. Kindle $ 9. 99; Hardcover $ 15. 88.

-

Top of Mind: Χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο για να απελευθερώσετε την επιρροή σας και να εμπλέξετε όσους σας ενδιαφέρουν από τον John Hall

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Η επιχείρηση δεν είναι ποτέ "απλά" επιχείρηση. Είναι πάντα σχετικά με τις σχέσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν θεωρείτε έναν πολύτιμο, αξιόπιστο εταίρο, οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες. Τοποθετήστε τον εαυτό σας για την επιτυχία δημιουργώντας και αναπτύσσοντας σχέσεις με βάση το περιεχόμενο που σας κρατούν και το εμπορικό σήμα σας Top of Mind . Kindle $ 24. 70; Hardcover 26 δολάρια.

-

Περιεχόμενο - Το ατομικό σωματίδιο μάρκετινγκ: ο οριστικός οδηγός για τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου από την Rebecca Lieb

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το περιεχόμενο είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο κάθε καμπάνιας μάρκετινγκ. Η εύρεση μιας επιτυχημένης ισορροπίας μεταξύ της εμπορίας περιεχομένου και της στρατηγικής περιεχομένου είναι δύσκολη αλλά ουσιαστική. Με τις συνεντεύξεις κορυφαίων έμπορων σε μερικά από τα κορυφαία brands παγκοσμίως, Περιεχόμενο - Το ατομικό σωματίδιο του μάρκετινγκ διερευνά το πώς λειτουργεί το περιεχόμενο στο ευρύτερο πλαίσιο του μάρκετινγκ, καθώς και τις οργανωτικές ανησυχίες και τη λήψη αποφάσεων. Paperback $ 19. 19.

-

Το Qihoo 360 Way: Στρατηγικές σύνδεσης πελατών που καταγράφουν την αξία και την αύξηση της κίνησης από έναν παγκόσμιο εμπειρογνώμονα στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο από τον Zhou Hongyi

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το Qihoo 360 Way , ο Zhou Hongyi, συνιδρυτής και πρόεδρος της τεχνολογίας Qihoo 360, αποκαλύπτει τις στρατηγικές και τις τακτικές που χρησιμοποίησε για να προσελκύσει μισό δισεκατομμύριο χρήστες στο δωρεάν προϊόν προστασίας από ιούς της εταιρείας 360- και στη συνέχεια μόχλευση αυτή τη βάση για να οδηγήσει τεράστιες ροές εσόδων. Ο Zhou δείχνει πως κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με συμπαγή και έξυπνα προϊόντα και στρατηγικές online. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, η Hongyi σας ταξιδεύει στην εποχή του Διαδικτύου, μοιράζοντας τις σκέψεις της για τα πάντα από την τύχη του Netscape, τη μεγαλοφυΐα της Apple και τις παγίδες της Microsoft Vista στον κεντρικό ρόλο των κινητών τηλεφώνων, το μέλλον των φορητών συσκευών , και τα μέσα και έξω από το "Internet +. " Hardcover $ 35 Source .

-

March 1, 2018