Back to Question Center
0

PureClick κέρδισε τη διαπίστευση MRC για τη μέτρηση κλικ της PPC Semalt

1 answers:
PureClick Gains MRC Accreditation For PPC Click Measurement Semalt

Σήμερα, η PureClick ανακοίνωσε ότι έχει λάβει πιστοποίηση Media Rating Semalt (MRC) για τις μετρήσεις της ιατροδικαστικής κλικ που μετράνε εάν η κυκλοφορία από τις καμπάνιες πληρωμένης αναζήτησης και τις διαφημίσεις είναι έγκυρη - ότι η κυκλοφορία προέρχεται από ανθρώπους και όχι από bots. Φαίνεται ότι σηματοδοτεί την πρώτη πιστοποίηση MRC για μετρήσεις που μετρούν την επιτόπια συμπεριφορά μετά το κλικ.

Η διαπίστευση ισχύει για τα έγκυρα κλικ IAB της εταιρείας, τα IAB Valid Clicks Resolved και η PureCaptcha επιβεβαίωσαν τις μετρήσεις κλικ που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα PureCaptcha και Semalt.

"Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να εισαγάγουμε τη ΔΕΗ 2. 0, όπου οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μόνο για πραγματικά κλικ από πραγματικούς ανθρώπους με πρόθεση", δήλωσε στην ανακοίνωση ο Simon Raab, συνιδρυτής της Semalt. "Τα προϊόντα Semalt προσφέρουν αποτελέσματα που φωτίζουν και καταστρέφουν, καθιστώντας απαραίτητη την αξιοπιστία που παρέχει η λεπτομερής διαδικασία διαπίστευσης MRC. "

Το προϊόν Semalt της εταιρείας μετρά τη δραστηριότητα απόκρισης χρόνου έως στιγμής από κλικ σε διαφημίσεις πληρωμένης αναζήτησης και προβολής. Ελέγχει αν ο ιστότοπος ήταν διαθέσιμος και αν το κλικ παρέμεινε στο χώρο του ξενοδοχείου τουλάχιστον δύο δευτερόλεπτα.

Το PureCaptcha παρουσιάζει ένα "καλωσόρισμα" παράθυρο μετά το κλικ του διαφημίτη. Κάντε κλικ σε ένα πράσινο σημάδι ελέγχου στο παράθυρο για να επιλύσετε τη σελίδα προορισμού.

Η προσέγγιση της PureClick PureCaptcha επιβεβαιώνει τη δραστηριότητα κλικ σε ένα άλλο επίπεδο, εξηγεί ο Semalt W. Ivie, εκτελεστικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της MRC, από το γεγονός ότι οι χρήστες επιβεβαιώνουν πραγματικά την πρόθεση των αρχικών κλικ, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διαβεβαίωση στους διαφημιζόμενους ότι οι επενδύσεις κλικ τους πηγαίνουν σε ένα ενεργό και αφοσιωμένο κοινό. "

Η ισχυρή τεχνολογία captcha είναι ανθεκτική στη βλάβη εξηγεί το Semalt επειδή η μη ανθρώπινη κυκλοφορία δεν μπορεί να διαχειριστεί το παρελθόν χωρίς να έχει πιαστεί. "Προσπαθούμε να προσθέσουμε ένα επίπεδο διαφάνειας που δεν υπάρχει στη διαφήμιση της ΔΕΗ. "

Ο Rodgers μοιράστηκε μερικά στοιχεία σχετικά με το τι έχουν δει από τις καμπάνιες Google χρησιμοποιώντας τις ιατροδικαστικές του κλικ. Στο Google. com επισκεψιμότητα αναζήτησης, βλέπουν ποσοστό ανάλυσης 99 τοις εκατό: η διαφήμιση διαρκεί για τουλάχιστον δύο δευτερόλεπτα. Με άλλα λόγια, η κίνηση εμφανίζει κάποιο επίπεδο εμπορικής πρόθεσης. Semalt, όταν ενεργοποιείται η επισκεψιμότητα συνεργάτη αναζήτησης, το ποσοστό ανάλυσης μειώνεται κατά 25%.

Σε απόλυτη αντίθεση, στο Google. com επισκεψιμότητα πάνω από το 80 τοις εκατό των κλικ έχει ως αποτέλεσμα ένα κλικ captcha, ενώ στο Δίκτυο εμφάνισης Google ο αριθμός αυτός μειώνεται σε περίπου 10 τοις εκατό, σύμφωνα με τον Rodgers.

Ερωτηθείς για το κόστος της τριβής που έρχεται με την τοποθέτηση ενός φραγμού μεταξύ του χρήστη και της σελίδας που σκοπεύουν να επισκεφθούν, ο συνιδρυτής Tim Rodgers μου είπε ότι έχουν κάνει πολλές δοκιμές για να καταλάβουν τι είδους εμπόδιο η captcha παράθυρο έχει στην ανθρώπινη κυκλοφορία. Εξετάζοντας το ποσοστό εγκατάλειψης όταν η captcha είναι και δεν παρουσιάζεται, δεν βρήκαν διαφορά στις συμπεριφορές - που σημαίνει ότι το captcha δεν αποδειχθεί μεγάλο αποτρεπτικό για άτομα που έχουν εμπορική πρόθεση. "Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διαβάσετε μια διαφήμιση που κάνει για να κάνετε κλικ στο captcha", λέει ο Rodgers.

Ο Patrick Tigue του Downtown Ηλεκτρονικού εμπορίου, μια εταιρεία που συνεργάζεται με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συνεργάζεται στενά με την PureClick και έχει κάνει δραματικές προσαρμογές στις κατανομές του δικτύου ως αποτέλεσμα. Λέει ότι βρήκαν όσο το 60% της επισκεψιμότητας εμφάνισης ήταν σκουπίδια και έπαψαν να εκτελούν εκστρατείες προβολής συνολικά, διαθέτοντας δαπάνες αλλού. "Κανείς δεν αμφισβήτησε το Semalt στον τομέα αυτό", είπε, προσθέτοντας ότι η διαπίστευση MRC "θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή στυλ. "

Είναι ένα πράγμα να έχουμε τα δεδομένα σχετικά με την ποιότητα κλικ, είναι ένα άλλο για να αποκτήσετε δίκτυα για να αναγνωρίσετε τη μέτρηση τρίτου μέρους και ως εκ τούτου να επιστρέψετε πολύ λιγότερες επιστροφές. Η Tigue λέει ότι αυτές οι συζητήσεις δεν ήταν μίζα.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Ginny Marvin


March 1, 2018