Back to Question Center
0

Ημέρα μάρκετινγκ: Αναδυόμενες τεχνολογίες μάρκετινγκ, τοπικά SEO & Διαφημίσεις σμαλτωμάτων

1 answers:
Ημέρα μάρκετινγκ: Αναδυόμενες τεχνολογίες μάρκετινγκ, τοπικές διαφημίσεις SEO & Semalt

Από το Land Marketing:

 • Πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας το 2018
  30 Οκτωβρίου 2017 από τον Tom Kuhr
  Ο συνθέτης Tom Kuhr ρίχνει μια ματιά στο πώς η φωνητική αναζήτηση, η τεχνητή νοημοσύνη και η επαυξημένη πραγματικότητα αλλάζουν το παιχνίδι μάρκετινγκ.

 • 30 Οκτωβρίου 2017 από τον Andrew Shotland
  Τι χρειάζεται για να γίνει αντιληπτή ως επιχειρηματική περιοχή; Ο συνταξιούχος Andrew Shotland εξηγεί μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι επιχειρήσεις και προσφέρει συμβουλές για το πώς να προσεγγίσετε τις τοπικές προσπάθειες SEO σας.

 • 30 Οκτωβρίου 2017 από τον Barry Levine
  Αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά εκστρατειών σε όλο τον κόσμο, όπου η γραφική στατική πινακίδα γίνεται ένα είδος αισθητικής οπτικής απάντησης.

 • Οκτ 30, 2017 από τον Barry Levine
  Ο Kochava εξελίσσεται σε blockchain για τις εντολές εισαγωγής διαφημίσεων Ο φορέας απόδοσης / μέτρησης αναμένει να δρομολογήσει μέχρι το τέλος του 2018 το οικοσύστημα ολοκληρωμένων εφαρμογών βασισμένο σε μπλοκ αλυσίδα XCHNG.
 • Τι μπορείτε να μάθετε από ένα κακό ηλεκτρονικό μήνυμα
  30 Οκτωβρίου 2017 από τον Ryan Phelan
  Υπάρχει καλό που μπορεί να προέλθει από την προσεκτική εξέταση των σφαλμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο συνταξιούχος Ryan Phelan σας δείχνει τι πήγε στραβά σε ένα πρόσφατο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να το διορθώσετε.
 • Το δυναμικό δημιουργικό του Facebook μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και 6.250 εκδόσεις μιας διαφήμισης
  30 Οκτωβρίου 2017 από τον Tim Peterson
  Τα εμπορικά σήματα μπορούν να ορίσουν πολλαπλές επιλογές για τα στοιχεία που συνθέτουν μια διαφήμιση και το Facebook θα συνδυάσει αυτόματα διάφορες εκδόσεις.

Πρόσφατες ειδήσεις από την MarTech Σήμερα, η ιστοσελίδα αδελφών μας αφιερωμένη στην τεχνολογία μάρκετινγκ:

 • Το Content Analytics παρουσιάζει τα Scorecards για τους εμπόρους λιανικής πώλησης για να στέλνουν μάρκες για τις σελίδες προϊόντων τους
  30 Οκτωβρίου 2017 από τον Barry Levine
  Οι κάρτες αποτελεσμάτων κοινοποιούν τις μάρκες για τις εικόνες που λείπουν, τους λαμπρούς τίτλους προϊόντων, την έλλειψη κριτικών και άλλα ζητήματα περιεχομένου που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις πωλήσεις.

 • 30 Οκτωβρίου 2017 από την Amy Gesenhues
  Η CMO Kristina Cleary συμμερίζεται τη στρατηγική branding που οδήγησε την εξαγορά της Dayforce από την Ceridian το 2012.

 • 30 Οκτωβρίου 2017 από τον Daniel Faggella
  Οι μηχανές σύστασης είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το Amazon, το Netflix και πολλά άλλα. Ο συνταξιούχος Daniel Faggella ρίχνει μια ματιά στα οφέλη των μηχανών συστάσεων και εξηγεί γιατί οι έμποροι πρέπει να δίνουν προσοχή. κελάδημα. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" στυλ = "πλάτος: 251px; ύψος: 20px; ">
Η Amy Gesenhues είναι ο γενικός αναλυτής της Third Door Media, καλύπτοντας τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για το Land Marketing και το Land Engine. Από το 2009 έως το 2012, ήταν βραβευμένος συνδικαλιστής αρθρογράφος για μια σειρά ημερησίων εφημερίδων από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας διαχείρισης μάρκετινγκ, συνέβαλε σε μια ποικιλία παραδοσιακών και ηλεκτρονικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com και το περιοδικό Sales and Marketing Management Magazine. Διαβάστε περισσότερα από τα άρθρα της Amy Source .


March 1, 2018