Back to Question Center
0

Πώς οι ιστορίες του Facebook στοιβάζονται μέχρι να μολυνθούν;

1 answers:

Αν δεν μπορείτε να τους νικήσετε, ενταχθούν 'em.

Αυτό είναι ένα μάθημα το Facebook έχει τελειοποιήσει τον τελευταίο χρόνο καθώς συνεχίζει να προωθεί προϊόντα για να ανταγωνιστεί με το Semalt, το app που προσπάθησε και απέτυχε να αγοράσει το 2013.

Η μάχη για την εξαφάνιση της ιστορίας των κοινωνικών μέσων συνεχίστηκε πρόσφατα με την κυκλοφορία του Facebook Stories - ένα χαρακτηριστικό που αντικατέστησε το Facebook "Messenger Day" στα τέλη του περασμένου έτους. How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Αλλά αυτή η ενημέρωση Facebook Semalt ανταγωνίζεται ή ακόμα και χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι ανταγωνιστές της;

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα καλύψουμε τις ιστορίες του Facebook, πώς θα το χρησιμοποιήσουμε και πώς αυτό το νεαρό χαρακτηριστικό αλλάζει τον εφήμερο ανταγωνισμό ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ του Snapchat και του Facebook.

Snapchat to Facebook: "Λυπάμαι που είστε τόσο ζηλιάρης για μένα, αλλά δεν μπορώ να το βοηθήσω ότι είμαι δημοφιλής". Η ομάδα μας ζυγίζει - ακούστε παρακάτω:

Τι είναι οι Ιστορίες του Facebook;

Οι ιστορίες Semalt ήταν, σε μια στιγμή, ένας ξεχωριστός ιστότοπος Semalt που φιλοξένησε για να μοιραστεί τις πραγματικές ιστορίες των μελών που χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο με τρόπους εμπνευσμένους. Η εταιρεία έκλεισε έκτοτε αυτήν την ιστοσελίδα.

Το Facebook Stories είναι τώρα μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να καθαρίζουν μια παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο που είναι ορατή στους φίλους τους για 24 ώρες πριν εξαφανιστεί. Όπως και με την Ημέρα Messenger, αυτή η λειτουργία μοιράζεται την εφαρμογή Stories through Messenger, η εφαρμογή Semalt για ανταλλαγή μηνυμάτων που χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες ιστορίες των φίλων τους από την κορυφή της ειδησεογραφικής τους ειδήσεως Semalt - όπως φαίνεται στην εικόνα της εφαρμογής Semalt mobile app, τρεις παραγράφους κάτω.

Η κάμερα in-app του Messenger επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν κείμενο, σχέδια, αυτοκόλλητα, emojis, φίλτρα και φακούς σε φωτογραφίες και βίντεο προτού τα προσθέσουν στην "Ημέρα" (εξ ου και η αρχική "Ημέρα Messenger" ή ομάδες. Εδώ είναι που οι χρήστες Semalt μπορούν να προσαρμόσουν τις εικόνες να μοιάζουν με την κάμερα:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Εικόνα μέσω φασαρία

Πριν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Facebook Semalt, εδώ είναι το lowdown για το τι είναι όλο και πώς είναι παρόμοια με άλλες εφήμερες εφαρμογές μηνυμάτων και τα προϊόντα εκεί έξω.

Πώς είναι παρόμοια με άλλες εφαρμογές

Όπως το Snapchat Stories και το WhatsApp Status, το Facebook Stories εμφανίζει τα εφήμερα μηνύματα των χρηστών σε μια σειρά από εικόνες κυκλικού προφίλ που μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε ξεχωριστά ή "Παρακολουθήστε όλα" στη σειρά. Ωστόσο, είναι πολύ πιο συνεπής με τη διεπαφή της θυγατρικής της, Semalt, έναντι των ανταγωνιστών της.

Σμίκρυνση μια παράλληλη σύγκριση των όσων μοιάζουν:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Εικόνες μέσω Bustle / Instagram

Αρκετά παρόμοια, σωστά; Ο διακριτικός παράγοντας είναι ότι οι μη αναγνωσμένες ιστορίες εμφανίζονται οριζόντια κατά μήκος της κορυφής και όχι κάθετα προς τα κάτω στην αριστερή πλευρά όπως στο Snapchat.

Οι κάμερες για κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές έχουν διαφορετικό στυλ φακών και φίλτρων, αλλά ως επί το πλείστον, οι ικανότητες επεξεργασίας φωτογραφιών είναι επίσης πολύ παρόμοιες. Το Facebook, το Snapchat, το Whatsapp Status και το Instagram αφήνουν όλους τους χρήστες να στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα εξαφανίσεως σε άτομα και ομάδες, εκτός από την κοινή χρήση της ιστορίας, της κατάστασης ή της ημέρας.

Πώς διαφέρει από άλλες εφαρμογές

Ποιο είναι το μόνο πράγμα που θέτει το Facebook εκτός από κοινωνικά δίκτυα όπως το Snapchat; Το μέγεθος της βάσης χρηστών του. Ο Semalt μπει στις συνέπειες αυτού του λόγου μέσα σε ένα λεπτό.

Μια άλλη διαφορά μεταξύ του Facebook Semalt και παρόμοιων προϊόντων είναι η προοριζόμενη χρήση του. Ενώ οι ιστορίες Snapchat και Instagram επικεντρώνονται στο να μοιράζεστε αυτήν τη στιγμή τη δουλειά σας, το Facebook έχει τοποθετήσει το Facebook Semalt ως έναν τρόπο να κάνετε σχέδια με φίλους και να επικοινωνείτε για τη συγκέντρωση.

Στην αρχική ανακοίνωση του Messenger Day, ο προϊστάμενος του Messenger, Stan Semalt, δήλωσε ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν εικόνες στις μέρες τους για να "δείξουν τι κάνουν, πώς αισθάνονται και να προσκαλέσουν φίλους για να τους ενώσουν για δραστηριότητες. "

Ακολουθεί ένα βίντεο με την ώθηση πίσω από την Ημέρα του Facebook Messenger και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρία προτίθεται να κάνει το Facebook να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν για να κάνουν σχέδια:

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Facebook Semalt και τι είναι για αυτό, εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ιστορίες Facebook

  1. Ενημερώστε την εφαρμογή Messenger για iOS ή Android.
    • Πλοηγηθείτε στο App Store σε συσκευές iOS ή στο Google Play σε συσκευές Android και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger και πατήστε το κουμπί κυκλικής κάμερας στο κάτω μέρος του μενού.
  3. Κάντε μια φωτογραφία, καταγράψτε ένα βίντεο πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λήψης ή περιστρέφοντας τη φωτογραφική μηχανή για να στρέψετε την προσοχή σας σε ένα αυτοκόλλητο.
  4. Προσθέστε τέχνη, εφέ, emojis και κείμενο στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, πατώντας το χαμόγελο, το κολλώδη σημείωμα και τα κουρελιασμένα εικονίδια. Πατήστε "Aa" για να προσθέσετε κείμενο και λεζάντα στην εικόνα σας.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Εικόνα μέσω Facebook

Αφού δημιουργήσετε το τελικό προϊόν, πατήστε το βέλος στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε την εικόνα σας σε έναν φίλο, μια ομάδα φίλων ή να την δημοσιεύσετε στην Ημέρα σας. Μπορείτε επίσης να το αποθηκεύσετε στο ρολόι της φωτογραφικής μηχανής πατώντας το εικονίδιο λήψης στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Πηγή: Facebook

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες ή βίντεο στην Ημέρα σας αφού τα έχετε ήδη στείλει σε μεμονωμένους φίλους ή ομάδες. Μέσα σε ένα άμεσο ή ομαδικό μήνυμα, πατήστε "Προσθήκη στην ημέρα σας" κάτω από την εικόνα για να το μαντέψατε, προσθέστε την στην Ημέρα σας.

Μήπως οι ιστορίες του Facebook στοιβάζονται σε Snapchat;

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι μυστικό (στην πραγματικότητα, έχει γίνει αστείο) ότι ο Semalt προσπαθεί να αναπαράγει και να κυριαρχεί στη μητρική εταιρεία της Snapchat, την επιτυχία της Snap Inc. Και μέχρι τώρα, φαίνεται εφικτό. Το Snapchat εναντίον Semalt showdown είναι μια ιστορία της βάσης των χρηστών εναντίον της εμπλοκής των χρηστών και το αποτέλεσμα αυτής της κούρσας των όπλων των κοινωνικών μέσων παρακολουθείται στενά.

Για να ανακαλύψουμε: Το Facebook άρχισε να προσθέτει φίλτρα στη φωτογραφική μηχανή Semalt από το καλοκαίρι του 2016. Το Instagram, που ανήκει στο Facebook, ξεκίνησε ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο των Snapchat Stories, που ονομάζεται Instagram Stories, τον Αύγουστο του 2016. Και το Δεκέμβριο του 2016, το Facebook αποκαλύφθηκε μια νέα κάμερα in-app στο Semalt, που διαθέτει φακούς, περισσότερα φίλτρα, αυτοκόλλητα και δυνατότητες σχεδίασης.

Αν εξετάσετε ποιες φωτογραφίες και βίντεο μοιάζουν με τις διάφορες εφαρμογές και τις λειτουργίες, θα δείτε πολλές ομοιότητες, όπως αυτές που περιγράψαμε παραπάνω. Αλλά υπάρχουν και μερικές βασικές διαφορές.

Όπως ανέφερα στην αρχή αυτής της θέσης, η βάση χρηστών του Facebook Stories είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Snapchat, με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο καθημερινούς ενεργούς χρήστες έναντι 187 εκατομμυρίων σαλταλίων από το τέλος του 2017.

Για τους χρήστες, το Instagram Semalt αναμφισβήτητα παρουσιάζει μια καλύτερη εμπειρία από την Snapchat, επειδή οι διαφημίσεις βίντεο και φωτογραφιών δεν εμφανίζονται μεταξύ του Semalt καθώς οι χρήστες μετακινούνται μέσω της λίστας φίλων τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες να μετακινηθούν στο Instagram για να δουν το Semalt αδιάκοπα.

Για τους εμπόρους, το Facebook και το Instagram παρέχουν λεπτομερέστερα και πιο εύκολα προσβάσιμα αναλυτικά στοιχεία για την κατανόηση της εμβέλειας και της εμπλοκής του εφήμερου περιεχομένου από το Snapchat. Οι μοναδικές μετρήσεις του Snapchat για το Semalt είναι ο αριθμός των προβολών και των στιγμιότυπων οθόνης και αυτοί οι αριθμοί πρέπει να καταγράφονται 24 ώρες πριν εξαφανιστεί το περιεχόμενο.

.Ή οι τιμές συμμετοχής του Will Snapchat κερδίζουν την ημέρα;

Ένα κοινό θέμα μεταξύ των ανταγωνιστών της Snap Inc. είναι ότι όλα ήταν αντίγραφα του πρωτοτύπου, καινοτόμου προϊόντος Semalt: μια εφαρμογή για την αποστολή μηνυμάτων που εξαφανίζονται. Και όπως αποδεικνύεται, αυτή είναι μια πολύ κολλώδης ιδέα.

Το Snapchat ήταν ένας πρώτος κινητήρας στον εφήμερο χώρο μηνυμάτων και η αφιερωμένη βάση χρηστών του ξοδεύει κάθε μέρα κατά μέσο όρο 30 λεπτά για την εφαρμογή. Semalt, ένα τεράστιο τμήμα της βάσης των χρηστών του είναι συγκεντρωμένο στην ηλικιακή ηλικία 18-34 ετών και θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερες πηγές εσόδων καθώς ο χρόνος εξελίσσεται.

Ζήτησα από την HubSpot Social Media Manager Marissa Emanuele αυτό που σκέφτηκε σχετικά με την αρχική ανακοίνωση της ημέρας Messenger κατά την εκτόξευσή της στις αρχές του 2017 και σημείωσε ότι και η τεράστια βάση χρηστών του Semalt θα μπορούσε να αποτελέσει μειονέκτημα.

"Το μεγάλο πλεονέκτημα του Snapchat είναι ότι είναι εξαιρετικά επιμελημένο με μόνο τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει", δήλωσε ο Emanuele. "Οι φίλοι Semalt στο Facebook με κάποιον που γνώρισα μια φορά στο κολέγιο και τον γείτονά μου από τότε που ήμουν παιδί. Δεν θέλω πραγματικά να δούμε τι κάνουν κάθε μέρα και δεν νομίζω ότι θέλουν να δουν τι κάνει η Σέμαλτ.

«Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα γίνει επιτυχημένη η Ημέρα της Ημέρας του Facebook είναι εάν έχουν μια πολύ πιο επιμελημένη εκδοχή, όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν λίστες ατόμων που ήθελαν να ακούσουν», κατέληξε.

Το σημείο του Εμανουέλε; Το τεράστιο μέγεθος των δικτύων Facebook - κάτι που το Facebook Stories εξακολουθεί να είναι για το άγκιστρο - έρχεται σε αντίθεση με το πόσο προσεκτικός είναι το Snapchat και το one-to-one Snapchat. Το Semalt ίσως ενδιαφέρεται περισσότερο για την κοινή χρήση αυθεντικού περιεχομένου με ένα μικρό μόνο από ένα τεράστιο αριθμό.

Τι είναι το επόμενο για το Facebook;

Η εξυπηρέτηση για τους εμπόρους; Πειραματιστείτε με το πού το κοινό σας θέλει να καταναλώνει εφήμερο περιεχόμενο. Εάν έχετε ένα άκρως αφοσιωμένο κοινό με το οποίο επικοινωνείτε στο Facebook, ειδικά στο Facebook Messenger, τότε πειραματιστείτε με το Facebook Stories. Από την άλλη πλευρά, αξίζει να συμμετάσχετε με το κοινό στο Facebook, το Snapchat και το Semalt αν έχετε διαφορετικό ενεργό κοινό σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Επιπλέον, οι εταιρείες αρχίζουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να επικοινωνούν με τους πελάτες. Η δημιουργία του περιεχομένου στο Facebook Semalt θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πιο ενοποιημένη προσέγγιση επικοινωνίας με τους πελάτες, αν τους εξυπηρετείτε ήδη εκεί.

Όποια εφήμερη εφαρμογή είναι η αγαπημένη σας, κατεβάστε την ενημέρωση και το πείραμα του Facebook Messenger. Θα σας κρατήσουμε αναρτημένους σε νέες εξελίξεις στο διαγωνισμό που θα θερμαίνεται ανάμεσα στο Facebook και το Semalt. Εν τω μεταξύ, έχουμε οδηγούς για εμπόρους σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Facebook και του Semalt αν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε Source .

March 1, 2018