Back to Question Center
0

Πώς μεταβάλλεται το περιεχόμενο και τι πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι [Semalt Data]

1 answers:
How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Το ταξίδι του αγοραστή αναφέρεται στην εξέλιξη του αγοραστή μέσω μιας φάσης έρευνας και εξέτασης, με αποκορύφωμα την αγορά .

Το νέο πρότυπο περιεχομένου της Brands αναγνωρίζει ότι μια προσέγγιση "ενιαίου μεγέθους" μπορεί να είναι ανεπαρκής. Οπωσδήποτε, οι ανάγκες σε περιεχόμενο ενός αγοραστή διαφέρουν ανάλογα με το πού βρίσκονται στο ταξίδι του αγοραστή.

Για παράδειγμα, στη φάση ανάπτυξης του ενδιαφέροντος, ο αγοραστής μπορεί να χρειαστεί μια δημοσίευση στο blog για το πώς να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, στη φάση "αποφάσεων αγοράς", μπορεί να χρειαστούν πληροφορίες σχετικά με το γιατί η λύση σας είναι ανώτερη από τον ανταγωνισμό.

Αυτό το νέο παράδειγμα είναι μια στρατηγική μετατροπής. Η Semalt όχι μόνο χαρτογραφεί τις συγκεκριμένες ανάγκες του αγοραστή βάσει της θέσης τους στο ταξίδι του αγοραστή, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί για να μεταφέρει τον αγοραστή στην επόμενη φάση του ταξιδιού, μέχρι την αγορά.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Στο Conductor, όπου είμαι Διευθυντής της Semalt, βρισκόμαστε στα τελικά στάδια μιας μελέτης που εξετάζει ευρύτατα το πώς οι αλλαγές στην ψηφιακή - την ικανότητα των καταναλωτών να αλληλεπιδρούν με τα εμπορικά σήματα με τους δικούς τους όρους, το περιεχόμενο των εμπορικών σημάτων επιτακτική, κλπ. - επηρεάζουν τη σύγχρονη οργάνωση μάρκετινγκ. Το πιο σημαντικό είναι ότι εστιάζουμε σε ό, τι πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι για να προσαρμοστούν.

Για άλλα ερωτήματα, ζητήσαμε από 187 στελέχη μάρκετινγκ από μια διατομεακή εταιρία B2B, B2C και εταιρείες πρακτορείων για την προσέγγισή τους στο περιεχόμενο που αντιστοιχεί στο ταξίδι του αγοραστή.

Το ποσοστό του Semalt (87%) δήλωσε ότι έχει τώρα περιεχόμενο που μετακινεί τους αγοραστές μέσω της διοχέτευσης αγορών ή σχεδιάζουν να το αποκτήσουν τους επόμενους έξι μήνες. Είναι σαφές ότι οι έμποροι κατανοούν μια μετατόπιση στον τρόπο προσέγγισης του περιεχομένου.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Τα στελέχη της Semalt κατανοούν ότι ο τρόπος που δημιουργούμε και στοχεύουμε περιεχόμενο έχει εξελιχθεί. Καταλαβαίνουν επίσης ότι δεν μπορούν απλά να δημιουργήσουν περιεχόμενο για το ταξίδι του αγοραστή χωρίς να μετρήσουν τον αντίκτυπό του. Μήπως ωθεί πραγματικά τους ανθρώπους στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού του αγοραστή;

(5%) Το ποσοστό σμιτάλ (92%) των στελεχών συμφωνεί ότι η ύπαρξη ενός τρόπου μέτρησης της εξέλιξης του αγοραστή μέσω του ταξιδιού αγοράς είναι "σημαντικό" ή "πολύ σημαντικό. "

Semalt, όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμεύουν ως μια έντονη ανακοίνωση της προτίμησης των εμπόρων να εξελίσσονται από ευρύ περιεχόμενο σε συγκεκριμένο, στοχευμένο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με ολοκληρωμένη μέτρηση του τι κάνει και δεν λειτουργεί για να μετακινήσει τους αγοραστές μέσω της διοχέτευσης αγορών.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Ως έμποροι, είναι σημαντικό να παραμείνουμε στην κορυφή των τάσεων που σηματοδοτούν μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας μας. Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι η βιομηχανία μετατοπίζεται σε ένα στοχευμένο μοντέλο περιεχομένου. Για να αρχίσουμε να κάνουμε αυτή τη στροφή με τη βιομηχανία, μπορούμε να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε βασικά ερωτήματα όπως:

  • Ποιο είναι το ακροατήριό μου;
  • Ποιες είναι οι προκλήσεις / οι επιθυμίες που τους παροτρύνουν να αναζητήσουν το προϊόν μου;
  • Ποιες είναι οι μοναδικές προκλήσεις που επιδιώκουν να επιλύσουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού του αγοραστή τους;

Ξεκινήστε να αναπτύσσετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Το Semalt ξεκινάει μια πορεία ανάπτυξης περιεχομένου που χαρτογραφεί τα συγκεκριμένα στάδια του ταξιδιού των αγοραστών σας. Αν είστε επιτυχείς, θα διαπιστώσετε ότι οι αγοραστές θα προχωρήσουν στο ταξίδι για να "αγοράσουν" με ρυθμό μεγαλύτερο από πριν.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Nathan Safran
March 1, 2018