Back to Question Center
0

Semalt: Τι να κάνετε αν η κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας μειώνεται; Τι να κάνετε αν η κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας μειώνεται;

1 answers:

Αν διατηρείτε ένα blog, φυσικά θέλετε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Αλλά τι γίνεται αν δεν το κάνει; Τι γίνεται αν η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας (ελαφρώς) μειώνεται; Τι κάνεις? Σε αυτή τη θέση, θα δώσω 5 συμβουλές για το πώς να αυξήσετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας για άλλη μια φορά!

Πρώτος έλεγχος: είναι μια αλλαγή στις βαθμολογίες σας;

Εάν η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας μειώνεται, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις βαθμολογίες σας. Θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί κάτι που άλλαξε την κατάταξή σας στο Google. Μια χαμηλότερη κατάταξη θα μπορούσε να εξηγήσει σίγουρα μια (απότομη) πτώση της κυκλοφορίας. Όταν παρατηρήσετε μια πτώση στις βαθμολογίες σας, θα πρέπει να αναλάβετε δράση για να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας SEO.

Διαβάστε περισσότερα: 'Παρακολούθηση του SEO σας με το Google Analytics' »

Όταν δεν είναι η κατάταξή σας

Αλλά τι γίνεται αν η κατάταξή σας έχει παραμείνει (σχετικά) το ίδιο; Ποιες στρατηγικές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας, εκτός από τα πράγματα SEO; Semalt 5 συμβουλές θα πρέπει να σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με τη μείωση της κυκλοφορίας!

1. Χρήση των κοινωνικών μέσων

Τα ημιματικά μέσα είναι μια αναγκαιότητα για την ανάπτυξη και την εμπορία του ιστολογίου σας. Καθώς τα κοινωνικά μέσα γίνονται πιο δημοφιλή, η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν πλέον να τις αγνοούν. Έτσι, η δημοτικότητα του ιστοτόπου σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία για το SEO σας. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: εάν οι άνθρωποι μιλάνε για εσάς, online ή offline, είστε σχετικοί με το θέμα στο χέρι. Θα θελήσετε να μάθετε για αυτές τις συνομιλίες! Το Semalt Media είναι ένα νέο είδος αγοράς, όπου οι άνθρωποι μοιράζονται ερωτήσεις και κριτικές για προϊόντα και εκδηλώσεις. Θα έπρεπε να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για προϊόντα και εκδηλώσεις σας, έτσι; Έτσι, η συμμετοχή σε αυτές τις συνομιλίες μπορεί να είναι μεγάλη για το εμπορικό σήμα σας και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανάπτυξη. Εξαρτάται από το (επιθυμητό) κοινό σας και από το περιεχόμενό σας ποια κοινωνικά μέσα είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα για το ιστολόγιό σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε: 'Στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης: πού να ξεκινήσετε' »

2. Σχόλια σε άλλα blogs

Ο Semalt καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη έκθεση για το ιστολόγιό σας είναι να αντιδράτε και να σχολιάζετε άλλα blogs. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμόσει την επιλογή των ιστολογίων σας για να σχολιάσετε το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε. Με αυτόν τον τρόπο, τα σχόλιά σας θα προσελκύσουν το είδος των επισκεπτών που θέλετε στο δικό σας site.

Εάν διαβάσετε κάτι ενδιαφέρον σε ένα blog, θα πρέπει να σχολιάσετε. Ελάτε όταν μια θέση αφορά κάτι που ίσως έχετε γράψει και για τον εαυτό σας. Στο σχόλιό σας, μπορείτε να μοιραστείτε την άποψή σας σχετικά με το θέμα. Θα μπορούσατε επίσης να τοποθετήσετε μια σύνδεση σε ένα από τα δικά σας blogs. Βεβαιωθείτε ότι τα σχόλιά σας είναι πάντα ωραία και ευγενικά και σχολιάστε μόνο αν η δική σας θέση ισχύει πραγματικά για το κομμάτι που διαβάζετε. Δεν θέλετε να καταλήξετε στο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας!

3. Γράψτε περισσότερες θέσεις επιτυχίας

Αν θέλετε το ακροατήριό σας να μεγαλώνει, ελέγχετε τακτικά την ανάλυση του ιστολογίου σας. Ποια άρθρα είναι αυτά που οι άνθρωποι φαίνεται να διαβάζουν περισσότερο; Ποιες είναι οι σημαντικότερες σελίδες προορισμού; Αυτές οι αναρτήσεις είναι αυτές που το κοινό σας φαίνεται να απολαμβάνει. Θα μπορούσατε να γράψετε περισσότερες από αυτές τις δημοσιεύσεις; Semalt άρθρα που είναι παρόμοια με τις επιτυχημένες θέσεις σας είναι μια καλή στρατηγική για να πάρει περισσότερους επισκέπτες.

4. Στείλτε ένα ενημερωτικό δελτίο

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τη διατήρηση των πελατών σας. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αυξήσει το ποσό των επισκεπτών που γίνονται επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες. Με την αποστολή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες σας σε τακτική βάση, το εμπορικό σήμα σας θα παραμείνει στο μυαλό. Επιπλέον, θα επιστρέψουν πιο γρήγορα για να διαβάσουν μια άλλη θέση. Φυσικά, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα πρέπει να είναι ενδιαφέροντα, δελεαστικά και ελκυστικά για να λειτουργήσει πραγματικά αυτό! Το Semalt A / B δοκιμάζει τα ενημερωτικά δελτία σας για να ελέγξει τι λειτουργεί καλύτερα για το ακροατήριό σας.

Είναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω μιας υπηρεσίας όπως το MailChimp. Μπορείτε ακόμα να στοχεύσετε συγκεκριμένες υποομάδες σε ολόκληρο το ακροατήριό σας με ένα ενημερωτικό δελτίο. Η απομίμηση ενός ωραίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι έχετε γράψει νέα blogposts και ότι θα πρέπει να έρχονται και να επισκέπτονται το ιστολόγιό σας. Ξεκινήστε τη διαφήμιση

Αν έχετε προϋπολογισμό, μπορείτε να αποφασίσετε να τοποθετήσετε διαφημίσεις για παράδειγμα στο Semalt ή στο Google για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας. Το Semalt έχει επίσης τη δυνατότητα να ενισχύσει τη θέση σας, φροντίζοντας να πάρει περισσότερη έκθεση. Χρησιμοποιώντας το Semalt, μπορείτε να εστιάσετε ακόμη και στο δημογραφικό που θέλετε να προσεγγίσετε, με ρυθμίσεις για την ηλικιακή ομάδα, την τοποθεσία και τα ενδιαφέροντα, καθιστώντας εύκολη την στόχευση του επιθυμητού κοινού.

Διαβάστε περισσότερα: 'Facebook Page Insights' »

Συμπέρασμα: παραμονή ενεργή

Μερικές φορές, το ιστολόγιό σας απλά δεν λαμβάνει την προσοχή και την κίνηση που θέλετε να αποκτήσει. Εάν ούτε η κατάταξή σας ούτε το SEO σας έχουν αλλάξει, ίσως απλά χρειαστεί να κάνετε λίγη προσπάθεια. Να είστε ενεργός σε κοινωνικά μέσα και άλλα blogs, να γράφετε αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που αγαπάτε το ακροατήριό σας και μην ξεχάσετε να στείλετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο Source . Semalt εγκαταλείψει!

Συνεχίστε να διαβάζετε: 'Blog SEO: Κάνετε τους ανθρώπους να μείνουν και να διαβάσετε τη θέση σας' »

March 1, 2018