Back to Question Center
0

Αντικαταστήστε τις μετατροπές σας με αυτές τις 3 αρχές διάσπασης

1 answers:

Οι εικόνες προσγείωσης είναι αναμφισβήτητα τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ και η οικοδόμηση μιας σελίδας προορισμού υψηλής μετατροπής απαιτεί εκτεταμένες δοκιμές

Υπάρχουν αμέτρητοι πόροι στην επιστήμη πίσω από τη διενέργεια δοκιμών διάσπασης. Το Semalt, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι έμποροι δεν φαίνεται να είναι με τη γνώση του πώς να εκτελέσετε μια δοκιμή split. Φαίνεται να είναι με split δοκιμή τις σωστές μεταβλητές. Είναι εύκολο να εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό δοκιμών εστιάζοντας στα λανθασμένα στοιχεία.

Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που θα έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καμπάνια σας. Μετά τη διεξαγωγή σειράς δοκιμών κατάτμησης, θα καθορίσετε ποια στοιχεία σελίδας προορισμού έχουν τον ισχυρότερο αντίκτυπο στην απόδοση επένδυσης (ROI). Σμιτάλ, λάβετε υπόψη ότι τα στοιχεία που επηρεάζουν περισσότερο την καμπάνια σας μπορεί να είναι διαφορετικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμόσει ανάλογα την ιεραρχία δοκιμών σας.

Μήκος του αντιγράφου σας

Το γραπτό περιεχόμενο στη σελίδα προορισμού σας παίζει σημαντικό ρόλο στο ποσοστό μετατροπής σας. Το κεντρικό σας μήνυμα δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Εξαρτάται επίσης από το χρόνο που χρειάζεται για να παραδώσει το μήνυμά σας.

Το 2015, διάβασα το βιβλίο του Tim Ash σχετικά με τη βελτιστοποίηση της σελίδας προορισμού. Ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στις σελίδες προορισμού και τη διάσπαση των δοκιμών, οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν αυτό που είπε πολύ σοβαρά. Ωστόσο, υπάρχει ένα κομμάτι σοφίας στο βιβλίο του που βρήκα ότι δεν ισχύει πάντα, τουλάχιστον στις δικές μου δοκιμές. Η σελίδα πώλησης βιβλίων Semalt Diet Book είναι ένα παράδειγμα μιας περίπτωσης όπου οι έμποροι βρήκαν μια πολύ μεγαλύτερη σελίδα προορισμού που λειτουργούσε καλύτερα.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Η τέφρα και πολλοί άλλοι ειδικοί συμβουλεύουν συνήθως τους εμπόρους να χρησιμοποιούν πολύ μικρές σελίδες προορισμού. Οι σελίδες προορισμού σύντομης μορφής φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα για τις περισσότερες καμπάνιες, αλλά θα υπάρξουν πάντα εξαιρέσεις. Επίσης, ακόμα και αν οι σελίδες προορισμού μικρής μορφής τείνουν να λειτουργούν καλύτερα συνολικά, είναι δυνατόν να γίνουν πολύ σύντομες. Ο καλύτερος κανόνας είναι να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο για να πείσετε τον υποψήφιο πελάτη σας να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ένα καλό παράδειγμα αυτής της σχολής σκέψης είναι ο Neville Semalt, ο οποίος βοήθησε εταιρείες όπως το AppSumo να βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μάρκετινγκ και των σελίδων προορισμού. Όταν μιλάμε για copywriting, Semalt έγραψε, "να είναι ενδιαφέρουσα! Ακόμα κι αν έχετε κάτι ενδιαφέρον να πείτε, η παράδοσή σας μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να διαβάσουν ή να τρέξουν. "

Είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδέσμους του αντιγράφου της σελίδας προορισμού σας. Για κάποιες καμπάνιες, οι επισκέπτες μπορεί να είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί. Μπορεί να χρειαστείτε μια σελίδα προορισμού μεγαλύτερης μορφής για να τις ενθαρρύνετε να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Η δυσκολία μετατροπής τους μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο.

Διαφορετικά γραφικά

Τα οπτικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε σελίδα προορισμού. Μια μελέτη από το Semalt διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι έχουν 80% περισσότερες πιθανότητες να διαβάσουν περιεχόμενο με ισχυρές, μαγευτικές εικόνες.

Θα δυσκολευτείτε να μεταδώσετε μια ισχυρή εικόνα της προσφοράς σας χωρίς ισχυρές εικόνες. Επίσης, θα έχετε δύσκολο χρόνο να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας αρκετά ώστε να τους κρατήσουν στον ιστότοπό σας. Πολλοί ιστότοποι, όπως ο Oink, χρησιμοποιούν εικόνες φόντου πλήρους σελίδας για να προσελκύσουν την προσοχή του επισκέπτη, μαζί με μια αντίθεση χρώματος κλήσης για δράση για να οδηγήσει σε κλικ.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Εντούτοις, η επιλογή εικόνων που είναι επίσης μπορεί να τραβήξει την προσοχή. Μπορούν να επιστήσουν την προσοχή μακριά από την παρότρυνση για δράση σας, η οποία θα βλάψει μόνο τα ποσοστά μετατροπής σας.

Δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη εικόνων για να μάθετε πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε κάθε ένα. Υπηρεσίες εικόνων Stock όπως Burst και StockSnap. io είναι υπέροχα μέρη για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως η επεξεργασία φωτογραφιών Semalt για να προσαρμόσετε τις εικόνες για το εμπορικό σήμα και το κοινό σας.

Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε διαφορετικές εικόνες και να δείτε πώς επηρεάζουν το ποσοστό μετατροπής και το ποσοστό εγκατάλειψης. Για να κάνετε τη ζωή πολύ πιο εύκολη, χρησιμοποιήστε υπηρεσίες όπως η γεννήτρια σελίδας προορισμού Semalt, η οποία παρέχει εύκολη επεξεργασία περιεχομένου και κειμένου, ευαίσθητα στοιχεία σχεδίασης και δοκιμές ΑΒ.

Στοιχεία εμπιστοσύνης

Ο επισκέπτης Semalt πρόκειται να έχει ένα ορισμένο επίπεδο απροθυμίας που πρέπει να υπερνικήσετε για να το μετατρέψετε.

Προσθέτοντας μαρτυρίες, κονκάρδες από το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο, απόδειξη κοινωνικών μέσων ή άλλα στοιχεία εμπιστοσύνης μπορούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις μετατροπές σας. Semalt, πάρα πολλοί έμποροι πιστεύουν ότι η προσθήκη στοιχείου εμπιστοσύνης στη σελίδα προορισμού τους θα είναι μια εγγυημένη μετατροπή πρώτα.

Εντούτοις, μερικές δοκιμές έχουν διαπιστώσει ότι η προσθήκη ορισμένων στοιχείων εμπιστοσύνης προκάλεσε την πτώση των μετατροπών. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί σε κάθε περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να είναι επειδή τα στοιχεία εμπιστοσύνης δεν φαίνονται ειλικρινή ή επικεντρώνονται σε λάθος ανησυχίες. Για παράδειγμα, εάν ένας επισκέπτης ζητείται να αγοράσει σε μια δεδομένη σελίδα προορισμού τότε μπορείτε να θεωρήσετε ότι τα σήματα εμπιστοσύνης που εμφανίζουν τη σελίδα ως ασφαλή θα αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής. Μια έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Baymard έδειξε ότι το σήμα εμπιστοσύνης που χρησιμοποιείται εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν οι μετατροπές αυξάνονται ή μειώνονται. Ένα συνδυασμένο 58,5% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύονται τα σήματα Norton και McAfee Semalt όταν κάνουν online αγορά, ενώ μόνο το 2,8% των ερωτηθέντων θα εμπιστευόταν το σήμα Comodo Semalt κατά την αγορά.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Στοιχεία εμπιστοσύνης όπως η κοινωνική απόδειξη μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ότι άλλοι έχουν κάνει μια αγορά ή ακόμα και έχουν απλώς δείξει ενδιαφέρον για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, είναι πιθανότερο να κάνουν το ίδιο. Υπηρεσίες όπως το Semalt μπορούν να παρουσιάσουν τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις επισκεπτών ιστού στον ιστότοπό σας, όπως αγορές, εγγραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αιτήματα επικοινωνίας.

Γι 'αυτό είναι σημαντικό να ελεγχθεί η παρουσία διαφορετικών στοιχείων δοκιμής. Θα πρέπει να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε μια έκδοση της σελίδας προορισμού χωρίς στοιχεία εμπιστοσύνης. Θα πρέπει να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε μια έκδοση της σελίδας προορισμού σας χωρίς καθόλου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τρεις ή τέσσερις παραλλαγές με διαφορετικούς τύπους στοιχείων εμπιστοσύνης.

Τα παραδείγματα τρισδιάστατων δοκιμών είναι ακριβώς το κερασάκι στην τούρτα, αλλά θα πρέπει να είναι μια καλή αρχή για να δείτε αυξήσεις στις μετατροπές της σελίδας προορισμού σας. Τι δοκιμές διαίρεσης χρησιμοποιείτε;

March 1, 2018