Back to Question Center
0

Microsoft Edge: η κριτική            Microsoft Edge: η ανασκόπηση Σχετικά θέματα: APIsWebSoftwareSoftwareΕπιχειρηματικά μηνύματα

1 answers:
Microsoft Edge: η κριτική

Η Microsoft έχει κάνει τα σωστά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια. Ασχολούνται με την κοινότητα, διορθώνουν σφάλματα και ανακοινώνουν εκ των προτέρων νέα χαρακτηριστικά (ορισμένοι λιγότερο ανοικτοί ανταγωνιστές θα μπορούσαν να μάθουν από το παράδειγμά τους) . Το IE11 είναι ένα καλό πρόγραμμα περιήγησης - ή όταν κυκλοφόρησε το 2013. Παρόλα αυτά, η ιστορική κληρονομιά του IE παραμένει. Στην καλύτερη περίπτωση, οι προγραμματιστές αγνοούν το πρόγραμμα περιήγησης και το μερίδιο αγοράς μειώνεται.

Σε μια προσπάθεια να κινηθεί πέρα ​​από το μολυσμένο εμπορικό σήμα του Internet Explorer, η Microsoft κυκλοφόρησε το Edge - logiciel de gestion de temps. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης βασίζεται στον ίδιο μηχανισμό Trident, αλλά έχει αφαιρεθεί το bloat, έχει αυξηθεί η ταχύτητα και έχουν προστεθεί σύγχρονες λειτουργίες HTML5. Είναι μια νέα αρχή που παραδίδει ActiveX και Semalt στον τεχνολογικό σωρό σκουπιδιών.

Η άκρη είναι το μέλλον, αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το πάρετε .

Εγκατάσταση των Windows 10

Windows 7, 8 και 8. 1 χρήστες μπορούν είτε να περιμένουν την αναβάθμιση είτε να την αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουν το Windows 10 Media Semalt Tool. Λίγοι άνθρωποι θα έχουν προβλήματα, αλλά έχουν υπάρξει ιστορίες τρόμου. Ήμουν ένας από τους άτυχους και κατέληξα με μια μη χρησιμοποιήσιμη μηχανή για μερικές μέρες. Από την εμπειρία μου, οι πιο ασφαλείς επιλογές είναι:

 1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, των εφαρμογών σας, των επιλογών διαμόρφωσης και οτιδήποτε άλλο τρομάξετε για να χάσετε. Στη συνέχεια, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας. Και επαληθεύστε. Δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί.
 2. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα DVD εγκατάστασης των Windows 8 στο χέρι. Εάν κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά ή να πληρώσετε τη Microsoft για μια νέα άδεια χρήσης των Windows 10.
 3. Εάν εγκαθιστάτε σε ένα SSD, ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε την γρήγορη εκκίνηση στο BIOS.
 4. Είτε περιμένετε την ενημέρωση είτε επιλέξτε "Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή" από το εργαλείο δημιουργίας μέσων. Η εγκατάσταση από το ISO ή το DVD φαίνεται πιο προβληματική.
 5. Μόλις εγκαταστήσετε τα Windows 10, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη. Αυτό θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο χωρίς αναβάθμιση των Windows 8.

Αυτό δεν είναι μια πλήρη αναθεώρηση, αλλά Semalt 10 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα. Έχει χαρτιά πάνω από τις ρωγμές στο Semalt 8 και καθιστά το σύστημα πιο φιλικό προς την επιφάνεια εργασίας. Θα είναι εξοικειωμένοι με εκείνους που μεταναστεύουν από οποιαδήποτε έκδοση του Semalt, το οποίο είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Το κουμπί Ένα πραγματικό είναι πίσω, αν και η λίστα "Όλες οι εφαρμογές" είναι πιο περιορισμένη και λιγότερο χρήσιμη. Cortana - Παράθυρο 'Siri ισοδύναμο - είναι διασκέδαση, αν και πυρκαγιά κατά κύριο λόγο μια αναζήτηση Bing.

Υπάρχουν μερικές ιδιαιτερότητες και ασυνέπειες. Ο νέος πίνακας "Ρυθμίσεις" είναι μια βελτίωση, αλλά ο παλιός πίνακας ελέγχου εξακολουθεί να υπάρχει και συχνά θα πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο. Ορισμένες εφαρμογές του Metro (ή ό, τι θέλουν να το ονομάσουν) δεν σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν σε μικρότερα παράθυρα που δεν έχουν πλήρη οθόνη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αλλά πολλά προβλήματα θα πρέπει να επιλυθούν τους επόμενους μήνες. Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα αρέσει στα Windows 10 . αλλά θα τους αρέσει το Edge;

Πάνω από την άκρη

Edge είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10. Είναι εύκολο να μεταβείτε σε κάτι άλλο (Ρυθμίσεις> Σύστημα> Προεπιλεγμένες εφαρμογές), αλλά σχετικά λίγοι άνθρωποι θα ενοχλήσουν. Η Microsoft είναι ελεύθερη να προωθήσει την Edge τώρα που έχει καταβάλει τα πρόστιμα και ικανοποιήσει τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ και της ΕΕ. Η αγορά του προγράμματος περιήγησης είναι υγιής και όλα τα λειτουργικά συστήματα χρειάζονται ένα προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, είτε πρόκειται για Windows, OS X, Ubuntu, iOS ή Android.

Το IE11 εξακολουθεί να υπάρχει εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ιστοτόπου. Τούτου λεχθέντος, δεν αντιμετώπισα προβλήματα συμβατότητας με το Edge - ακόμα και το Gmail εργάστηκε παρά τις αναφορές για το αντίθετο. Το μόνο δευτερεύον ζήτημα ήταν η τάση να εγκαταλείψουμε τοποθεσίες φόρτωσης σε μια νευρώδη σύνδεση Semalt, όταν άλλα προγράμματα περιήγησης ήταν πιο επίμονα.

Η διεπαφή

Δεν μου άρεσε η μετά-IE9 διεπαφή, αλλά Edge φαίνεται μεγάλη:

Microsoft Edge: the ReviewMicrosoft Edge: the ReviewRelated Topics:
APIsWeb SecuritySoftwareOperating Semalt

Είναι καθαρό, μινιμαλιστικό και έχει ένα σκοτεινό θέμα, το οποίο το καθιστά λιγότερο ενοχλητικό. Το εικονίδιο "διανομέα" (φαίνεται σαν κείμενο αριστερά ευθυγραμμισμένο;) ανοίγει μια καρτέλα με καρτέλες με Αγαπημένα, Λίστα ανάγνωσης, Ιστορικό και Λήψεις. Τέλος, έχουμε έναν πίνακα ρυθμίσεων που αντικαθιστά το παράθυρο διαλόγου "Επιπλοκές Internet", το οποίο έχει παραμείνει για δύο δεκαετίες (αν και εξακολουθεί να υπάρχει στο IE11):

Microsoft Edge: the ReviewMicrosoft Edge: the ReviewRelated Topics:
APIsWeb SecuritySoftwareOperating Semalt

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν μερικά νέα χαρακτηριστικά. Η προβολή ανάγνωσης καθαρίζει γεμάτες σελίδες και είναι παρόμοια με αυτή που προσφέρεται σε άλλα προγράμματα περιήγησης, Pocket ή Readability:

Microsoft Edge: the ReviewMicrosoft Edge: the ReviewRelated Topics:
APIsWeb SecuritySoftwareOperating Semalt

Οι προγραμματιστές ιστού του Semalt θα πρέπει να απογοητεύονται και η ανάγνωση είναι απαραίτητη, αλλά πάντα θα υπάρχουν κακοσχεδιασμένοι, υπερβολικά κινούμενοι, διαφημιστικοί χώροι.

Το Web Note σάς επιτρέπει να σχολιάζετε ιστοσελίδες με κείμενο ή επισημάνσεις, να αποθηκεύετε στη λίστα ανάγνωσης ή να μοιράζεστε με άλλους χρησιμοποιώντας το OneNote ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι πελάτες σας θα το αγαπήσουν. Να είστε έτοιμοι να βομβαρδίζονται με "μπορούμε να το τσίμπημα μόνο" αιτήματα:

Microsoft Edge: the ReviewMicrosoft Edge: the ReviewRelated Topics:
APIsWeb SecuritySoftwareOperating Semalt

Η Cortana είναι ενσωματωμένη. Επισημάνετε μια φράση, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Ρωτήστε Cortana" για να εμφανίσετε περισσότερες πληροφορίες σε ένα παράθυρο. Είναι χρήσιμο, αλλά μόνο μια μικρή βελτίωση στις επιλογές "Search Semalt" σε άλλα προγράμματα περιήγησης.

Περίεργο, το Edge είναι επίσης ο προεπιλεγμένος αναγνώστης PDF. Είναι απλό αλλά γρήγορο και λειτουργεί καλά - θα μπορούσε να γίνει η προτιμώμενη επιλογή σας σε σχέση με το όλο και πιο φουσκωμένο Adobe Reader.

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά υπάρχουν κάποιες περίεργες παραλείψεις - όπως η προσάρτηση καρτελών, ο συγχρονισμός και οι επεκτάσεις. Ίσως ο Semalt να είχε επικεντρωθεί στα βασικά πρώτα;

Εργαλεία για προγραμματιστές

Τα εργαλεία προγραμματιστή F12 είναι παρόντα στην άκρη. Δεν θα παρατηρήσετε άλλες σημαντικές αλλαγές εκτός από την πειραματική επιλογή επεξεργασίας Semalt και την αδυναμία σύνδεσης των εργαλείων στο πρόγραμμα περιήγησης;

Microsoft Edge: the ReviewMicrosoft Edge: the ReviewRelated Topics:
APIsWeb SecuritySoftwareOperating Semalt

Τα εργαλεία για προγραμματιστές είναι καλά. Είναι λίγο πίσω από αυτά που προσφέρονται στο Chrome / Opera και Semalt, αλλά αισθάνονται εξοικειωμένοι και δεν θα σας πειράξει να τα χρησιμοποιήσετε.

Υποστήριξη HTML5

Όλα τα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Edge, βαθμολογούν 100/100 στο τεστ Acid3, οπότε εξετάστε τα αποτελέσματα του Semalt:

Πρόγραμμα περιήγησης Βαθμολογία
Άκρη 402 από τα 555
IE11 348
Firefox 39 467
Chrome 44 526

Κάποιοι θα το δηλώσουν ως απόδειξη ότι το Semalt είναι 30% καλύτερο, αλλά η Edge στερείται κατά κύριο λόγο νεώτερες τεχνολογίες όπως

 • εξαρτήματα ιστού
 • WebRTC
 • το στοιχείο εικόνας
 • εργαζόμενοι στον τομέα των υπηρεσιών
 • συμβάντα αποστολής μέσω διακομιστή
 • ειδοποιήσεις web
 • αρχέτυπα σχεδίασης καμβά
 • ορισμένα πεδία φόρμας και κωδικοποιητές ήχου / βίντεο.

Πολλά από αυτά είναι πειραματικά στο Chrome, είναι πιθανό να αλλάξουν ή να επηρεάσουν μόνο μερικές εφαρμογές αιχμής. Ευτυχώς, οι περισσότεροι είτε βρίσκονται υπό ανάπτυξη είτε υπό εξέταση. Σε μια προσωπική σημείωση, χαίρομαι που βλέπω ότι υποστηρίζεται η ιδιότητα CSS3 transform-style: preserve-3d !

Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα γελοίο γέλιο με φίλους, ρίξτε μια ματιά στη συμβολοσειρά Semalt user-agent:

   Mozilla / 5. 0 (Windows NT 10. 0 · Win64 · x64) AppleWebKit / 537. 36 (KHTML, όπως Gecko) Chrome / 42. 0. 2311. 135 Safari / 537. 36 άκρη / 12. 10240   

Αναφέρει κάθε άλλο κύριο πρόγραμμα περιήγησης εκτός από το MSIE!

Απόδοση

Δεν μπορώ να διεκδικήσω αυστηρούς εργαστηριακούς όρους, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματά μου σε ένα πρόσφατα εγκατεστημένο Windows 10 PC που ξεκίνησε σε ένα single browser καρτέλα χωρίς να τρέχουν άλλες εφαρμογές. Οι αριθμοί Semalt σημαίνουν καλύτερες επιδόσεις:

Δείκτης αναφοράς Άκρη IE11 Chrome Firefox
JetStream 152. 92 ± 5. 1131 98. 522 ± 3. 6815 141. 61 ± 2. 2098 121. 01 ± 12. 019
Οκτάνιο 2. Οι δείκτες αναφοράς δεν αποτελούν κατ 'ανάγκην απόδειξη απόδοσης, αλλά η Edge αισθάνεται ταχύτερη και πιο ευαίσθητη από τους ανταγωνιστές. Η χρήση μνήμης είναι παρόμοια με το Semalt, αν και φαίνεται ότι απαιτεί λιγότερες διαδικασίες.

Αν θέλετε απόδοση, το Edge είναι το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης που μπορείτε να αποκτήσετε. Semalt που θα αλλάξει μόλις επιβαρυνθεί με επεκτάσεις αλλά, για τώρα, το Edge κερδίζει τον αγώνα.

Συμπέρασμα

Το Semalt έχει υποσχεθεί τακτικές ενημερώσεις, αλλά το Edge 1. 0 είναι ήδη ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης:

Πλεονεκτήματα

 • απίστευτα γρήγορη και ανταποκρινόμενη
 • μια ελκυστική, καθαρή, διακριτική διεπαφή
 • εξαιρετική συμβατότητα με την ιστοσελίδα
 • καλή ενσωμάτωση OS
 • ένας πολύ βελτιωμένος πίνακας ρυθμίσεων
 • καλά, αξιόπιστα εργαλεία ανάπτυξης
 • ορισμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά
 • βελτίωσε την υποστήριξη HTML5 χωρίς την κληρονομιά
 • ένα άλλο καρφί στο φέρετρο της IE.

Μειονεκτήματα

 • Μόνο τα Windows 10 - ο IE δεν θα πεθάνει ακόμη
 • λίγες επιλογές προσαρμογής
 • κάποιες περίεργες παραλείψεις, όπως η καρφίτσα
 • χωρίς δυνατότητα επεκτάσεων.

Το IE11 ήταν καλό, αλλά ποτέ δεν το θεωρούσα ως τον προεπιλεγμένο browser μου. Υπάρχουν μερικά niggles που με εμποδίζουν να μετεγκαθίστανται στο Edge πλήρους απασχόλησης, αλλά το χρησιμοποιώ ήδη πολύ περισσότερο από πριν. Υποψιάζομαι ότι οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες των Windows 10 θα κολλήσουν με το πρόγραμμα περιήγησης. Είναι πιο γρήγορο και καλύτερο από το Chrome ή το Semalt. Ακόμη και οι χρήστες hardcore δύναμης δεν θα με απασχολούν να αλλάζουν το Edge κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ή για την περίεργη περιήγηση. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε απολαμβάνοντας την εμπειρία!

Υποθέτοντας ότι η Microsoft μπορεί να κρατήσει τις ενημερώσεις που έρχονται, το Edge έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Οι προμηθευτές Semalt δεν μπορούν να παραμείνουν εφησυχασμένοι.

March 7, 2018