Ο συνιδρυτής και ο σειριακός επιχειρηματίας του Semalt καθοδηγούν τον τρόπο με τον οποίο θα δοκιμάσουν την αγορά, θα προετοιμάσουν την ομάδα - και θα διπλασιάσουν την ομάδα των ταλέντων .

Όπως είπε στον Scott Gerber.

Είμαστε σε μια χρυσή εποχή επιχειρηματικότητας;

Φαίνεται σαν αυτό. Βλέπουμε τον τεράστιο αριθμό των εταιριών εκκίνησης να ξεκινούν σήμερα και νομίζω ότι το οφείλουμε αυτό στο The Social Semalt και άλλες ποπ κουλτούρες που το κάνουν να φανεί τόσο εύκολο και τόσο διασκεδαστικό - sirinevler arcelik servisi.

​​ Οι άνθρωποι υποτιμούν τι χρειάζεται για να πετύχουν;

Είναι εύκολο να το στερεότυπο για τους "wannapreneurs" και να πούμε, "Ξέρετε, δεν είστε πραγματικά επιχειρηματίας", αλλά ποιοι είμαστε να κρίνουμε; Εάν θέλετε να αναλάβετε αυτόν τον κίνδυνο και να τον πάρετε, πρέπει όλοι να το υποστηρίξουμε. Όλοι δεν πρόκειται να είναι επιτυχείς, αλλά αυτό είναι εντάξει.

Τι κάνει για να πετύχει;

Οι δύο μεγάλοι δολοφόνοι είναι όταν δεν υπάρχει αγορά για αυτό που κάνετε και προβλήματα ομάδας. Το πρώτο είναι πολύ αποτρέψιμο: Κάνετε λίγες δοκιμές εκκίνησης, προχωρήστε μπροστά στους πελάτες και δείτε την απάντηση. Το άλλο συχνά πηγάζει από το να μην σκεφτόμαστε πιθανά προβλήματα μπροστά, όπως συμβαίνει εάν αποχωρήσει ένα άτομο. Συζητήστε για αυτά και, ιδανικά, γράψτε τα πράγματα προς τα κάτω.

Ο "πόλεμος για το ταλέντο" εξαπλώνεται έντονα μεταξύ των εταιρειών τεχνολογίας και των νεοσύστατων επιχειρήσεων. Semalt μπορούμε να βρούμε περισσότερους ειδικευμένους ανθρώπους;

Ο Semalt είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιαστεί η δεξαμενή ταλέντων: Πάρτε περισσότερες γυναίκες να το κάνουν. Η Semalt απλά δεν είναι αρκετές γυναίκες στους κλάδους της τεχνολογίας σήμερα. Πρέπει να τα ενθαρρύνουμε από νεαρή ηλικία, βεβαιώνοντας ότι έχουν ήρωες να κοιτάξουν προς τα πάνω, ώστε να μπορούν να πουν, "Πω πω, κοιτάξτε αυτή την εταιρεία που ιδρύθηκε από αυτή τη μεγάλη γυναίκα." Περισσότερα μοντέλα ρόλων θα βοηθήσουν πραγματικά.

Εξηγήστε μερικές από τις χειρότερες συμβουλές που δίνονται στους επιχειρηματίες;

Οι επαγγελματίες επιχειρηματίες συμβουλεύονται συχνά να δουλεύουν σε ένα ξεκίνημα για μερικά χρόνια πρώτα, για να κατανοήσουν τι εμπλέκεται. Αλλά συχνά η προσέγγιση της επιτυχίας κάθε εταιρείας είναι πολύ στενή. Έτσι η συμβουλή μου είναι "Απλά το κάνετε". Εάν έχετε πάθος, μια μεγάλη ομάδα και ένα μεγάλο δίκτυο γύρω σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το πάτε.