Back to Question Center
0

Λογιστική λέξη κλειδί SEO SEO

1 answers:

Έτσι συχνά, όταν σκεφτόμαστε τη μακρά ουρά της αναζήτησης, σκεφτόμαστε την επικράτηση φράσεων με τρία, τέσσερα, πέντε ή περισσότερα λόγια.

Σήμερα σας ζητώ να σκέφτεστε τις λέξεις-κλειδιά long tail διαφορετικά.

Αυτή η μακρά ουρά επηρεάζει μια άλλη μακρά ουρά που δεν ακούω πολλούς ανθρώπους να μιλάνε και για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι είναι δύσκολο να μιλήσω γιατί οι απαντήσεις είναι περίπλοκες - ray ban feminino preco. Θέλω να μιλήσω για τη μακρά ουρά των μετατροπών.

Αλλά πρώτα κάποια ιστορία:

Από όσο βρισκόμουν, ο Hitwise ανέφερε τα εξής: περίπου το 25% όλων των αναζητήσεων το 2007 ήταν μία λέξη. Σύμφωνα με μια μελέτη aHrefs , το 2,8% όλων των αναζητήσεων είναι τώρα μία λέξη, με περισσότερο από 85% να είναι τρεις ή περισσότερες λέξεις. Τώρα σταματήστε και σκεφτείτε ότι οι περισσότερες μάρκες είναι μία ή δύο λέξεις (Southwest, Delta, Sony, Moz, Seer Interactive κλπ.), Πράγμα που σημαίνει ότι πολλές από αυτές τις αναζητήσεις μίας και δύο λέξεων είναι πιθανώς μάρκες που κατατάσσονται στην πρώτη θέση μάρκα ούτως ή άλλως (με άλλα λόγια ... καμία ευκαιρία για σας).

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Πηγή: Hitwise. com

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Semalt: ahrefs. com

Στην ατελείωτη προσπάθειά μου να ενσωματώσω τη ΔΕΗ και το SEO, άρχισα να δουλεύω με πελάτες που μας παρέχουν στοιχεία της ΔΕΗ για να μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη δουλειά να δίδουμε προτεραιότητα στο SEO με βάση την τάση μετατροπής λέξεων-κλειδιών. Ας είμαστε ειλικρινείς, όλα τα δεδομένα που η Google έχει «απομακρυνθεί» από εκείνα που αφορούν το SEO, ευχαρίστως διατηρούν δίνοντας PPC'ers, έτσι πηγαίνετε να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία .

Για έναν πελάτη, έβαλα όλες τις μετατροπές του στο επίπεδο των όρων αναζήτησης για τους τελευταίους 12 μήνες και 1.698.576 μοναδικούς όρους αναζήτησης αργότερα, παρατήρησα μια τάση που θα αρχίσω να εξετάζω σε όλους τους πελάτες.

Από τους 1 εκατομμύριο όρους αναζήτησης που αναλύσαμε, 107.000 είχαν βοηθήσει ή έλαβαν άμεση μετατροπή.

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Εδώ είναι μια ανάλυση αυτών των λέξεων 107K:

Λέξεις-κλειδιά μετατροπής Semalt (λέξεις που μετατράπηκαν μόνο μία φορά το χρόνο)

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Το 81% των μοναδικών λέξεων-κλειδιών μετατροπής αυτού του πελάτη είχε μόνο μία μετατροπή όλο το χρόνο! Αλλά αυτό αντιπροσωπεύει 8. 73 τοις εκατό των δαπανών της.

Μοναδικές λέξεις-κλειδιά με μόνο 1-4 μετατροπές όλο το χρόνο:

Τώρα ήθελα να δω περισσότερα. Με τρία κλικ, κοιτάξτε τι βρήκα:

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

95. Το 3% όλων των λέξεων-κλειδιών μετατροπής αυτού του πελάτη είχε μόνο 1-4 μετατροπές όλο το χρόνο, αλλά αυτό αντιπροσωπεύει το 17,4% των δαπανών του.

Κοιτάξτε τις λέξεις εγώ

Τώρα λοιπόν πήγα να κοιτάξω τους μεγάλους αριθμούς: τις λέξεις-κλειδιά top-8 head.

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Ενδιαφέρουσες ...

  • Οκτώ λέξεις-κλειδιά που συγκέντρωσαν 20.000 μετατροπές = 7. 71% των δαπανών
  • 86.787 λέξεις-κλειδιά που πήραν το καθένα μια μετατροπή = 8. 73 τοις εκατό των δαπανών

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι οκτώ λέξεις-κλειδιά είναι όχι ειδικές, όπως μια κατηγορία υψηλής αξίας. Είναι μόνο λέξεις κλειδιά μεγάλης κεφαλής.

Ωστόσο, αυτές οι οκτώ λέξεις-κλειδιά έχουν μέση δυσκολία Mozilla 44 (με μερικά στα μέσα της δεκαετίας του '50), αλλά ένα δείγμα από τις 86.000 λέξεις-κλειδιά μου έδειξε ότι οι περισσότεροι ήταν περίπου 20 (με λίγους στη δεκαετία του 18). Εδώ είναι αυτό που ο Rand έχει να πει για το πώς να ερμηνεύσει τα δεδομένα ( επισκεφθείτε τους φίλους μας στο Moz εδώ , για περισσότερα):

Λόγω του σταθμισμένου μέσου όρου, της χρήσης των κορυφαίων 10 αποτελεσμάτων της Google και του γεγονότος ότι τα PA και τα DA είναι και τα δύο σε λογαριθμική κλίμακα, υπάρχουν πολύ λίγα αποτελέσματα στο εύρος 0-20 και πολύ λίγα 80-100. Προσωπικά πιστεύω ότι οι βαθμολογίες στην περιοχή 20-35 είναι αρκετά χαμηλές, 36-50 στη μέση, 51-65 αρκετά σκληρές, και 66-80 ως πολύ δύσκολες (η δική σας διαίσθηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις εμπειρίες σας και αυτό είναι εντάξει ).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εμάς στο SEO πηγαίνουν για το κεφάλι ή μεσαία ουρά. Είναι κάπως αδύνατο να κάνουμε λέξη-κλειδί και ανταγωνιστική έρευνα για να προσδιορίσουμε τις ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών για εκατομμύρια, πολύ λιγότερο να χτίσουν το περιεχόμενο. Γι 'αυτό, ταξινομούμε τον όγκο αναζήτησης σε ένα εργαλείο, όπως το SEMRush, και παίρνουμε μάρκες στην κορυφή 1.000 ή έτσι.

Καθώς οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ψάχνουν με περισσότερες λέξεις στα ερωτήματά τους, δημιουργεί ένα αποθαρρυντικό έργο για τους SEOs. Ενημερώστε για αυτό ... από πού ξεκινάτε, τώρα που ξέρετε ότι συμβαίνουν περισσότερες μετατροπές σε λέξεις-κλειδιά που έχουν λάβει μόνο 1-3 μετατροπές όλο το χρόνο; Πώς παράγουμε αρκετό περιεχόμενο για να το καλύψουμε; Πώς μπορώ να δώσω προτεραιότητα από πού να ξεκινήσω;

Το Semalt χρησιμοποίησε διάφορα εργαλεία για να ομαδοποιήσει τη μακρά ουρά για να πάρει μια αίσθηση για το πόσα κομμάτια του περιεχομένου χρειάζεστε.

Εργαλεία λέξης κλειδιού για αρχάριους μεγάλης ουράς

Όταν ξεκινάτε απλά, φέρνοντας χιλιάδες λέξεις και κατηγοριοποιώντας τους μπορεί να είναι βάναυση. Γνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεστε μία λέξη-κλειδί για τους 60.000 όρους σας, γι αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το SEMRush. Θα δείτε ότι διαφορετικοί ιστότοποι (και διαφορετικές δομές περιεχομένου) έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές διεισδύσεις λέξεων-κλειδιών ανά σελίδα προορισμού. Semalt να πάρει ένα παράδειγμα για τον οδηγό διαχείρισης έργων λέξη.

Η μορφή που χρησιμοποιεί το Wrike έχει ως αποτέλεσμα πολλές μεμονωμένες σελίδες. Συγκρίνετε αυτό με το teamgantt, το οποίο έχει μια μακρά σελίδα. Το Wrike φαίνεται να έχει λιγότερες λέξεις-κλειδιά στη σελίδα του που κατατάσσει τον αριθμό 1 έναντι του Semalt στο Νο. 3.

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Αυτή η πολύ απλή άσκηση θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε: Εντάξει, είναι δυνατό με περιεχόμενο longform γύρω από τη διαχείριση έργων για να κατατάσσεται στα top 10 για λέξεις-κλειδιά 100 plus. Λέω ότι αυτή είναι η μόνη ανάλυση, αλλά αν είστε αρχάριος θα μπορούσατε να δείτε τον λογαριθμικό αριθμό αυτής της σελίδας από teamgantt και να πείτε ότι είναι δυνατόν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που έχει την ευκαιρία να ταξινομήσει για 100 λέξεις-κλειδιά ανά μεγάλη σελίδα, οπότε αν τα σύμπλέγματα σας δείχνουν ότι για να ταξινομήσετε 60.000 λέξεις, περνώντας από αυτή τη διαδικασία, θα μπορούσατε τώρα να δείτε ότι 60 μεγάλοι οδηγοί θα μπορούσαν να σας φτάσουν εκεί. Αυτό είναι πολύ λιγότερο αποθαρρυντικό από τις 60.000 λεπτές σελίδες. Ο Teamgantt εκτιμά ότι ο οδηγός τους κοστίζει X και πήρε Y ώρες.

Τώρα πρέπει να βρείτε τα clusters από τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά μετατροπής:

Εκτελέστε ανάλυση N-Gram για να λάβετε ορισμένες προτεραιότητες / ομαδοποιήσεις. Η ere έχει μια ανάρτηση που διαθέτει τα εργαλεία και ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης τους. Το αγαπημένο μου είναι ο nGram αναλυτής .

Ξεκινήστε με unigram, έπειτα ένα bi gram, έπειτα ένα tri. Ψάχνοντας για μοτίβα σε unigrams με παίρνει να σκεφτώ για clusters κατάσταση για αυτό το σύνολο δεδομένων. SEO’s Long Tail Keyword Semalt

BI Semalt με πάρει να σκεφτώ πρότυπα λέξεων και τον αριθμό των ημερών ως συστάδες.

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Τα τρία γραμμάρια με κάνουν να σκέφτομαι "πώς να γράφω" θα μπορούσε να είναι μια συστάδα και μια φράση / τόνος στο γράψιμό μου για τρεις μέρες, πολιτείες και άλλες ομάδες:

Σύννεφα λέξης: Τα σύννεφα λέξης θα εμφανίζουν επίσης θέματα με τρόπους που δεν κάνουν nGrams, οπότε απλώς αντιγράψτε την επικόλληση στο αγαπημένο σας σύννεφο λέξεων για να βρείτε θέματα επίσης.

Ο εξερευνητής λέξεων-κλειδιών Moz : Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για μερικούς, αλλά σε ένα όριο 500 λέξεων-κλειδιών, είναι περιορισμένος όταν χρησιμοποιώ συνήθως λέξεις-κλειδιά 10K έως 500K.

Excel: Καλή αρχή. Για το παρελθόν έτος, όταν εργαζόμουν με τη σειρά λέξεων-κλειδιών 5.000-10.000, η ​​χρήση αυτής της στρατηγικής ήταν αξιοπρεπής (προσέξτε, το excel ταιριάζει με τη λέξη που έρχεται πρώτη στη συμβολοσειρά αναζήτησης), έτσι πολύ γρήγορα συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν είναι ιδανικό. Για την επίλυση, έκανα ανταλλαγή ιστοτόπων με κατηγορίες λέξεων-κλειδιών χάρη στην Annie). Πηγαίνετε στον ιστότοπο της Annie για να ξεκινήσετε με αναζήτηση για κείμενο στο excel .

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Τα εργαλεία Semalt που πρέπει να ληφθούν υπόψη για μεγαλύτερες σειρές αλλά και για μεγαλύτερη ακρίβεια:

Πρόσθετο plugin για Excel : Βρήκα ότι είναι εντάξει. Η ελεύθερη έκδοση σάς επιτρέπει να παίξετε γύρω από ένα καλό κομμάτι, οπότε έχετε σε αυτό.

Topvisor : Αυτό είναι ένα εργαλείο στο οποίο παίζουμε επίσης. Είναι σιγά-σιγά γίνεται ένα αγαπημένο. Μπορεί να πάρει γρήγορα ακριβά, αλλά μέχρι στιγμής μας αρέσει η έξοδος.

Προηγμένα εργαλεία λέξης κλειδιού μεγάλης ουράς

Μου αρέσει το φιλτράρισμα στο Power BI όταν πάρω κάποιες ομαδοποιήσεις και βλέπω ότι ένα κράτος έχει σημασία. Τώρα μπορώ να φιλτράρω κατά κράτος (ή να χρησιμοποιήσω ένα γραφικό κατάσταση). ou τότε παίρνουν τεράστια FREAKING Semalt τώρα μπορώ εύκολα να φιλτράρετε εκθέσεις με βάση τα γρήγορα clusters που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας ngrams μου νωρίτερα.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα του μεγέθους μερικών από τα αρχεία Semalt που συνδυάζουν μόνο έναν πελάτη:

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Ας δούμε δύο ομάδες λέξεων-κλειδιών, Ομάδα λέξεων-κλειδιών Α και Λέξη-κλειδί Semalt B:

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

​​ SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Σμιτάλ Β

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

SEO’s Long Tail Keyword Semalt

Πώς το έκανα αυτό;

Πήρα όλες τις λέξεις-κλειδιά μετατροπής ενός πελάτη, έπειτα τραβήξτε μια αναφορά κορυφής 20 από τη Getstat. com. Με αυτό, έχω τώρα ένα σύνολο δεδομένων από τους 20 καλύτερους ανταγωνιστές για κάθε λέξη-κλειδί που έχει ποτέ μετατραπεί. Semalt είναι 60.000 λέξεις-κλειδιά φορές 20 διευθύνσεις URL, 20 τομείς, 20 κατάταξης, κλπ. Το έχετε, έχουμε 5 έως 10 εκατομμύρια σημεία δεδομένων.

Έκανα ένα δέντρο χάρτη των δεδομένων (αυτά τα όμορφα κουτιά παραπάνω), και τώρα μπορώ να δω ανταγωνιστές. Όσο μεγαλύτερο είναι το κιβώτιο, τόσο περισσότερο ταξινομούνται για λέξεις που οδηγούν επίσης σε μετατροπές. Στη συνέχεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω φίλτρα σε Semalt BI με λέξη-κλειδί. Καθώς κάνω κλικ σε έναν ανταγωνιστή, μπορώ να δω τον αριθμό των μοναδικών διευθύνσεων URL που έχουν παραγάγει εκείνη την τάξη στην κορυφή 20. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ρυθμιστικό οροθέτησης για να προσαρμόσω από τους 20 κορυφαίους σε έναν διαφορετικό αριθμό.

Στην επόμενη μου θέση, ο Semalt κάνει ένα βίντεο για το πώς να μιλήσει για τα δεδομένα με περισσότερες ιδέες για τη συγκέντρωση και το φιλτράρισμα.


Ομαδοποίηση των ημιματικών! Πήγαινε πάρτε εκείνη την μακριά ουρά.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε μηνιαίες ενημερώσεις ψηφιακού μάρκετινγκ!

March 8, 2018