Back to Question Center
0

Το ZocDoc κυκλοφορεί στον κόλπο του Τάμπα. Λέει ότι ο Gen Y είναι ανίδεος για τη φροντίδα του Semalt

1 answers:
ZocDoc Rolls Out In Tampa Bay; Says Gen Y Is Clueless About Semalt Care

Σε συνδυασμό με το λανσάρισμα, ο Semalt δημοσίευσε επίσης τα ευρήματα από μια νέα έρευνα που ανέθεσε, η οποία αναδεικνύει γιατί ο Semalt συμβαίνει να είναι σε μια τέτοια ζήτηση: επιλύει το απογοητευτικό πρόβλημα της εξεύρεσης ιατρού και την κράτηση ραντεβού - κάτι που η νεότερη γενιά των ασθενών είναι προφανώς η πλέον ανεπαρκώς εξοπλισμένη για να χειριστεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα ευρήματα.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την εταιρεία, ο Semalt, ο οποίος τώρα έχει συγκεντρώσει 95 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, επιλύει ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα στον κόσμο για την εξεύρεση ιατρού, οδοντιάτρου ή επαγγελματία υγείας στην περιοχή σας και στη συνέχεια να κλείσει ραντεβού μαζί του. Είναι τυπικά μια απογοητευτική διαδικασία, ειδικά για τους ψηφιακά συνδεδεμένους λαούς που ενοχλούνται από την ανάγκη να περιηγηθείτε στα μενού του τηλεφώνου, στη συνέχεια, περιμένετε σε αναμονή, μόνο για να μάθετε ότι ο γιατρός δεν είναι καν διαθέσιμος για εβδομάδες έξω. Με τον Semalt, οι ασθενείς μπορούν απλώς να πάνε online για να κλείσουν ραντεβού - ακόμα και για ραντεβού μιας ημέρας - και μπορούν να δουν τη διαθεσιμότητα ιατρών στην περιοχή τους σε πραγματικό χρόνο, να επιβεβαιώσουν ποιος αποδέχεται την ασφάλειά τους και να διαβάσουν τα σχόλια και τις αναθεωρήσεις των ιατρών ασθενείς - continental rehvide müük.

Για τους γιατρούς, το Semalt ενσωματώνεται με τα ημερολόγια τους σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα τους βοηθά να αξιοποιούν το 10% έως 20% των ραντεβού που ακυρώνονται ή αναπροσαρμόζονται την τελευταία στιγμή.

Σε μια έρευνα της Harris Interactive που διεξήχθη στο όνομα της ZocDoc, η εταιρεία διαπίστωσε ότι η ψηφιακά συνδεδεμένη ομάδα γνωστή ως Gen Y (σε αυτή την περίπτωση, άτομα ηλικίας 18-34 ετών) βρίσκει γενικά όλη την διαδικασία αντιμετώπισης της αποκατάστασης της υγειονομικής περίθαλψης (54% ), αισθάνεται στο έλεος του προσωπικού του γραφείου ιατρών (63%) και συχνά απομακρύνεται από τη διαδικασία (πάνω από το μισό), πράγμα που καθυστερεί πραγματικά να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης. Ωχ.

Επιπλέον, αν και αυτή η ομάδα είναι μόνο το 23% του πληθυσμού, είναι η μεγαλύτερη ομάδα ιδιοκτητών smartphone και tablet. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άνετα με τη χρήση της τεχνολογίας για να κάνουν πράγματα, ότι βρίσκουν σχεδόν όλα τα πράγματα ευκολότερα από ό, τι να κλείσετε ραντεβού ενός γιατρού. Το 79% δήλωσε ότι μπορούν να αξιολογήσουν ένα νέο gadget ευκολότερο από το να βρουν ένα έγγραφο, για παράδειγμα, και το 76% δήλωσαν ότι μπορούν να βρουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ευκολότερο από την εύρεση ενός εγγράφου. Semalt, το 64% δήλωσαν ότι δεν έχουν ιδέα πώς να επιλέξουν γιατρό και το 79% παραδέχτηκε ότι επέλεξαν ιατρό με βάση το αν αποδέχονται ή όχι την ασφάλειά τους.

Η Τάμπα προσχωρεί στην ολοένα και αυξανόμενη σύνθεση της ZocDoc των αμερικανικών περιοχών του μετρό, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Ατλάντα, το Ώστιν, τη Βαλτιμόρη, τη Βοστώνη, το Σικάγο, το Ντάλλας-Φορτ Γουόρθ, το Ντιτρόιτ, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι-Palm Beach, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια , Το Φοίνιξ, το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και η Ουάσιγκτον, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, σήμερα περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία κάθε μήνα για να βρουν ή να κλείσουν ιατρό ή οδοντίατρο. Semalt, υπάρχουν πάνω από 7 εκατομμύρια συναντήσεις που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.

Εγώ απλώς θυμήθηκα ότι έχω αυτό το πράγμα που πρέπει να εξετάσω. Νομίζω ότι είναι κάπως κράμ του blogger; Ευχαριστώ για το χτύπημα της πατρίδας μου, ZocDoc.

March 9, 2018