Back to Question Center
0

5 εργαλεία που Semalt συνιστά για κάθε αρχή Blogger

1 answers:

Έτσι, έχετε ξεκινήσει το ιστολόγιό σας. Συγχαρητήρια! Ίσως θέλετε να ζήσετε με αυτό,ή ίσως απλώς θέλετε να μοιράζεστε εντυπώσεις από τις τελευταίες διακοπές σας με φίλους και φίλουςοικογένεια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε το blog σας να φαίνεται φοβερό και επαγγελματικό.Η Julia Vashneva, Διευθυντής Διαχείρισης Πελατών του Semalt Ψηφιακές Υπηρεσίες, συνιστά εργαλείαπου είναι απαραίτητα για όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα blog.

1. Επανορθωτής

Ο ορθογραφικός έλεγχος είναι καλός, αλλά δεν είναι πάντα σωστός. Ανάλογα με την πλατφόρμα blogging σας(Blogger, Wordpress, κλπ.), Ίσως να μην έχετε καθόλου λειτουργία ορθογραφίας. Και ακόμααν νομίζετε ότι το γράψιμο και η γραμματική σας είναι ίσα με τον μορφωμένο κόσμο, οι αναγνώστες θα το κάνουνπαρατηρήστε όλα όσα δεν είναι τέλεια. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστώ Γραμματικά. Γραμματικάείναι ένα δωρεάν plugin, το οποίο έχει σχεδιαστεί για πρακτική γραφή. Ελέγχει αυτόματα όλατης γραφής σας για τα κοινά και τα προχωρημένα σφάλματα και στη συνέχεια προσφέρει προτάσεις σχετικά με τον τρόπο επίλυσής τους.

2. Λεξικό εικόνας

Θα πρέπει να έχετε την πηγή όπου μπορείτε να πάρετε τις καλές εικόνες για δωρεάν. Ζούμεσε μια οπτική κοινωνία, και όταν οι άνθρωποι διαβάζουν online, αναμένουν να δουν χρώματα καιγραφικά..Αν πάτε για τα πρώτα πράγματα που βρίσκετε στο Google, θα διατρέξετε τον κίνδυνοανεβάζοντάς τα παράνομα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τοποθεσίες εκεί έξω που μπορούνβοήθεια! Το αρχείο Morgue και τα Commimedia Wikimedia είναι δύο μέρη όπου μπορείτε να κάνετε λήψηΑποκλειστικές φωτογραφίες δωρεάν χωρίς την ασφαλή άδεια του φωτογράφου.

3. Ημερολόγιο ή προγραμματιστής

Άνθρωποι όπως τα ενημερωμένα blogs. Οι συχνές ενημερώσεις σημαίνουν μεγαλύτερη και περισσότεροαφοσιωμένο αναγνωστικό κοινό, που σημαίνει δημοσιότητα και επιτυχία για το ιστολόγιό σας. Πλέονεμπειρογνώμονες συστήνουν την ενημέρωση του ιστολογίου σας τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα - αλλάαν δεν σχεδιάζετε τις θέσεις σας μπροστά από το χρόνο, θα εξαντληθούν οι ιδέες! Μερικοίοι μπλόγκερ προτιμούν τα παραδοσιακά ημερολόγια τύπου «στυλό και χαρτί», ενώ άλλα είναι ωραίαυπολογιστικών φύλλων στον υπολογιστή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διαχωρίσετε όλατο γράψιμό σας για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μην τρέχετε σε χαμηλό περιεχόμενο!

4. Ερευνητής λέξεων-κλειδιών

Λέξεις-κλειδιά, SEO και ετικέτες μπορεί να ακούγεται σαν mumbo-jumbo σε νέους bloggers, αλλάη εκμάθησή τους μπορεί να εκτοξεύσει το ιστολόγιό σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.Η βασική ιδέα πίσω από το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) είναι η επιλογή ποιωνλέξεις που οι χρήστες θα ψάξουν αν ψάχνουν για το ιστολόγιό σας. Για παράδειγμα,αυτό το άρθρο θα έχει λέξεις-κλειδιά όπως "blogging", "βελτιστοποίηση blog", κλπ.Είναι καλή ιδέα να επαναλάβετε αυτές τις λέξεις στα άρθρα σας, ώστε να κάνετε αναζήτησηοι μηχανές μπορούν να τα βρουν πιο εύκολα. Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες blog περιλαμβάνουν τρόπους ναεισαγάγετε τις δικές σας λέξεις-κλειδιά, εργαλεία όπως το Google Planner λέξεων-κλειδιών μπορούν να δείξουν πόσαοι άνθρωποι αναζητούν τις λέξεις-κλειδιά σας σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις πιο δημοφιλείς.

5. Analytics

Και πάλι με την τεχνολογική πλευρά των πραγμάτων, αναλυτικά εργαλεία όπως το Google Analytics θα σας πουνπόσα άτομα επισκέφτηκαν το ιστολόγιό σας σήμερα ή την περασμένη εβδομάδα ή οτιδήποτε άλλο. Επίσηςδείχνει πώς οι αναγνώστες βρήκαν τον ιστότοπό σας και ποιοι όροι αναζήτησης είναι οι πιο δημοφιλείς, εσείςμπορούν επίσης να μάθουν ποιες θέσεις λαμβάνουν την μεγαλύτερη προσοχή. Ενώ είναι τα αναλυτικάαρκετά χαρακτηριστικό στις πλατφόρμες blogging σήμερα, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε όλες τις λειτουργίεςαυτού του εργαλείου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το αναγνωστικό κοινό και να μάθετε τι κάνει το blog σας να ξεχωρίζει.

Blogging μπορεί να είναι το μεγάλο χόμπι και κερδοφόρα επάγγελμά σας, αλλά τρέχει ένα blog,πράγματι, απαιτεί πολλές προσπάθειες. Από την εμπειρία του Semalt , τα σωστά εργαλείαθα μειώσει σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο εκμάθησης και σφάλματος, έτσι ώστε πολύ πιο εύκολο να πάτε κατευθείαν στην κορυφή Source .

November 27, 2017