Back to Question Center
0

5 λόγοι για τους οποίους η μακροχρόνια SEO είναι καλύτερο από το βραχυπρόθεσμο SEO που αποδεικνύεται από Semalt

1 answers:

Search Engine Optimization ή SEO είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται απόδιαφορετικές επιχειρήσεις για το μάρκετινγκ Διαδικτύου. Αλλά δεν είναι εύκολο για τους πελάτες να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα όταν πρόκειται για την εφαρμογήμια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου, μόλις οι περισσότεροι επιθυμούν να δουν άμεσα αποτελέσματα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στους ιστοτόπους τους.Αυτό κάνει τους ψηφιακούς έμπορους να επικεντρωθούν σε βραχυπρόθεσμο SEO για να αποκτήσουν γρήγορη κατάταξη στις Σελίδες Αποτελεσμάτων Μηχανών Αναζήτησης (SERPS). Ωστόσο,αυτό δεν είναι ο τρόπος δημιουργίας βιώσιμης διαδικτυακής παρουσίας για την επιχείρησή σας. Το βραχυπρόθεσμο SEO λειτουργεί καλά σε κάποιο βαθμό ότανεστιάζοντας στο μακροπρόθεσμο SEO σας βοηθά στην οικοδόμηση ανταμείβοντας στρατηγική.

Μιχάλης Μπράουν, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Ψηφιακό ΨηφιακόServices, δίνει πέντε λόγους για τους οποίους η μακροπρόθεσμη στρατηγική SEO είναι πιο συμφέρουσα ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Αλγόριθμοι μηχανών αναζήτησης που αλλάζουν

Οι σταθερές αλλαγές των αλγορίθμων μηχανών αναζήτησηςπου αναπτύχθηκε από την Google, θέτει υπό αμφισβήτηση τις έντονες συζητήσεις στο ψηφ Η Google προτίθεται να παρέχει στους χρήστες υψηλής ποιότητας ανεπιθύμητη αλληλογραφίααλλά πολλοί ιστότοποι αισθάνονται τον αρνητικό αντίκτυπο αυτών των αλλαγών, καθώς αντιμετωπίζουν χαμηλότερες ταξινομήσεις αναζήτησης και απώλεια σε απευθείας σύνδεσηορατότητα. Χωρίς συνεχείς βελτιώσεις στην πρακτική SEO της εταιρείας, είναι αδύνατο να συμβαδίσει με το ρυθμό αυτών των αλλαγών.Θα πρέπει να είστε ασφαλείς από τις μελλοντικές ενημερώσεις, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι μηχανή αναζήτησης αξίζει τον κόπο..

Καλή SEO εξαρτάται από το φρέσκο ​​περιεχόμενο

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης τοποθετούν το υψηλόσημασία των τακτικών ενημερώσεων, οι οποίες είναι ο βασικός παράγοντας που σας βοηθά να διατηρήσετε το καλό SEO. Στην πραγματικότητα, το φρέσκο ​​περιεχόμενο παίζει το ζωτικόρόλο στο ψηφιακό μάρκετινγκ, να γίνει μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής SEO σας. Η συμβολή της για την επιτυχία του μάρκετινγκ στο διαδίκτυοείναι δύσκολο να εκτιμηθούν οι εκστρατείες.

Χρήστες κινητού Διαδικτύου

Το πεδίο κινητού διαδικτύου βρίσκεται σε απίστευτη κατάστασηανάπτυξη κατά το τελευταίο έτος, σήμερα περισσότερο από το ήμισυ της παγκόσμιας κίνησης στο διαδίκτυο προέρχεται από κινητές συσκευές. Το κινητό SEO είναι το άλλοαναπόσπαστα στοιχεία μακροπρόθεσμων στρατηγικών SEO, που διασφαλίζουν ότι οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω κινητών συσκευών. Κατασκευήοι ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης έχει ο χρήστης, είναι λογικό να δημιουργηθεί περιεχόμενο που λειτουργεί σωστά με δυναμική απόκρισηκαι διατάξεις .

Κτίριο Link

Η οικοδόμηση ενός προφίλ backlink είναι κεντρικό θέμα αυτόΟ αλγόριθμος κατάταξης της Google αναλύεται. Ωστόσο, και η συγκεκριμένη ανάλυση αλλάζει. Έτσι, βραχυπρόθεσμα SEO μπορεί να οδηγήσει σε spamming και ανήθικοσυνδέσμους κτιριακών διαδικασιών, οι οποίες σημαίνουν την αποσύνδεση των συνδέσεών σας τυχαία. Χρησιμοποιώντας την οικοδόμηση συνδέσεων στη μακροπρόθεσμη στρατηγική SEO, θα αποφύγετεΗ Google επιβάλλει κυρώσεις και δημιουργεί μια στρατηγική υψηλής ποιότητας για το μέλλον .

Υψηλός ανταγωνισμός

Ο κύριος στόχος του SEO είναι να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας και τις σελίδες σαςστις κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή τουλάχιστον να τις φτάσετε στην πρώτη σελίδα ή ακόμα καλύτερα να εμφανιστούν στα αποσπάσματα της Google. Ιστόςοι έμποροι χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να φτάσουν τις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, διότι από αυτό προέρχεται η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Το καλύτεροτρόπος για να φτάσετε εκεί είναι να χρησιμοποιήσετε μια σύνθετη μακροπρόθεσμη στρατηγική SEO Source .

November 27, 2017