Back to Question Center
0

5 μυστικά της αύξησης της κυκλοφορίας ιστολογίου από Semalt

1 answers:

Η δημιουργία άρθρων που πάσχουν από ιούς είναι η πρώτη προτεραιότητα για όλους όσους έχουν ξεκινήσει ένα blog. Στην πραγματικότητα,απαιτεί συνεκτικές δράσεις, οι οποίες είναι πάντα αλληλένδετες. Από τη δημιουργία ποιοτικήςπεριεχόμενο για την ανάπτυξη της σωστής στρατηγικής κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, κάθε βήμα είναι απαραίτητο. Ivan Konovalov,Ο Διαχειριστής επιτυχίας πελατών της Semalt ψηφιακών υπηρεσιών μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αυξήσει την κυκλοφορία blog .

1. Δημιουργία περιεχομένου ιών

Γράψτε ενδιαφέροντα, συναρπαστικά άρθρα που θα προσελκύσουν την προσοχή των αναγνωστών. Ο τίτλος του άρθρου σαςείναι το πιο σημαντικό πράγμα κατά τη συγγραφή ιογενούς περιεχομένου. Έλα μαζί με ελκυστικούς τίτλους που θα το κάνουνσυλλάβει την προσοχή των επισκεπτών στο διαδίκτυο. Εάν ο τίτλος σας είναι ενδιαφέρουσα, τότε θα το κάνετε περισσότεροπιθανόν να λάβετε μέγιστες επισκέψεις στην ανάρτησή σας. Εκτός από τη δημιουργία καλών τίτλων, γράψτε μακρά ενημερωτικά άρθρα.Εξετάστε τις λεπτομέρειες του θέματος σας και εξηγήστε τα σημεία σας με ενδιαφέρον τρόπο. Επεξεργασμένοpost θα προσελκύσει τους επισκέπτες του ιστολογίου σας για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Εισαγάγετε καλές εικόνες στο δικό σαςγια να βοηθήσετε τους αναγνώστες να καταλάβουν καλύτερα το άρθρο σας. Κατά συνέπεια, οι αναγνώστες σας θαεπισκεφθείτε ξανά το ιστολόγιό σας για να διαβάσετε το επόμενο άρθρο σας.

2. Μοιραστείτε το άρθρο σας περισσότερο από μία φορά

Αν θέλετε να αυξήσετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας, πρέπει να στοχεύσετε περισσότερους επισκέπτες. Μερικοί αναγνώστες έχουν πρόσβασητο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, μοιραστείτετο άρθρο σας πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας ημέρας ή ενός μήνα. Οι κύριες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που μπορούν να βοηθήσουνμπορείτε να το ολοκληρώσετε είναι το Facebook, το Twitter, το Pinterest και το Google+. Συμμετοχή σε ομάδες και κοινότητεςπου σχετίζονται με τη βιομηχανία σας και μοιράζονται τη ροή σας..

3. Εγκαταστήστε το σωστό θέμα

Υπάρχουν χιλιάδες θέματα στην αγορά. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς δεν θα είναι συμβατοί με σαςblog. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε με σύνεση και να εγκαταστήσετε το σωστό. Ένα καλό θέμα πρέπει να είναι πλήρωςώστε να διασφαλίζεται ότι το ιστολόγιό σας είναι προσβάσιμο σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστώνκαι κινητές οθόνες. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα θέμα γρήγορης φόρτωσης. Όταν το θέμα σας φορτώνει γρήγορα,κάνει τους επισκέπτες να κολλήσουν στο blog σας και να διαβάσουν περισσότερες θέσεις. Επιπλέον, επιλέξτε ένα θέμα που έχειόμορφο και ελκυστικό σχέδιο.

4. Προσθήκη κουμπιού κοινής χρήσης

Το κουμπί κοινής χρήσης σάς βοηθά να αξιοποιήσετε τη δύναμη των πλατφορμών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.Οι αναγνώστες είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν μια ενδιαφέρουσα θέση. Επομένως, προσθέστε το κουμπί κοινής χρήσης στη θέσηγια να αφήσετε το περιεχόμενό σας να πάει ιογενές. Αυτό σημαίνει ότι οι αναγνώστες σας θα μπορούν να μοιράζονται τις αναρτήσεις ιστολογίου σας μετους φίλους και τους οπαδούς τους. Ως αποτέλεσμα αυτής της κοινής χρήσης, το ιστολόγιό σας θα έχει περισσότερη επισκεψιμότητα.

5. Σχόλιο σε άλλα Blogs

Τα σχόλια έχουν γίνει ένα ισχυρό εργαλείο, το οποίο σας βοηθά στην απόκτηση δεσμών και κυκλοφορίας. Προσέξτεδημοφιλή ιστολόγια και σχολιάζουν τα θέματα και τα φόρουμ τους. Σημαντικά σχόλια θα προσελκύσουν την προσοχή,και κατά πάσα πιθανότητα, θα λάβετε απαντήσεις που σας δίνουν backlinks. Τα σχόλια θα σας καθορίσουν ως έναεμπειρογνώμονα και να σας βοηθήσει να προσελκύσετε πολλή κίνηση στο ιστολόγιό σας.

Ο εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας Ivan Konovalov αποδεικνύει ότι η συνεπής εφαρμογή των παραπάνω στρατηγικών οδηγείγια την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστολογίου σας. Μια τέτοια πρακτική υιοθετήθηκε επιτυχώς από τους πελάτες μας και επιβεβαιώθηκετην αποτελεσματικότητά του. Από τώρα και στο εξής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές καθώς και τις επαγγελματικές υπηρεσίες του Semalt για να πάρετε το blog σας στο επόμενο επίπεδο Source .

November 27, 2017