Back to Question Center
0

5 τρόποι από Semalt για το πώς να πάρει τον έλεγχο του περιεχομένου σας Marketing

1 answers:

Η δημιουργία περιεχομένου μπορεί να εξεταστεί από διαφορετικές απόψεις. Μερικοίτων προγραμματιστών περιεχομένου Ιστού δημιουργούν περιεχόμενο για λόγους κοινού, ενώ άλλοι δημιουργούν περιεχόμενο για χάρη των μηχανών αναζήτησης. Η ανάγκηγια το περιεχόμενο δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά στον τομέα του διαδικτύου - temp control vape 101. Το περιεχόμενο προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας, χτίζειεμπιστοσύνη στο κοινό σας, απαντήσεις σε ερωτήσεις κ.λπ.

Όσον αφορά το μάρκετινγκ περιεχομένου, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ποιότητααπό την ποσότητα. Το περιεχόμενο παράγεται κυρίως προς όφελος του χρήστη. Κατά την παραγωγή του περιεχομένου σας, θεωρήστε ότι είναι αυθεντικό,και φρέσκο. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει επίσης να είναι σχετικό με την προσέλκυση περισσότερων μετοχών και συνδέσμων. Πριν δημιουργήσετε περιεχόμενο, κατανοήστε τους χρήστες και τουςτι χρειάζονται για να τους κρατήσουν ανέπαφο. Διατηρήστε ένα υψηλό επίπεδο πρωτοτυπίας του περιεχομένου σας, αφήνοντάς το να έχει ροή.

Οι ακόλουθες 5 συμβουλές, που παρέχονται από τον Ryan Johnson, τον ανώτερο διευθυντή πωλήσεων της Σιάλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε και να αναλάβετε τον έλεγχο του μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

1. Κορυφαίο περιεχόμενο

Το να είσαι κορυφαίος προγραμματιστής περιεχομένου Ιστού έρχεται με λίγη εμπειρία και λήψηέλεγχο του περιεχομένου μάρκετινγκ ως γενικό. Για να διατηρήσετε ενδιαφέρον για τους χρήστες, πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο σε σελίδες με υψηλά ποσοστά εξόδουή τα ποσοστά εγκατάλειψης. Τα ποσοστά εγκατάλειψης βοηθούν στη μέτρηση του αριθμού των χρηστών ή των επισκεπτών που επισκέφθηκαν μια συγκεκριμένη σελίδα και παρέμειναν χωρίςελέγχοντας οποιαδήποτε άλλη σελίδα. Οι τιμές εξόδου συμβάλλουν στη μέτρηση του αριθμού των χρηστών που επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη σελίδα και στη συνέχεια έφυγαν από τον ιστότοπό σας αλλά είχανμια πιθανότητα περιήγησης σε άλλες σελίδες πριν από τη δεδομένη σελίδα.

Βελτιστοποίηση του περιεχομένου που περιέχεται σε σελίδες που έχουν χαμηλό μέσο χρόνοανά σελίδα και σε υψηλές επισκέψεις διατηρεί πάντα τους ενδιαφερόμενους χρήστες. Πάντα αναζητήστε την τάση του περιεχομένου στις κορυφαίες σελίδες για να πάρετε ιδέεςσχετικά με το τι να αναπτύξει το περιεχόμενο, κυρίως το θέμα να επικεντρωθεί σε μια δεδομένη στιγμή.

Πριν δημιουργήσετε περιεχόμενο, σκεφτείτε να ελέγξετε τις κορυφαίες σελίδες για να έχετε μια ιδέααπό αυτό που τείνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

2. Σελίδες προορισμού

Οι επισκέπτες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη μετατροπή μετά την επίσκεψή τους στην προσγείωσησελίδες. Οι σελίδες προορισμού είναι όπου οι χρήστες σας ξεκινούν την περιπέτεια του ιστότοπού σας. Ωστόσο, το κορυφαίο περιεχόμενο δεν πρέπει να αγνοείται. Κανω ΑΝΑΦΟΡΑσχετικά με τις σελίδες προορισμού περιλαμβάνεται στις σελίδες προορισμού, ένα εικονίδιο που βρίσκεται κάτω από τη Συμπεριφορά..

Η σελίδα προορισμού βοηθά τους προγραμματιστές περιεχομένου Ιστού να μάθουν τις αρχές που περιέχονταιστις σελίδες με τις καλύτερες επιδόσεις και να εφαρμόσετε τις πρακτικές που έχουν μάθει στις σελίδες με τις καλύτερες επιδόσεις. Επισκεφθείτε τις σελίδες με χαμηλά ποσοστά μετατροπήςή υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης και διορθώστε τα προβλήματα που μπορείτε να βρείτε σε αυτές τις σελίδες. Επίσης, αξιολογήστε τις πλευρικές κορνίζες με μη σχετικό περιεχόμενο και τοπεριεχόμενο που περιέχεται σε σελίδες με υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης.

Για να είστε ασφαλείς, σπάστε την κυκλοφορία από την πηγή πριν ξεκινήσετε την αξιολόγησητην επάνω και την κάτω σελίδα. Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπής στις σελίδες που δημιουργούν ήδη κυκλοφορία και θα έχετε επιτύχει γρήγορη νίκητην καμπάνια σας SEO.

3. Σελίδες εξόδου

Η δημιουργία περιεχομένου γύρω από διάφορα θέματα μπορεί να μην είναι πολύτιμη για σαςιστοσελίδα. Για παράδειγμα, ένας επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, όπως το περιεχόμενο από μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, να περάσει από το επόμενο προϊόν, να το κτυπήσει καιεγκαταλείψουν τον ιστότοπο. Αυτό θα ξεπεράσει τον ιστότοπό σας, ακόμα κι αν είχε τοποθετηθεί στην κορυφή μιας συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού.

Η αναφορά "Έξοδος σελίδων" βοηθά έναν προγραμματιστή να εντοπίσει τις σελίδες που απομακρύνονται από την κυκλοφορία.Η δημιουργία ενός πολύ σχετικού περιεχομένου βοηθάει κάποιον να εντοπίσει ελκυστικό περιεχόμενο στους χρήστες και αυτό που τους οδηγεί μακριά. Αν απόκάθε πιθανότητα οι σελίδες σας κορυφής εξόδου και οι κορυφαίες σελίδες προορισμού να είναι οι ίδιες, είστε σε καλή θέση να αυξήσετε τις μετατροπές στον ιστότοπό σας.

4. Η ροή επισκεπτών

Η ροή των επισκεπτών είναι πολύ κατηγορηματική και περιέχει μερικές στήλες. Ο πρώτοςστήλη της ροής του επισκέπτη υποδεικνύει πού ένας χρήστης μπήκε στον ιστότοπο. Στη δεύτερη στήλη εμφανίζεται η σελίδα προορισμού. Διαφορετικά τετράγωναη ροή του επισκέπτη συνδέεται με μπλε γραμμές, όπου το πάχος της μπλε γραμμής απεικονίζει τον αριθμό των επισκεπτών που ακολουθούνμονοπάτι. Η ροή του επισκέπτη περιέχει επίσης μια κόκκινη γραμμή που υποδεικνύει ένα σημείο όπου ο χρήστης έπεσε.

Για να αυξήσετε τις μετατροπές, προσδιορίστε το σημείο από το οποίο πέφτουν οι επισκέπτεςoff και παράγουν περιεχόμενο που μπορεί να αναπαραχθεί με τη ροή του επισκέπτη. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε τις εξέχουσες σελίδες σας με άλλες σελίδες στονα αυξήσουν την εμπειρία των χρηστών και να βελτιώσουν τη ροή τους. Πάντα ξοδεύετε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες σας αλληλεπιδρούν με τις σελίδες στον ιστότοπό σαςκαι το περιεχόμενο για να έχει μια αποτελεσματική καμπάνια SEO.

5. Το εργαλείο Penguin

Το εργαλείο Penguin χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγκριση των ενημερώσεων του αλγορίθμου Googleκαι τα δεδομένα του Google Analytics. Η επικάλυψη του εργαλείου Penguin με άλλες ενημερώσεις βοηθά να υποδείξει την αιτία της πιθανής διακύμανσης τουεπισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Οι ενημερώσεις Panda στοχεύουν σε διπλό και χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο. Επιπλέον, η ενημέρωση Panda θα μετρήσετετο επίπεδο προόδου του ιστότοπού σας .

Οι προγραμματιστές του περιεχομένου του διαδικτύου θα πρέπει να δημιουργούν περιεχόμενο για τους χρήστες και τους επισκέπτες,και όχι για χάρη της Google. Δημιουργήστε περιεχόμενο που θα προσθέσει αξία στο κοινό-στόχο σας, στους πελάτες και στους αναγνώστες. Οι παραπάνω συζητήσειςτα σημεία θα σας βοηθήσουν να έχετε μια αποτελεσματική εκστρατεία SEO και να αναλάβετε τον έλεγχο του μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

November 27, 2017