Back to Question Center
0

6 Crucial Semalt SEO Συμβουλές Κάθε έξυπνος επιχειρηματίας πρέπει να αγκαλιάσει

1 answers:
Ο Ivan Konovalov, Διευθυντής επιτυχίας πελατών Ο Semalt Digital Agency μοιράζεται την εμπειρία σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας αποτελεσματικήςSEO πρακτική στην εταιρεία σας .

Ορισμένες από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες του Fortune 500 στον κόσμο σήμερα έχουν ένα μεγάλο κοινό στοιχείο: οι περισσότεροι από αυτούςέχουν ένα υψηλόβαθμο ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει ότι η επίσημη ιστοσελίδα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα που παράγονται από τις μηχανές αναζήτησηςαπό μια αναζήτηση ιστού, ειδικά όταν μια τοποθεσία περιλαμβάνεται στις φράσεις αναζήτησης. Ωστόσο, αυτοί οι ιστότοποι δεν φτάνουν μόνο εκείμαγικά. Χρησιμοποιήθηκαν ορισμένες εμπειρογνωμοσύνη υψηλού επιπέδου, ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες και αναλύσεις έγιναν. Αυτή είναι η συνοπτική περιγραφήαυτό που κάνουμε στο Semalt είναι.

Στον ορισμό του, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, η οποία επίσης αναφέρεται ως αναζήτηση μάρκετινγκ ή SEO, είναι η διαδικασία τηςτην αύξηση ή τη βελτίωση της προβολής ενός διαδικτυακού ιστότοπου. Περιλαμβάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποίηση περιεχομένου με συναφείς λέξεις-κλειδιάκαι τη στρατηγική χρήση της σε έναν ιστότοπο έτσι ώστε να προσελκύει περισσότερη αλληλεπίδραση, απόδοση επένδυσης (ROI) και πίστη από την αγορά-στόχο σας ή από τον προορισμό σαςακροατήριο. Οι κοινωνικές τοποθεσίες είναι επίσης πολύ σημαντικές όταν πρόκειται για SEO. Αυτό συμβαίνει, παρακάτω είναι μερικές σημαντικές συμβουλές SEOσυνιστάται από τον Ivan Konovalov θα πρέπει να γνωρίζετε ως έξυπνος επιχειρηματίας.

1. Επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά δεξιά

Για όσους έχουν τουλάχιστον μια ένδειξη για το τι SEO είναι, γενικά, είναι σχεδόν προφανές ότι οι λέξεις-κλειδιά είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Αυτοί είναιοι χρήστες που πυροβολούν σε εκστρατείες SEO, ειδικά όταν περιλαμβάνονται σωστά στο περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, οι μηχανές αναζήτησης δημιουργούναποτελέσματα αναζήτησης βάσει του συνδυασμού των λέξεων που δακτυλογράφησε ο χρήστης του διαδικτύου κατά την αναζήτηση πληροφοριών στον ιστό. Να πάρειοι λέξεις-κλειδιά σας περιλαμβάνουν σωστά τις σχετικές λέξεις-κλειδιά ή τα συνώνυμά τους, τις οποίες η αγορά-στόχος σας θα πληκτρολογεί κατά την αναζήτησηγια μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που προσφέρεται από την επιχείρησή σας..Κάποια δημιουργικότητα μπορεί να απαιτηθεί εδώ, αν και ένα επαγγελματικό πρακτορείο SEOμπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής λέξεων-κλειδιών που θα ξεπεράσει τον ανταγωνισμό σας στην αγορά.

2. Χρήση δελεαστικών εικόνων και βίντεο σε SEO

Η έρευνα δείχνει ότι τα βίντεο και οι εικόνες είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο διαδραστικά καιελκυστικό σε σχέση με το απλό κείμενο. Όταν χρησιμοποιούνται σε περιεχόμενο, τα βίντεο και οι εικόνες είναι αποτελεσματικοί συλλέκτες προσοχής. Αυτοί επίσηςαφήστε μια μόνιμη μνήμη στα μυαλά της αγοράς-στόχων σας. Ωστόσο, αυτά τα μωρά πρέπει επίσης να συνοδεύονται από μηχανή αναζήτησηςβελτιστοποιημένο και πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά περιεχόμενο λέξεων-κλειδιών, π.χ. περιγραφές και πληροφορίες που σχετίζονται με το κύριο μήνυμα που μεταφέρεταιστη συγκεκριμένη εκστρατεία SEO. Ένας καλός αριθμός ηλεκτρονικών αγοραστών και χρηστών του Διαδικτύου επηρεάζονται να αναλάβουν δράση ελκυστικήκαι επιρροές βίντεο / εικόνες, ώστε να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε το καλύτερο που μπορείτε να έχετε.

3. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για διάφορες μηχανές αναζήτησης

Ως έξυπνος επιχειρηματίας, δεν θα ήταν λάθος να υποθέσουμε ότι γνωρίζετε ήδη ότι είναι ένας κινητός κόσμος στον οποίο ζούμε. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύουτης ημέρας και της ηλικίας τους περνούν περισσότερο χρόνο στις κινητές συσκευές τους, η οποία περιλαμβάνει smartphones και tablet, σε σύγκριση με την επιφάνεια εργασίαςυπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Για να μην χάσετε το μεγαλύτερο μέρος του κέικ στον ανταγωνισμό σας, φροντίστε να το βελτιστοποιήσετετον ιστότοπό σας για την προσαρμοστικότητα του κινητού.

Με άλλα λόγια, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι προσβάσιμος από κινητή συσκευή χωρίς επιπλοκές ή ενοχλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το δικό σουτο κοινό ή η αγορά-στόχος είναι σε θέση να πάρει κρίσιμες πληροφορίες ή να αγοράσει τα προϊόντα / υπηρεσίες σας εν κινήσει. Κάποιος δεν χρειάζεται ναπεριμένετε μέχρι να βρεθούν στο γραφείο, ώστε να μπορέσουν να παραγγείλουν κάποια πίτσα, αν υποτεθεί ότι πρόκειται για τη δουλειά σας. Το πολύ περισσότεροενός προβλήματος σχεδιασμού ιστοσελίδων, έχοντας μια φιλική προς το κινητό, έκδοση κινητού για την ιστοσελίδα σας, θα σας ανταμείψει όμορφα.

4. Μεταβείτε στο κινητό

Όσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Google είναι βασιλιάς των μηχανών αναζήτησης, ένας καλός αριθμός ανθρώπων προτιμούν και άλλες επιλογές όπως το Bing και το Yahoo,για να αναφέρω μόνο μερικούς. Δεν θέλετε να βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Για να έχετε καλύτερες αποδόσεις στην επένδυσή σας SEO, φροντίστε να υποβάλετετον ιστότοπό σας στους άλλους παίκτες της βιομηχανίας μηχανών αναζήτησης, τόσο για οργανικές όσο και για διαφημίσεις που πληρώνονται..Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν συνετόμάθετε ένα ή δύο πράγματα για το πώς οι διάφορες μηχανές αναζήτησης ταξινομούν ιστότοπους.

5. Κρατήστε το μάτι σας σε τοπικό SEO

Καθώς η φιλανθρωπία ξεκινάει στο σπίτι, μια επιχείρηση θα το κάνει μόλις στην ηλεκτρονική αγορά χωρίς μια στρατηγική νίκης για το τοπικό SEO, ειδικάαν πρόκειται για εκκίνηση. Ως σοφός επιχειρηματίας, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η τοπική αγορά μπορεί να καθορίσει εάν η επιχείρησή σας θα είναιή δεν θα είναι επιτυχής σε απευθείας σύνδεση πέρα ​​από τα σύνορα. Πρόκειται κυρίως για την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερης οργανικής κυκλοφορίας στον ιστότοπό σαςαπό τις τοπικές αναζητήσεις, η οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμη όταν πρόκειται για την ταξινόμηση μηχανών αναζήτησης.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, είναι καιρός να εξετάσετε τη χρήση τοπικών καταλόγων επιχειρήσεων. Εξουσίαοι κατάλογοι ιστότοπων όπως οι κίτρινες σελίδες, το Yelp και άλλοι ιστότοποι καταλόγων μπορούν επίσης να βρεθούν χρήσιμα. Είναι σημαντικό να διασφαλίζετε πάντα αυτόοι πληροφορίες της επιχείρησής σας σχετικά με τις τοπικές καταχωρίσεις παραμένουν συνεπείς και ακριβείς, ιδίως παρακολουθώντας τον τρόπο επικοινωνίας της επιχείρησής σας και τηςτα στοιχεία διεύθυνσης παρατίθενται σε διάφορες τοπικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες .

6. Μην περιμένετε μέχρι το περιεχόμενο του ιστότοπού σας να είναι παρωχημένο

Ναι, ίσως έχετε μεταφορτώσει κάποιες φανταχτερά άρθρα και περιεχόμενο ιστοσελίδας στον ιστότοπό σας στο παρελθόν. αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι ενημερώσειςδεν θα είναι απαραίτητο μέχρι το τέλος του χρόνου. Κάθε άτομο με κάποια βασική εκπαίδευση θα συμφωνήσει ότι κάποιες πληροφορίες θα καταστούν άσχετεςμε τον καιρό. Ειδικά όταν πρόκειται για το online κοινό και τους αγοραστές ιστού, δεν θέλετε να τους αφήσετε ελεύθερους. Ανεβάζοντας μερικές νέες πληροφορίες,το περιεχόμενο και τα σημαντικά δεδομένα κάθε μέρα θα κρατήσουν την επιχείρησή σας μπροστά στο παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για την κυκλοφορία ιστού και τη μηχανή αναζήτησηςβαθμολογίες. Απλά φροντίστε να παρέχετε πάντοτε ουσιαστικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που η αγορά-στόχος σας ή το κοινό θα βρείτε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.Πιστέψτε με, το περιεχόμενο είναι βασιλιά και δεν θα λυπηθείτε τις προσπάθειες SEO.

Παρόλο που δεν είναι καλά κατανοητό από πολλούς, SEO είναι ένα βασικό συστατικό της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση με online επιχειρήσεις. Με μια σαφή και οργανωμένη αναζήτησηστρατηγική βελτιστοποίησης κινητήρα, έρχεται περισσότερη επισκεψιμότητα, υψηλότερες βαθμολογίες της Google, περισσότερες πωλήσεις και περισσότερη ανάπτυξη για την επιχείρησή σας, ειδικά από την διαδικτυακή τηςλειτουργίες. SEO μπορεί να πάρει πολύ τεχνική και χρονοβόρα σε κάποιο σημείο, έτσι μπορείτε να θελήσετε να επενδύσετε σε μια επαγγελματική υπηρεσία SEO για να αξιοποιήσετε στο έπακροτης επιχείρησής σας στο διαδίκτυο Source .

November 27, 2017