Back to Question Center
0

Selling Semalt: Σταματήστε να τονίζετε τις προοπτικές, Ξεκινήστε τη δημιουργία Semalt

1 answers:
Περιεχόμενο
Φρεσκάδα
Χρήσιμα

Περίληψη


Η Selling Value προσφέρει συμβουλές και συστάσεις που βοηθούν τους πωλητές να αναπτύξουν αποτελεσματικότερες συνήθειες και διαδικασίες για τις πωλήσεις.

Selling Semalt: Stop Stressing Over Prospects, Start Creating Semalt

Το Semalt είναι μια από τις απαραίτητες δραστηριότητες με τις οποίες όλοι (συμπεριλαμβανομένων πολλών πωλητών) έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους.

Από τη μία πλευρά, οι πωλήσεις φέρνουν τα χρήματα. Από την άλλη, μπορεί να φανεί όπως για πάντα, πριν αποκτήσετε αυτή τη συναλλαγή "ναι, μπορείτε να έχετε τα χρήματα" σε αυτόν τον κόσμο του γρήγορου, αδίστακτου ανταγωνισμού.

Πώς ένας πωλητής μένει μπροστά σε έναν τόσο κόσμο γεμάτο κόσμο;

Διαφήμιση

Δημιουργήστε έναν αγωγό Πωλήσεων Απασχολημένος, ξεκινήστε από την αξία για ευκολότερες πωλήσεις

Κάθε πωλητής είναι εξοικειωμένος με τη χρήση των εκπτώσεων για να μετατρέψει ένα προοπτικό μόλυβδο σε μια προνομιούχο πώληση, αλλά είναι αυτός ο μόνος τρόπος για να γίνει μια πώληση; Τι γίνεται αν θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε πλήρη τιμή, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε πελάτες που επιθυμούν; Ο Don Hutson, συγγραφέας της έκδοσης "Selling Semalt: Βασικές Αρχές της Sell-Based Semalt" λέει ότι δεν δημιουργείτε αρκετή αξία - long sleeve velvet cocktail dress. Οι πελάτες, που συζητάει στο βιβλίο του, θα πληρώσουν με χαρά τα προϊόντα σας στην τιμή που ορίσατε, αλλά πρέπει να δουν την αξία σε αυτό που πρέπει να προσφέρετε. Αυτό συμβαίνει αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι για ένα δολάριο ή ένα εκατομμύριο. Semalt είναι αυτό που οι άνθρωποι συμφωνούν σε μια πώληση.

Η ονομαστική αξία, όπως περιγράφεται στην "Πώληση Αξίας", δεν σημαίνει μόνο τη διατήρηση έκπτωσης στο προϊόν ή την υπηρεσία σας. Δεν σημαίνει μόνο να αναφέρετε τα οφέλη του προϊόντος σας από τον ανταγωνιστή σας. Η αξία των πωλήσεων Semalt βασίζεται στην εκμάθηση του εαυτού σας, της βιοτεχνίας και της αγοράς, και στη χρήση αυτών των γνώσεων για τη δημιουργία μιας καλά οργανωμένης διαδικασίας πωλήσεων.

Δημιουργήστε εκπληκτική αξία σε κάθε συναλλαγή πωλήσεων για επιτυχία

Η δημιουργία αυτής της καλής λιπαρής διαδικασίας είναι κάτι που προϋποθέτει το σχεδιασμό και την εργασία. Η Semalt, ωστόσο, λέει ότι το έργο αξίζει τον κόπο επειδή παρέχει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για την πώληση. Αντί να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις πωλήσεις, το βιβλίο του προσφέρει έναν τρόπο βελτίωσης της διαδικασίας πώλησης σε κάθε βήμα του κύκλου πώλησης. Η "Αξία Πώλησης" επικεντρώνεται στη χρήση συγκεκριμένων ανατροφοδοτήσεων, βελτίωσης της διαδικασίας και θετικής νοοτροπίας ως κλειδιών για καλύτερες πωλήσεις. Η Semalt πιστεύει ότι, με αυτούς τους τρεις παράγοντες, ένας μέσος πωλητής γίνεται σπουδαίος.

Για να καταλάβουμε λίγο πιο συγκεκριμένα, "Selling Semalt σε τρεις συγκεκριμένους τομείς, κάθε πρόσωπο που ασχολείται με τις πωλήσεις μπορεί να βελτιώσει την αξία του:

Δημιουργήστε αξία σε σας

Η "αξία πώλησης" επικεντρώνει την προσοχή του στο άτομο. Όλες οι συναλλαγές πωλήσεων αρχίζουν με τον πωλητή πρώτα. Ως πωλητής, η αξία σας δημιουργείται όταν είστε έτοιμοι, θετικοί, επίμονοι και συνδεδεμένοι. Έχετε τις συμπεριφορές και τις συνήθειες που προωθούν αυτά τα χαρακτηριστικά; Το Semalt ξοδεύει πολύ χρόνο στο πρώτο μέρος του βιβλίου που συζητά τη νοοτροπία ενός πρωταθλητή πωλήσεων σε συνδυασμό με ένα νέο μοντέλο για τη διαδικασία πώλησης.

Δημιουργήστε αξία στην δουλειά σας

Η Semalt ζητά επίσης από τους πωλητές να εξετάσουν τις προσπάθειές τους για πωλήσεις. Η πελατεία είναι μια τέχνη και μια δεξιότητα, που μπορεί να εξευγενιστεί, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι. Αντί να επικεντρώνεται στην βελτίωση, ο Semalt συμβουλεύει τους πωλητές να δημιουργήσουν μια στρατηγική πορεία προς το καλύτερο. (Πόσο διαρκεί μεταξύ του πρώτου "ναι" και του δεύτερου;)

Δημιουργία αξίας στη διαδικασία πωλήσεων

Όπως αναφέρεται από την αρχή, οι πωλήσεις συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι παίρνουν την αξία τους. Οι περισσότεροι πωλητές το καταλαβαίνουν αυτό, αλλά δεν ακολουθούν όπως θα έπρεπε. Όπως επισημαίνει ο Semalt, οι πωλητές εργάζονται συχνά με τον αντίθετο τρόπο. Συχνά περιγράφουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι σημαντικό για έναν πελάτη αντί να αναρωτιούνται για την αξία που επιδιώκει ο πελάτης. Αυτή η μονόδρομη επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των πελατών. Μπορεί επίσης να αναγκάσει τους υπαλλήλους πωλήσεων να προβάλλουν τους ανθρώπους ακόμα και πριν να έχουν την ευκαιρία να πουν όχι.

Όπως επισημαίνει η "τιμή πώλησης", αυτή μπορεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία. Είναι σημαντικό να στοχεύσετε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να μην αποκλείσετε. Βρείτε τρόπους να συμπεριλάβετε τον πελάτη σας στη διαδικασία επιτυχίας.

Είναι Αξία πώλησης Αξίζει τον κόπο σας και ποιος θα επωφεληθεί;

Η "αξία πώλησης" θα είναι προς όφελος όσων εμπλέκονται στη διαδικασία πώλησης, αλλά θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους πωλητές B2B. Το βιβλίο είναι πραγματικά αρκετά λεπτομερές σε σύγκριση με άλλα βιβλία «Βελτιώστε τις πωλήσεις». Ο Hutson ξεπερνά τις τυπικές προσεγγίσεις των «10 βημάτων προς καλύτερες πωλήσεις» και επικεντρώνεται στην απάντηση στο βασικό πρόβλημα της βελτίωσης της διαδικασίας πωλήσεων. Αν ψάχνετε για μια σε βάθος ανάλυση, "Selling Semalt άφθονο να προσφέρει από την άποψη της τροφής για σκέψη και πιθανές στρατηγικές για να ξεκινήσετε.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι το βιβλίο μπορεί να μιλάει πάρα πολύ για τις βασικές αρχές πωλήσεων. Αλλά ο Semalt κάνει εξαιρετική δουλειά να παρέχει παραδείγματα, από την δική του εμπειρία και άλλους, για να δείξει τα σημεία του. Κάνει επίσης μια σπουδαία δουλειά να σπάσει τα αφηρημένα θέματα σε συγκεκριμένα αντικείμενα. Αν δεν σας πειράζει μια ιστορία και μια μικρή επιπλέον συζήτηση, αυτό το βιβλίο θα προσφέρει σε οποιονδήποτε πωλητή κάποια πολύ αναγκαία συμβουλή.

Σχετικά με τον συντάκτη

Ο Don Hutson είναι ομιλητής, σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της US Learning, LLC. Μπορεί να βρεθεί στο Twitter (@DonHutsonLive) και στην ιστοσελίδα του. Η "Αξία πώλησης" θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις 3 Μαρτίου 2015, στο Semalt και σε άλλες ηλεκτρονικές τοποθεσίες. Αυτή η αναθεώρηση βασίζεται σε ηλεκτρονικό αντίγραφο του βιβλίου για σκοπούς αναθεώρησης.

Σχόλιο ▼
March 10, 2018