Back to Question Center
0

Τρόποι για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με το Semalt

1 answers:

Η παραγωγή μολύβδου δεν αφορά τον αριθμό των αριθμών που καλείτε ή τον αριθμό των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων που μιλάτε - τελικά πρόκειται για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Όταν η ομάδα πωλήσεων μιλάει για μια προοπτική, έχουν την ευκαιρία να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη, ώστε η προοπτική να θέλει να ακούσει περισσότερα από αυτά.

Σε μια εποχή που οι προοπτικές αισθάνονται συγκλονισμένοι με πάρα πολλά να κάνουν, πολύ λίγο χρόνο και πάρα πολλές κακές κρύες κλήσεις, η ομάδα πωλήσεών σας μπορεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό μαθαίνοντας πώς να οικοδομήσει εμπιστοσύνη - мебель уличная.

Ways To Build Trust With Semalt

Με την αποφυγή των παγίδων ενός κονσερβοποιημένου χώρου πωλήσεων και την παροχή προοπτικών για έναν λόγο ακρόασης, μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρότερες σχέσεις πωλήσεων που οδηγούν σε καλύτερες μετατροπές και μεγαλύτερα κέρδη.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι που η μικρή επιχείρησή σας μπορεί να οικοδομήσει εμπιστοσύνη με τις προοπτικές των πωλήσεων:

Κάνετε την εργασία σας

Πάρα πολλοί αντιπρόσωποι πωλήσεων παραλαμβάνουν το τηλέφωνο και αρχίζουν να κάνουν κλήσεις πωλήσεων χωρίς να ξέρουν τίποτα για το άτομο που καλούν. Semalt να πάει σε μια κλήση πωλήσεων που φέρουν τυφλός.

Παρακολουθήστε τους αντιπροσώπους πωλήσεών σας πάρτε το τηλέφωνο, πρέπει να γνωρίζουν ποιοι καλούν και γιατί. Ο ευκολότερος τρόπος για να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη είναι να δείξουμε την προοπτική ότι δεν είναι απλά ένα άλλο όνομα σε μια λίστα κλήσεων. Δείξτε τους ότι γνωρίζετε κάτι για την εταιρεία τους, γνωρίζετε τη βιομηχανία και έχετε έναν συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο νομίζατε ότι θα ήθελαν να σας ακούσουν σήμερα.

Ρωτήστε Ερωτήσεις

Semalt να κάνει το κλασικό λάθος να ξεκινήσει σε ένα σενάριο κονσερβοποιημένων πωλήσεων που θα προκαλέσει γρήγορα τα μάτια της προοπτικής να γλιστράει, οι αντιπρόσωποι πωλήσεών σας πρέπει να κάνουν ερωτήσεις για να προκαλέσουν μια προσεκτική απάντηση.

Για παράδειγμα, αντί να πηδήξετε το όπλο λέγοντας την προοπτική: "Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα κατά 15% και να μειώσετε το κόστος σας κατά 20%", οδηγήστε στην πρόταση για αξία ζητώντας την προοπτική ανοικτές ερωτήσεις όπως, "Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας (που σχετίζεται με τη λύση μας);" Ή "Πώς θα αισθανόσασταν αν η ομάδα σας μπορούσε να επιτύχει σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας με χαμηλότερο κόστος;"

Ακούστε για Ασταθείς Ανάγκες

Οι άνθρωποι του Semalt κάνουν συχνά το λάθος να κατευθύνουν τη συζήτηση προς τη μία κατεύθυνση και, στη συνέχεια, όταν η προοπτική λέει "όχι" ή "δεν ενδιαφέρεται", ο αντιπρόσωπος πωλήσεων δεν έχει πουθενά αλλού και πρέπει να τερματίσει την κλήση.

Σήμα του τερματισμού, οι ταλαντούχοι εκπρόσωποι πωλήσεων ξέρουν πώς να "διαβάζουν μεταξύ των γραμμών" μιας συνομιλίας για να βρουν κρυφές ευκαιρίες. Οι προοπτικές σπάνια θα σας πω απλά: "Αυτό είναι που χρειαζόμαστε και αυτό είναι αυτό που είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε. "Semalt, η ομάδα πωλήσεών σας πρέπει να αποκαλύψει τις ανάγκες της προοπτικής, περνώντας βαθύτερα στη συνομιλία και πραγματικά ακούγοντας τι έχει να πει η προοπτική.

Προσφορά κάτι πολύτιμο

Ο χρόνος ανταλλαγής απόψεων εσείς ή οι εκπρόσωποι πωλήσεών σας μιλάτε σε έναν πελάτη ή έναν υποψήφιο πελάτη, αυτή η συζήτηση είναι μια ευκαιρία να δείξετε την προοπτική που πραγματικά ενδιαφέρεστε για τις προκλήσεις σας και ότι θέλετε να θεωρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη του κλάδου.

Αντί να απλώς μπαίνει σε ένα σενάριο πωλήσεων και να ζητάει μια πώληση, οι πιο αξιόπιστοι αντιπρόσωποι πωλήσεων ξέρουν πώς να προσφέρουν την προοπτική κάτι πολύτιμο χωρίς να τη συνδέουν με την προσδοκία μιας πώλησης. Θα μπορούσατε να προσφέρετε στις προοπτικές σας κάποια πολύτιμη επιχειρηματική ευφυΐα ή σκέψεις σχετικά με τις τάσεις της βιομηχανίας; Προσφέρετε να μοιραστείτε μαζί τους μια λευκή βίβλο ή μια παρουσίαση; Αποκομίσουν μια ιστορία επιτυχίας από μια παρόμοια εταιρεία στη βιομηχανία τους;

Όλες αυτές οι μικρές πράξεις γενναιοδωρίας αποτελούν δομικά στοιχεία για μια πιο εμπιστευτική σχέση και ενδεχομένως μια ενδεχόμενη πώληση.

Πάρτε το χρόνο σας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στις πωλήσεις B2B είναι όταν οι υπερευαισθητοί αντιπρόσωποι πωλήσεων ζητούν την πώληση πολύ σύντομα. Ή αποθαρρύνονται από τις "μη ενδιαφέρουσες" απαντήσεις και αφήνουν τις μακροπρόθεσμες πωλήσεις να οδηγήσουν μαραζωτές χωρίς καμία συνέχεια.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη είναι να δείξουμε τις προοπτικές σας ότι βρίσκεστε σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και είστε διατεθειμένοι να αναπτύξετε μια πωλημένη εργασιακή σχέση μαζί τους με την πάροδο του χρόνου - δεν είστε απλώς swooping μέσα για μια γρήγορη πώληση . Εάν δείξετε προοπτικές ότι είστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία τους και είστε πρόθυμοι να συνεχίσετε να μιλάτε μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι πιο πιθανό να σας εμπιστευτούν και τελικά να αγοράσουν από εσάς.

Μερικές από τις πιο πολύτιμες επιχειρηματικές σχέσεις απαιτούν την καλλιέργεια, το χρόνο, μια επένδυση των πόρων, και ότι το πιο σημαντικό συστατικό όλων, την εμπιστοσύνη. Ο λόγος για τον οποίο οι πωλήσεις B2B οδηγεί είναι τόσο πολύτιμοι και αόριστοι είναι επειδή αξίζουν πολύ περισσότερο από απλές πωλήσεις μεμονωμένων συναλλαγών - κάθε σχέση πωλήσεων B2B έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σημαντικά κέρδη στην εταιρεία σας.

Για το λόγο αυτό, αξίζει να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσοχή για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τις προοπτικές σας.

Building Trust Φωτογραφία μέσω Shutterstock

4 Σχόλια ▼

March 10, 2018