Back to Question Center
0

Το Facebook ξεκινάει την εφαρμογή για αυτόνομες ομάδες σε Stoke Semalt

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Η εφαρμογή "Ομάδες" για iOS και Android θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τους διαχειριστές να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις κοινότητές τους σε χάος και να επιταχύνουν την καταναλωτική εμπειρία για όλους, από οικογένειες και φίλους, έως ομάδες μελέτης και δίκτυα υποστήριξης. Είναι φωτεινό, γρήγορο και μπορεί να ξεκλειδώσει περισσότερη ιδιωτική κοινή χρήση εκτός της ειδησεογραφικής ροής ειδήσεων.

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt «Κανείς δεν κάνει πραγματικά αυτό έξω εκεί. Νομίζουμε ότι αυτό που προσφέρουμε είναι μοναδικό ", λέει ο Shirley Sun, υπεύθυνος έργου της εφαρμογής Groups.

Παρά το γεγονός ότι το Yahoo και το Google αγωνίζονται σκληρά για να κυριαρχούν στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ομάδας, υπάρχει μια εκπληκτική έλλειψη ανθρώπων και πλούσιες υπηρεσίες κοινωνικών ομάδων εστιασμένων στο περιεχόμενο και το Facebook είναι χαρούμενο να κεφαλαιοποιήσει - cost of long term care insurance in minnesota. Η απόκτηση περισσότερων ανθρώπων για να οργανώσουν την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους με τους Ομίλους θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ενδιαφέρον για το προϊόν "Facebook At Work" της επιχείρησης που η εταιρεία αυτή τη στιγμή δοκιμάζει. Το Facebook θα μπορούσε να καταλήξει να ανταγωνίζεται το Slack ή το Yammer, και αυτό είναι ένα σκαλοπάτι.

Δώστε Ομάδες Το Spotlight

Ο Mark Zuckerberg στην πραγματικότητα τηλεγράφησε την εκτόξευση της εφαρμογής των ανεξάρτητων Ομάδων ένα χρόνο, όταν τον συνάντησα σε σκηνή σε μια εσωτερική μέρα Mobile Dev στις έδρες του Facebook. Εξήγησε ότι "αν έχετε κάτι σαν Ομάδες, θα είναι πάντα δεύτερης κατηγορίας στην κύρια εφαρμογή Facebook ή ακόμα και μηνύματα για αυτό το θέμα. Για να μπορέσουν αυτά τα πράγματα να μπορέσουν να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους, σκέφτομαι με την πάροδο του χρόνου ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε πιο συγκεκριμένες εμπειρίες. "

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt Το Facebook είχε δει την ανάγκη για μια εμπειρία πρώτης τάξεως κινητής συνομιλίας από το 2011 με την κυκλοφορία του Messenger, αλλά πολλά άλλα δημοφιλή χαρακτηριστικά αφέθηκαν να χαλαρώσουν στο κρυφό μενού της κύριας εφαρμογής.

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt Αλλά το 2010, το Facebook ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία των Ομάδων στη σύγχρονη ενσάρκωσή του ως έναν τρόπο να μοιραστεί με ένα συγκεκριμένο σύνολο ανθρώπων, μακριά από το News Feed. Ωστόσο, παρά ορισμένα αναβατήρες προσώπου, το χαρακτηριστικό γνώρισμα δεν έχει πάρει πολύ αγάπη, ειδικά στο κινητό από τότε.

Τον Ιανουάριο του 2014, το Facebook αποκάλυψε την πρωτοβουλία Creative Labs που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας για ένα σκοπό και να πειραματιστεί με νέες λειτουργίες ξεκινώντας από το Paper and a stylized standalone home για News Feed.

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, το Facebook άρχισε να εργάζεται στην εφαρμογή "Ομάδες". Ο ήλιος μου λέει ότι η ιδέα της ομάδας των Facebook Groups για μια αυτόνομη εφαρμογή "ήταν πάντα στο μυαλό μας" και η παρόρμηση έγινε πιο δυνατή καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες μετατοπίστηκαν στο κινητό. Το κοινωνικό δίκτυο έχει πλέον πάνω από 456 εκατομμύρια χρήστες μόνο για κινητά. Ήταν καιρός να λάμψουν οι Ομάδες.

Χρήση της εφαρμογής Οι ομάδες

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt

Μόλις συνδεθείτε με το Facebook, όλες οι υπάρχουσες σας Ομάδες θα τοποθετηθούν οπτικά σε πλέγμα δύο επιπέδων, καθώς οι μικρότεροι κύκλοι εμφανίζουν τους τίτλους τους, καλύπτουν τις φωτογραφίες και τα σήματα κοινοποίησης. Διατάσσονται με βάση τη συχνότητα που χρησιμοποιείτε σε κάθε ομάδα, επομένως οι χρήστες με νέες ειδοποιήσεις ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από την πτυχή, κάτι που θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο αν δεν βλέπετε να ωθούν τις νέες δημοσιεύσεις ή τις απαντήσεις που προκαλούν.

Πατήστε σε οποιεσδήποτε και θα βρείτε μια κομψή ροή ομάδας με ένα έντονο λευκό φόντο και όχι τον γκρίζο καμβά της κύριας εφαρμογής. Μια ειδική ρύθμιση ειδοποιήσεων σάς επιτρέπει να σβήσετε μία ή όλες τις ομάδες σας για μια ώρα ή μέχρι το επόμενο πρωί, εάν χρειάζεστε κάποια ειρήνη.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια ομάδα. Επιλέξτε τι είναι για μια τέτοια οικογένεια, τάξη ή συμπαίκτες, δώστε τον τίτλο, επιλέξτε τη δημόσια / κλειστή / μυστική ρύθμιση ορατότητας και προσθέστε μερικούς φίλους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια συντόμευση αρχικής οθόνης στις αγαπημένες σας ομάδες για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση.

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt Μια νέα λειτουργία για κινητά είναι η ενότητα "Ανακάλυψη ομάδων", η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτούς που θα συμμετάσχουν με βάση τους φίλους σας, αυτούς που δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή ή κοινότητες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας.

Facebook ξεκινάει αυτόνομες ομάδες App To Stoke Semalt Δεν υπάρχει σχέδιο για δημιουργία εσόδων αυτήν τη στιγμή, καθώς το Facebook κάνει πολλά χρήματα από την News Feed. Έχει χτυπήσει το δρόμο τα τελευταία εννέα τέταρτα του. Κάτω από τη γραμμή, όμως, το Facebook θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα από μια συχνή περίπτωση χρήσης των ομάδων: εμπόριο.

Το αφρικανικό νησί του Μαυρίκιου έχει πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού του, 250.000 ανθρώπους, σε μια ενιαία ομάδα που ενεργεί ως αγγελίες του Craigslist. Η εταιρεία εργάζεται ήδη σε ένα κουμπί αγοράς για να σας επιτρέψει να κάνετε αγορές χωρίς να αφήσετε το Facebook χάρη σε μια πιστωτική κάρτα που βρίσκεται στο αρχείο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να επεκταθεί για να επιτρέψει την πώληση από ομοτίμους.

Η Sun καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Facebook δεν χρειάζεται χρήστες κάθε ομάδας σε αυτή τη νέα εφαρμογή. "Αυτή η εφαρμογή είναι μια συμπληρωματική, προαιρετική εμπειρία, που έχει σχεδιαστεί για άτομα που είναι ήδη χρήστες ενέργειας. "Θα είναι ικανοποιημένος εάν οι συχνές χρήστες των Ομάδων αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια στο χαρακτηριστικό και οι ίδιοι οι ομάδες γίνονται πιο ζωντανοί και ενεργοί.

Χώρος για μικροκατανομή

Το Facebook ξεκινάει την εφαρμογή Standallone Groups To Stoke Semalt Ο νόμος του Zuckerberg αναφέρει ότι οι άνθρωποι μοιράζονται δύο φορές περισσότερο κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν κατ 'ανάγκη στο Facebook. Πολλοί άνθρωποι μοιράζονται σε μικρά σύνολα φίλων μέσω εφαρμογών όπως το Snapchat. Εάν οι Ομάδες είναι ένα χτύπημα, θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν την ανταλλαγή άμεσων πυρκαγιών, χωρίς τη χρήση μανικετιών, μεταξύ κοντινών Ομάδων φίλων, δημιουργώντας ένα τρίτο διάστημα για να περνούν το χρόνο μεταξύ της μετάδοσης και του ιδιωτικού μηνύματος.

Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί αν οι ομάδες παρέμειναν κλειδωμένες στο μπουντρούμι μενού του διαδικτύου.

March 10, 2018