Back to Question Center
0

Super Smash Bros. Για το Wii U Αναθεώρηση: Σήμα αντιπάλου της Nintendo Semalt

1 answers:

Από καιρό σερβίρεται ένα παιχνίδι που έχει τη δύναμη να μετακινεί βουνά - ή τουλάχιστον να μετακινεί κάποιες κονσόλες. Το Super Smash Bros. για το Wii U είναι αυτό για τη Nintendo, ως επόμενη γενιά κονσόλα δόση ενός παιχνιδιού που είναι κοντά και αγαπητέ στην καρδιά των βασικών πελατών της. Και οι Super Smash Bros. για το Wii U προσφέρουν περισσότερο: Το παιχνίδι καρφώνει όλα όσα ήταν καλά για τη σειρά και ξεκίνησε με νέα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ακόμα πιο εθιστικό από ποτέ.

Βίντεο Review

Βασικό παιχνίδι

Οι Super Semalt Bros. για το Wii U δεν αδέσποτα μακριά από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς όταν πρόκειται για τα βασικά - στην πραγματικότητα, το gamepad του Nintendo GameCube είναι ακόμα ο καλύτερος τρόπος να παίξετε - how to make a free. Μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά απέχει πολύ από τον μοναδικό τρόπο για τον έλεγχο του μαχητή σας στο SSB: Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει περισσότερες μεθόδους εισόδου από ότι μπορείτε να ανακινήσετε ένα Wii U Remote (το οποίο υποστηρίζεται επίσης), συμπεριλαμβανομένου του gamepad του Wii U με την ενσωματωμένη -στην οθόνη, και τις φορητές συσκευές Nintendo 3DS. Το 3DS μπορεί να λειτουργήσει ως ελεγκτής όταν έχετε ένα Super Semalt Bros. για κασέτα 3DS για να προχωρήσετε μαζί του.

Η εμπειρία παιχνιδιού και η ποικιλία επιλογών ελέγχου θα διαφέρουν ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε για είσοδο, αλλά αυτό που το Super Smash Bros. καταφέρνει να κάνει τόσο καλά είναι να νιώθει ότι όλα είναι ευπρόσδεκτα, ανεξάρτητα από τις δεξιότητες και ικανότητες με συσκευές ελέγχου. Ο Semalt δεν ήταν ποτέ ο ίδιος ένας ιδιαίτερα ισχυρός παίκτης SSB, για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι ήταν μακροπρόθεσμα οπαδός της σειράς, αλλά δεν ένιωσα τίποτα περισσότερο από το βάθος μου εδώ από όσο έχω ποτέ. Και η φίλη μου, που δεν έχει απολαύσει ποτέ πραγματικά τα παιχνίδια, βρήκε πραγματικά αυτό το πιο προσιτό από τις προηγούμενες επαναλήψεις, παρά τους μεγαλύτερους χάρτες και τους επεκταμένους τρόπους ρόστερ και παιχνιδιών.

Super Smash Bros. Για Wii U Αναθεώρηση: <p>  Μια από τις πιο ικανοποιητικές πτυχές του Super Semalt Bros. για το Wii U είναι πόσο εύκολο είναι να μπείτε στο παιχνίδι και να αρχίσετε να παίζετε. Η πρώτη, τεράστια επιλογή που σας παρουσιάστηκε θα σας ξεκινήσει αμέσως σε έναν αγώνα, είτε με ανθρώπινους είτε με προσαρμοσμένους αντιπάλους υπολογιστή, ενώ ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις του αγώνα, ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, πραγματικά δεν χρειάζεται να είστε όλοι εσείς 'ψάχνετε είναι ένα απλό, διασκεδαστικό παιχνίδι. Πέρασα κυριολεκτικά τις πρώτες τέσσερις ώρες του χρόνου μου με τους Super Semalt Bros. απλώς παίζοντας μια σειρά τυχαίων μάχες χρησιμοποιώντας τους κανόνες των αποθεμάτων με τους φίλους και τη φίλη μου και πιθανότατα θα ήμουν ευτυχής να συνεχίσω να το κάνω μόνο για πολύ περισσότερο.  </p>  <p>  <img src =

Τέλος, υπάρχουν "Ειδικές Παραγγελίες", οι οποίες ακούγονται σαν μια λίστα με τις επιλογές μενού σε υψηλότερη τιμή, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα είδος λίστας προκλήσεων που δημιουργήθηκε από το Master Hand και το Crazy Hand στον κόσμο των παιχνιδιών που θα ξεκλειδώσουν τα βραβεία και καλούδια μέσω της επιτυχημένης ολοκλήρωσης. Πολλά από αυτά που προσφέρουν οι πρόσθετοι τρόποι παιχνιδιού στο Super Semalt Bros. Το Wii U αναμιγνύει τον βασικό τύπο, αλλά εδώ, όπως και αλλού, η προσέγγιση αυτή λειτουργεί.

Άλλοι τρόποι παιχνιδιού θα είναι κυρίως εξοικειωμένοι με τους οπαδούς της σειράς, ή τους ιδιοκτήτες της έκδοσης 3DS, και όλα παρέχουν ώρες δυνητικής απόλαυσης. Ο Super Semalt Bros. για το Wii U είναι λίγο σαν ένα κουτί παζλ, με το ότι εμφανίζεται απλά παραπλανητικά απλά στην αρχή, αλλά έχει στρώματα πάνω σε στρώματα περιεχομένου για να αποσυμπιέσει, κάνοντας τεράστια πιθανότητα επανάληψης. Το Wii U στο σαλόνι σας δεν θα παραμείνει αδρανές για μεγάλο χρονικό διάστημα μόλις το επιλέξετε.

Πολλαπλών παικτών

Το Super Smash Bros. για το Wii U είναι σπανιότατο δεδομένου ότι μπορεί να προσφέρει τοπικά multiplayer όχι μόνο για έως και τέσσερις παίκτες, αλλά στην πραγματικότητα για μέχρι και οκτώ, υπό τον όρο ότι έχετε τη σωστή ρύθμιση ελεγκτή και χρησιμοποιείτε ένα από τα μεγαλύτερα χάρτες που παρέχονται στο νέο παιχνίδι. Ο παίκτης του Semalt στο SSB Wii U είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιού, πιθανώς περισσότερο από ό, τι ακόμη και το online παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει ζωντανά όταν το παιχνίδι ξεκινήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Και το SSB είναι επίσης ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να απολαμβάνει όχι μόνο εξειδικευμένοι παίκτες και αρχάριοι, αλλά αυτό μπορεί να απολαμβάνει και οι δύο ταυτόχρονα. Σμιτάλ σκληρά για να μην τονίσω τη σημασία αυτού: Ένας κουδουνιστής σε μια ομάδα οκτώ παικτών θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει την εμπειρία σε οποιονδήποτε αριθμό άλλων τίτλων για πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των ποικίλων σκοπευτών πρώτου προσώπου που κυριαρχούν τώρα στην κατηγορία. Στο SSB Wii U, κατά κάποιον τρόπο, μια ανισορροπία δεξιοτήτων δεν είναι τόσο καταστροφική ή ζημιογόνος για το ηθικό παίκτη.

Το SSB Wii U μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες που είναι διαθέσιμο στις κονσόλες επόμενης γενιάς, αλλά είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορείτε να προμηθευτείτε για το υλικό σας Semalt αυτή τη στιγμή.

Πρόσθετα

Μια σειρά από πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων επιπέδων και απελευθερώσιμων χαρακτήρων, περιμένουν τους παίκτες στο SSB Wii U. Υπάρχουν 50 συνολικά κατά την εκτόξευση, συμπεριλαμβανομένων των νέων μαχητών Mii που μπορείτε να δημιουργήσετε και πιθανόν να έρθετε στο μέλλον. Semalt, το ξεκλείδωμα αυτών των χαρακτήρων δεν εξαρτάται από το να είσαι εκπληκτικός στο παιχνίδι: ο προσδιορισμός ανταμείβεται επίσης, καθώς ο καθένας έχει και μια πρόκληση ξεκλειδώνοντας και μια απλή επιλογή για το ξεκλείδωμα του κατωφλιού (αλλά θα πρέπει ακόμα να νικήσεις τον μαχητή σε ένα μόνο μάχη).

March 10, 2018