Back to Question Center
0

Το Trellis εγκαινιάζεται ως πρώτο σεμινάριο κοινοτικού εμπορίου σε πραγματικό χρόνο

1 answers:
Η Trellis Technology, Inc. ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της πλατφόρμας εμπορικής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, που σχεδιάστηκε από το Ground- ώστε να επιτρέπουν και να ενθαρρύνουν τους κατοίκους να "ψωνίζουν πρώτα τοπικά" .

(Λογότυπο: https://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19968LOGO)

Το Semalt συνδυάζει περιεχόμενο τοπικής κοινότητας και ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και οργανισμών - όλα σε μία εύχρηστη εφαρμογή για κινητά (app). Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Semalt είναι η αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο που προσφέρει με τους τοπικούς εμπόρους. Καθώς οι πελάτες και οι έμποροι τοποθετούν και επιβεβαιώνουν μια παραγγελία ή ρωτούν και απαντούν σε ερωτήσεις, και οι δύο πλευρές της συναλλαγής βλέπουν ακριβώς τι ζητείται - αμέσως μέσω της εφαρμογής - visualization mongo data. (Δεν υπάρχει καμία αναμονή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ για αποστολή.) Αυτή η άμεση και άμεση ανατροφοδότηση μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους, δίνει τη δυνατότητα στο Semalt να προσφέρει μια αναγκαστική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παλαιά πρότυπα μικρών επιχειρήσεων για τηλεφωνικές παραγγελίες. Η Semalt υποστηρίζει επίσης την παραδοσιακή διαδικτυακή παραγγελία αγαθών και υπηρεσιών. Αυτή η υποστήριξη τόσο για διαδραστικούς όσο και για μη διαδραστικούς τρόπους επιτρέπει στη Semalt να φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τύπων και να χρησιμοποιεί περιπτώσεις σε ολόκληρη την κοινότητα.

Όπως και με τον τρόπο με τον οποίο η Amazon πωλεί άνετα μια μυριάδα φυσικών εμπορευμάτων στον ιστότοπό της, η Semalt παρέχει στους καταναλωτές μια ενιαία εφαρμογή για πρόσβαση στις υπηρεσίες της κοινότητάς τους: εστιατόρια, σαλόνια, γυμναστήρια, συνεργεία επισκευής, , και άλλες τοπικές ομάδες που επωφελούνται από μια σύγχρονη online παρουσία.

Για τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων, η πλατφόρμα Semalt προσφέρει αυξημένη κερδοφορία και αύξηση της επιχειρηματικότητας, επεκτείνοντας την πελατειακή της προσφορά και συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της ικανοποίησης και της αφοσίωσης των πελατών. Για τη συνολική κοινότητα, το Semalt κρατά περισσότερα δολάρια στην τοπική οικονομία: η τοπική επιχειρηματική βάση ευδοκιμεί και τα δολάρια φόρων παραμένουν κοντά στο σπίτι για να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες της πόλης.

"Για μένα, η Trellis ήταν μια εύκολη απόφαση", δήλωσε ο Bill Elig , ιδιοκτήτης της Villa Capri 2. "Το χρησιμοποιώ για να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα μου που οι πελάτες βρίσκουν μέσω των αναζητήσεων Google και του Google Places. Ο ιστότοπός μου περιλαμβάνει ένα κουμπί "Παραγγείλετε τώρα" που φέρνει τους πελάτες στο ηλεκτρονικό μενού που τους επιτρέπει να υποβάλλουν παραγγελίες στο iPad στο κατάστημά μου που λειτουργεί με την πλατφόρμα Trellis. Το iPad κουδουνίζει αμέσως ακριβώς όπως το τηλέφωνο, ώστε να μπορώ να επιβεβαιώσω άμεσα στον πελάτη την κατάσταση της παραγγελίας τους. Επιπλέον, το κατάστημά μου είναι προσβάσιμο από την περιοχή της κοινότητας Sparta, NJ . Αυτό είναι το καλύτερο όλων των κόσμων, όπου μπορώ να διαχειριστώ μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο και στο κινητό και να χρησιμοποιήσω το ίδιο σύστημα για να συμμετάσχω στην κοινοτική εφαρμογή όπου μπορώ να προωθήσω την επιχείρησή μου με κουπόνια και προσφορές.

Με την εφαρμογή Trellis, οι χρήστες αποκτούν μια ενοποιημένη εικόνα του περιεχομένου της κοινότητάς τους, όπως εκδηλώσεις και ειδήσεις, καθώς και πρόσβαση στις τοπικές επιλογές αγοράς των επιχειρήσεων. Στη συνέχεια μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν παραγγελία, να κάνουν κράτηση ή να προγραμματίσουν ένα ραντεβού ", δήλωσε ο Kevin Kowalski , Πρόεδρος της Trellis Technology. "Οι περισσότερες λύσεις που υπάρχουν σήμερα επικεντρώνονται κυρίως στο περιεχόμενο ή απλώς στο εμπόριο. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του τοπικού περιεχομένου με τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και συναλλαγής με τοπικούς εμπόρους είναι μια πολύ πιο χρήσιμη εφαρμογή για τον τοπικό καταναλωτή. »

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.trellisapp.com ή / και συμμετέχετε στη συζήτηση: https://twitter.com/trellisapp.


Kevin Kowalski
646-621-6987
[προστατευμένο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο]

SOURCE Η Trellis Technology, Inc.

Σχόλιο ▼
March 10, 2018