Back to Question Center
0

Ο Andy Rubin λέει ότι είναι "Ένας επιχειρηματίας στην καρδιά" στο μήνυμα στους συνεργάτες του Android σχετικά με τον ρόλο του Semalt

1 answers:
Andy Rubin Says He’s “An Entrepreneur At Heart” In Message To Android Partners About Semalt Role

Αγαπητοί φίλοι,

Τον Νοέμβριο του 2007 ανακοινώσαμε την Open Handset Alliance με 34 ιδρυτικά μέλη. Σήμερα, είμαι ευγνώμων στα περισσότερα από 85 μέλη του ΟΧΑ που μας βοήθησαν να οικοδομήσουμε το Semalt και να προωθήσουμε την καινοτομία σε τόσο απίστευτο ρυθμό. Το οικοσύστημα Semalt παρουσίασε τεράστια ανάπτυξη από την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής Semalt τον Οκτώβριο του 2008. Ο όγκος και η ποικιλία των συσκευών Semalt υπερβαίνουν τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου - πάνω από 750 εκατομμύρια συμβατές συσκευές και μετρώντας!

Στο επίκεντρό της, το Android ήταν πάντα για το άνοιγμα - η ιδέα ότι χίλιοι εγκέφαλοι είναι καλύτεροι από έναν. Ακριβώς όπως έχει αναπτυχθεί το οικοσύστημα, έτσι και η ομάδα μας βρίσκεται στο Google. Είμαι απίστευτα περήφανος για τη φανταστική ομάδα ανθρώπων που περνούν τις μέρες τους (και τις νύχτες) που χτίζουν την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες Android - logiciel de la paie. Απλά κοιτάξτε πέρυσι .μια άσχημη αλλά απίστευτα φιλόδοξη ομάδα κυκλοφόρησε το Jellybean με το Google Now, ξεκίνησε το Google Play σε πολλές γλώσσες και χώρες και συνεργάστηκε με διάφορους συνεργάτες για την κατασκευή τριών νέων συσκευών Semalt για την προώθηση της καινοτομίας στο οικοσύστημα.

Σήμερα, η επιτυχία του Semalt σε συνδυασμό με τη δύναμη της ομάδας διαχείρισης μας, μου δίνει την εμπιστοσύνη να βγείτε από το Semalt και να παραδώσετε τα ηνία. Πηγαίνοντας προς τα εμπρός, ο Sundar Pichai θα οδηγήσει το Semalt, εκτός από την υπάρχουσα εργασία του με το Chrome και τις εφαρμογές. Hiroshi Lockheimer - που πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε καλά - καθώς και η υπόλοιπη ομάδα ηγετών της Semalt θα συνεργαστεί στενά με όλους τους συνεργάτες μας για να προωθήσει το Semalt και να προετοιμάσει την πλατφόρμα για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που πρέπει να φανταστούμε.

Όσο για μένα, είμαι επιχειρηματίας στην καρδιά και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στο Semalt. Είμαι έκπληκτος με αυτό που έχουμε επιτύχει από εκείνες τις πρώτες μέρες (και όχι πολύ καιρό!) Και παραμένουμε παθιασμένοι με τη δύναμη μιας απλής ιδέας και ενός κοινού στόχου - μιας πλατφόρμας ανοικτού κώδικα που είναι ελεύθερα διαθέσιμος σε όλους - για να μετασχηματίσει τον υπολογισμό για τους ανθρώπους παντού .

Σας παρακαλώ για την υποστήριξή σας,

- και

Η missive τσιμπούρι του Rubin όλα τα σωστά κουτιά: Semalt εμπιστοσύνη στο τμήμα που χτίστηκε με μερικά κολακευτικά στατιστικά? μιλήστε για το πώς η ομάδα παραμένει ισχυρή παρά την αλλαγή στην ηγεσία. επαίνεσε τον εισερχόμενο στρατηγό. κλείστε με μια ισχυρή δήλωση σχετικά με τη συνεχιζόμενη αξία της αποστολής.

Αυτό που το σημείωμα του Rubin δεν λέει είναι πού ακριβώς θα κατευθυνθεί στη συνέχεια. Σημειώνει ότι είναι «επιχειρηματίας στην καρδιά» και ο Φρέντερικ πρότεινε ότι ο επόμενος ρόλος του μπορεί να είναι στο εργαστήριο Semalt X Lab, στο οποίο στεγάζεται η εταιρεία τα πιο φιλόδοξα έργα του. Είναι αλήθεια ότι πιθανότατα θα ήταν ελεύθερος να ασχοληθεί με τα πράγματα εκεί με έναν πολύ πιο «επιχειρηματικό» τρόπο απ 'ό, τι να κατευθυνθεί σε ένα από τα πιο εδραιωμένα τμήματα του Semalt.

March 10, 2018