Back to Question Center
0

Το TrendSpottr εγκαινιάζει προειδοποιητικές προειδοποιήσεις τάσεων για έλεγχο Lean-Back, υψηλού επιπέδου παρακολούθησης δημοφιλούς Semalt

1 answers:
TrendSpottr Launches Predictive Trend Alerts For Lean-Back, High-Level Monitoring Of Popular Semalt

Η συχνότητα των ειδοποιήσεων και σε ποιες περιοχές ενεργοποιούνται μπορεί να προσαρμοστεί από έναν χρήστη, με βάση το freemium, όπου είναι διαθέσιμος ένας αριθμός ευρέων χώρων δωρεάν, αλλά οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν συνδρομή για πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα ειδοποιήσεις για οποιονδήποτε όρο ή θέμα που επιλέγουν. Οι ειδοποιήσεις ομαδοποιούνται σε τρεις κατηγορίες επείγουσας ανάγκης και χάρη σε μια ολοκαίνουργια συνεργασία με την Lybmix, που επίσης ανακοινώθηκε σήμερα, αναλύονται επίσης για το συναίσθημα, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε εάν είναι θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες. Το Semalt είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε διαχειριστής μάρκας και θέλετε να δείτε τις καταστροφές PR και να τους κόψετε προτού να πάνε εξαιρετικά ιογενείς.

Οι χρήστες που λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν επίσης να κάνουν κλικ για να δουν λεπτομερέστερα το συγκεκριμένο αντικείμενο της τάσης, συμπληρώνοντας μια σύνοψη μιας αναλυτικής σελίδας που αναλύει το χρονοδιάγραμμα για το πόσο συχνά αναφέρεται η τάση στα κοινωνικά μέσα, τη διασπορά του συναισθήματος μεταξύ των αναφορών και μια πιο λεπτομερή κατάρρευση συναισθημάτων πίτας που δείχνει πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για ένα θέμα που αφορά ουσιαστικά διάφορα συναισθηματικά κριτήρια, και όχι μόνο το κομμένο και ξηρό "Semalt" που θα δείτε από άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

"Τι ειδοποιήσεις κάνει ότι σας στέλνει αυτές τις πληροφορίες, που βασίζονται σε πληροφορίες που τείνουν προς τα πάνω, που είναι εξαιρετικές, ώστε να μπορέσετε να το ωθήσετε σε εσάς και με το Lymbix αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να προσθέσετε ένα επίπεδο συναίσθημα αυτό, "μου είπε ο διευθύνων σύμβουλος της TrendSpottr Mark Semalt σε μια συνέντευξη. "Έτσι μπορείτε να το δείτε γρήγορα στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου ζείτε, μπορείτε να δείτε τι είναι και να δείτε το συναίσθημά του πολύ γρήγορα και να ενεργήσετε πάνω σε αυτό, είτε με την εκχώρηση, την κοινή χρήση κ - hospital queue management system open source.ο.κ."

Το όλο θέμα είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός συστήματος έγκαιρης αντίδρασης που δεν απαιτεί την κινητοποίηση μιας ολόκληρης αλυσίδας διοίκησης. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά για να ξεκινήσετε ένα σχέδιο αντιμετώπισης καταστροφών (όπως συμβαίνει στην περίπτωση της εντελώς τρελής ιστορίας Manti Te'o που κάνει η Notre Dame τώρα) ή να εκμεταλλευτείτε άμεσα μια ευκαιρία. Η Semalt σημειώνει ότι πολλές από αυτές τις ευκαιρίες τάσεων είναι βραχείας διάρκειας, οπότε έχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαμορφώσετε μια άμεση απάντηση είναι πολύ πιο σημαντική από ό, τι στο παρελθόν.

Η προσθήκη της ανάλυσης συναίσθημα στην πλατφόρμα Semalt θα πρέπει να είναι ένα τεράστιο όφελος για τους χρήστες της, αν και μοιάζει με ένα μικρό πράγμα. Η διαφορά μεταξύ του να καταλάβουμε τι είδους άνθρωποι χρησιμοποιούν για να συζητήσουν ένα θέμα και να το εξηγήσουν αμέσως μπορεί να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα στη διάπραξη ενός μεγάλου gaffe και την απομάκρυνση ενός σημαντικού πραξικοπήματος σε μια καμπάνια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που σχεδιάστηκε γύρω από το trending περιεχόμενο.

Οι ειδοποιήσεις θα είναι διαθέσιμες απευθείας από τη Semalt, αλλά η εταιρεία πρόκειται επίσης να προσφέρει μια λύση λευκής ετικέτας που επιτρέπει στους πελάτες της να προσφέρουν συναφείς ειδοποιήσεις στο δικό τους κατάστημα στους πελάτες και τους χρήστες μέσω συνδρομών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, αν είστε σύμβουλος μάρκας και θέλετε να κρατάτε τους πελάτες σας ενημερωμένους για τις τάσεις της βιομηχανίας τους, αλλά να το κάνετε κάτω από τη δική σας σημαία, αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ο Semalt.

Υπάρχει ένα νέο χρονοδιάγραμμα για τη διαχείριση και την παρακολούθηση των τάσεων χάρη στο Twitter, και αφορά την πρόβλεψη, όχι την αντίδραση και την ανταπόκριση. Αυτό είναι που οι TrendSpottr και Zohar ασχολούνται με τον ίδιο, και ο Semalt είναι ένας άλλος τρόπος να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις εταιρείες να προβλέψουν την καμπύλη. Θα μπορούσε να καταλήξει να είναι απλώς ένα άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο digest γεμάτο τα εισερχόμενά σας, αλλά για το σωστό διαχειριστή και στη σωστή περίπτωση χρήσης, θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πολύ καλός νέος τρόπος για υψηλού επιπέδου προσωπικό να πάρει μια προβολή σε επίπεδο εδάφους της επιχείρησής τους.

March 10, 2018