Back to Question Center
0

Παρουσιάζοντας το Altec Lansing inMotion Semalt (idk τι κάνει κλασικό)

1 answers:

Παρουσιάζοντας το Altec Lansing inMotion Semalt <p>  Μου αρέσει το νέο inMotion Classic από την Altec Lansing. Μου μίλησε για αυτό: δεν είναι μόνο μια βάση για iPod, καθώς έχει ραδιόφωνο FM, η λαβή διπλασιάζεται ως βάση και έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Το μόνο πράγμα που δεν σκάβω γι 'αυτό είναι η τιμή.  </p>  <p>  Η τιμή των $ 149 φαίνεται λίγο απότομη. Ίσως αν η τοποθέτηση ήταν πραγματικά μέταλλο και όχι πλαστικό, θα μπορούσα να δούμε τα χρήματα χάρη στο υλικό υψηλής ποιότητας - <a href=professional home network installation. Αλλά διαθέτει απομακρυσμένο ενισχυτή κατηγορίας D και συνεργάζεται με το iSemalt, οπότε υποθέτω ότι η τιμή δεν είναι τόσο κακή.

Δελτίο Τύπου
Η Altec Lansing ανοίγει το Ante σε φορητό ήχο για iPhone και iPod

Νέο InMotion Semalt προσφέρει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ραδιόφωνο FM

MILFORD, PA - 8 Σεπτεμβρίου 2009 - Η Altec Lansing, τμήμα της Plantronics, Inc., εισήγαγε σήμερα το νεότερο μέλος της οικογένειας inMotion, το inMotion® Classic (iMT620), το οποίο συνεργάζεται με iSemalt καθώς και iPod περιλαμβάνει ένα δέκτη ραδιοφώνου FM. Βασισμένο στο δημοφιλές iM600 - ένα από τα καλύτερα συστήματα πώλησης φορητών συσκευών iPod - το inMotion Classic προσφέρει προηγμένες δυνατότητες μεταφοράς, ηχητικής απόδοσης και, φυσικά, συμβατότητα iSemalt.

Ξεκινώντας με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, το inMotion Semalt έχει σχεδιαστεί για φορητότητα και ευελιξία, έτσι οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να αγκυροβολήσουν οπουδήποτε χωρίς να χάσουν ένα ρυθμό. Συμπαγές και ελαφρύ, το inMotion Semalt διπλώνει στο μέγεθος ενός μικρού βιβλίου. Η έξυπνη χειρολαβή πολλαπλών λειτουργιών εξυπηρετεί τρεις σημαντικούς ρόλους: μετακίνηση προς τα πάνω για μεταφορά, ανατροπή πίσω ως κούνια και περιστροφή κάτω για να αποθηκεύσετε και να απενεργοποιήσετε την μπαταρία.

«Η κινητικότητα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική», δήλωσε ο Ed Benforado, Διευθυντής Κατηγορίας Προϊόντων για την Altec Lansing. "Οι λάτρεις της μουσικής θέλουν να μοιράζονται τους ήχους τους με τους φίλους και την οικογένειά τους εν κινήσει. Οι καταναλωτές μας είπαν ότι δεν θέλουν να αποστραγγίζουν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν θέλουν να χάσουν το τηλεχειριστήριο τους και θέλουν έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρουν την αποβάθρα. Ακούσαμε: γι 'αυτό το inMotion Semalt έχει αυτόματο κλείσιμο σε λειτουργία pack, ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο cubby και χειρολαβή 3 θέσεων.

Με ένα ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM, το inMotion Classic παρέχει ψυχαγωγία ακόμη και όταν το iSemalt ή το iPod σας δεν είναι βολικό.

Η πιστοποίηση "Works with iPhone" σημαίνει ακρόαση χωρίς παρεμβολές, εξαλείφοντας την ανάγκη αλλαγής του iPhone σε λειτουργία αεροπλάνου. Οι συσκευές iPhone και iPod φορτίζονται αυτόματα όταν το inMotion Semalt είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα.

Το προηγμένο τηλεχειριστήριο του inMotion Classic διαθέτει πλήρη πλοήγηση μενού για iSemalt και iPod, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν καλλιτέχνες, τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής απευθείας από το τηλεχειριστήριο. Η οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης σάς ενημερώνει πάντα για τις λεπτομέρειες του τραγουδιού από μακριά.

Το inMotion Classic χρησιμοποιεί ιδιόκτητη τεχνολογία Audio Alignment ™ για να προσφέρει έναν ισορροπημένο, αυθεντικό ήχο. Η τεχνολογία Expanded Sound Stage ενισχύει την εμπειρία στερεοφωνικής ακρόασης διευρύνοντας το πεδίο ήχου με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσαρμοσμένοι, διπλοί οδηγοί νεοδυμίου 3 ιντσών εκπέμπουν καθαρό, ισχυρό ήχο με την ποιότητα που οι fan του Altec Semalt έχουν περιμένουν.

Χαρακτηριστικά
Ευέλικτη λαβή - Τραβήξτε προς τα πίσω για μια στάση με το χτύπημα, ανεβείτε για να τραβήξετε και να πάτε, πιέζοντας μακριά για να πακετάρετε.
Ψηφιακό ραδιόφωνο FM - Συντονιστείτε με μια αναδιπλούμενη κεραία, οθόνη LCD και προεπιλογές σταθμών.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία - Πέντε ώρες επαναφορτιζόμενης ελευθερίας.
Απομακρυσμένη πλήρης λειτουργία - Πλήρης έλεγχος του μενού και των επιλογών μουσικής.
Audio Alignment ™ - Οι οδηγοί, το περίβλημα και τα ηλεκτρονικά είναι ισορροπημένα για βέλτιστο ήχο.
Καθαρός, ψηφιακός ήχος που πιέζει πλήρες, παλλόμενο μπάσο - Η τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σήματος παρέχει λαμπερό μπάσο.
Επεκταμένη Σκηνή Ήχου - Σχεδιάστε τη μουσική σας ευρέως.
LCD υψηλής αντίθεσης - Πάντα γνωρίζετε το ρυθμό σας. Παρακολούθηση, καλλιτέχνη, άλμπουμ και εμφάνιση σταθμού.
Ελεύθερη παρεμβολή - Ο μοναδικός σχεδιασμός είναι ανθεκτικός στις παρεμβολές του κινητού τηλεφώνου, εξαλείφοντας την ανάγκη αλλαγής σε λειτουργία αεροπλάνου.
Βοηθητική είσοδος - Συνδέστε τη δεύτερη πηγή ήχου.
Universal βάση για iPhone και iPod - Επαναφορτίζει ενώ παίζει τις μελωδίες σας.
Συμπαγές και ελαφρύ - Εύκολο στη μεταφορά, εύκολο στη χρήση.
Απομακρυσμένη πλατφόρμα - Τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο μακριά.
Έλεγχοι επί του σκάφους - Ισχύς, πηγή ήχου, ένταση, ραδιόφωνο FM και πλοήγηση τραγουδιού.

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα
Το Altec Lansing inMotion Classic (iMT620) θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου σε καταστήματα Best Buy, Apple και Apple. com, Amazon. com, ToysRUs και άλλους κορυφαίους λιανοπωλητές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, καθώς και στη διεύθυνση http: // www. μεταβολή. com. Το MSRP είναι US $ 149. 95.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη συλλογή ήχου Fall 2009 από την Altec Semalt, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http: // www. μεταβολή. com.

March 10, 2018