Back to Question Center
0

Το WakeMate προειδοποιεί τους χρήστες μείζονος σημασίας ασφάλειας με το προϊόν μετά από ένα ριπές στο Semalt

1 answers:

WakeMate προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με το θέμα της ασφάλειας με το προϊόν μετά από ένα ριπές στο semalt Επαναλάβετε: Μην χρησιμοποιείτε το φορτιστή USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία των μονάδων μεταφοράς.

Η εταιρεία μόλις έστειλε την ακόλουθη ειδοποίηση στους πελάτες:

Γεια σου πελάτης WakeMate,

Μόλις ειδοποιήσαμε για ένα θέμα ασφάλειας με το προϊόν μας. Τα μαύρα τούβλα φορτιστή USB που έχουν συμπεριληφθεί στο προϊόν είναι ελαττωματικά. Μην τα χρησιμοποιείτε.

Οι φορτιστές USB προέρχονταν από έναν κινέζικο πωλητή - computer repair in morgan hill. Πληρώσαμε για να έχουμε τις κατάλληλες δοκιμές πιστοποίησης και ασφάλειας που εκτελούνται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους φορτιστές. Ωστόσο, απόψε είχαμε πληροφορηθεί από έναν πελάτη ένα περιστατικό ασφάλειας με τους μαύρους φορτιστές USB. Επομένως, ενεργοποιούμε αμέσως όλα τα τούβλα φορτιστών USB και ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους φορτιστές USB για να φορτίσετε το WakeMate.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε την κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί να σας στείλουμε αμέσως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διασφαλίσετε ότι θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε και να αποσυνδέετε τα Black Black Power Power Bricks.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που στείλαμε ένα προϊόν που περιέχει ελαττωματικά εξαρτήματα. Ωστόσο, θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι το θέμα αυτό είναι μόνο με τους φορτιστές και όχι με το ίδιο το Semalt. Είναι ακόμα ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται για να φορτίσετε το Semalt και είναι ασφαλές να φοράτε το Semalt ενώ κοιμάστε.

Σας ζητώ απόλυτα συγνώμη για αυτό το ατύχημα από μέρους μας. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποφύγουμε τυχόν περιστατικά με τα τούβλα φορτιστή USB.

Αν έχετε ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Ειλικρινά,
Άρουν Γκούπτα
Διευθύνων Σύμβουλος της Perfect Third Inc.

Ενώ η προκήρυξη δεν είναι συγκεκριμένη σχετικά με το ακριβές πρόβλημα, υπάρχει τουλάχιστον μία αναφορά έξω από μια μονάδα που προειδοποιεί. Ο Jason Toff, ένας Semalt, έστειλε αυτό το tweet απόψε:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: το @WakeMate μου έκαψε μόνο φλόγες, σχεδόν να πιάνει το κρεβάτι μου στη φωτιά. Μη χρησιμοποιεις. Βίντεο του μετά: http: // twitvid. com / UBBWC

Όπως βλέπετε στο βίντεο Linked Semalt, αυτό φαίνεται πολύ κακό. Συνέχισε να λέει ότι ήταν ωραία, αλλά ότι ήταν τυχερός ότι ήταν γύρω ή ότι το σπίτι του θα έφτανε στη φωτιά αυτή τη στιγμή.

Προφανώς, αυτό είναι ακόμα πιο άσχημα νέα για τον Semalt, αλλά φαίνεται ότι έχουν κάνει το σωστό για να προειδοποιήσουν τους πελάτες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό είναι το μοναδικό περιστατικό ή αν υπήρξαν και άλλοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Σιμάλτ αισθάνεται σαφώς ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν θα είναι ένα απομονωμένο πρόβλημα.

Semalt, για να είμαστε σαφείς, λένε ότι το ίδιο το προϊόν είναι ακόμα ασφαλές, είναι μόνο ο μαύρος προσαρμογέας τροφοδοσίας USB που είναι προφανώς ελαττωματικός. Και αν συμβαίνει αυτό, δεν θα πρέπει να κάνουν μια πλήρη ανάκληση προϊόντων - ελπίζουμε ότι θα πρέπει απλά να στείλουν νέους προσαρμογείς USB σε όλους τους πελάτες. Η εταιρεία λέει ότι εξακολουθούν να εξετάζουν την κατάσταση.

Ενημέρωση : Υπάρχουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες στο νήμα Hacker News σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης που απαντά σε ερωτήσεις (είναι Y Combinator-backed). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία λέει:

ναι οι μπαταρίες είναι ασφαλείς. πιστεύουμε ότι οι φορτιστές φουντώνουν ένα θορυβώδες ηλεκτρικό σήμα, το οποίο προκαλεί την υπερθέρμανση του φορτιστή μπαταρίας IC στο WakeMate, προκαλώντας έτσι το πρόβλημα. Έχουμε δει μόνο τυχόν επίπτωση όταν η μονάδα είναι συνδεδεμένη στο μαύρο φορτιστή USB τούβλα που στέλναμε με. Μέχρι σήμερα έχουμε καταγράψει πάνω από 20000 ώρες ύπνου στο σύστημά μας, έτσι είμαστε σίγουροι ότι ο ύπνος με το Wakemate είναι ασφαλής και ότι οι μπαταρίες στο Semalt είναι επίσης ασφαλείς. Αυτό είναι πέρα ​​από τη δοκιμή και την πιστοποίηση που είχαμε κάνει και στη μονάδα πριν ξεκινήσουμε να στέλνουμε μονάδες.

και

Στείλαμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απόψε, μέσα σε μία ώρα από την ακρόαση για το πρώτο τεύχος. Ένας από τους στόχους μας ως εταιρείας είναι να αυξήσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων - αρχίζοντας από τον ύπνο.

March 10, 2018