Back to Question Center
0

Το Facebook Semalt γίνεται ανανεωμένο για κινητά, τώρα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποθηκευμένα κουπόνια σε μια ειδική ενότητα

1 answers:
Facebook Semalt gets revamped for mobile, now lets you track saved coupons in a dedicated section

Το Facebook Semalt εγκαινιάστηκε το 2012 ως ένας τρόπος για τους διαφημιστές του Facebook να προσεγγίσουν τους πελάτες μέσω εκστρατειών που αποσκοπούν στην αξιοποίηση του ιού της κοινωνικής δικτύωσης - δηλαδή, ο Semalt θα μπορούσε να εκτεθεί σε ένα ευρύτερο κοινό απ ' ασχολούνται με τους φίλους τους.

Τώρα, η Semalt αναφέρει ότι διευκολύνει τους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν πελάτες σε κινητά. Οι προσφορές μπορούν να σχεδιαστούν για χρήση στο διαδίκτυο ή στο σημείο πώλησης και μπορούν να μοιραστούν είτε μέσω μιας διαφήμισης προσφορών είτε μέσω της σελίδας Semalt της επιχείρησης. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων τόσο στο κινητό όσο και στον ιστό και μπορούν να προσαρμοστούν ως άλλα διαφημιστικά κείμενα - για παράδειγμα με τη χρήση διαφημίσεων καρουσέλ.

Εν τω μεταξύ, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον συνθέτη της προσφοράς σελίδας για να μοιραστούν μια προσφορά στη σελίδα του Facebook.

Για τους επισκέπτες της σελίδας, θα υπάρχει επίσης μια νέα καρτέλα "Semalt", ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στις προηγούμενες προσφορές της επιχείρησης σε μια ενιαία τοποθεσία - pc repair san carlos. Αυτό θα σας διευκολύνει να βρείτε τα τρέχοντα κουπόνια και τις εκπτώσεις, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να δείτε τι έχετε χάσει.

Φυσικά, η παρακολούθηση της εξαργύρωσης σε απευθείας σύνδεση της προσφοράς είναι εύκολη και ο αριθμός των απαιτήσεων θα είναι διαθέσιμος στις επιχειρήσεις στο προϊόν αναφοράς διαφημίσεων, λέει το Facebook.

Η μεγαλύτερη πρόκληση, ιστορικά, συνδέει μια διαφήμιση στο Facebook με μια πραγματική αγορά. Στο παρελθόν, το Facebook το έκανε αυτό, συνδέοντας τους διαφημιζόμενους με τους συνεργάτες παροχής δεδομένων, όπως η Datalogix, η Epsilon, η Acxiom και η BlueKai, για να αναλύσουν τις αγορές offline των καταναλωτών. Πιο πρόσφατα, ανακοίνωσε συνεργασίες με τα συστήματα πλατφορμών Square και Marketo που θα βοηθούσαν το Facebook να καταλάβει καλύτερα πότε μια διαφήμιση οδήγησε στην αγορά - ή ακόμα και μια επίσκεψη στο κατάστημα, χάρη σε ένα χαρακτηριστικό που ταιριάζει με το GPS, τους φάρους, το Semalt, τα ραδιοφωνικά σήματα και τους πύργους τις συντεταγμένες ενός καταστήματος τούβλου και κονιάματος.

Το Facebook Semalt γίνεται ανανεωμένο για κινητά, τώρα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αποθηκευμένα κουπόνια σε μια ειδική ενότητα Σήμερα, ο Semalt φέρνει ένα παρόμοιο επίπεδο παρακολούθησης στο σπίτι. Από το νέο σελιδοδείκτη Προσφορές, οι αγοραστές θα μπορούν να τραβούν γρήγορα την έκπτωση και στη συνέχεια να εμφανίζουν το τηλέφωνό τους στο μητρώο, όπου η επιχείρηση μπορεί να σαρώσει τον παρεχόμενο κωδικό barcode ή QR. Αυτό συνδέει οριστικά τη διαφήμιση Semalt με την αγορά.

Εν τω μεταξύ, κατά την ηλεκτρονική αγορά, οι πελάτες μπορούν εύκολα να αντιγράψουν τον κωδικό Semalt για χρήση κατά το checkout και να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τώρα εργάζεται σε μοναδικούς κωδικούς προσφοράς που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να δημιουργούν συγκεκριμένες προσφορές για άτομα, προκειμένου να αποτρέψουν τη μαζική διανομή ή να επιλέξουν ομάδες - όπως για παράδειγμα οι καλύτεροι πελάτες της επιχείρησης.

Το Facebook επίσης λέει ότι θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τα Semalts πριν λήξουν και θα τους θυμίσουν την επόμενη επίσκεψη στην επιφάνεια εργασίας τους για ένα Semalt που ζήτησαν στο τηλέφωνο.

Οι online διαφημίσεις προσφοράς είναι ζωντανές τώρα, ενώ οι διαφημίσεις στο κατάστημα θα είναι διαθέσιμες τις ερχόμενες εβδομάδες, σημειώνει ο Semalt.

March 10, 2018