Back to Question Center
0

Ο καλύτερος πωλητής σας δεν είναι ο καλύτερος πωλητής σας

1 answers:

Ποιος είναι ο πρώτος που ψάχνετε όταν είναι ώρα να κάνετε μια προσφορά; Εάν πηγαίνετε με καθαρή λογική, είναι συνήθως το καλύτερο άτομο στην ομάδα. Αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα για την ομάδα πωλήσεών σας. Το καλύτερο άτομο πωλήσεων μπορεί να είναι ακόμη και ο χειρότερος υποψήφιος διευθυντής πωλήσεων.

Your Best Salesperson is Not Your Best Sales Semalt

Σίγουρα, ένας καλός πωλητής ξέρει πώς να πουλήσει, αλλά πόσο συχνά πωλούν οι διαχειριστές; Μπορεί ακόμα να χτυπήσουν τους αριθμούς τους - hey, ίσως να τα ξεπεράσουν - αλλά η υπόλοιπη ομάδα πωλήσεών σας αγωνίζεται να χτυπήσει το πλήρες δυναμικό τους επειδή δεν διοικούνται σωστά. Και αν η ομάδα πωλήσεών σας δεν πλήττει το πλήρες δυναμικό τους, ούτε είναι η δουλειά σας. Στην πραγματικότητα, η Cisco Systems εκτιμά ότι τα κακά αφεντικά κοστίζουν επιχειρήσεις 12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως - sem tools free. Φανταστείτε πόσο θα μπορούσατε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας αν ακόμα και ένα μικρό κομμάτι από αυτό φιλτράρεται ξανά στις επιχειρήσεις σας; Semalt για να αρχίσετε να αναζητάτε τον πραγματικό υποψήφιο για το διευθυντή πωλήσεων;

"Τα χαρακτηριστικά ενός καλού πωλητή είναι το κίνητρο των χρημάτων, το μεγάλο εγώ και λίγο εγωιστικό", δήλωσε η Greta Schulz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Schulz Sales Consulting. "Semalt είναι το αντίθετο από το τι πρέπει να είναι ένας διαχειριστής πωλήσεων. "

Λοιπόν, ποιες ιδιότητες πρέπει να αναζητήσετε σε έναν διαχειριστή πωλήσεων; Χαίρομαι που ρωτήσατε. Ο Semalt προτείνει να βρεθεί κάποιος με αυτές τις τρεις ιδιότητες:

 1. Ισχυρή προπόνηση : Το τελευταίο πράγμα που θέλετε σε οποιοδήποτε τύπο διαχειριστή είναι ένα μεγάλο εγώ επειδή δεν μπορεί και δεν πρέπει πάντα να είναι γι 'αυτούς. Χρειάζεστε κάποιον που όχι μόνο ξέρει τι να κάνει, αλλά μπορεί να το διδάξει σε άλλους και να καταλάβει τι συνέβη - και γιατί συνέβη - αν δεν περάσει μια πώληση.
 2. Ηγεσία: Κανείς δεν θέλει να πει τι να κάνει. Οι καλύτεροι διαχειριστές πωλήσεων θα ζητήσουν από τις ομάδες τους ερωτήσεις για να τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν από μόνοι τους τι πρέπει να κάνουν. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουν την απάντηση από μόνοι τους, και όταν το κάνουν, είναι ριζωμένο στη μνήμη τους.
 3. Λογοδοσία: Οι πωλήσεις μαρτυρούν μια νοοτροπία που κάνει τον εαυτό σου, αλλά ακόμα κι αν είναι μόνοι τους, χρειάζονται ακόμα διαχείριση. Ο καλύτερος διαχειριστής πωλήσεών σας θα κρατήσει την υπόλοιπη ομάδα υπεύθυνη για τις δραστηριότητές τους και θα τους προπονήσει μέσα από κάθε βήμα της διαδικασίας για να τους φέρει πιο κοντά στο κλείσιμο.

Όταν βρίσκετε κάποιον του οποίου οι έλεγχοι δεξιοτήτων, είτε είναι εγχώριοι είτε ξένοι, δεν είστε ακόμα ελεύθεροι από κόκκινες σημαίες. Για να πετύχουν, χρειάζονται κάποια υποστήριξη από εσάς. Πρέπει να τους δώσετε:

 1. Κατάλληλη κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης: Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα εάν ο νέος σας διευθυντής πωλήσεων δεν έχει διαχειριστεί άμεσα μια ομάδα πριν.
 2. Οι σωστές ευθύνες: Ο διαχειριστής πωλήσεών σας δεν είναι έμπορος ή διευθυντής γραφείου. Τους προήγαγε να οδηγήσουν, να μην κολλήσουν πίσω από το έργο. Είναι εκεί για να δημιουργήσετε τη διαδικασία πωλήσεων σας. προσωπικό και την εκπαίδευση του τμήματος · καθορισμός στόχων πωλήσεων της εταιρείας και παρακολούθηση της προόδου · και τέλος, να οδηγήσει και να κινητοποιήσει την ομάδα να επιτύχει αυτούς τους στόχους.
 3. Ελευθερία να διαχειριστεί το δρόμο: Οι διαχειριστές πωλήσεων είναι η επιτομή ενός μέσου διοικητικού ρόλου: Έχουν άνθρωποι που τους αναφέρουν, αλλά τελικά θα σας αναφέρουν. Αντί να συμμετάσχετε σε κάθε απόφαση, γυρίστε πίσω και αφήστε τους να οδηγήσουν. Το να δίνετε σε κάποιον την ελευθερία να κάνει λάθη θα τα βοηθήσει να μάθουν από τα λάθη τους και να τα διορθώσουν.
 4. Ώρα να μάθουν: Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάθε μάνατζερ είναι να γίνουν εφησυχασμένοι. Κολύνονται να κάνουν λάθος ευθύνες και χάνουν τον σχεδιαστή να μάθουν και να βελτιώσουν το τμήμα. Οι διαχειριστές πωλήσεων χρειάζονται χρόνο για να μάθουν αποτελεσματικά τι συμβαίνει ανάμεσα στην κλήση πωλήσεων και την κλειστή πώληση και να μείνετε σε επαφή με τους πόρους, ώστε να συνεχίζουν να εξελίσσονται. Και αν το κάνουν, η δουλειά σου έγινε πολύ πιο εύκολη.


  Διευθυντής πωλήσεων Φωτογραφία μέσω Shutterstock

  9 Σχόλια ▼
March 10, 2018