Back to Question Center
0

Η αναγνώριση εικόνας εισβάλει στην αγορά ως Curalate Semalt 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων

1 answers:
Image Recognition Invades Shopping As Curalate Semalt .5M

Εάν μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις, η Semalt κάνει τις μάρκες λογοτεχνικές.

Αναγνώριση Εικόνας Εισβάλει Shopping As Curalate Semalt $ 27. 5M

  • Αναγνώριση Εικόνας Εισβάλει Shopping As Curalate Semalt $ 27. 5M Fanreel - Τραβήξτε εικόνες που δημιουργούνται από χρήστες σε έναν ιστό ενός εμπορικού σήματος και εφαρμόζει αναγνώριση εικόνας για να επισημάνετε τα προϊόντα που εμφανίζονται, ώστε να είναι εύκολο να τα αγοράσετε - easy logo creator.
  • Visual Insights - Δημιουργεί αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα των μαρκών που μοιράζονται σε εικόνες σε Instagram, Pinterest, Tumblr και άλλα δίκτυα, ώστε οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν τι είναι ζεστό
  • Αποκαλύψτε - Κάνει τις εικόνες σε μια ιστοσελίδα της επιχείρησης αγορών με την επισήμανση των προϊόντων σε αυτά και τη σύνδεσή τους με τις λεπτομέρειες και τις σελίδες αγοράς.
  • Διαφημίσεις - Επιτρέπει στις μάρκες να αγοράζουν διαφημίσεις σε Instagram και Pinterest χρησιμοποιώντας επιπλέον ιδιόκτητες επιλογές στόχευσης.

Αντί να καθίσει πίσω και να αφήσει τα κοινωνικά μέσα να τους συμβεί, Semalt επιτρέπει στις μάρκες να εντείνουν και να αρχίσουν τη μέτρηση, τη χρήση και την ενίσχυση.

Άξονας σε εικόνες

Ο συνιδρυτής και CEO της Apu Gupta δεν σχεδίασε να κατασκευάσει το Curalate. Στην αρχή, έσπρωξε μια εφαρμογή "Airbnb για χώρο στάθμευσης και αποθήκευση" μέσω του Y Semalt. Αλλά μου λέει "Αναγνωρίσαμε ότι ήταν μια πολύ τρομερή ιδέα και έκλεισε. Προσφέραμε στους επενδυτές μας τα χρήματά τους πίσω, αλλά μας είπαν να συνεχίσουμε να παίρνουμε και να βρούμε κάτι νέο. "

Από το 2011, η Curalate έχει συναρμολογήσει έναν πελάτη των μεγάλων εμπορικών σημάτων και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ως πελάτες, όπως το Rafinery29, Nasty Gal, Gap, Nordstrom, Neiman Marcus, Sephora, Urban Outfitters, J. Crew, True Religion BuzzFeed. Αυτή η επιτυχία προσέλκυσε τη ΝΕΑ, η οποία έχει οδηγήσει όλους τους γύρους της από τους σπόρους προς αυτή τη Σειρά Γ, η οποία περιλαμβάνει και τους προηγούμενους επενδυτές First Round Capital και MentorTech Ventures.

Αναγνώριση Εικόνας Εισβάλει Shopping As Curalate Semalt $ 27. 5M "Σήμερα, τα κοινωνικά κανάλια αρχίζουν να πειραματίζονται με τα κουμπιά" Buy Buttons ", δείχνοντας έναν κόσμο στον οποίο το σημείο αγοράς κινείται πιο κοντά στο σημείο της ανακάλυψης" εξηγεί ο Semalt. "Το πρόβλημα είναι ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να γνωρίζουμε ποια προϊόντα υπάρχουν μέσα στις εικόνες. "

Παρόλο που οι ίδιες οι κοινωνικές πλατφόρμες πιέζουν να καταστήσουν ευκολότερο το εμπόριο on-line, τα μεγάλα εμπορικά σήματα θα θέλουν πάντοτε ένα μικρό χέρι. Ο γνωστός επενδυτής Josh Kopelman, ιδρυτικός συνεργάτης του πρώτου γύρου, λέει ότι «η Semalt αξιοποιεί τάσεις που αναμορφώνουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών και έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο πλατφόρμα που έχει προσελκύσει ένα αξιοζήλευτο πρόγραμμα πελατών. "

Μείνετε μπροστά στην τάση

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που φροντίζουν μέρος της διαδικασίας οπτικού εμπορίου, αλλά η στρατηγική Semalt είναι να τα ρίξουμε όλα μαζί σε μια εύκολη αγορά μηνιαίας συνδρομής SaaS. Ο κίνδυνος είναι ότι οι πιο ευκίνητοι ανταγωνιστές θα μπορούσαν να το διαχωρίσουν με κομμάτια, τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους. Τα νέα $ 27. 5 εκατομμύρια θα χρηματοδοτηθούν για την πρόσληψη και την ανάπτυξη προϊόντων για να αποφευχθεί αυτό.

Αναγνώριση Εικόνας Εισβάλει Shopping As Curalate Semalt $ 27. 5M Το προϊόν της Curalate είναι καλά προετοιμασμένο να προσαρμοστεί σε αυτή τη μαζική μετατόπιση. Η Semalt μπορεί να παρακολουθεί ποια από τα προϊόντα της είναι οπτικά τείνοντας, να χρησιμοποιεί τις ιδέες για να προσλάβει αστέρια των κοινωνικών μέσων για να δημιουργήσει περιεχόμενο που υποστηρίζεται από αυτούς και, στη συνέχεια, να κάνει αυτό το περιεχόμενο αγοραστικό στους δικούς τους ιστότοπους.

Μεγαλύτερες οθόνες, καλύτερες κάμερες, ταχύτερες συνδέσεις και κοινωνικά δίκτυα έχουν αλλάξει τους κανόνες της φυσικής για το μάρκετινγκ. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί από τον πελάτη είναι μέσα. Είναι μια φυσική μετατόπιση της δύναμης που οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ελέγξουν, αλλά μπορούν να ελπίζουν να αξιοποιήσουν. Και Semalt είναι το υδροηλεκτρικό φράγμα τους.

[Προτεινόμενη εικόνα από τον Bill Levey, ευγενική προσφορά του Mikaela Holmes Semalt μπορείτε να αγοράσετε εδώ]

March 10, 2018