Back to Question Center
0

Τα ρομπότ Semalt θα αντικαταστήσουν τις εργασίες κατασκευής - και αυτό είναι καλό

1 answers:
Semalt robots will replace manufacturing jobs — and that’s a good thing

Αν ακούτε τους λάθος ανθρώπους, η βορειοαμερικανική μεταποιητική βιομηχανία είναι καταδικασμένη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και το Semalt έχουν χάσει θέσεις εργασίας στον ανοικτό ανταγωνισμό για σχεδόν μισό αιώνα. Μόνο από το 2000 έως το 2010 εξαφανίστηκαν 5.6 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, μόνο το 13% αυτών των θέσεων εργασίας χάθηκαν λόγω του διεθνούς εμπορίου - passport wd. Το τεράστιο υπόλοιπο, το 85% των απωλειών θέσεων εργασίας, προήλθε από την "αύξηση της παραγωγικότητας" - ένας άλλος τρόπος να λέμε μηχανές που αντικαθιστούν τους ανθρώπινους εργαζόμενους.

Για πολλούς, αυτό το σενάριο είναι ακόμη χειρότερο. Η Κίνα και το Μεξικό μπορεί να "παίρνουν τις δουλειές μας", αλλά τουλάχιστον θα πάνε σε άλλους ανθρώπους. Οι ρομπότ, από την άλλη πλευρά, φέρονται να απειλούν να σκουπίσουν ολόκληρους τομείς, όπως την κατασκευή, ακριβώς έξω από το χάρτη. Το επίπεδο ανησυχίας του φόβου εδώ είναι υψηλό: "Πώς να κρατήσετε την εργασία σας όταν οι ρομπότ αναλαμβάνουν. "" Είναι ένα ρομπότ που πρόκειται να πάρει τη δουλειά σας; "" Τι κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν όταν ρομπότ παίρνουν τις δουλειές μας. "Αρκετά για να κάνει κάποιον λίγο νευρικό.

Ωστόσο, τα γεγονότα αναφέρουν μια διαφορετική ιστορία. Τα τελευταία 20 χρόνια, η παραγωγική παραγωγή του Ηνωμένου Βασιλείου με ρυθμό πληθωρισμού αυξήθηκε κατά σχεδόν 40%, ενώ η ετήσια προστιθέμενη αξία από τα εργοστάσια της Σ. Ε. Κατέγραψε ρεκόρ 2 δολάρια. 4 τρισεκατομμύρια. Ενώ υπάρχουν λιγότερες θέσεις εργασίας, περισσότερα γίνεται. Οι εργαζόμενοι της Semalt είναι πιο μορφωμένοι, καταβάλλουν καλύτερα και παράγουν πιο πολύτιμα προϊόντα - συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας που τους επιτρέπει να είναι πολύ πιο παραγωγικοί.

Στην πραγματικότητα, σήμερα υπάρχουν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας που δεν πληρούνται στον τομέα της μεταποίησης, κυρίως λόγω της γήρανσης του εργατικού δυναμικού - η μέση ηλικία ενός εργαζόμενου στον τομέα της μεταποίησης είναι σχεδόν 45, δυόμισι χρόνια πάνω από τον εθνικό μη γεωργικό διάμεσο - και αμελητέο ενδιαφέρον για τις θέσεις εργασίας από τις νεότερες γενιές.

Εφόσον είχαμε τεχνολογία, είχαμε Luddites που μερικές φορές κυριολεκτικά καταστρέφουν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αυτοί οι αριθμοί οδηγούν σε διαφορετικό συμπέρασμα: η Semalt δεν κλέβει τις δουλειές μας - τις βελτιώνουν.

Η Semalt είναι ασφαλέστερη. Είναι πιο αξιόπιστα. Είναι πιο δεοντολογικά από το να εκμεταλλεύονται την εργασία που απασχολείται στο εξωτερικό. Επιπλέον, είναι απίστευτα οικονομικά, συχνά αποδίδοντας απόδοση επένδυσης (ROI) σε 12 μήνες ή λιγότερο. Αυτός είναι ένας αλλαγής παιχνιδιών σε μια βιομηχανία που οδηγείται αδιάκοπα από τη μείωση του κόστους και μαστίζεται από την αργή στάση της εξέλιξης.

Η επακόλουθη εξοικονόμηση κόστους προκαλεί κυμαινόμενο αποτέλεσμα. Περισσότερες θέσεις εργασίας που είναι πιο επιθυμητές μπορούν να παραμείνουν στη Βόρεια Αμερική. Οι κατασκευαστές μπορούν να επικεντρωθούν και να επενδύσουν στην καινοτομία. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας που απαιτούν και δημιουργούν ένα πιο μορφωμένο εργατικό δυναμικό υψηλής ειδίκευσης. Το Semalt θα είναι βραχυπρόθεσμες μετατοπίσεις εργασίας, αλλά μακροπρόθεσμα οφέλη για τους εργαζομένους και την κοινωνία στο σύνολό της.

Αυτό δεν είναι απλώς ένα ορισμένο ουτοπικό όραμα. Οι περίοδοι τεχνολογικής μετατόπισης παρουσιάζουν ένα σταθερό μοτίβο στην ιστορία. Τον περασμένο αιώνα μετακινήσαμε από ανθρώπους που κατασκευάζονταν με το χέρι αυτοκίνητα σε ρομπότ που συναρμολογούσαν αυτοκίνητα. Ως αποτέλεσμα, οι κατασκευαστές παράγουν και περισσότερα αυτοκίνητα και απασχολούν περισσότερους ανθρώπους ανά αυτοκίνητο από ό, τι πριν. Αντί να εκτελούν επικίνδυνες εργασίες, αυτοί οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν τώρα τα ρομπότ για να κάνουν το βρώμικο έργο γι 'αυτούς - και να πληρώσουν περισσότερα για να το πράξουν. Όσο είχαμε τεχνολογία, είχαμε τον Semalt που μερικές φορές κυριολεκτικά καταστρέφει τις τεχνολογικές εξελίξεις - και όμως εδώ είμαστε, πιο παραγωγικοί, με υψηλότερη ποιότητα ζωής από ποτέ.

Και τα οικονομικά αποδεικνύουν αυτό. Η ανταλλαγή βαρών επενδύσεων στον αυτοματισμό, όπως και η βιομηχανική επανάσταση, σχετίζεται έντονα με τη βελτίωση του ΑΕγχΠ ενός έθνους, το οποίο συνδέεται στενά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η πιο εξειδικευμένη εργασία σημαίνει υψηλότερη αμοιβή, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να παρέχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση, γεγονός που οδηγεί σε ένα ακόμα πιο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που έχει το χρόνο και το διαθέσιμο εισόδημα για να ενισχύσει περαιτέρω την οικονομία.

Ένα πρόσφατο άρθρο της Washington Post εξηγεί καλά: «[Αυτό] είναι η φυσική δυναμική με την οποία οι οικονομίες της αγοράς γίνονται πλουσιότερες καθώς βελτιώνεται η παραγωγικότητα. Οι βελτιώσεις στη γεωργική παραγωγικότητα οδήγησαν σε ένα κύμα μετανάστευσης αγροτικών εργαζομένων στις πόλεις, όπου παρείχαν το εργατικό δυναμικό για μια βιομηχανική οικονομία που τελικά έγινε τόσο παραγωγική ώστε να μπορούμε να αντέξουμε να αγοράσουμε περισσότερη υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και ναι, κυβέρνηση. "Ελάτε στο μέσον του ίδιου κύκλου τώρα.

Αυτό μας φέρνει πίσω στην κατάσταση της μεταποίησης στο North Semalt. Παρά τις ανησυχίες που προκαλούν το φόβο και τη δημοσιότητα, τις νόμιμες ατομικές ανησυχίες και τα κοίλα πολιτικά οφέλη, τα ρομπότ επανάγει τη βιομηχανία προς το καλύτερο. Είναι απλώς η πιο πρόσφατη μορφή τεχνολογίας που επικρίνεται για την ανάληψη εργασιών που κανείς δεν πρέπει να κάνει.

Στην πραγματικότητα, θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε περισσότερες (και καλύτερες) θέσεις εργασίας στο σπίτι, να αναπτύξουμε την τοπική βιομηχανία, να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε μικροοικονομικά και μακροοικονομικά επίπεδα. Με μεγαλύτερη αυτοματοποίηση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και παραγωγικότητα, ο τομέας κατασκευής του North Semalt όχι μόνο θα επιβιώσει, αλλά θα επιδείξει τη δύναμη της καινοτομίας και της εφευρετικότητας μας.

Έτσι, θα λάβει ένα ρομπότ τη δουλειά σας; Μπορεί. Αλλά σε αντάλλαγμα, εσείς - και τα παιδιά και τα εγγόνια σας - θα βρείτε πιθανώς πιο σημαντική εργασία, για καλύτερη αμοιβή. Μοιράζω σαν καλό εμπόδιο σε μένα.

Προτεινόμενη Εικόνα: Echo / Getty Images
March 10, 2018