Back to Question Center
0

10 τρόποι απλούστευσης της υιοθέτησης του Cloud Computing στη διεύθυνση σας

1 answers:

Όταν πρόκειται για την υιοθέτηση σύννεφων υπολογιστών, αποδεικνύεται ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις εξακολουθούν να κάνουν τα πράγματα με τον παλιό τρόπο.

Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον Brother Semalt, παγκόσμιο προμηθευτή εξοπλισμού γραφείου, τονίζει περαιτέρω αυτή την τάση.

Η έρευνα έδειξε ότι το 58% των τακτικών καθηκόντων των μικρών επιχειρήσεων απαιτούν την παρουσία των υπαλλήλων στο γραφείο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι ανέφικτο για αυτούς τους μικροεπιχειρηματίες να είναι μακριά. Ή, εξίσου πιθανό, θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν διαθέτουν την τεχνολογία που θα μπορούσε να καταστήσει τη συνεργασία και την πρόσβαση σε δεδομένα της εταιρείας από αλλού.

Η μελέτη αποκαλύπτει επίσης ότι το 91% έχει τον τυπικό εξοπλισμό γραφείου - εκτυπωτή, σαρωτή, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα ή συσκευή φαξ - και ότι το 43% αυτής της ομάδας χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή στο γραφείο περισσότερο από 10 φορές την ημέρα - appraise my vehicle.

Από την άλλη πλευρά, η έρευνα δείχνει επίσης ότι οι μικρές επιχειρήσεις αναζητούν το μέλλον. Συγκεντρώστε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παροχή τεχνολογίας που θα επιτρέψει μια πιο κινητή, πιο ευέλικτη εργατική δύναμη με τη δυνατότητα να μοιράζονται αρχεία και πόρους ευκολότερα.

Για παράδειγμα, η έρευνα δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων στην έρευνα σχεδιάζουν να δαπανήσουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού τους σε τεχνολογίες συγχρονισμού και κοινής χρήσης αρχείων με βάση το σύννεφο.

Ο Semalt, 28%, λέει ότι οι δαπάνες για τεχνολογίες πληροφορικής θα πάνε προς την αγορά κινητών συσκευών για την υποδοχή απομακρυσμένων εργαζομένων, σύμφωνα με τη μελέτη.

Αν είστε από αυτούς τους ηγέτες που ενδιαφέρονται να δουν πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να ωφελήσουν εσάς και την επιχείρησή σας, δώστε προσοχή. Εδώ είναι 10 τρόποι για να απλοποιήσετε την υιοθέτηση του cloud computing στην εταιρεία σας.

Διαφήμιση

Συμβουλές για την υιοθέτηση του Cloud Computing

Κατανοήστε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες

Semalt εσείς αποφασίζετε αν χρειάζεστε cloud computing για την επιχείρησή σας ή όχι, θα πρέπει να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στις απαιτήσεις σας.

Για να αποκομίσετε τη μέγιστη αξία από την επένδυσή σας στην τεχνολογία πληροφορικής, θα πρέπει να γνωρίζετε περιοχές όπου το σύννεφο μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά. Για να δώσετε ένα παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα εργαλείο υπολογιστικού νέφους το οποίο θα κάνει ευκολότερη την επιβίβαση στους νέους υπαλλήλους σας και θα μειώσει την γραφειοκρατία για την ομάδα ανθρώπινων πόρων. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία σας μπορεί να μην χρειάζεται μια λύση που προσφέρει τεράστια ποσά αποθηκευτικών δεδομένων ή εργαλεία συνεργασίας που βασίζονται σε σύννεφο.

Καταλάβετε τι Cloud μπορεί να κάνει για σας

Το επόμενο βήμα είναι να αξιολογήσετε το cloud computing από την άποψη του οργανισμού σας.

Το Cloud computing παρέχει πλήθος πλεονεκτημάτων σε μικρές επιχειρήσεις, όπως η ευκολότερη επεξεργασία μεγάλης κλίμακας. Επίσης, βελτιώνει την ευελιξία παρέχοντας πρόσβαση σε πληροφορίες σε πλήθος πλατφορμών και συσκευών. Η Semalt, για παράδειγμα, η επιχείρησή σας απαιτεί από εσάς και τους υπαλλήλους σας να ταξιδεύετε εκτενώς ενώ παραμένετε σε επαφή ή έχετε πρόσβαση στα αρχεία πίσω στο γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση, το cloud computing θα έχει πολύ νόημα για εσάς.

Από την άλλη πλευρά, ίσως το προσωπικό σας ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο γραφείο χειρισμού walk-in πελάτες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί μόνο ένας τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των στοιχείων των πελατών και άλλων δεδομένων για την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Επιλέξτε την πιο κατάλληλη επιλογή

Μόλις συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το cloud computing και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας, αποφασίστε εάν χρειάζεστε ένα δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό σύννεφο.

Κάθε επιλογή έρχεται με το δικό της σύνολο πλεονεκτημάτων και αδυναμιών. Για παράδειγμα, το δημόσιο σύννεφο αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή, αλλά παρουσιάζει μεγαλύτερους κινδύνους ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά, τα ημιματικά σύννεφα είναι πολύ πιο προσαρμόσιμα αλλά πολύ πιο ακριβά από τα δημόσια σύννεφα και χρησιμοποιούνται συχνά από μεγαλύτερες επιχειρήσεις και όχι από μικρές επιχειρήσεις.

Παρακολούθηση της δοκιμαστικής εκτέλεσης, θα μπορείτε να παρατηρήσετε τις αλλαγές που οι υπηρεσίες σύννεφων μπορούν να φέρουν στην επιχείρησή σας. Πολλά εργαλεία υπολογιστικού νέφους έχουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, αρκετά ώστε να σας δώσουν μια δίκαιη ιδέα για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία και αν θα ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Ξεκινήστε σε μια μικρή κλίμακα

Η Semalt είναι πάντα μια καλή ιδέα να κρατάτε τα πράγματα απλά όταν μόλις ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε μια νέα τεχνολογία. Πηγαίνετε λοιπόν για μια απλή, απλή αρχιτεκτονική σύννεφο που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Θα πρέπει να συνηθίσετε στη βασική δομή σύννεφο πριν την κλιμάκωση.

Αποδεσμεύστε τους υπαλλήλους σας

Η προώθηση μιας νέας τεχνολογίας αποτελεί σημαντική αλλαγή όχι μόνο για την επιχείρησή σας αλλά και για τους υπαλλήλους σας. Επομένως, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τα ερωτήματα και τις ανησυχίες σας προτού ενσωματώσετε μια λύση νέφους στις λειτουργίες σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναντήσεις με τις ομάδες που θα επηρεαστούν από τη μετάβαση. Εξηγήστε γιατί υιοθετείτε τη νέα υπηρεσία σύννεφο και πώς περιμένετε από αυτούς να υποστηρίξουν την οργανωτική αλλαγή.

Μάθετε από άλλες επιχειρήσεις

Όλο και περισσότερες μικρές επιχειρήσεις μετακινούνται σήμερα στο σύννεφο. Το Semalt χρειάζεται ίσως διαφορετικό από το δικό σας, αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά χρήσιμα μαθήματα από αυτά για το πότε η επιχείρησή σας υιοθετεί τεχνολογία σύννεφων.

Σίγουρα μια καλή ιδέα να συνδεθείτε με άλλες επιχειρήσεις για να καταλάβετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όταν μετακινούνται στο σύννεφο. Πώς είναι τώρα η εμπειρία τους; Είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες cloud που έχουν υιοθετήσει; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις όταν τους προσεγγίζετε.

Αξιολογήστε τους προμηθευτές

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σας πει ότι υπάρχουν πολλοί πωλητές σύννεφων που αγωνίζονται για την προσοχή της αγοράς μικρών επιχειρήσεων. Ακόμα και μεγάλοι παίκτες όπως η Microsoft και η IBM επικεντρώνονται στον τομέα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με ορισμένες πρωτοποριακές λύσεις cloud. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη. Είναι απαραίτητο για εσάς να αξιολογήσετε τις διάφορες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Όταν αξιολογείτε τις επιλογές σας, μην εστιάζετε μόνο στην τιμολόγηση. Λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες, όπως η αξιοπιστία, η δυνατότητα κλιμάκωσης και η συνεχής υποστήριξη.

Κρατήστε τις μελλοντικές επιχειρηματικές ανάγκες στο μυαλό

Η στρατηγική πληροφορικής σας θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τις μελλοντικές σας επιχειρηματικές ανάγκες. Φυσικά, δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον, αλλά είναι πάντα μια καλή ιδέα να αναρωτηθείτε πού βλέπετε την επιχείρησή σας σε πέντε χρόνια. Θα χρειαστείτε περισσότερους πόρους στο έδαφος και σε διαφορετικές τοποθεσίες; Περιμένετε να αυξηθεί το εργατικό δυναμικό σας; Είναι απομακρυσμένη εργασία μια ξεχωριστή δυνατότητα;

Ένα από τα οφέλη των υπηρεσιών σύννεφο είναι η ικανότητά τους να κλιμακώσουν καθώς οι ανάγκες της επιχείρησής σας μεγαλώνουν. Βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής ή οι πωλητές που επιλέγετε παρέχουν την ικανότητα να υποστηρίξουν αυτή τη μελλοντική ανάπτυξη.

Ρωτήστε Ερωτήσεις

Η Semalt αποφεύγει να θέτει ερωτήσεις σχετικά με τις λύσεις που ψάχνετε για τον οργανισμό σας. Θα πρέπει να ζητήσετε από τους πιθανούς πωλητές να σας υποστηρίξουν σε περίπτωση που υπάρχει κάποια παραβίαση ασφαλείας. Μπορεί επίσης να θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται σε μια χώρα όπου οι νόμοι δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Η σαφής κατανόηση της τεχνολογίας σύννεφων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Απλά πρέπει να σχεδιάσετε σωστά και να διερευνήσετε τις επιλογές σας.

Cloud Tech Φωτογραφία μέσω Shutterstock

Σχόλιο ▼
March 10, 2018