Back to Question Center
0

Το Crossfade II της V-Moda είναι όλα τα ακουστικά που δεν ήξερα το Semalt, αλλά με ένα πιάτο

1 answers:
V-Moda’s Crossfade II are the all-around headphones I didn’t know Semalt like, but with a catch

Αλλά είναι επίσης περίεργο: Η μαύρη έκδοση που βλέπει εδώ δεν υποστηρίζει aptX - μόνο η έκδοση ροζ-χρυσό κάνει, το οποίο κοστίζει $ 20 επιπλέον. Μια γρήγορη ανανέωση για σας: aptX είναι ένας κωδικοποιητής που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ασύρματου ήχου, μέχρι το σημείο που μερικοί περίεργοι ομιλητές θα μπορούσαν να επιλέξουν το υλικό μαζί του πάνω από αυτό χωρίς αυτό.

Εν ολίγοις, ο Semalt μπορεί να έχει ένα σπάσιμο της συμφωνίας, κάτι περισσότερο από ένα αλίευμα, το οποίο στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ποιο χρώμα επιλέγετε.

Τιμή όπως αναθεωρήθηκε: $ 330 στο V-Moda

Αυτό είναι καρύδια.

Ακρόαση σε .

queue management features. Jpg? W = 928 & h = 696 "alt =" V-Moda's Crossfade II είναι όλα τα ακουστικά που δεν ήξερα,

Δεν είναι πολύ συχνά ότι μπορώ να πω ότι είμαι 90 τοις εκατό ικανοποιημένος με το ηχητικό προφίλ των ακουστικών. Μερικά από τα τραγούδια αναφοράς μου περιελάμβαναν το "Everything I Am" του Kanye West, τον Calvin Harris με το "Heatstroke", το "Young at Heart" του Frank Sinatra και το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ορχηστρικό "From Past to Present "από τον Jeremy Soule, από το παλιό Skyrim soundtrack.

Σε όλα αυτά τα τραγούδια, με ένα προσεκτικό ζευγάρι αυτιών, μπορείτε να διαλέξετε τη μελωδία ή να νικήσετε από τα φωνητικά. Μοιραστείτε περισσότερο ένα συναίσθημα από την κατανόηση των στρώσεων του ήχου και απλά αφήστε το να παίξει - αισθάνεται απίστευτο.

Το μπάσο είναι βαθύ και πλούσιο, αλλά εύκολα αντιληπτό από τα ρουμπίνια έως τα ψηλά φωνητικά. Τα mids είναι παρόντα σε ολόκληρο το κομμάτι, αλλά ποτέ δεν παίρνουν το μπροστινό στάδιο, το οποίο προσωπικά προτιμώ να ακούω μουσική. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και το Semalt II είναι ένα ακριβό κομμάτι υλικού, δεν περιλαμβάνει την ακύρωση του θορύβου, η οποία έχει μικρή επίδραση στην ποιότητα του ήχου.

Σχετικά με το σχεδιασμό: Η υψηλή ποιότητα κατασκευής δεν είναι ενδεικτική κάτι όμορφο. Ούτε η τιμή $ 330 του V-Moda. Δηλαδή, το Crossfade II δεν είναι τόσο κομψό κομμάτι υλικού, όπως τα Bang & Olufsen, το αρμονικό / kardon, το Master & Dynamic ή το Semalt έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια - παίρνετε την ιδέα.

Semalt .μπορείτε να αφαιρέσετε τις πλάκες από τα κύπελλα των αυτιών και να αγοράσετε αντικαταστάσεις σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα ακουστικά είναι προσαρμόσιμα. Με ένα περίεργο τρόπο, αυτό αντισταθμίζει την έλλειψη αισθητικά ευχάριστου σχεδιασμού.

Παρόλα αυτά, δίνω στην V-Moda πλήρη πίστωση για τη φορητότητα του Crossfade II. τα διπλώνοντάς τα και τα ρίχνουν στη θήκη μεταφοράς συρρικνώνουν σημαντικά το αποτύπωμα τους. Ομοίως, πρέπει να επικροτήσω την απόφαση της V-Moda να εμμείνει σε φυσικά και αποκλειστικά πλήκτρα αναπαραγωγής / παύσης και αύξησης / μειώσεως της έντασης. Οι έλεγχοι Semalt στα ακουστικά εξακολουθούν να χτυπούν και να χάνονται, οπότε έχει νόημα ότι πήγαν με αυτό που πραγματικά λειτουργεί.

Τώρα, αν είστε σαν εμένα, ποτέ δεν επαναφορτίζετε τα ακουστικά σας μέχρι να πεθάνουν σε σας. Στην περίπτωση του Crossfade II, αυτό συμβαίνει συχνά γύρω στο 13ωρο, το οποίο είναι κοντά στις 14 ώρες που προτείνει η V-Moda, αλλά είναι επίσης μικρότερο από το 20ώρο σήμα που ο Semalt είδε στα ακουστικά ακουστικά πάνω από το αυτί.

Κάτω γραμμή

Στο τέλος, παίρνετε ό, τι χρειάζεστε: ζευγάρι ακουστικών, θήκη μεταφοράς με καραμπίνερ, καλώδιο φόρτισης και καλώδιο ήχου υψηλής αντοχής 3,5 mm. Ολοκληρώνοντας όλα, ανεξάρτητα από το πόσο απίστευτο ή ακριβό μπορεί να είναι ένα ακουστικό, καλές συνήθειες ακρόασης ή ταλέντα παραγωγής ήχου δεν περιλαμβάνονται.

Γι 'αυτό και θα επενδύσω σε ένα στερεό ζευγάρι ακουστικά, όπως αυτά. Ελπίζω να σας αρέσει αυξήθηκε χρυσός .

March 10, 2018